Kültür Bakanlığı 1629 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı!

Kültür Bakanlığı 1629 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1.629 memur alımında yeni duyuru yayımlandı. Kariyer kapısından adaylar başvurularını yapabileceklerdir. İşte detaylar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 1629 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI HAKKINDA yeni duyuru yayımlandı. Bakanlıktan yapılan açıklamada Başvuruları elektronik ortamda 25 Ocak 2024-8 Şubat 2024 tarihleri arasında alınan 1629 Sözleşmeli Personel Alımı kapsamında yeni duyuru detayları şu şekildedir.

Atama başvuru süreci güncellendi

KPSS puan sıralamasına göre yerleştirilmeleri yapılan pozisyonlardaki “ÇOCUK GELİŞİMCİSİ, BÜRO PERSONELİ, KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ, AŞÇI, TEMİZLİK PERSONELİ, ŞOFÖR ve BAHÇIVAN” asil adaylardan 25 Mart 2024-3 Nisan 2024 tarihleri arasında Atamaya Esas Belgeleri istenmişti. Fakat Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda yapılan güncelleme ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı adaylar sorun yaşağıdığından süreç güncellendi.

Kültür Bakanlığı memur alımı atama yeni tarihleri

3 Nisan 2024 tarihine kadar evraklarını teslim edemeyen asil adayların gerekli belgeleri en geç 22 Nisan 2024 günü mesai bitimine kadar “Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA” adresi Genel Evrak Birimine şahsen teslim etmeleri gerekiyor.

Yerleştirilen asil adaylardan istenen belgeler

Dilekçe, Öğrenim Belgesi aslı veya onaylı örneği, KPSSP3 puanı ile yerleştirilen adaylar için LİSANS diploması, KPSSP93 puanı ile yerleştirilen adaylar için ÖNLİSANS diploması, KPSSP94 puanı ile yerleştirilen adaylar için LİSE diploması, Nüfus Cüzdanı aslı veya onaylı örneği, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna yerleştirilen adaylar için Özel Güvenlik Kartı (arkalı önlü) ya da Özel Güvenlik Sertifikası aslı veya onaylı örneği, Şoför pozisyonuna yerleştirilen adaylar için Ehliyet ve SRC belgeleri fotokopileri, KPSS sonuç belgesi, Heyet Raporu, Mal Bildirimi, Adli Sicil Belgesi, Askerlik Belgesi, Yerleşim Yeri Belgesi, Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmadığına ilişkin Sosyal Güvenlik Merkezlerinden alınacak belge, vesikalık fotoğraf isteniyor.

Kültür Bakanlığı memur alımı atama duyurusu.

Kaynak: Kamu Personel Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.