KSÜ ile Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

KSÜ ile Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Doğa Eğitimi ve Bilim Okullarını Destekleme Programı kapsamında Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Temiz Hava, Temiz Yuva’ projesinin uygulanmasında öğrencilerin üniversite imkânlarından faydalanmasının sağlanmasını amaçlayan protokol, KSÜ Rektörlük Makamında Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kahramanmaraş Sütçü İmam üniversitesi’nce altyapı ve uzman personel desteği sağlanacak.

KSÜ olarak kurum ve kuruluşlarla etkili ve verimli işbirliklerine her zaman hazır olduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, “Şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sunacak her türlü projeyi eğitim, bilim ve teknoloji alanındaki deneyimimiz, alanında uzman yetişmiş insan gücümüz ve güçlü fiziki altyapımızla destekliyoruz. Üniversitemiz bütün imkânlarıyla ülkemiz ve milletimizin hizmetindedir.”  diye konuştu.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, ise desteği için Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a teşekkür etti.

2.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.