Kültür Bakanlığı Güncel Kamu Personel Alımı! 8 şehir…

Kültür Bakanlığı Güncel Kamu Personel Alımı! 8 şehir…

Kültür Turizm Bakanlığı 8 şehirde güncel memur alımı başvuruları alınıyor. Online olarak adaylar başvuru yapabiliyor. Güncel memur atama başvuru süreci, şartları bu yazımızda yer alıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Bakanlığın “Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü” DÖSİM için olmak üzere 8 şehre dair kontenjanlar var. Sözleşmeli memur atama başvuru şartları, detayları ve tüm bilgiler bu yazımızda.

Büro personeli alımı yapılacak iller-kontenjanlar

Ankara 22, Antalya 3, Muğla 3, Denizli 2, İzmir 2, Nevşehir 2, Erzurum 1, Çorum 1 olmak üzere 36 kadro var.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

Memur alımı için adayların 657 DMK’daki genel şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor. Ayrıca 35 yaşını doldurmamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak şartları var. KPSS’den en az 70 puan şartı var. Siyasal Bilgiler Fakültesi ile İktisat, İşletme veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin bölümlerinden mezun olanlar başvuru yapabilir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları

Kültür ve Turizm Bakanlığı 4/B sözleşmeli memur alımı için başvurular 5 Şubat’a kadar olacak. Adaylar başvurularını online olarak e-Devlet kariyer kapısı kamu işe alım internet adresinden yapabileceklerdir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.