‘Maraşlı’ dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri

‘Maraşlı’ dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri

Tims B Yapımın yapımcılığını üstlendiği ‘Maraşlı’ dizisinin başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz oldu. Maraşlı dizsi planlamalara göre Ekim sonu kasım başı Atv ekranlarında olacak.

Maraşlı dizisi yapımcısı, senaristi ve yönetmeni

Daha önce Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Ölene Kadar, Söz, Gülperi ve Bir Zamanlar Çukurova gibi seyircinin gönlünde taht kuran dizilerin yapımcısı olan TIMS&B yapımın yapımcılığını üstleneceği Maraşlı dizisinin senaryosunu ise son olarak Söz’ yazan Ethem Özışık yazacak.

Maraşlı Dizisinin Konusu

Maraşlı özel kuvvetlere yıllarca hizmet etmiş sonrasında ise gazi olmuş eski bir askerdir. Şimdilerde sakin bir hayat yaşamaya çalışan Maraşlı kendine bir sahaf dükkanı açmıştır. Cesur bir adam olan Maraşlı asla haksızlığa göz yumamayan bir yapısı olması sebebi ile başını beladan kurtaramaz. Adaleti polise bırakmak yerine kendi sağlamaya çalışan Maraşlı’nı hayatı kızı Zeliş’in vurulması ile değişir. Her gün kızına kurtulması için dua eden Maraşlı kızına bu acıyı yaşatanlardan da intikamını alacaktır. Mahur isimli bir kızla sahafta tanışan Maraşlı bir de onun hayatını kurtarır ve aralarında aşk başlar.

Maraşlı Dizisi Oyuncuları:

Burak Deniz-Maraşlı

‘Maraşlı’ dizisinde Burak Deniz bir kabadayı olarak ilk defa izleyicisinin karşısına çıkacak. Şubat 1991 İzmit doğumlu olan Burak Deniz 29 yaşında ve kariyerinin zirvesindedir. 18 Mart Üniversitesinde Sanat Tarihi eğitimi alan Burak Deniz son dönemde özellikle ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ ve ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinde ki performansı ile ve birçok ülkede izlenme rekorları kıran ‘Bizim Hikaye’ dizisinde hayat verdiği Barış karakteri ile bir dünya starı haline geldi.

burak-deniz-marasli-dizisi.jpg

Aline Boz-Mahur Türel

Alina Boz 1998 de Moskova da dünyaya gelmiştir. 22 yaşının içinde olan güzel oyuncu Alina Boz’un ilk dizisi ‘Cesur Hemşire’ olsa da ünlü olduğu dizi ‘Paramparça’ dizisidir. Alina Boz’un en çok sevilen projelerinden biri de ‘Elimi Bırakma’ dizisi olmuş dizi de hayat verdiği Azra karakteri ile çok sevilmiştir. Son dizisi ise Netflix’in Aşk 101 dizisidir. Alina Boz 1.73 metre boyunda ve 50 kilodur.

alina-boz-marasli-dizisi.jpg

Bedriye Roza Çelik – Zeliş

Bedriye Roza Çelik 7 yaşında çocuk oyuncudur. Daha önce ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisinde ve Aksa Sigorta reklam filminde yer almıştır.

bedriye-roza-celik-oyuncu.jpg

Melis İşiten

Melis İşiten 29 Haziran 1992 İstanbul doğumludur ve 28 yaşındadır. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile 2014 de hayatını birleştiren Melis İşiten, 5 yıllık evlilikleri içinde bir çocukları dünyaya gelmiş ve çift 2019 da ayrılmıştır.

melis-isiten.jpg

Melisa Şenolsun

Son dizisi ‘Nefes Nefese’ ile çok sevilen Melisa Şenolsun 3 yıldır televizyona iş yapmasa da 2019 da ‘Atiye’ isimli Netflix dizisinde yer alarak dünya basınında bile dikkat çekmeyi başardı. 1996 İzmir doğumlu olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun 24 yaşındadır. ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisi ile tanınan Melisa Şenolsun özellikle ‘Kiralık Aşk’ ve ‘Umuda Kelepçe Vurulmaz’ dizilerinde yükseliş yaşamayı başarmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitimine devam eden güzel oyuncu 1.70 boyunda ve 55 kilogramdır.(Diziseti.tv)

melisa-senolsun-marasli-dizisi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.