Kamu Hastanesine 139 Memur Alımı Başladı! 11 Branş Lise Önlisans Lisans

Kamu Hastanesine 139 Memur Alımı Başladı! 11 Branş Lise Önlisans Lisans

Kamu Hastanesi bünyesinde KPSS taban puansız olmak üzere güncel memur alımları açıklandı. En az lise mezunu adaylar KPSS puan üstünlüğüne göre mülakatsız atanacak. İşte tüm detaylar.

Kamu Hastanesi bünyesinde yeni memur alımları başladı. Ankara Üniversitesi bünyesinde 4/B sözleşmeli personel ilanı başvuruları açıklandı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır. “Büro Personeli, Hastabakımı, Şoför, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Tekniker, Hemşire, Fizyoterapist, Diğer Sağlık Personeli, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri” alımları başladı. İşte sürece dair tüm detaylar.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak, 2022 KPSS (B) grubu lisans KPSSP3, önlisans KPSSP93, ortaöğretim KPSSP94 puan türü sınavına girmiş olmak, Çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Kamu hastane personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

  • 2 BÜRO PERSONELİ-01 alımı için Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Maliye, Bilgi Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, İnsan Kaynakları Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.
  • 1 BÜRO PERSONELİ-02 alımı için Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Maliye, Bilgi Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, İnsan Kaynakları Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.
  • 7 DESTEK PERSONELİ-01 (HASTABAKIMI) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanından mezun olmak, alımı için 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak.
  • 1 DESTEK PERSONELİ-02 (ŞOFÖR) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Geçerlilik süresi dolmamış (C) ve (D) sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak, (Eski E sürücü belgesi), Geçerlilik süresi dolmamış psikoteknik belgesine sahip olmak, Ehliyetine alkol veya uyuşturucu kullanımı nedeniyle işlem yapılmamış olmak, alımı için 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak.
  • 1 DESTEK PERSONELİ-03 (TEMİZLİK) (ERKEK) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak, MEB onaylı Hijyen Sertifikasına sahip olmak.
  • 1 DESTEK PERSONELİ-04 (TEMİZLİK) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, alımı için MEB onaylı Hijyen Sertifikasına sahip olmak, 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak.
  • 2 DESTEK PERSONELİ-05 (TEMİZLİK) (ERKEK) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, alımı için MEB onaylı Hijyen Sertifikasına sahip olmak, 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak.
  • 1 DESTEK PERSONELİ-06 (TEMİZLİK) (KADIN) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, MEB onaylı Hijyen Sertifikasına sahip olmak, 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak.
  • 4 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ- 01 (ERKEK) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış olan silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 01.01.1994 ve sonrası doğumlu olmak.
  • 3 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ- 02 (ERKEK) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış olan silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 01.01.1994 ve sonrası doğumlu olmak.
  • 5 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ- 03 (ERKEK) alımı için Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri önlisans programlarının birinden mezun olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış olan silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 01.01.1994 ve sonrası doğumlu olmak.
  • 1 TEKNİKER alımı için Web Tasarım ve Kodlama önlisans programından mezun olmak.
  • 92 HEMŞİRE alımı için Hemşirelik lisans programından mezun olmak.
  • 1 FİZYOTERAPİST alımı için Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olmak,.
  • 1 DİĞER SAĞLIK PERSONELİ alımı için Ergoterapi lisans programından mezun olmak.
  • 1 RÖNTGEN TEKNİSYENİ alımı için Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programından mezun olmak.
  • 2 SAĞLIK TEKNİKERİ-01 alımı için Ameliyathane Hizmetleri önlisans programından mezun olmak.
  • 1 SAĞLIK TEKNİKERİ-02 alımı için Elektronörofizyoloji önlisans programından mezun olmak.
  • 5 SAĞLIK TEKNİKERİ-03 alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak,.
  • 3 SAĞLIK TEKNİKERİ-04 alımı için Eczane Hizmetleri önlisans programından mezun olmak.
  • 2 SAĞLIK TEKNİKERİ-05 alımı için Anestezi önlisans programından mezun olmak.
  • 2 SAĞLIK TEKNİKERİ-06 alımı için Ağız ve Diş Sağlığı önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

Ankara Üniversitesi memur alımı başvuru süreci

Ankara Üniversitesi memur alımı başvuru işlemleri 15 Mayıs ile 29 Mayıs 2024 tarihleri arasında kurum internet adresinden online olarak yapılacak olup, şahsen ve posta ile yapılan başvurular hakkında işlem yürütülmeyecektir.

Ankara Üniversitesi memur alımı kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.