Kültür Turizm Bakanlığı KPSS Şartsız Güncel Devlet Memuru Alımı

Kültür Turizm Bakanlığı KPSS Şartsız Güncel Devlet Memuru Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde olmak üzere “Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı” TGA namına güncel kamu personeli memur alımı başvuruları alınıyor. İşte tüm detaylar.

Kültür ve Turizm Bakanlığına güncel devlet memuru alımı online başvuruları alınıyor. “Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı” TGA için olacak sözleşmeli kamu personeli alımında başvurular devam ediyor. Adaylar farklı ünvanlarda kamu memur atamasına bu ilanda yer alan şartlar dahilinde başvurabilir.

Devlet memuru alımı başvuru koşulları

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini devamlı yapmaya engel herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, “ Almanca, Fransızca ve İngilizce” dillerinden birinden en az B yeterli YDS puanı olmak.

TGA personel alımı başvuru ünvanları nelerdir?

“Temizlik Personeli, idari İşler Uzmanı, Yönetici Asistanı, Operasyon Destek Uzmanı, Ürün Pazarlama Müdürü, Ürün Pazarlama Koordinatörü, Fuar Organizasyonu ve Operasyonu Uzman, Sürdürülebilirlik ve Rekabet Koordinatörü, Marka İletişim Koordinatörü, Marka İletişim Direktörü, Etkinlik ve Ağırlama Koordinatörü, Yazılım Test Uzmanı, Bilgi Teknolojileri, Takım Lideri” personel alımı sözleşmeli 4/B kadrolar için olacak.

Memur personel alımı nitelikleri nelerdir?

1 Yönetici Asistanı (Büro Personeli) alımı için “Büro Yönelimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönelimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı” önlisans mezunu olmak gerekiyor.

2 idari İşler Uzmanı (Büro Personeli) alımı için en az önlisans mezunu olmak gerekiyor.

1 Temizlik Personeli alımı için en az ilkokul mezunu olmak gerekiyor.

1 Bilgi Teknolojileri Takım Lideri alımı için “Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği” mezunu olmak gerekiyor.

1 Yazılım Test Uzmanı alımı için “Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği” mezunu olmak gerekiyor.

1 Etkinlik ve Ağırlama Koordinatörü alımı için “İşletme, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Uluslararası ilişkiler. Turizm İşletmeciliği, Mühendislik” mezunu olmak gerekiyor.

1 Etkinlik ve Ağırlama Koordinatörü alımı için “işletme, Spor Yöneticiliği, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Turizm İşletmeciliği Uluslararası ilişkiler. Mühendislik” mezunu olmak gerekiyor.

1 Etkinlik ve Ağırlama Koordinatörü alımı için “işletme, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Uluslararası İlişkiler, Turizm İşletmeciliği, Mühendislik” mezunu olmak gerekiyor.

1 Marka İletişim Direktörü alımı için “İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Mühendislik, Turizm İşletmeciliği” mezunu olmak gerekiyor.

1 Marka İletişim Koordinatörü alımı için “işletme, iktisat, Kamu Yönetimi, Mühendislik, Turizm İşletmeciliği” mezunu olmak gerekiyor.

2 Sürdürülebilirlik ve Rekabet Koordinatörü alımı için “İşletme, Turizm işletmeciliği. Çevre Mühendisliği” mezunu olmak gerekiyor.

1 Fuar Organizasyonu ve Operasyonu Uzman alımı için “Mimarlık, iç Mimarlık, Turizm İşletmeciliği, Mühendislik, Endüstriyel Tasarım, Grafik Tasarım, Görsel iletişim Tasarımı, Medya ve iletişim, iletişim ve Tasarım” mezunu olmak gerekiyor.

1 Ürün Pazarlama Koordinatörü alımı için “işletme, Mühendislik ve Turizm işletmeciliği, Kamu Yönelimi, Spor Yöneticiliği, Arkeoloji, Tarih, Turizm Rehberliği” mezunu olmak gerekiyor.

1 Ürün Pazarlama Müdürü alımı için “işletme, Mühendislik ve Turizm işletmeciliği, Kamu Yönelimi, Spor Yönetici iği, Arkeoloji, Tarih” mezunu olmak gerekiyor.

1 Operasyon Destek Uzmanı alımı için “işletme, Mühendislik, Turizm işletmeciliği, Kamu Yönetimi. İstatistik, Ekonometri bölümlerinin herhangi birinden en az lisans mezunu olmak

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde kamu personeli alımı başvuruları sadece online olarak yapılabilecektir. Başvuru için son tarih 24 Mayıs 2024 olarak açıklandı. TGA internet sitesinden online başvuru yapılabilir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.