Haftalık Burç Yorumları  (5 – 11 Aralık)

Haftalık Burç Yorumları  (5 – 11 Aralık)

5 – 11 Aralık 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta iyi vakit geçirmeye devam edeceksiniz. Ancak, heyecanınızı kendinize saklamak yerine insanlarla paylaşabilirsiniz. İş yerindeki herhangi birine safça inanmaktan kaçının ve herhangi bir şekilde dedikodu yaymaktan uzak durun. İşinizden kazanç elde edecek olsanız da, zaman zaman bütçenizi aşabilen eğlence için daha fazla para harcama ihtimalinizvar.

Bu hafta, ikna kabiliyetiniz sayesinde ailenizdeki uyumu sağlayabileceksiniz. Seçimlerinizi başkalarını zorlamak yerine, bu yeteneğinizi kullanın ve ancak başkalarını başarıyla meşgul ettikten sonra kararlar verin. Öğrenciler tercih ettikleri kurumlara kabul edilmeyi bekleyebilirler. Her aydınlık düşünceyi paylaşmanın cazibesi yükselebilir sizler için fakat yeni enerjilerin ışığı altındayken siz susun bırakın haklıyı haksızı yaşamın kendisi üstlenirken siz sessizliğinizle seyirci kalın. Ne kadar az konuşursanız o kadar hızlı ilerler her şey.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Koç burçları bu dolunayı eğitim ve iletişim alanlarında yaşıyorlar. Yakın çevre, kardeşler ve kuzenler, iletişim konularında arkadaşlarından destek alabilirler. Bir meslek grubu ya da derneğin düzenlediği bir etkinlik gündeme gelebilir. Sosyal çevrelerinden gelebilecek her türlü destek konusunda işbirliğine açık olmakta fayda var. İlişkiler ve ortaklıklar açısından ise bu süreçte ani kararlar almamakta fayda var.

Dolunay sizlere yeni eğitim fırsatları sunuyor olacak. Hem seyahat hem de eğitimle ilgili güzel haberler ve bereketli gelişmeler olacak. Koç burçlarının çevreleri değişirken daha sosyal olacakları bir dönem onları bekliyor. Parasal anlamda güzel haberler alabilir, anlaşmalara imza atabilirler. Parasal konularda büyük riskler almamaya dikkat edin.

Boğa burç yorumları: Bu hafta kararlı kalacaksınız, bu da görevlerinizin çoğunu eksiksiz bir şekilde tamamlamanızı sağlayacaktır. Ek olarak, bunu yapmak, üstlerinizin saygısını kazanmanıza ve size olumlu bir şekilde yansımasına neden olacaktır. İşletme sahiplerinin mallarını veya hizmetlerini pazara sunmaya hazırlanmaları gerekiyor.

Kişisel düzeyde, yaşlı bir akrabanız sizden mali destek isteyebilir. Öğrenciler, yeni kitaplar ve öğrenim kaynakları satın almanın bir sonucu olarak harcamalarında bir artış görebilir. İlişkilerde olanlar hayal kırıklığına uğrayabilir. Azim göstermeleri ve ısrarcı sorunları çözmek için uygun zamanı beklemeleri gerekiyor. İletişime önem vermeli fakat her doğruyu her yer de söylememelisiniz. Bu enerji iş ve özel yaşamınızda yenilikler getirebilir sizlere.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Boğa burçları bu dolunay zamanında finansal olarak rahatlayabilirler. Geçtiğimiz yeniay zamanında kredi, prim, sigorta ya da miras konusunda bir adım atmışsanız şimdi olumlu dönüşler alabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda da destek alabileceğiniz bir zamandasınız. Belki bir maaş iyileştirmesi, gecikmiş bir maaş düzenlemesinin yapılması, yönetim kademesinden gelecek bir destek bu süreçte sizi rahatlatacaktır.

Dolunay, parasal konularla ilgili tamamlanma zamanını gösteriyor. Bir süredir emek verdikleri bazı projelerin sonuçlarını alabilirler. Aynı zamanda kariyer anlamında güzel gelişmeler yaşayabilirler. Sadece kariyer konusunda ani ve tepkisel kararlar vermekten vazgeçsinler. Bu dönem boyunca Boğa burçları yönetim ile karşı karşıya kalmaktan uzak durmalı.

İkizler burç yorumları: Mutlu bir hayat yaşamak istiyorsanız, bu hafta uyumlu bir zihniyete sahip olmalısınız. İnatçı olmak sadece ilişkilerinize zarar verir, bu da işte ve evde ne kadar iyi performans gösterdiğinizi etkiler. Haftaya biraz daha nakit girişiyle başlayacağınız için mali durumunuz olumlu olacak. Ayrıca para kazanma şansınız da olacak. İşle ilgili herhangi bir geziye çıkmak için bu haftayı şanslı bulacaksınız. Esnek bir zihniyetiniz varsa, şefkatinizle aile içinde bir denge kurabileceksiniz. Öğrenciler çeşitli konularda mola alacak ve daha iyi odaklanabilecektir.

Her yaptığınızı iki kere gözden geçirmeli ne isteyip neden gerçekten rahatsızlık duyduğunuzu belirlemelisiniz. Zihninizi bilinçaltınızı yoran herşeyi eski kalıpları yenilemeniz için dönüşüm sizleri karşılıyor. Hem kişisel hem de mesleki alanlarınızda daha verimli çalışmanıza engel olan yorucu enerjileri ardınızda bırakabilirsiniz. Yeter ki isteyin ve harekete geçin.

8 Aralık Perşembe günü sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. İkizler burçları için bu dolunay zamanında ilişkiler konusunda önemli adımlar atabilirler. Özellikle geçtiğimiz tutulmada bazı ilişki krizleri yaşamışsanız eşin ya da ortağın yakın çevresinden, uzaktaki kişilerden gelebilecek desteklere açık olun. Bu zaman aralığında eğer davalarla ilgili sorunlar yaşıyorsanız yasal olarak avantaj elde edebileceğiniz bir sürece adım atabilirsiniz. Bu süreçte mümkünse avukat ya da danışmanlarınızı değiştirmeyin.

İkizler burçları bu dolunayda kendi hayatlarıyla ilgili net kararlar verecekler. Yurt dışı ve eğitim ile ilgili fırsatlar karşılarına çıkabilir, bu konularla ilgili adımlar atabilirler ya da bu konularla ilgili attıkları adımların karşılığını alabilirler. İkizler burçları bu dönemde yurt dışı ve eğitimle ilgili konularda otorite figürleri ile karşı karşıya kalmamaya dikkat etmeliler.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta sosyal ve profesyonel ağlarınızı genişletmek için daha çok çabalayacaksınız. Akıllıca yatırım kararları vermek, hayatınızı iyileştirecek ve geçmişte yaşamış olabileceğiniz kayıpları telafi etmenize yardımcı olacaktır. Nasıl göründüğünüzü veya nasıl davrandığınızı değiştirirseniz aileniz bundan rahatsızlık duyabilir.

Aile şirketlerinde çalışanlarınız, çok sayıda yeni müşteri ve gelir akışı oluşturmanıza olanak sağlayacak desteklere sahip olabilirler. Sınavlar için çalışan öğrenciler başarı elde etmeyi bekleyebilirler. Ciltte veya boğazda hafif tahrişler beklendiği için bu hafta sağlığınızı ilk sıraya koyun. Uykusuz geceler korkular takıntılar sizleri fazlası ile yordu yüzleşmelerden kaçmadan kendinizi affetmeli geliştirmeli hayatla kavga etmek yerine hayatı ve sahip olduklarınız daha fazla sevmek ve sahiplenmek için çaba göstermelisiniz.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yengeç burçları için bu dolunay zamanında sağlık konuları öne çıkacaktır. Sağlığınız için harcamalar yapmak da olasıdır. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda destekler bulabilirsiniz. Bir süre uzaklaşmak, tatil yapmak da bu zaman aralığında iyi gelebilir. Ailenizle olan ilişkilerin de bu süreçte hassas olduğunun farkında olun. Geçici bir süre için farklı bir şehre gitmek de olasıdır.

Yengeç burçları bu Dolunay zamanında biraz içsel dünyalarına dönecekler. Ne yapmak, nereye gitmek istediklerine karar verecekler. Hayatlarında neleri değiştirmek istediklerini sorgulayacaklar. Yengeç burçları dolunay dönemini biraz yalnız kalma dönemi olarak düşünebilirler. Miras, dava ve krediler konusunda sonuçlar alabilirler. Sadece kendilerini çok zorlamamaya dikkat etsinler.

Aslan burç yorumları: Bu hafta, muhtemelen iş değiştirmeyi düşünecek ve uygun olabilecek seçeneklerin peşine düşeceksiniz. Ticaretle uğraşanlar yurt dışında yatırım yapmayı düşünebilir. İster bir işyerinde ister bir işletmede olsun, herhangi bir dikkatsizlik maddi kayıpla sonuçlanabilir. Bu yüzden hiçbir şeyi aceleye getirmeyin ve her işinize tüm dikkatinizi verin. İnsanları ikna etme beceriniz sayesinde, iş yerinde ve evde zorlu durumları iyi idare edeceksiniz. Akrabalarınızın size maddi destek sağlaması da düşünülebilir. Üniversiteye gitmeyi düşünen öğrenciler başarılı olacaktır. Solunum problemleri olabilir, bu nedenle sağlığa dikkat edilmesi gerekir.

Egonuzu kontrol altında tutarsanız size inanan güvenen kişileri hayal kırıklığına uğratmazsınız. Bu enerji altında iş ve özel yaşamınızda başkalarının beklentilerini yerine getirmek, gerçek potansiyelinizi bırakmanızı engelleyen büyük bir tuzak olabilir sizler için. Tutkulu şekilde başkalarının avukatlığına soyunur ya da haklı çıkmak adına kendinizi zora sokacak söylemlerde bulunursanız ateş etrafınızı sarabilir.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aslan burçları bu dolunay zamanında arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınız öne çıkacaktır. Eşiniz ya da partnerinizden destek alabilirsiniz. Bir arkadaşınızla gireceğiniz ortaklık da bu dolunayın konusu olabilir. İş arkadaşlarınızla olan ilişkiler bu dolunay sonrasında biraz aksayabilir. Onlardan destek almakta zorlanabilirsiniz. Bu sürecin geçici olduğunun farkında olun. Bir süre işe ara vermek de olasılıklar arasındadır.

Bu Dolunay, Aslan burçlarına çevrelerini değiştirme fırsatı veriyor. Artık mevcut çevrelerinden uzaklaşmak ve yeni insanlarla tanışmak istiyorlar. Bu dönemde muhakkak sosyalleşmeliler ve farklı ortamlara girmeliler. Hali hazırda ilişkisi olan Aslan burçları bu dönemde tatlı vakit geçirebilir. İş konusunda güzel anlaşmalara imza atabilir, sevindirici haberler alabilirler. Sadece ortaklıklar konusu yorucu olabilir.

Başak burç yorumları: Bu hafta sizin için bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Ancak bu zamanda hepsini ılımlı bir şekilde ele alırsanız, her sorunu çözebileceksiniz. Ofisteki iş yükünüz aniden artarsa, iş-yaşam dengeniz etkilenebilir. Ailedeki atmosfer iyi olacak ve eş işbirliği yapmaya devam edecek. Evden uzakta çalışan veya okuyanlarınız bazı ek masraflara maruz kalabilir. Resim yapmak veya çizim yapmak gibi sizi gençken mutlu eden aktiviteleri yapmaya başlamak isteyeceksiniz. Sağlığınıza daha iyi bakacak ve formda kalmak için beslenmenizi ve günlük programınızı geliştirmeye çalışmalısınız.

Karışıklıklara bir son vermek istiyorsanız zor gününüzde yanınızda yer almayan size sırtını dönen arkadaşlarınızdan uzaklaşıp yeni insanlar tanımaktan korkmamalısınız. En önemli gelişmeleri yeni tanıdığınız insanlarla keşfedebilirsiniz alışkanlıklarınızın esiri olmamalı kendinizi tekrarlardan uzaklaşmalısınız. Zihninizi yoran konuşmaları kapatın ve önceliklerinizi objektif bir gözle yeniden değerlendirin.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Başak burçları bu dolunay zamanında kariyerleri ile ilgili önemli bir aşamaya gelebilirler. Belki bir iş için taşınmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu süreçte çalıştığınız firma büyümüş, yanınızda çalışan personel sayısı artmış ya da daha büyük bir ofise geçiş yapmış olabilirsiniz. Bu şanslı süreci iyi değerlendirin. Çocuklarınızla ilişkileriniz bu dolunay sonrasında sekteye uğrayabilir. Veya yeni başladığınız bir ilişkiniz varsa bu dolunaydan hemen sonra bir bekleme süreci yaşanabilir.

Başak burçları bu dolunay zamanında kariyerlerinde uzun zamandır verdikleri emeklerin karşılığını alabilirler. Terfiler ve yeni iş teklifleri bu dönemde karşılarına çıkabilir. İş yerinde daha fazla rahat edecekleri bir döneme giriyorlar. Aynı zamanda bu dönemde yapacakları seyahatler güzel tanışmalara vesile olabilir. Sağlıklarına dikkat etmeliler.

Terazi burç yorumları: Bu hafta, muhtemelen meşgul olacak ve zihinsel olarak sakin bir şekilde savaşacaksınız. Konsantrasyonunuzu yeniden kazanmak için böyle bir durumda özverili davranmayı deneyin. Buna rağmen, ofis kıdemlileriniz size yardımcı olacaktır. Giderler bazen bütçenizi aştığı için harcama yaparken kontrollü olmanız gerekli.

Bazı etkinliklerde, öğrencilerin önemli bir başarı elde etmesi muhtemeldir. Annenizin sağlık sorunu varsa düzenli olarak izlenmesi ve tüm önlemlerinin alınması gerekebilir. Buna benzer olarak, ailevi bir sorun da evliliğinizde sorunlara neden olabilir. Göğüs enfeksiyonları konusunda dikkatli olun.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Terazi burçları bu dolunay zamanında bir eğitimi tamamlayabilirler. Belki bir yolculuk planı yapmış olabilirsiniz. Veya yurtdışı ile ilgili konularda beklediğiniz bir süreç varsa bu konuda olumlu yanıtlar alabilirsiniz. Özellikle çocuklar ya da aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yakalama şansınız var. Dolunaydan hemen sonra ailenizle olan ilişkileriniz biraz hassas olabilir. Belki de geçici bir yer değişikliği gündeme gelebilir. Dolunay ile birlikte Terazi burçlarının karşılarına seyahatler ve yurt dışı konularında güzel fırsatlar çıkacak.

Gerçekten, günlük rutininizin tekrarlarından sağlıksızlığından uzaklaşmanızın zamanı geldi. Zihinsel ve fiziksel sınırlarınızı yeterince zorladınız. Şimdi yenilenmek için her şeyden önce kendinizi sevmeli önceliklerinizi yeniden belirlemelisiniz. Hayatınızda ki karışıklıkları minimuma çekmek için yaşam tercihlerinizi yeniden yapılandırmalı başkaları için fedakarlıkları bir yana bırakıp size değer veren sizin için fedakarlık edenlerle yolunuzu yeniden çizebilmelisiniz.

Akrep burç yorumları: Bu hafta önceki yatırımlarınızdan faydalanacaksınız. Ancak, işbirliği içinde iş yapıyorsanız, ortaklarınız itiraz edebilir. Ortaklık yaptığınız paydaşlarınızla sağlam ilişkiler sürdürmek, kendilerini gösteren yeni şanslardan yararlanmanıza yardımcı olabilir. Kısa geziler profesyoneller için uygun olabilir ve verimli sonuçlar sağlayabilir. Bu hafta evinize bir şeyler almak için dışarı çıkabilirsiniz. Ancak bütçenizi aşmamaya dikkat etmelisiniz. Bir aile üyesinin sağlığı iyileşebilir, bu da sizin rahatlamanıza neden olabilir. Devlet sınavlarına hazırlanan birçok öğrenci için bu hafta verimli geçecek.

Yapılması gereken en güvenli şey yaşadığınız tüm zorluklara rağmen gülümsemek ve mücadele etmeye devam etmek; Gerçek büyüme dış etkilere karşı kulağınızı kapatıp samimiyetsiz insanlarla mesafenizi korumayı başardığınız anda gerçekleşecek. Aşk hayatınızda kavgaları tartışmaları bir yana bırakıp sizi gerçekten mutlu edene odaklanmalısınız. Melankolik hayal dünyasından çıkmalı, yapabileceklerinizi gerçekçi bir şekilde ele alıp vakit kaybetmeden tepkinizi de seçimlerinizi de ortaya koymalısınız.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Akrep burçları için maddi konuların öne çıkacağı bir dolunay yaşanacak. Kredi, sigorta, ödeme ve vergi gibi konuların netlik kazanacağı bir dolunay olacaktır. Ailenizden gelebilecek destekler bu süreci rahatlatabilir. Ev almak için kredi çekmek, yer değişikliği sonrasında olabilecek masraflar da diğer olasılıklardır. Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerinizle olan ilişkiniz dolunay sonrasında hassas bir sürece geçiş yapabilir. Bu sürecin geçici olduğunun farkında olun.

Akrep burçları bu dolunayla birlikte parasal konularda güzel gelişmeler yaşayacak, yatırımlarının sonuçlarını alacaklar. Devam eden davaları varsa yine bu dönemde bu konularla alakalı gelişmeler ve sonuçlandırmalar olabilir. Gayrimenkul ve arazi yatırımları konusunda güzel fırsatlar önünüze çıkabilir. Sadece bu dönemde aile ve eş dengelerini çok kuramayabilirler. Ortaklıklara ve ailesel konulara oldukça dikkat etmeliler, bu dönemde Akrep’ler için ikisini ayırmak önemli olacak.

Yay burç yorumları: Bu hafta kendinize çok güvenecek ve risk almaya istekli olacaksınız. Profesyonel hayatınız açısından bu sizin lehinize olabilir. Projeleri etkili bir şekilde yönetecek ve iş gücüne komuta edebileceksiniz. Yine de mali durumunuz eskisi kadar elverişli olmayabilir. Çevrenizdekilerin, özellikle de aile üyelerinin davranışlarından dolayı ara sıra biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Ancak sakin ve aklı başında olmak için tartışmaya girmekten kaçının ve bunun yerine uğraşlarınıza odaklanmaya çalışın. Aşırı yemek yediğinizi fark ettiyseniz, çok geç olmadan kilo alımınızı şimdi halletmeniz önemlidir.

8 Aralık Perşembe günü karşıt burcunuz İkizler’de Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay zamanında duygusal ilişkiler konusunda önemli bir aşamaya geçebilirsiniz. Eğer bir süredir sorunlu bir birlikteliğiniz varsa bu dolunay zamanında sorunları çözmek için destekler bulabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte eğitim ve yolculuklar sizin için destekleyici olabilir. Maddi konularda ise dolunay sonrasında bir gerileme ve gecikme söz konusu olabilir. Bu nedenle yapacağınız harcamalar konusunda temkinli olun. Gereksiz harcamalar yapabilirsiniz dikkatli olun.

Dolunayla birlikte ilişkisi olan Yay burçları ciddileşme kararı alabilir, yalnız olanlar ise daha ciddi ilişkilere yönelebilirler. Evli olanlar bu dönemde ilişkilerini geliştirebilirler. Yay burçları dolunay döneminde iş ve para konularında güzel haberler alabilirler. Özel anlaşmalar imzalayabilirler. İş yerlerinde bazı kişilere karşı çok dikkatli olmalılar.

Dolunay özgürlükler ve bağlılık arasında doğru denge bulmak için sizleri her konuda mücadeleci kılacak. Özellikle aşk ve evlilik hayatınızda bağımsızlık ile baskı fedakarlıkla vurdumduymazlık arasındaki ayrım, elle tutulur şekilde ortadayken bu ayırımı yapmalı ve hiçbir şeyin sizi kendinize yabancılaştıracak kadar değişim noktasına taşımasına sessiz kalmamalısınız. Bu enerji ile kalbinizin gerçekten ne istediğini bulmak için zaman ayırarak kendinizi sevin ve hayat sizin özgürlüklerinizi kısıtlamazken hiç kimsenin sizin adınıza patronluk taslayarak kısıtlamalarla sizi değiştirmesine izin vermeyin. İş ve aşk hayatınızda sizi gerçekten sevenler karakterinize kişisel ihtiyaçlarınıza saygı duyar ve acıyı bile tatlı söyleyerek sevecen uyarılarda bulunur.

Oğlak burç yorumları: Rutininiz bu hafta işinizi etkileyebilecek sağlık sorunları nedeniyle bozulabilir. Başka bir göreve başlamadan önce, üzerinde çalıştığınız işi tamamlamaya çalışın. Sağlığınız biraz masraflı olabilir. Şu anda eski arkadaşlarla yeniden bağlantı kurmak, size iyi gelebilir. Bu hafta üstlerinizle sorunlarınızı tartışma şansınız olacak. Girişimciler şu anda yeni ortaklıklar kurmaktan kaçınmalıdır. Öğrencilerin performansı üzerindeki ek stres, iş seçimlerinde aile ve arkadaşlardan gelebilir. Mide ile ilgili sağlık sorunlarından rahatsız olabilirsiniz.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Oğlak burçları için iş hayatlarına önemli gelişmeler yaşayacakları bir dolunay olacak. Geçtiğimiz süreçte oldukça yoğun bir çalışma hayatları oldu. Bu son dolunay ile bunun karşılığını maddi olarak alabilirler. Bir maaş iyileştirmesi bu süreçte çok olasıdır. Ya da çalıştığınız firmanın sunduğu destekler artacaktır. Bu dolunay sonrasında fiziksel görünüşümüzle ilgili bir değişimden kaçınmakta fayda var. İlişkiler konusunda Şubat ayına kadar ani kararlar vermek iyi bir fikir olmayabilir.

Zihninizi karıştıran size yanlışlar yaptıran kişilerin gerçek yüzünü görmeli hiç bir şey için değil pişmanlıklarınıza bir yenisini daha eklememek için bu kişilerin yanlışlarının bir parçası olmayı reddetmelisiniz. Akrabalarınız ve sözde arkadaşlarınız sizi temelden uzak tutmak için elinden geleni yapabilirler. Her zaman yaptıkları gibi şimdi uyanmalı gerçeklerden kaçmamalı aynı tekrarların olumsuzluğunun karanlığında kaybolmamalısınız.

Dolunay sürecinde Oğlak burçları iş yerlerindeki bazı olayların gerçek yüzlerini öğrenebilir; arkalarından yapılan işler önlerine düşebilir ya da öğrenmeleri gereken olaylar ortaya çıkabilir. Bu dönemde bazı önemli projeleri tamamlayabilirler bu da parasal anlamda güzel sonuçlar ortaya çıkarabilir. Yalnız olan Oğlak burçları bu dönemde bazı teklifler alabilir ve çok sevinebilirler. Parasal risklere girmemeye dikkat etmeliler.

Kova burç yorumları: Haftaya güzel başlamak için işinizle ilgili cesaret verici haberler alabilirsiniz. Bu hafta oldukça enerjik olsanız da, bunun büyük bir kısmı anlamsız faaliyetlere harcanabilir. Yoga yaparak dikkatinizi koruyabilirsiniz. İş yerinde aşırı rekabetçi olmaktan kaçınmaya çalışın; bunu yapmak size kötü yansıyabilir.

Bir ikramiye, maaş artışı veya ödeme alabileceğiniz için mali durumunuz bu hafta önemli ölçüde iyileşebilir. Yakın bir üyenin dahil olduğu herhangi bir istenmeyen olay, ailenin dinamiğini bozma potansiyeline sahip olabilir. Öğrenciler eğitimlerinde bazı değişiklikleri fark edecekler ve yurtdışında bir üniversiteye kayıt olmayı umanların başarılı olma ihtimali yüksektir.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kova burçları bu dolunay zamanında çocukları ile ilgili konularda olumlu sonuçlar alabilirler. Aşk hayatları konusunda da bu dolunay zamanında aslında şanslılar. Gizli ilişkiler konusunda temkinli olmaları gereken bir sürece geçiş yapıyorlar. Dolunayda Kova’lar aşk konularında güzel sonuçlar alacak. Yalnız olan Kova burçları için yalnızlık dönemleri bitebilir. Çocuğu olanlar yine bu dönem de çocuklarla ilgili güzel kararlar verebilirler. Sadece ev ve aile konularında bazı sıkıntıları aşmaları gerekebilir.

İş ve özel hayatınızda birçok kişiye aynı anda cevap verebilirsiniz. Fakat ne zaman ne söylemek gerektiğini bilmelisiniz yoksa durum sizler için kritiktir, Duyduğunuz her şeyi doğru kabul etmemeli araştırmalı emin olmadan hiç bir yeni şeye evet dememelisiniz. Hayatın size yaşattıklarından aşırı hoşnutsuzluk ve bunun getirisi daha fazla haklı çıkmak daha fazla kazanmak kendinizi daha fazla ifade etmek gibi düşüncelere dönüşürse hatalar birbiri ardına tekrarlanabilir geçmişte olduğu gibi.

Balık burç yorumları: Şu anda, tamamladığınız herhangi bir ortak proje, sonunda mesleki gelişiminiz için iyi olacaktır. Hem evde hem de iş yerinizde iş yükünüzü ve sorumluluklarınızı organize etmede her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Beklenmedik bir ziyaretçi olasılığı, ev ortamını daha iyi hale getirebilir.

Dikkat dağınıklığı nedeniyle, çocuklarınız öğrenirken kendilerini bitkin hissedebilirler. Ekran başında geçirdikleri süre önemli ölçüde artabilir. Onlarla daha sık birlikte olmaya ve rehberlik etmeye çalışın. Geçmişten gelen sağlık sorunları ortadan kalkacaktır. Bununla birlikte, bazılarınız mide problemleri yaşayabilir, bu durumda dengeli bir diyet şüphesiz yardımcı olacaktır.

8 Aralık Perşembe günü İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Balık burçları bu dolunay zamanında iş nedeniyle bir yer değişimine gidebilirler. Belki bir süredir çalışma hayatları ile ilgili sıkıntılardan bunalmış olabilirler. Aslında şansları dönmek üzere. Bu süreçte bir süre yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Uzun soluklu tatiller, inzivalar bu süreçte karşınıza çıkabilecek olasılıklar arasında.

Geçici bir süre için eski bir çevreye geri dönüş, eski arkadaşlarla tekrar bir araya gelmek de bu süreçte olasıdır. Balık burçlarının Dolunay gündemi taşınmak, ev değiştirmek olacak. Ruhlarına iyi gelecek değişiklikler yapma fırsatı bulacaklar. Yatırım yapmak isteyen Balık burçları için şanslı bir dönem olacak. Bazı Balık burçları arkadaşlarından beklemedikleri davranışlar görebilirler.

İş hayatınızda eğitsel konular da önlenemeyen bir başarı elde edebilirsiniz. Farkına vararak değişimin yeniliğin peşinden gidebildiğiniz takdirde. Duyguları ikinci plana almalı gerçekleri görmeli yeni bir kan değişiminin her bakımdan sizi kazançlı çıkacağınızı fısıldayan kalbinizin söylemlerini önemsemelisiniz. Başkalarını gülümsetmekten zevk duyarsınız, ancak başkalarını mutlu ederken kendinizin de mutlu olmaya ne denli ihtiyacınız olduğu gerçeğini de görmezden gelmemelisiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Heyecanlı olun
  • Boğa burcu: Sorunları sabırla ele alın
  • İkizler burcu: İnatçı olmayın
  • Yengeç burcu: Akıllıca yatırım yapın
  • Aslan burcu: Yeni iş seçenekleri arayın
  • Başak burcu: İş yaşam dengesini koruyun
  • Terazi burcu: Kendinize hakim olun
  • Akrep burcu: Partnerinizle bağınızı geliştirin
  • Yay burcu: Şansınızı deneyin
  • Oğlak burcu: Sağlığınıza dikkat edin
  • Kova burcu: Odaklanın
  • Balık burcu: Başkalarıyla işbirliği yapın (İndigo)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.