Köy Okullarına Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Köy Okullarına Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Türkoğlu ilçesinde bulunan Yolderesi İlkokulu ve Ortaokulu ile Doluca Şehit Ali Can İlkokulu ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrenciler için kırtasiye yardımı yapıldı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Hasırcıoğlu AVM iş birliğinde Türkoğlu ilçesinde bulunan Yolderesi İlkokulu ve Ortaokulu ile Doluca Şehit Ali Can İlkokulu ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrenciler için kırtasiye yardımı yapıldı.

Kırtasiye yardımı programına İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Hasırcıoğlu AVM Kurucu Başkanı Mehmet Hasırcı, Türkoğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Çelik, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Halit Demirtaş ve Mehmet Üzüm katıldı.

Programda öğrenciler ve öğretmenler ile sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, öğrencilerin oyunlarına eşlik etti.

Kırtasiye yardımının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ile Müdür Yardımcıları Halit Demirtaş ve Mehmet Üzüm, Türkoğlu Yavuzlar İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.