Hanifi Toptaş, “Daha Yaşanabilir Onikişubat İçin Sahadayız”

Hanifi Toptaş, “Daha Yaşanabilir Onikişubat İçin Sahadayız”

Orman Dairesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Bizleri büyük bir teveccühle karşılayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle daha yaşanabilir Onikişubat için saha

Orman Dairesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Bizleri büyük bir teveccühle karşılayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle daha yaşanabilir Onikişubat için sahadayız, çalışacağız” dedi.

orman-dairesi-5.jpg

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Orman Dairesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 31 Mart’ta Onikişubat’tan en yüksek oyu alma hedefiyle gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Toptaş, “Teşkilatımızla ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bugün de Orman Dairesinde vatandaşlarımızla, esnafımızla bir araya geldik, taleplerini dinledik. Daha dirençli ve yaşanabilir Onikişubat için çıktığımız bu yolda gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızı anlattık. Bizleri büyük bir teveccühle karşılayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle daha yaşanabilir Onikişubat için sahadayız, çalışacağız” ifadelerini kullandı.

orman-dairesi-2.jpg

orman-dairesi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.