İş Bankası Yeni Memur Alımı Yapacak!

İş Bankası Yeni Memur Alımı Yapacak!

Türkiye İş Bankası bünyesinde yeni personel alımı başvuruları açıklandı. Detayları, süreci ve gerekli tüm bilgileri hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası YENİ memur alımı yapacak. Bankaya İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Ankara lokasyonunda "İnşaat Mühendisi" olarak görev yapacak ekip elemanı başvuruları alınacak. Detaylar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

İş Bankası personel alımı süreci nasıl olacak?

İş Bankası yeni memur alımı kapsamında başvurular başladı. Adaylar bu ilandaki kadro için başvurularını 27 Mart 2024 tarihine kadar yapabilir.

Güncel banka personeli alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Tercihen alanında deneyim sahibi olup özgeçmiş formunda iş deneyimlerine detaylı biçimde yer vermiş olmak, İyi derecede ofis programlarını ve AutoCAD programını kullanabilmek, Seyahat engeli olmamak ve aktif olarak araç kullanabilmek, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımıyor olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Personel alımı nitelikleri nelerdir?

Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2024 Aralık ayına kadar tecil ettirmiş olmak, İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Ankara lokasyonunda görev yapacaklardır.

İş Bankası personel alımı başvuru ekranı.

 Kaynak: Kamu Personeli alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.