Kahramanmaraş Şehit Polis Gül'ü karşıladı

Kahramanmaraş Şehit Polis Gül'ü karşıladı

Hakkari Yüksekova ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan Polis Özel Harekat Osman Gül'ün (27) cenazesi, defin edilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a getirildi.

Yüksekova ilçesine bağlı Çobanpınar bölgesindeki Cengiz Üs Bölgesi’nde yakıt ikmali için giden zırhlı aracın kaza yapmasıyla şehit olan polis memuru Osman Gül'ün cenazesi Yüksekova Selahattin Eyyübi Havalimanı’nda düzenlenen törenin ardından, uçakla memleketi Kahramanmaraş'a getirildi.

Kahramanmaraş Havaalanı'nda şehidin cenazesini, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, babası Mehmet Ali Gül, annesi Cennet Gül, akrabaları, meslektaşları ve askeri erkan karşıladı.

Bekar ve 10 kardeş olan Osman Gül'ün Türk bayrağına sarılı tabutu, bir süre tören mangası tarafından taşındıktan sonra cenaze aracına konularak Andırın İlçesi Bulgurkaya Mahallesi'ne götürüldü.

Törende gözyaşlarına hakim olamayan şehidin babası, annesi ve kardeşlerini cenazeyi karşılayan protokol üyeleri teselli etti.

Şehit Osman Gül'ün cenazesi, ikindi namazına müteakip toprağa verilecek.  

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.