Kurtarma ekipleri deprem şehitlerini andı 

Kurtarma ekipleri deprem şehitlerini andı 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde kurtarma ekipleri deprem şehitlerini andı. 

Bu zorlu süreçte, arama kurtarma faaliyetlerinde ön saflarda yer alan Arama Kurtarma (AKUT) ekibi, bu kez farklı bir misyonla sahada yer aldı.
AKUT'un fedakar gönüllülerinden biri olan Mustafa Asım Ezer ve değerli ailesinin de aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, AKUT ekibi bir kez daha bir araya geldi. Ancak bu kez ellerinde çığlık çığlığa can kurtarmak için değil, bir anma, bir saygı duruşu için birleşti.

photo-2024-02-09-18-20-01.jpg
BİR YIL SONRA YİNE AYNI YERDE: HÜZÜN VE SAYGI
Mustafa Asım Ezer, hayatını kaybedenler arasında yer alıyordu ve o, sadece bir AKUT gönüllüsü değil, aynı zamanda bu büyük felakette ailesiyle birlikte hayatını kaybeden bir baba, bir eş, bir oğuldu.
Depremin yıldönümünde, AKUT ekibi, Mustafa Asım Ezer ve ailesinin mezarını ziyaret etti. Bu ziyaret, sadece bir anma değil, aynı zamanda depremde hayatını kaybeden her bir ferde, her bir kahramana duyulan derin saygının bir göstergesiydi.
Ekip, burada kısa bir anma töreni düzenledi. Dualar edildi, çiçekler bırakıldı. Ancak bu etkinlik, sadece Mustafa Asım Ezer ve ailesi için değil, aynı zamanda depremde hayatını kaybeden tüm masumlar için de bir anma niteliği taşıyordu. AKUT ekibi, bu ziyaretlerle, depremde yitirdiklerimizin unutulmadığını, onların hatıralarının her zaman yaşatılacağını gösterdi.

photo-2024-02-09-18-20-02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.