Kültür ve Turizm Bakanlığı En Az Lise Personel Alımı Başladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı En Az Lise Personel Alımı Başladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından DÖSİM’e en az lise mezunu olmak üzere personel alımı başvuruları açıklandı. Detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi Konser Alanları İşletme Müdürlüğü ile Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Alanları İşletme Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere ilgili ünvan ve pozisyonlarda istihdam edilmek üzere mülakatla işçi alımı yapılacak.

Yeni personel alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Türk Vatandaşı olmak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adayların; askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağma gelmemiş bulunmak, askerlik çağma gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Özel hayata ve özel hayatın gizliliğine, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hükümlü olmamak ve bu saclardan hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak gerekiyor.

Kültür Bakanlığı işçi personel alımı nitelikleri

1 SANATSAL TEKNİK İŞLER GÖREVLİSİ/ İŞIK TEKNİSYENİ alımı için En az Ortaöğrenim Güzel Sanatlara Lisesi/ Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü Veya Endüstri Meslek Liseleri/ Elektrik Elektronik Bölümü Veya Dengi okullar.

1 SANATSAL TEKNİK İŞLER GÖREVLİSİ/ SES TEKNİSYENİ alımı için En az Ortaöğrenim Güzel Sanatlara Liseleri/ Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü Veya Endüstri Meslek Liseleri/ Elektrik Elektronik Bölümü Veya Dengi okullar.

1 TEKNİK İŞLER YÖNETMENİ alımı için En az Lisans "Makine Bölümü İnşaat Bölümü Elektrik Elektronik Bölümü".

1 SANAT YÖNETMENİ alımı için En az Lisans "Sanat Yönetmenliği -Sahne Sanatları Bölümü -Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü".

Daimi personel alımı başvuru belgeleri nelerdir?

Başvuru formu, Diploma veya öğrenim durumunu gösterir belge sureti, vesikalık fotoğraf, İkametgah belgesi, Adli sicil kaydı belgesi, Başvurulan pozisyonun deneyim şartını taşıdığım gösterir SGK hizmet belgesi isteniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları

Başvurular 26 Şubat 2024 - 08 Mart 2024 tarihleri arasında şahsen Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğüne (Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 06330 Çankaya / Ankara) adresine yapılacaktır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak: Kamu personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.