Kıyı Emniyet KPSS 60 Kadrolu Devlet İşçisi Alımı Başvuru Bugün Başladı!

Kıyı Emniyet KPSS 60 Kadrolu Devlet İşçisi Alımı Başvuru Bugün Başladı!

İŞKUR yeni haftaya başlarken Kamu Kurumlarının personel ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni Kadrolu Devlet İşçisi alımı yapılacağını duyurdu. İşte tüm detaylar.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Bünyesinde kadrolu Devlet İşçici olarak çalışacak Kılavuz Kaptan alımı gerçekleştirilecektir. KEGM noter kurasıyla KPSS 60 puan kadrolu devlet işçi alımı başladı. Başvuru süreci başladı. Detayları, şartları ve gerekli tüm bilgileri KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Devlet İşçi Alımı Tarihleri

KEGM bünyesinde Kılavuz Kaptan olarak istihdam edilecek 8 Kadrolu Devlet İşçisi Alımı Başvuru tarihileri 13 ile 17 Mayıs 2024 arasında tamamlanabilecektir.

Kadrolu Devlet İşçi Alımı Başvuru Belgeleri

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KADROLU Devlet İşçisi olarak çalışacak Kılavuz Kaptan alımı için adaylarda olması gereken belgeler; Gemi Adamı Yeterlilik Belgesi STCW Belgesi olması zorunludur.

KEGM 8 Devlet İşçisi Alımı Başvuru Şartları

Kadrolu Kamu Personeli Devlet İşçisi Alımı Müracaat Şartlar; Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yükseköğretim kurumlarından birinden mezun olmak. 18 Yaşını tamamlamış olmak. KPSS P3 puan türünde en az 60 Puan almış olmak. İŞKUR İş İlan No (00008279102).

Kadrolu Devlet İşçisi Kamu Personeli Alımı Başvuruları Nereden Yapılacak?

Adaylar Gerekli şartları taşıdıklarında iş başvurularını süresi içinde sadece İŞKUR üzerinden iş başvurularını tamamlayabileceklerdir. İŞKUR internet sitesi, Telefon hattı 170 numarasından ve Hizmet Noktalarından başvuru süresi içinde adaylar müracaatlarını tamamlayarak Noter Kurasına katılabileceklerdir.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.