KAHRAMANMARAŞ’TA BAĞ EVİ HIRSIZLARI YAKALANDI

KAHRAMANMARAŞ’TA BAĞ EVİ HIRSIZLARI YAKALANDI

Kahramanmaraş'ta Gedemenli Mahallesindeki, bağ evinde hırsızlık olayı ile ilgili polis ekipleri tarafından 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Olay, 27.02.2020 günü Gedemenli Mahallesinde bir Bağ evinde meydana geldi. Bağ evine pencereden giren kimliği meçhul şüpheliler, evde bulunan 2 adet tüfek, bir adet LCD TV ,bir adet bilgisayar monitörü, matkap seti gibi malzemeleri çalarak kayıplara karıştı.

Bunun üzerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Polis ekipleri bir araç eşgalinden yola çıkarak olayı aydınlattı. Olayla ilgili Yılmaz Y. (35) ve Duygu A. (34) yakalandı. Gözaltında suçunu itiraf eden Yılmaz Y. "Evi Duygu gösterdi. Bir bağ evi var içinde altın var dedi. Araba ile gittik. Eve girip altın aradım bulamayınca eşya çaldım" dediği öğrenildi. Şüpheli Duygu A. ise olay yerine beraber gittiklerini,kendisinin eve girmediğini ve evi göstermediğini iddia etti.Polis ekipleri yaptığı çalışmada çalınan tüm malzemeleri ele geçirdi. Çalıntı malzemeler sahibine teslim edildi.Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.