Kitap Fuarı ‘Mete Yarar’ Söyleşisiyle Noktalandı

Kitap Fuarı ‘Mete Yarar’ Söyleşisiyle Noktalandı

Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı’nın son gününde Güvenlik Politikaları Uzmanı – Yazar Mete Yarar, söyleşi ve imza günü etkinliklerinde okurlarla bir araya geldi.

Kültür sanat dostlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Yarar; Türkiye’nin iç ve dış politikaları ile 15 Temmuz sürecini farklı perspektiften ele aldı. Etkinlikte katılımcıların sorularını da yanıtlayan Mete Yarar, söyleşi sonrası kitaplarını okurlar için imzaladı. Etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirten edebiyatseverler, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Mete Yarar’a teşekkür etti.

“Kahraman Şehirde Okurlarla Buluştuk”

Okurlarla bir araya gelmekten ve muhabbet etmekten duyduğu memnuniyeti belirten Mete Yarar, “ Kahraman şehirde okurlarla bir araya geldik. Fuarlarda okurlarla bir araya gelmekten ve karşılıklı muhabbet etmekten mutluluk duyuyorum. Çok uzak mesafelerden bu fuara ve söyleşiye gelen insanlar vardı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Belediyeler altyapı yatırımları kadar kültürel faaliyetlere emek ve para harcadıklarında daha da mutlu oluyorum. Bu güzel fuarı düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.