Kahramanmaraşspor maç öncesi moral depoladı

Kahramanmaraşspor maç öncesi moral depoladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Öğretim Üyesi Dr. Alaaddin Koska, Kahramanmaraşspor futbol takımına, Bayburt Özel İdarespor maçı öncesi moral yemeği verdi.

2021-2022 Sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve geride kalan 3 maçta istediği sonuçları alamayan Kahramanmaraşspor’a Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Alaaddin Koska moral yemeği verdi. Ligin 4.Haftasında kendi sahasında Bayburt Özel İdare Spor ile 26 Eylül Pazar günü saat 15.00’de karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor maç öncesi moral depoladı.

“Takımın morale ihtiyacı var”

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, hafta sonu ligin 4. hafta maçında stadyumu bulunmaması nedeniyle Osmaniye'de Bayburt Özel İdarespor'u konuk edecek. Geride bıraktığı 3 maçta puanla tanışamayan Kahramanmaraşspor, Bayburt maçına galibiyet parolasıyla hazırlanırken, KSÜ Öğretim Üyesi Alaaddin Koska, takımla moral yemeğinde bir araya geldi.

Özel bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Alaaddin Koska, Kahramanmaraşspor’a destek konusunda bir farkındalık oluşması açısından böyle bir program düzenlediğini belirterek, “En azından şehirde insanlar Kahramanmaraşspor’un çektiği problemleri, sıkıntıları duysun istiyorum. Takımımızın da morale ihtiyacı var. Bizlerde bize düşeni yapmak istedik” dedi.

“Biz onların yanındayız”

KSÜ Öğretim Üyesi Koska, açıklamasının devamında ise, “Sezon başında böyle bir program yapmak isterdik ama sezon başında biraz telaşımız vardı, dolayısıyla üç maç sonra düzenleyebildik. Üç maçtır takımımız galip gelemiyor umarım Bayburt maçında galip geliriz. İşin gerçeği Bayburt maçı için takıma bir moral yemeği olsun istedik. Gençler yeni, yeni bir takımdan bir takımdan kuruluyor Kahramanmaraşspor’umuz. Umarım bundan sonra sezon içerisindeki bütün maçlarını kazanırlar ve bu şehre bu mutluluğu yaşatırlar. Bildiğiniz üzere stadyumumuz yok. Osmaniye’ye kent sahamızdaki maçları oynamak için gidiyor takım. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir farkındalık oluşsun istedim, şehirde insanlar Kahramanmaraşspor’un çektiği problemleri, sıkıntıları duysun istiyorum en azından. Yönetim hem ekonomik anlamda takıma bir maddi destek bulmakta güçlük çekiyor. Aynı zamanda stadyum problemimiz var. Umarım şehrin büyükleri, abileri, siyasetçileri bu sesimiz duyar. Bende bugün şehirde bir farkındalık oluşsun diye böyle bir etkinlik düzenlemeyi düşündüm” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.