‘İhtiyar Kedi Garfi’ miniklerle buluştu

‘İhtiyar Kedi Garfi’ miniklerle buluştu

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘İhtiyar Kedi Garfi’ adlı çocuk oyunu minik izleyicilerle buluştu. Miniklerin ve ebeveynlerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisi hem eğlendirdi hem öğretti.

Mart Kültür Sanat Etkinlikleri, birbirinden eğlenceli ve öğretici programlarla hız kesmeden devam ediyor. Tiyatro gösterisinden konsere, söyleşiden konferansa kadar pek çok programın düzenlendiği Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘İhtiyar Kedi Garfi’ adlı çocuk oyunu miniklerle buluştu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro gösterisine çocuklar ve ebeveynler yoğun ilgi gösterdi. Yaşlılara hürmet ve saygı, hayvan hakları gibi pek çok değerimizi sahne dili ile miniklere anlatarak hem eğlendiren hem de öğreten tiyatro gösterisi ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan etkinliklere ilişkin yapılan açıklamada, “Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında birbirinden eğlenceli ve öğretici pek çok programı vatandaşlarımızla buluşturmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda, ‘İhtiyar Kedi Garfi’ adlı çocuk oyunu minik izleyicilerimiz ile buluştu. Miniklerin ve ebeveynlerinin etkinliklerimize göstermiş olduğu ilgi bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Programlarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.