Haftalık Burç Yorumları (7 – 13 Kasım)

Haftalık Burç Yorumları (7 – 13 Kasım)

 7 – 13 Kasım 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Yeteneklerinize inanmaya devam edin. İş insanlar bu hafta büyük fayda sağlayabilirler. İş yerinde olanlar için ılımlı bir hafta olacak. Bu hafta devlet için çalışan kişilerin istenilen terfi ve transferi alması muhtemeldir. Büyüklerinizle bir konuşma veya tartışmaya girmekten kaçının. Devam eden sağlık sorunları ve aşırı iş yoğunluğu nedeniyle hafta ortası zorluklar getirebilir. Ek olarak, istenmeyen şeylere para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Kardeşinizle daha da yakın bağlarınız olacak. Ancak, aileden birinin hastalanması mümkün, bu da stresli olabilir.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması maddi kaynaklarla ilgili konuları gündeme getirecek. Yeni kaynaklar oluşturma, kişisel olarak kendi kazanımlarınıza yönelik yeni şekil belirleme ve bu alanda gelişmeler damga vuruyor. Tutulma enerjisini maddi hayatınızda büyüme için kullanabilirsiniz. Size mümkün değil gibi görünen ne varsa tekrar gözden geçirin. “Şuna sahip olamam, bunu yapamam.” dediğiniz neler var? Hayal kırıklığı yaşamaktan korkmadığınız sürece tutulma süreci sizi destekleyecektir. En derinde kalmış istek ve arzularınızı yaratmak için hiç beklemeyin.

Siz klasik bir bakış açısı ve “değer” algısına teslim olmadıkça istediğiniz çok şey gerçekleşecektir. Sahip olduklarınız dışında sonsuz bir kaynak var. Bu kaynağın akışını kesmemeye dikkat edin. Dikkat etmeniz gereken konu, sizin harekete geçmeniz çabalamanızın yetmediği alanlarda akışa teslim olmanızdır. Girişimlerinizde dikkatli olmalı ve kalıcılık aramalısınız.

Boğa burç yorumları: Sağlıkla ilgili zorluklar nedeniyle bu hafta zorluklar yaşayabilirsiniz. İşe gidip gelmek sizi daha fazla strese sokabilir. Maaşlı kişilerin ortalama performans elde etmesi muhtemeldir. Bazılarınıza komşu bir ülkeyle ilgili yeni olanaklar verilebilir. Yatırımlarınız gelir sağlamaya devam edecektir ve mali durumunuz sabit kalacaktır. Evliliğinizde hayat arkadaşınızla aranızda bazı sorunlar yaşanabilir. Zorlu bir iş programının yoğun olduğu günlerde, bir akrabanın evini hızlı bir şekilde ziyaret etmek oldukça sakinleştirici olabilir.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ile kişisel olarak içinde bulunulan şartlarda bir nevi yeniden düzenleme ve sorgulama; bireysel hedeflerin ön plana alınması, ikili ilişkiler, evlilik ya da ortaklık gibi diğer kişilere karşılıklı kurulan bağlar üzerinde gelişen şartlarda yeniden yapılan birtakım düzenlemeler damga vuruyor olacak.

Yaşamınızın her alanında yaratıma geçebilirsiniz. Kendinize yapacağınız her tür yatırım destek görecektir. Yaşam koşullarınız, iş ve özel hayatınızdaki ertelenen konular gündeme geldiyse iyileştirmeye gayret edin. Harekete geçerek yenilikleri başlatabileceğiniz bir dönemdesiniz. Benliğinizi korurken ikili ilişki ve ortaklıklarda başarı elde edebileceğiniz bu dönemi doğru değerlendirin.

İkizler burç yorumları: Hedeflerinize ulaşmak için motivasyonunuzu koruyun. Mali durumunuz bu hafta iyileşecek. Sonuç olarak, ödenmemiş borçları ve faturaları ödeyebileceksiniz. Ancak, kimseye borç vermekten kaçının. Size paraya mal olabileceği için yasal bir anlaşmazlıktan da kaçınılmalıdır. İş yerinde, tüm görevleriniz sorunsuz bir şekilde tamamlanacaktır. Daha önce bir hastalığınız varsa, tamamen iyileşmiş olacaksınız. Evli olanlar eşlerinin desteğini alırken, bekar olanlar yeni bir romantik bağlantı kurabilirler.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması, geçmişten gelen konuların tekrar belirginleşmesi, sizin dışınızda gelişen durumlar, kadersel etkiler ve önemli değişimler yaratabilecek kararlar içeren bir süreci beraberinde getiriyor. Katı tutum, korku ve inançlarınızı sorgulamanız gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. Daha fazla içe dönerek, tutulmayı arınmak için kullanabilirsiniz.

Günlük yaşamınız ve iş hayatınız açısından önemli değişim ve dönüşüm enerjilerinin aktive olacağını söyleyebiliriz. Tutulma sizin yaşamınızda baskı ve korkuların sona ereceği bir enerjiye gebedir. Dip korku ve kaygılara son vermek için bundan güzel bir zaman olamaz. Yaşam kalitenizi düşüren rutinler ve sağlık konusunda her şeyi tekrar gözden geçirin.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta zihninizin karanlık tarafa geçmesine izin vermemeye çalışın. Bazı boş zaman etkinliklerine katılarak kendinizi yenileyin, ardından işe dönün. Bunu yaparak hem sağlığınız hem de çalışma kabiliyetiniz artacak, ayrıca net ve yaratıcı düşünme kabiliyetiniz de artacaktır. İtiraz edilen herhangi bir para veya emlak sorununun lehinize gitme ihtimali var. Sonuç olarak mali durumunuz iyileşebilir. Bu hafta, yatırımcılar için kayıplar önceki bir yatırımdan kaynaklanabilir. Anneniz uzun süreli bir hastalıktan kurtulurken kendinizi onunla daha fazla zaman geçirirken bulabilirsiniz. Boğaz sağlığı koşulları size rahatsızlık verebilir.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması çevresel koşulları, arkadaşlar, arkadaş grupları üzerinde oluşacak etkiler bu alanda bazı yeniden yapılacak düzenleme gerekliliğini ön plana çıkaracak. Gelecek planlarınızı hayata geçirmek konusunda kadersel bir dönemdesiniz. Yaratıcı enerjinizi geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirmeye aktarın.

Aşk-para konularında mantıklı ve dengeli davranarak olası gerginlikleri ertelemeyi değil, çözmeyi hedefleyin. Yeni gruplara dahil olurken bazı gruplardan ve kişilerden kopmaya, ayrışmaya başlayabilirsiniz. Ay tutulması sizi toplumsal konularda harekete geçmek konusunda da destekleyecektir.

Aslan burç yorumları: Bu hafta sizi sinirlendirebilecek sabırsızlık dönemleri yaşayabilirsiniz. İş cephesinde, muhtemelen bazı mükemmel haberler duyacaksınız. İş insanları bu haftadan çok faydalanacak. Ek bir gelir kaynağına erişebileceksiniz. Ek olarak sigortanın faydası da önemli olacak. Siz ve partneriniz birlikte değerli zaman geçireceksiniz. İlişkisi olanlar evlilik planları yapabilirler. Dersleri veya konuları anlamak öğrenciler için zor olabilir. Solunum sistemi sorunları, soğuk algınlığı yaşayabilirsiniz.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ise kariyer, meslek hayatı ve kişisel olarak hayat hedeflerimizde önemli değişimler arzusu, gerekliliği ve geleceğe yönelik kararlarla ilgili konuları gündeme getiriyor olacak. İş değişikliği ve gelir artışı konularında beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Olumsuzluğa odaklanmak yerine, değişimi kabul etmelisiniz. Kariyer ve statü alanlarında kadersel kararlar almanızın zamanı gelmiş olabilir.

Toplumsal imajınızı eskisinden daha fazla önemsediğiniz bir dönem. İş ve aile hayatınız arasında denge kurma konusunda artık uzmanlaştığınızı söyleyebiliriz. Tutulma bu konudaki yeteneklerinizi tekrar test edebilir. Bilinç altınızdan sahneye fırlamaya hazır egosal enerjiye izin vermeyin. Mesleki anlamda olgunlaşma ve yeterlilik gösteren Aslanlar tutulma ile haklarını talep edeceklerdir.

Başak burç yorumları: Bu hafta önceki yatırımlardan beklenen getirileri almayacaksınız. Doğru fikir ve stratejileri kullanırsanız kazancınızı hızla ikiye katlayabilirsiniz. Üstlerinizden ve iş arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kariyerinizde size yardımcı olacaktır. Babanız desteği sayesinde daha da başarılı olabilirsiniz. Eşinizin beklenmedik davranışları sonucunda kendinizi üzgün hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi övmeden, hedeflerinize doğru istikrarlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Tüm inancınızı kimseye bağlamayın. Birçok öğrenci hem akademik hem de ders dışı etkinliklerinde daha iyi performans gösterecektir. Tembelliğe yenik düşmemeye gayret gösterin.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ise fikirsel, iletişimsel ve eğitimsel konularda ortaya çıkabilecek yeni gelişmeleri gündeminize taşıyor olacak. Tutumlarınızı değiştirmek ve kabullenmekle ilgili sorunlarınızı çözüyorsunuz. Taşınma ve sorumluluk artışı gibi gündemleriniz hız kazanıyor. Kendinizle inatlaştığınız tüm konularda bir çözülme yaşayabilirsiniz.

Yakın çevrenizle ilişkilerinizi ve iletişiminizi gözden geçirin. Tekrar tekrar aynı konulara ve deneyimlere dönerek bir kısır döngü yaratıyor olabilirsiniz. Yeni eğitimler, seyahatler, kültürler ve inanç sistemleri ilginizi çekmeye başlayabilir. Yaşama değer katan ve insana hizmet eden her alanda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeter ki bulunduğunuz dairenin dışına çıkmayı başarabilin.

Terazi burç yorumları: Mali durumunuz bu hafta iyileşmeye ve tekrar yoluna girmeye başlıyor. Bu da önceki aksiliklerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır. İş yerinde, üstlerinizle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta, uzun zamandır istenen bir dilek gerçekleşebilir. Evlenmeye çalışıyorsanız, yeni bir ilişkinin gelişmesi için iyi bir şans var. Çocuklarınızla güçlü bir bağınız olmaya devam edecek. Öğrencilerin iş yükü önemli ölçüde artacaktır. Evinizde beklenmedik ziyaretçiler olabilir. Göğüsle ilgili sağlık koşullarına dikkat edin.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ise maddi ortaklıklar, iş birlikleri, miras ya da benzeri alacak-verecek durumlarını odak haline getirecek. Miras ve alacak verecek konularında güzel haberler alabilirsiniz. Maddi kayıp yaşamanıza neden olacak konulara dikkat edin. Ani kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var. Ayrıca maddi-manevi konularda başkalarından destek görebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Şimdiye kadar tamamen kendi değerlerinize bağlı yaşamış olabilirsiniz. Ay tutulması, yeni değerler ve önem sıraları belirlemenize sebep olabilir. Alma verme dengesini kurabildiğiniz oranda tutulma sizi besleyecektir. Şimdiye kadar kendi kendinize yetmeye çalışarak kendinizi tüketmiş olabilirsiniz. Ne yapmak, ne yaşamak istiyorsanız söyleyin ve gerçekleşmesi için gelecek desteklere izin verin. Tüm senaryo sizin istediğiniz şekilde gerçekleşmeyebilir, ancak yeniliklere izin vermeden hayat güzelleşmeyecektir.

Akrep burç yorumları: Bu hafta kendinizi biraz stresli hissedebilirsiniz. Profesyonel cephede, aşırı miktarda iş yoğunluğu olabilir. İtibarınızın zarar görmesini istemiyorsanız iş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının. Mali cephede, işler sizin için iyi gidecek. Bir gayrimenkul girişimine yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yaşam partnerinizle bazı anlaşmazlıklar olsa da, aile yaşamınızın kalitesi artacaktır. Bir ilişki içinde olanlar ilerlemek için planlar yapabilirler. Soğuk algınlığı, öksürük veya diğer mevsimsel rahatsızlıklara yakalanabileceğiniz için kendinize iyi bakın. Öğrenciler akademik çabalarında büyük başarılar elde edecekler.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ise evlilik ve benzeri türde ilişkiler ve diğer kişilerle iş alanı gibi konularda yapılan ortaklıklar; ayrıca dava halini almış konuları gündeminize getiriyor olacak. Hayatınıza yeni birini kabul etmedeki kriterleriniz değişebilir. İlişki konusundaki takıntılarınızdan sıyrılmanız sayesinde daha esnek bir hale gelebileceksiniz. Ekonomik anlamda iyileşirken güvenilir ortaklarınız sayesinde kazancınızı uzun vadeye taşıyabilirsiniz.

İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar Ay tutulmasında öne çıkacak konular olabilir. Ben ve biz sınırları açısından çizginizi yeniden belirlemeniz gereken bir dönemdesiniz. Biz demeyi başarabilen Akrepler için kadersel akitler ve sözlerden bahsedilebilir. Evlilik ve ortaklıklarda esneklik gösterilmesi gereken durumlar olabileceği gibi sürpriz gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Benliğinizin yok olacağından korku duymadığınız sürece başarılı ortaklıklar ve ilişkiler kurabilirsiniz.

Yay burç yorumları: Bu hafta, daha önce karşılaştığınız tüm engellerin sonucunu görecek ve beklemeye aldığınız görevi tamamlamanıza izin verecek. İş yükünüz nedeniyle biraz daha fazla zorlanabilirsiniz, ancak planlarınız ve yöntemleriniz sayesinde hepsini rahatlıkla yönetebilirsiniz. Bu hafta maddi olarak fayda sağlayacaksınız. Haftanın ortalarına doğru melankoli yaşayabilir ve gelecek için endişelenebilirsiniz. Siz ve genç aile üyeleri arasında anlaşmazlık varsa, zihniniz rahatsız olabilir. Ek olarak, artan maliyetlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Haftanın sonunda kazançlar gelebilir.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ise çalışma hayatı, mesleki konular, sağlıkla ilgili konular ve düzenlemeleri ön plana çıkaracak. Çalışma koşullarınız ve beklentileriniz değişebilir. İş görüşmeleriniz sonuçlanabilir ve sorumluluklarınız yenilenebilir. Maddi olarak sizi mutlu edebilecek bu sürece zihinsel ve fiziksel anlamda hazır olun. Günlük yaşamınız değişen koşullar nedeniyle hareketlenebilir. Rutinin yıkılması konusunda verdiğiniz mücadelenin sonuçlarını alma vakti geldi.

İş hayatı ve arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Siz hayatınızın nasıl devam etmesini istediğiniz konusunda netleştikçe hayatın armağanları da netleşecektir. Ertelediğiniz pek çok şeyin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Sağlığınıza beslenmenize de dikkat etmeniz gereken bu dönemde iç sesinizi daha dikkatle dinleyin. Dikkat konusu, temel korkularınızın esiri olma tuzağına düşmemek olabilir.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta işte ilerleyeceksiniz. Boş zamanınız yeteneklerinizi geliştirmek ve gerçek potansiyelinizi keşfetmek için kullanılmalıdır. Gelirinizi artırma girişimleriniz muhtemelen artacaktır. Bir iş gezisi olabilir. Bu hafta, ikna kabiliyetiniz sayesinde ailenizdeki huzuru sağlayabileceksiniz. Siz ve hayat arkadaşınız arasında uyumlu ilişkiler gelişecektir. Çocuklarınızla ilgili herhangi bir sorun muhtemelen sizi endişelendirecektir. Öğrenciler yoldan çıkmaya ve anlamsız şeylerle zaman kaybetmeye eğilimlidirler.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ise aşk, flört ya da benzeri türde ilişkiler, varsa çocuklar ve hobiler ayrıca spor çalışmalarını gündeme getirecek. Duygusal ve parasal açıdan kazançlı çıkacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayallerinizi değiştirdiğiniz bu süreçte sıra dışı fikirlerinizi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda büyük değişiklikler yaşanabilir. Hayata daha geniş bir açıdan bakmayı başaran Oğlaklar için büyüme zamanı.

Sorumluluklarınız ve mevcut düzeniniz konusunda değişime açık hale gelmelisiniz. Toplumsal konulara yönelmek, sosyal hayata dahil olmak size iyi gelecektir. Kadersel ilişkiler ve bağlantılar kurmanızın mümkün olduğu bir dönemdesiniz. Kendinize daha hoşgörülü davranabilir, aşırı sorumluluk alarak ertelediğiniz pek çok şeyi önceleyebilirsiniz. Yaratıma geçeceğiniz alan sizi daha fazla sosyalleştirecek niteliklere sahip olsun. Dikkat konunuz yeni durumlara izin vermeye direnmemek olsun.

Kova burç yorumları: Bu hafta şans sizden yana. Çözülmemiş sorunlarınız çözülecektir. Kariyer gelişimi kaçınılmazdır, ancak sabrınızı kaybetmemek veya herhangi bir karar vermek için acele etmemek en iyisidir. Başarının sizi transa sokmasına da izin vermeyin. Maddi sıkıntı olmayacak, ancak yine de yağmurlu bir gün için para biriktirmelisiniz. Ebeveynlerinizin sağlıklarıyla ilgilenin. Hafta ortasında işle ilgili sorunlar olabilir. Eşinizin yardımıyla çözebileceksiniz. Para kazanacağınız yeni bir gelir kaynağı ortaya çıkabilir. Bu dönem, özellikle yurtdışında eğitim görmeyi umut edenler için kazançlı olacaktır.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ise ailevi konular, ev ve yerleşimle ilgili konular, aile büyüklerini içine alan durumları gündeme getiriyor olacak. Yaşantınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Özellikle evlilik ya da iş değişikliği gibi konulardan doğan taşınma ve yer değişikliği durumları sizi etkileyebilir. Kendinizi keşfederek evlilik ve aile kavramına bakışınızı değiştirebilirsiniz.

Aile, yuva kavramlarının öncelik kazandığı bir tutulma enerjisi deneyimleyeceksiniz. Temel motivasyonunuz iç dünyanızı yansıtan bir yaşam kurmak olmalıdır. İş hayatınızın yaşam kaliteniz üzerindeki etkilerini gözden geçirin. Akışa bıraktığınız her ne varsa güzel sonuçlar doğurabilir. Bilinçaltınızdaki hayalet korku ve kaygılarla yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Enerjinizi klişeye düşmekten korkmak yerine, özgün bir aile ve kariyer hayatı yaratabilmek için kullanın. Dikkat konunuz geçmişe değil geleceğe odaklanmak olsun.

Balık burç yorumları: Bu hafta sağlık sorunları yaşamanız muhtemel. Vücudunuzun strese ve yorgunluğa karşı direncinin zayıflamasını önlemek için yetenekleriniz dahilinde çalışın. Maaş alan kişiler için bu hafta olumlu geçecektir. Yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz. Yatırımcılar istikrarlı bir kâr dönemi beklemelidir. Bu hafta, halihazırda gerçekleştirmiş olduğunuz mülkle ilgili tüm işlemlerin sonucunu görmeniz muhtemeldir. Aileniz uyum içinde olmaya devam edecek. Bir kariyer değişikliği eşinizi etkileyebilir, bu da ilişkiniz için daha iyi sonuç verebilir. Hafta sona ererken, kimseye borç para vermekten kaçının.

8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ise yakın çevre kişileri, kardeşler, kardeşlerin hayatlarında konular ve anlaşmalar, sözleşmeler gibi durumlar ve koşulları ön plana çıkarıyor. Duygusal anlamda olumlu tanışmalar yaşanabilir ve aşk hayatınız hareketlenebilir. İlgi alanlarınızdan bağımsız yürüttüğünüz bir çalışma hayatınıza dahil olabilir. Projelerinizi genişletme imkânı buluyor ve maddi kazanımlar elde ediyorsunuz.

Ay tutulmasında gündeminiz yakın çevreyle ilişkiler olabilir. İletişim konusuna hassasiyet göstermeniz ve kendinizi doğru ifade etmeniz gereken bir dönem. Uzun zamandır ertelediğiniz yurt dışı bağlantılı yatırım ve eğitimlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Siz yakın çevreye bağlı ve bağımlı olduğunuz alanları gözden geçirin. Uzun zamandır dar bir alanda kısıtlı şartlarda yaşamaya devam ettiniz. Şimdi genişleme ve büyüme zamanı. Dikkat konunuz hayal gücünüze güvenmek olsun.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Yeteneklerinize güvenin, akışa teslim olun.
  • Boğa burcu: Harekete geçin, ertelediğiniz konuları iyileştirin.
  • İkizler burcu: Mutsuz olduğunuz yaşam rutinlerinizi değiştirin.
  • Yengeç burcu: Mantıklı ve dengeli davranın, çözüm odaklı olun.
  • Aslan burcu: Egonuzu kontrol edin, değişimi kabul edin.
  • Başak burcu: Konfor alanınızdan çıkın, yeniliklere kucak açın.
  • Terazi burcu: Alma verme dengesini kurun, desteklere izin verin.
  • Akrep burcu: Takıntılarınızdan sıyrılın, ben yerine biz demeyi öğrenin.
  • Yay burcu: Korkularınızın esiri olmaktan kurtulun.
  • Oğlak burcu: Sosyalleşin, hayatınızda değişime kucak açın.
  • Kova burcu: Geçmişe değil, geleceğe odaklanın.
  • Balık burcu: Hayal gücünüze güvenin, iş değişikliğine kucak açın. (indigo Dergisi)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.