“Kahramanmaraşlı erkekler bakımlarına çok dikkat ediyor” 

“Kahramanmaraşlı erkekler bakımlarına çok dikkat ediyor” 

Kahramanmaraş’ın başarılı dermatologlarından Uzman Doktor Füsun Eser Aksu; “estetik işlemlerinin genellikle kadınlara yapıldığı algısı var fakat erkeklerde artık bu işlemlerden fazlasıyla yararlanıyor. Kahramanmaraş’ta bakımlı olmak isteyen erkekler çekin

Kahramanmaraş’ın başarılı dermatologlarından Uzman Doktor Füsun Eser Aksu; “estetik işlemlerinin genellikle kadınlara yapıldığı algısı var fakat erkeklerde artık bu işlemlerden fazlasıyla yararlanıyor. Kahramanmaraş’ta bakımlı olmak isteyen erkekler çekinerek de olsa geldiği klinikten güler yüz ve kendine güveni artmış bir şekilde çıkıyor” dedi. 
Kahramanmaraş’ta cilt bakım, botoks, estetik vb. alanlarında hemşerilerini güzelleştiren Uzman Doktor Füsun Eser Aksu Kahramanmaraş’ta bakım yaptıran erkeklerin sayısında büyük bir artış olduğunu söyledi. Erkeklerde genellikle botoks işlemi yaptıklarını belirten Dr. Aksu, Lekesiz, kırışıklıkların az olduğu ya da kırışıklıkların olmadığı, temiz ve aydın bir cilde sahip olmak erkeklerinde önemsediği bir durum olduğunu dile getirdi. 
Erkeklerde en çok tercih edilen işlemlerin başında kaz ayakları denilen çizgileri tedavi etmede etken olan botoks uygulaması olduğuna da vurgu yapan Uzm. Dr. Füsun Eser Aksu, şöyle konuştu; “Botoks uygulaması oldukça pratik ve neredeyse acısız diyebileceğimiz bir şekilde 10-15 dakika içinde kliniğimizde uygulanıyor. Erkeklerde uyguladığımız botoks kadınlardan biraz daha farklı uygulamayı içeriyor. 
İş hayatında bakımlı temiz bir erkek hem kariyer anlamında daha çok tercih edilen bir insan oluyor hem de işverenler tarafından daha çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Bakımlı olmak kişinin kendisine olan özgüvenini ve saygısını artırıyor. Aslında çoğunda kadınlar medikal estetik uygulamalardan yararlanıyormuş gibi de görünse de günümüzde artık bu konuda da değişim yaşanıyor ve erkeklerde bakımlarına ve estetik duruşlarına çok önem gösteriyorlar.  
Ülkemizin batı illerinde erkeklerinde medikal estetik uygulama talebi çok yoğun ve son zamanlarda bizim ilimiz ve çevresinde bu işlem arttı ama hala hastalar çekinerek bu işi yaptırdığını kimsenin bilmesini istemediğini belirterek geliyorlar. Bizde bu konuda hastalarımıza saygı gösteriyoruz ve hastaların mahremiyetine her zamanki gibi çok önem gösteriyoruz. Şunu da bilmelerini istiyorum; artık gelişen dünya da bakımlı kadın, bakımlı erkek bir gereklilik, bir ihtiyaçtır. Erkeklerin en çok tercihleri saç ekimiyle ilgili, yüz bakım botoksu, koltuk altı terlemesi vb. konularında bize başvuruyorlar.  
Bunların dışında cilt bakımı yine dolgu uygulamaları iple yüz gerimi gibi birçok ameliyatsız estetik işlemleri için bize başvurdukları oluyor. Bizde kliniğimizde hasta mahremiyetini ön plana çıkartarak hastalarımızın isteği doğrultusunda doğallığı bozmayan yaklaşımlarla hizmet veriyoruz.” 
Uzm. Dr. Füsun Eser Aksu, Binevler Caddesi Uzun Çarşıdaki kliniklerinde hem erkek hem de kadınlara hizmet verdiklerini belirtti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.