Küresel Boyutta 2 Buçuk Trilyona Ulaşan Eğlence ve Rekrasyon Sektörü Kapılarını Açtı

Küresel Boyutta 2 Buçuk Trilyona Ulaşan Eğlence ve Rekrasyon Sektörü Kapılarını Açtı

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020 ‘de bir araya geldi.

KÜRESEL BOYUTTA Kİ EĞLENCE FUARI KAPILARINI AÇTI

 

Küresel boyutta 2 buçuk trilyona ulaşan eğlence ve rekrasyon sektörünün tüm paydaşları, Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020 ‘de bir araya geldi.25 ülkeden 15 bin ziyaretçi hedefi ile Perşembe günü kapılarını açan ve Cumartesi akşamına kadar ziyaret edilebilecek fuarda, yerli yazılım VR oyunlarından nano teknolojiye, engelliler için oyun parklarından elektrikli faytonlara kadar geniş yelpazede birçok ürün ve hizmet yer alıyor.

 

İki kişiden birinin şehirlerde yaşadığı günümüzde sürdürülebilir bir toplum yapısı için eğlence ve rekreasyon faaliyetleri de her geçen gün önem kazanıyor. Bu kapsamda Türkiye, tüm dünyada sektörün yakından takip ettiği önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Ekonomiye yapılacak en mutlu ve eğlenceli katkı olarak da dikkat çeken 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020, İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. 25 ülkeden 400’e yakın firmanın katılımıyla düzenlenen fuar, Cumartesi akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Sadece çocuklarla kalmayıp her yaştan insana hitap etmesi sebebiyle dünyanın en çok kazandıran sektöründe robotik teknolojilerin etkisi ise her geçen gün artıyor. 3 boyunca sektörün nabzının atacağı platform ile birlikte hem ziyaretçiler hem de katılımcılar son teknoloji ve inovasyon harikası ürünleri görme şansı yakalayacak

Mutlu Şehirlerin Yol Haritası İstanbul’da

Toplumsal hayata sosyal ve ekonomik katkı sağlamayı hedefleyen Atrax, ekonomik yönünün yanında akademik tarafıyla da dikkat çekiyor. 3 günde 5 ana panel ve oturumun gerçekleştirileceği etkinlikte sektörün önemli isimleri ‘Mutlu Şehircilik’ kavramını tüm yönleriyle ele alırken, 14 Şubat gecesi ise sektörün Türkiye’de ilk ve tek yarışması ‘Attraction Star Awards – 7. Eğlence, Rekreasyon Ödülleri’ ile birlikte en mutlu projeler de ödüllerini kavuşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.