İçişleri Bakanlığı Memur Alımı Online Başvuru…

İçişleri Bakanlığı Memur Alımı Online Başvuru…

Kamuya çok yüksek maaşlarla olmak üzere İçişleri Bakanlığı tarafından memur alımı başvuruları alınıyor. Online olarak adaylar başvuru yapabiliyor. Güncel süreç ve tüm detaylar bu yazımızda.

İçişleri Bakanlığının sözleşmeli 4/B memur alımı başvuruları kapsamında güncel süreç devam ediyor. Adaylar en düşük 83.000 TL maaş veya en yüksek 121.000 TL maaşlı kadrolar için başvuru yapabilmektedir. Kamu personeli memur alımı başvuru süreci, şartları ve gerekli tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

ve 657 DMK’daki genel şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. KPSS şartı yok. KPSS puanı olmayan ve belge ibraz etmeyen adaylar değerlendirmede en az 70 olarak baz alınacaklardır.

İçişleri Bakanlığı memur alımı süreci nasıl olacak?

Adaylar online olarak başvuru iş ve işlemlerini İçişleri Bakanlığı e-Devlet kariyer kapısı kamu işe alım internet adresinden yapabileceklerdir. Süreç 23 Ocak 2024 tarihi dahil yapılabilir.

Memur alımı nitelikleri ve maaş detayları

Üniversitelerin “bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik ve endüstri mühendisliği” ile diğer fakültelerin “mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik” mezunları başvurabilir.

1 kıdemli .Net yazılım geliştirme uzmanı, 2 kıdemli java yazılım geliştirme uzmanı, 1 kıdemli mobil geliştirme, 3 .net yazılım geliştirme uzmanı, 1 mobil geliştirme uzmanı, 1 siber güvenlik uzmanı, 1 öğrenme yönetim sistemi uzmanı, 1 iş analisti uzmanı. 1 kat maaş bilişim personeli kadroları için 41 bin 644 TL’dir. Bu ilanda ise 2 ve 3 kata kadar olmak üzere maaşlar verilecektir. Dolayısıyla ilanda yer alan kadrolar için en düşük 83 bin en yüksek 121 lira maaşlar verilecek.

İçişleri Bakanlığı memur alımı kılavuzu.

 Kaynak: Kamu Personeli Alımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.