Kuruma SKYT 2024 Başvuruları Açıklandı! KPSS şartsız Başvuru Ekranı…

Kuruma SKYT 2024 Başvuruları Açıklandı! KPSS şartsız Başvuru Ekranı…

Türk Kızılay’ı tarafından güncel personel alımı başvuruları alınacak. Kızılay’da şikayet yönetimi sorumlusu (skyt -2024) başvuru iş ve işlemleri açıklandı. İşte online başvuru ve tüm detaylar.

Kızılay Güncel personel alımı yapıyor. SKYT 2024 başvuruları kapsamında yeni süreç açıklandı. Güncel başvurular, şartlar ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

Personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Analiz, yorumlama ve raporlama yapabilen, tercihen Göçmen hakları, hukuki süreçleri, müşteri ilişkileri, şikayet yönetimi konularında deneyimli, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli adaylar başvurabilir.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri

Lisans mezunu, (İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri), ileri düzeyde MS Excel bilen, ileri düzeyde İngilizce bilen adaylar Kızılay personel alımına başvuru yapabilir.

Kızılay personel alımı başvuruları

Türk Kızılay’ı bünyesinde personel alımı için başvurular ŞİKAYET YÖNETİMİ SORUMLUSU (SKYT -2024) kapsamında online olarak 10 Mayıs 2024 tarihine kadar olacak. Adaylar başvurularını çevrimiçi olarak yapabileceklerdir.

Kızılay personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.