Kasaplar kovid-19 tedbirlerini aldı

Kasaplar kovid-19 tedbirlerini aldı

Çin'in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele Tükiye’de de tüm hızıyla sürüyor.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında ciddi önlemler alan  Kasaplar ve  Mezbahaneler, insan sağlığını birincil öncelik yaparak bütün çalışma alanlarını dezenfekte ettirdiler.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde, sağlık ve hijyen hizmetlerini en üst noktaya çıkaran iş insanı Mesut Şahinkanat , bölgenin en büyük mezbahanesinde Kahramanmaraşlılara hizmet verdiklerini belirterek mezbahanelerinde hijyene  çok dikkat ettiklerini ve kovid-19 kapsamında da vatandaşların sağlığını düşünerek tüm alanlarda dezenfaktan işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

“Sağlığınız bizim için her şeyden önemli”

İş İnsanı Mesut Şahinkanat, yaptığı açıklamada: “Sağlık ve hijyen alanında da tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önde gelir. Bu kapsamda tüm alanlarda Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla dezenfekte çalışmamızı yaptık. Evlerinize giren et, bizim Mezbahanemizden  çıkmışsa rahatlıkla tüketebilirsiniz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.