Kahramanmaraşspor 1-0 Belediye Kütahyaspor

Kahramanmaraşspor 1-0 Belediye Kütahyaspor

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ligin 5’inci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Belediye Kütahyaspor ile karşılaştığı maçın 85. Dakikasında golü buldu.

Merkez 1 Kompleksi Sentetik Çim Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 biterken 2. Yarıda gol perdesini Aday Aygün açtı ve maçın skorunu tayin etti.

Müsabakayı Ankara bölgesinden Onur Bingöl, Yardımcı hakemler Mustafa Pelit ve Volkan Altuntaş, dördüncü hakem ise Havva Nur Demir görev yaptığı karşılamadan tek gol sesi çıktı.

Ev sahibi ekip müsabakaya Olcay Toplu, Serdar Yıldırım, Emre Kars, Kemal Bayrak, Bilal Özer, Miraç Türkyılmaz, Emre Aydın, Bünyamin Yavaşoğlu, Adar Aygür, Yasin Reis ilk 11 ‘i ile başladı.

Konuk ekip Belediye Kütahyaspor ise Taylan Arman, Gökay Eser, Mücahit Çakır, Şemsettin Ender Kılıç, Serkan Yıldız,  Arda Keser, Onur Kolay, Eren Kaya, Veysel Karani Ünal, İbrahim Zeytin,  Muhammed Emir Özbilen sahada yerini aldı.

ASLAN İÇ SAHA PERFORMANSINDA İYİ

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, konuk ettiği rakibi Kütahyaspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 9

yaptı. Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ligde 2 maç kazanıp 2 maç kaybederken, bugün ise 5. hafta karşılaşmasında Kütahyaspor'u konuk etti. Merkez 1 futbol sahasında oynanan maç ev sahibi ekip Kahramanmaraşspor'un vuruşuyla başladı. İlk yarıda her iki takımda oyunun kontrolünü kaybetmezken girdikleri pozisyonları gole çeviremedi ve takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında saha ve seyirci desteğini arkasına alan Kahramanmaraşspor, aradığı golü 85. dakikada Adar ile buldu. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Evinde oynadığı maçları kazanan Kahramanmaraşspor deplasman fobisini de aşmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

HAFTA İÇİ KUPA MAÇINA ÇIKACAK

Geçtiğimiz haftalar içerisinde Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Nevşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Kahramanmaraşspor Çarşamba günü 3. Lig ekibi ÇORLU SPOR 1947 ile karşı karşıya gelecek. Kahramanmaraşspor bu maçı da alıp Kupada tur atlayan taraf olmak istiyor.

photo-2024-10-05-21-14-46.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.