Katar’da çekilen Türk dizisi: ‘Seni Çok Bekledim’ yakında Star’da!

Katar’da çekilen Türk dizisi: ‘Seni Çok Bekledim’ yakında Star’da!

Seni Çok Bekledim oyuncuları, çölün denizle buluştuğu, masal şehri Doha’da. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerde yer aldığı Seni Çok Bekledim, Doha'da çekilen ilk Türk dizisi.

Herkesin merakla beklediği Star’ın yeni dizisi Seni Çok Bekledim, dev bir prodüksiyonla çekimlerine devam ediyor. İlk olarak Erzincan’da 10 gün süren çekimlerin ardından İstanbul’a gelen  oyuncular ve kamera arkası ekip, buradaki çekimlerin ardından, ilk bölüm sahneleri tamamlamak için Katar’ın başkenti Doha’ya hareket etti.

SENİ ÇOK BEKLEDİM İÇİN ÖZEL İZİN!

Seni Çok Bekledim oyuncu ve teknik ekibi, aylar süren hazırlıkların ve bürokratik onayların ardından, Katar Devleti Hükümeti iş birliği ile çekimlere başladı. Aynı zamanda; FIFA 2022 Katar Teslim ve Miras Yüksek Komitesi (SC) Genel Sekreteri H.E. Hassan Al Thawadi ve Katar Emiri’nin kız kardeşi Sheikha Al-Mayassa bint Hamad bin Khalifa Al-Thani’nin de destekleriyle çekimlere başlayan ekip, yakında Türkiye’ye dönecek.

TARİH VE DOĞA DOLU SAHNELER!

Katar Türkiye Büyükelçisi Dr. Mehmet Mustafa Göksu’nun özel olarak ilgilendiği dizi ekibi, ışıl ışıl Doha sahnelerini; Ulusal Katar Müzesi, İslam Eserleri Müzesi, Kapalı Çarşı, Şazeli Pearl Area, Souq Waqif, Marsa Katara ve nefes kesen, uçsuz bucaksız çöllerde gerçekleştirecek. Seni Çok Bekledim, Doha’da çekilen ilk Türk dizisi olacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU!

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un üstlendiği Seni Çok Bekledim, gerçek bir hayat hikayesini kolu alıyor. Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise;  Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay,  Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla Seni Çok Bekledim yakında Star’da.(ntv.com.tr)  

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.