Kahramanmaraş'ta silahlı gasptan 3 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş'ta silahlı gasptan 3 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde Rezidans bir dairede kalan şahsın silahla ve bıçakla gasp edilmesi olayı polis ekipleri tarafından aydınlatıldı.

Olay, Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsmerpaşa Mahallesinde bir rezidans dairede gerçekti. Kimliği meçhul kişiler sabah saatlerinde kapısını çaldıkları daireye girerek Ayvaz T.'yi silah ve bıçakla tehdit edip, şahsın içi para dolu cüzdanını ve cep telefonunu gasp ederek kayıplara karıştı.
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri geçiş kapsamlı araştırma yaptı. Polis, eşkal bilgileri ve mobese kameralarından olaya karışan 1'i bayan 3 şüphelinin kimliğini aynı gün saptadı. Şüpheli şahısların tespit edilen bekar evine baskın yapan polis, araçlarında da detaylı arama yaptı. Evde yapılan aramada gasp edilen cüzdan, cep telefonu, olayda kullanılan ruhsatsız pompalı tüfek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Suç kayıtları da olduğu anlaşılan şüpheliler Harun N. (27), Ekrem Y. (25) ve Kadriye T.(23) gözaltına alındı. Şüpheli Kadriye T. beyanında, Ayvaz T. ile daha önce uyuşturucu alışverişi yaptığını, olay günü yanındaki 2 şahsın silahla eve girerek gasp yaptıklarını itiraf etti. Tüm şahıslara uyuşturucu suçundan adli işlem yapıldı.
Gasp suçundan adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklanarak Cezaevine götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.