Kahramanmaraş’ta 13 yılda otomobiline 185 bin TL harcadı

Kahramanmaraş’ta 13 yıl önce satın aldığı otomobilini günümüz teknolojisine uygun hale getiren Şahin Taşatmaz, trafikte tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

13 bin TL’ye aldığı 1997 model otomobilini satın aldığı günden bugüne özenle kullanan ve günümüz teknolojisine uygun hale getirmek için tam 185 bin TL harcayan Şahin Taşatmaz, “Birçok aracım oldu. Ama Kahramanmaraş’ta örneği olmayan bir otomobil kullanmak istedim. Özel hazırlanan aracımı 13 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Ve arkadaşımla beraber otomobilimi bu seviyeye getirdik. Bütün donanımlarını ve tasarımlarını kurallara uygun şekilde geliştirdik. 13 yıl önce 13 bin TL’ye aldığımız aracıma bu zamanda kadar 185 bin TL harcadık. Otomobilimi gören bazı arkadaşlarım almak istedi ve güzel teklif verenlerde oldu. Satmaya kıyamadım, halen keyifle kullanıyorum. Aracımı benden sonra kızıma bırakmak istiyorum. Bu otomobillere gönül veren kardeşlerimize fazla abartı olmadan, trafik kurallarına uygun, aracın orijinalliğini koruyarak kimseyi rahatsız etmeden kullanmalarını tavsiye ederim” dedi.
Otomobilin dijital dönüşümünü sağlayan Usta İsa Koca ise, “22 yıldır oto elektrik ve gösterge işi yapıyoruz. Bu aracımızda özel bir tasarım gerçekleştirdik. Aslında burada amacımız Kahramanmaraş’ta bu işin yapıldığına dair güzel bir örnek oldu. Gelecek nesillere bir heyecan bir umut vermek adına tamamen geri dönüşümden dijital bir gösterge imal ettik. Bu kolay biz zaman olmadı. Aslında 4 yıl önce biz bu işi yapmıştık ama bu kadar yaygın parça olmadığından dolayı gün ışığına çıkaramadık. Bu aracımızla da sergileme şansımız oldu. Bu otomobillere gönül veren sürücülerimize, aracın orijinal yapısını bozmadan, yakıştığı şekilde modernize etmelerini tavsiye derim” diye konuştu.

photo5961039222867604195.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.