Kahramanmaraş'ta öğrenciler öğretmenlerini unutmadı 

Kahramanmaraş'ta öğrenciler öğretmenlerini unutmadı 

Kahramanmaraş’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Fatih Gökçe’ye öğrencileri ve meslektaşları 40. Yıla özel sürpriz düzenledi. 

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akif Bulut,  okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldığı sürpriz program, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. 

photo-2022-11-24-21-06-52.jpg
Cumhuriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Mehmet Gökçe öğretmenlik mesleğinin önemine değindiği açılış konuşmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Akif Bulut günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

photo-2022-11-24-21-06-55.jpg
Burada açıklama yapan Mehmet Fatih Gökçe, “'Tekrar bir meslek seçmeye kalksam, yine öğretmenliği seçerim. Öğretmenlik sevgi mesleğidir. Ülkeyi ve bayrağı sevmektir, Atatürk'ü sevmektir. 40 yıl inanın belki bir yıl kadar hızlı geçti. Dünyaya tekrar gelecek olsam, yine bu mesleği seçmek isterdim. Mesleğimi çok seviyorum. Eğer sevginiz ve sabrınız yoksa öğretmenlik yapamazsınız. Bize haz veren olaylar, öğrencilerimizin bizleri geçmesi ve bizi aramaları" dedi.
Program öğrenciler tarafından hazırlanan müzik ve şiir dinletisinin ardından program sona erdi.      

photo-2022-11-24-21-06-57.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.