Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in Kabri Ziyaret Edildi 

Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in Kabri Ziyaret Edildi 

Kahraman Şehit Ömer Halisdemir, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olmuştu. 

Niğde'deki kabri ziyaret edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'e Kahramanmaraş ve çeşitli illerden ziyaretler sürüyor.

Kahraman şehit Ömer Halisdemir'e destek amacıyla Niğde'deki kabrine yapılan ziyaretlere, 46 Kahramanmaraş Masterler Spor Derneği de ilk sivil toplum örgütü olarak katılmıştı. 46 Kahramanmaraş Veteranlar Spor Kulübü üyeleri de şehitlerin anısını yaşatmak adına emin adımlarla ilerlerken, Kahramanmaraş'ın tanıtımına destek olmaya devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişimini önleme çabalarıyla tanınan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret eden vatandaşlar, onun anısına dualar ederek ve Kur'an-ı Kerim okuyarak manevi desteklerini gösterdiler. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen vatandaşlar, Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in Niğde Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret ederek şehit için Fatih okudular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.