Kahramanmaraşspor şeytanın bacağını kırdı (2-1)

Kahramanmaraşspor şeytanın bacağını kırdı (2-1)

TFF 2. Ligde mücadele eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor Ligdeki ilk galibiyetini Bulvarspor karşısında aldı. 

Lig’deki kötü gidişatını İstanbul ekibi karşısında sona erdiren Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor maç sonrası sevincini taraftarlarla yaşadı. 
Bu Sezon 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, Bulvarspor ile karşı karşıya geldiği maçı 2-1 kazanmasını bildi. İlk yarıda 0-1 geri düştüğü maçı 2. Yarıda 71. dakikada Halil İbrahim Cenik, 83. Dakikada Ozan Şamiloğlu’nun golleri ile 2-1 maçı çevirmesini bildi.
Müsabakanın ilk dakikalarında her iki takımında baskılı oyunu 45. Dakikayı 0-0 tamamlarken 45+1’de konuk ekip İstanbul Bulvarspor Görkem Güven ile gol perdesini araladı. Golü kalesinde gören Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor baskıyı artırdı ama gol yollarında etkisiz kaldı. 2. Yarı ise daha istekli oyun sahaya yansıtan Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor 71. dakikada Halil İbrahim Cenik ile beraberliği yakalamasını bildi. Her iki takımında baskılarının arttığı bu dakikalarda ev sahibi Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor 83. dakikada Ozan Şamiloğlu’nun golü ile galibiyete yelken açtı. Bu dakikadan sonra bulvar ekibi baskısını artırsa da çabalar boşa gitti ve Merkez 1 Sahasından Aslan kükremesi geldi.

photo-2022-11-23-18-19-14.jpg
GALBİYETİ TARAFTARI İLE KUTLADI
 Lig’deki kötü gidişatını İstanbul ekibi karşısında sona erdirmek için sahaya çıkan Kırmızı Beyazlılar, tüm planlarını galibiyet üzerine kurmuştu. İlk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamayan Akdeniz aslanı rakibini devirerek daha üst sıralara tırmanmak için sahada var gücü ile pozisyon üretmeye çalıştı.  Merkez Spor Kompleksi Stadyumunda oynadığı bu maç kendisi için kritik bir viraj olduğunun farkına varan Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor galibiyete odaklanıp maça iyi konsantre oldu. 0-1 geriden geldiği karşılaşmayı 2-1 kazanan Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor maçın bitiş düdüğü ile galibiyet sevinci yaşadı. 3 puan sevincine ulaşan Futbolcular galibiyet sevincini hafta içi maçı olmasına istinaden tribünleri dolduran Üniversiteli öğrencilerle birlikte kutladı ve galibiyet pozu ile ölümsüzleştirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.