Hüseyin Baş, 'En yüksek faiz ödeyen 10'uncu ülke olduk'

Hüseyin Baş, 'En yüksek faiz ödeyen 10'uncu ülke olduk'

Bağımsız Türkiye Partisi'nden yapılan basın açıklamasında Hüseyin Baş'ın açıklamalarına yer verildi.

Açıklamada, 'Ülke ekonomisinin durumu hiç iç açıcı olmadığının altını çizen BTP Lideri Hüseyin Baş, “Bu sistem çıkmaz sokaktır. Yeni bir sistem lazım, Milli Ekonomi Modeli lazım." dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 15'ten yüzde 17'ye çıkarmasıyla ilgili mesaj yayımladığı mesajında,"18 yılın sonunda en yüksek faiz ödeyen onuncu ülke olduk" dedi

Merkez Bankası politika faizini 200 baz puan artırarak yüzde 15'ten yüzde 17'ye çıkardı. Bu faiz artırımıyla alakalı Bağımsız Türkiye Partisi'nden dikkat çekici bir mesaj geldi.

İktidar, Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokacaktı
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş sosyal medya hesabında yayımladığı mesajında Türkiye'yi Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma iddiasıyla yola çıkan iktidarın, 18 yılın sonunda ülkeyi en yüksek faiz ödeyen onuncu ülke haline getirdiğini vurguladı.

Yeni bir sistem lazım
BTP Lideri şunları söyledi: "İktidar, Türkiye’yi Dünya'nın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma iddiası ile yola çıkmıştı.18 yılın sonunda en yüksek faiz ödeyen onuncu ülke olduk. Yeni bir sistem lazım, Milli Ekonomi Modeli lazım." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.