‘Kitaplar Devletten, Kırtasiye malzemeleri Türkoğlu Belediyesinden’ projesi devam ediyor

‘Kitaplar Devletten, Kırtasiye malzemeleri Türkoğlu Belediyesinden’ projesi devam ediyor

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı başlaması dolayısıyla, ilçede ‘Eğitim Seferberliği’ başlatarak bu defa da ‘Kitaplar Devletten, Kırtasiye malzemeleri Türkoğlu Belediyesinden’ projesiyle Türkoğlu ilçesindeki 2000 öğrenc

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı başlaması dolayısıyla, ilçede ‘Eğitim Seferberliği’ başlatarak bu defa da ‘Kitaplar Devletten, Kırtasiye malzemeleri Türkoğlu Belediyesinden’ projesiyle Türkoğlu ilçesindeki 2000 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttı. 

İçerisinde; çanta, defterler, boyama kalemleri,  açkı ve silgisine kadar öğrencilerin tüm malzemelerinin içerisinde bulunduğu setler, ilçedeki merkez ve 44 mahallelerindeki tüm öğrencilere takdim edildi. 

Program, ilçenin Gaziosmanpaşa Mahallesinde bulunan Seyyid Battal Gazi İlk okulunda düzenlendi. Düzenlenen programa Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  

Eğitim Seferberliğinin devam edeceğini belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında;  ‘44 Mahallemizde toplamda 2000 öğrencimize kırtasiye desteği verdik. AK Parti iktidara geldiği günden bu yana öğrencilerimize kitaplarını sıralarında hazır ediyorlardı. Bizde bütün öğrencilerimize kırtasiyelerini hazır ettik. ‘ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.