İçişleri Bakanlığı 46 Şehirde Memur Alımı! 11 Bölüm başvurabilecek!

İçişleri Bakanlığı 46 Şehirde Memur Alımı! 11 Bölüm başvurabilecek!

İçişleri Bakanlığında 46 şehrimizde devler personeli alımı başvuruları alınıyor. 11 farklı bölümden adaylar başvuru yapabilir.

İçişleri Bakanlığı KADROLU memur alımı başvuruları alınıyor. Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı devlet personeli alımına başvurular 46 farklı şehrimiz için olacak. Bakanlık kamu memur alımı başvuruları, şartları ve gerekli tüm bilgileri bu haberimiz KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Hangi şehirlerde 75 kamu memur alımı yapılacak?

İçişleri Bakanlığı tarafından Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bartın, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırklareli, Kilis, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Rize, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tokat, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat” illerinde kamu personeli devlet memuru alımı sona eriyor.

Kamu personeli alımı başvuru şartları nelerdir?

Adayların Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartlara haiz olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, 35 yaşını doldurmamış olması ve 2022-2023 KPSS en az 70 ve üzeri puanı alması şartları yer almaktadır.

Hangi bölüm mezunları başvuru yapabilecek?

Kadrolu kamu personeli alımına başvuru için Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakülteleri, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mimarlık “Mimarlık Programı”, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans bölümlerinden mezun olmak şartı var.

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri

İçişleri Bakanlığı 46 şehirde kamu personeli alımı için başvurular 2 Şubat 2024 tarihi dahil yapılabilecektir. Adaylar başvurularını Bakanlığın online başvuru ekranı üzerinden yapmaları gerekiyor. Başvuru iş ve işlemleri “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” alanından olacak.

İçişleri Bakanlığı kamu personeli alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.