Haftalık Burç Yorumları(2 – 8 Ocak 2023 )

Haftalık Burç Yorumları(2 – 8 Ocak 2023 )

 2 – 8 Ocak 2023 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri:

Bu hafta yeni yılın ilk haftası. Eskiyi geride bırakıyor, yeni yolculuklara yelken açıyoruz. Geleneksel olan her şeyden uzaklaşıyor ve bir yenilenme dönemine giriyoruz. Hayatımızda farklı tecrübelere açık olacağız. 1 Ocak’ta Venüs ve Pluto, Oğlak burcunda kavuşum yapıyor. Bu açı bize, başkalarının sorumluluğunu alarak onları kontrol etmek için bağımlı ilişkiler kurabileceğimize ve kontrol etmek adına değiştirmeye çalıştığımızda direnç görüp, meydan okumalarla karşılaşabileceğimize ve güç savaşlarına girebileceğimize işaret ediyor. Kendi hayatımızın sorumluluğunu alarak, hedeflerimizi gerçekleştirmek isteyeceğimiz bir dönem.

3 Ocak’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Özgürlüğümüze, bağımsızlığımıza düşkün, sınırlar konulmasını sevmeyediğimiz bir dönem. Kendilerini sınırlayan, kurallar içine hapseden türde ilişkilere dahil olmaktan hoşlanmayacağız. İlişkilerde bireysel olmanın dışına taşırarak daha fazla sosyal, küçüklü-büyüklü gruplar dahilinde, aynı amaç altında toplanmış kalabalıklar içinde olma eğilimindeyiz. Romantik ilişkilerde herkesçe kabul görmüş kurallardan uzaklaşacağız. Bu süreçte tutucu, kıskançlığın hüküm sürdüğü ilişkiler bize göre olmayacaktır.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay döneminde asıl söylemek, ifade etmek istediklerimizi söylemekte zorlanabiliriz. Özellikle de aile içinde, aile ile ilgili konularda konuşmak pek de kolay olmayabilir. Bu dolunayın yılın ilk dolunayı olması, 2023 yılı boyunca hangi olaylara yoğunlaşacağımız ve olayların seyri hakkında da fikir verecektir. Ev, aile, huzur, güvenlik, ülke başlıklı konular, milli meseleler ve yöneticilerle ilgili konular, geleneklerimizden ve atalarımızdan taşıdığımız duygular ön plana çıkıyor ya da bu duyguları hissetmemize neden olabilecek olaylar yaşayabiliriz. Sevgi, fedakarlık ve yardımlaşma duygularımız yüksek. Endişeler ön planda.

Koç burç yorumları: Eksiklerinizin farkına varıyor, şu an olduğunuz noktanın değerini ve sizin için önemini bir kez daha anlıyorsunuz. Yazışmalarınızı gözden geçirmek, yeni ortaklarınızdan ziyade mevcut ilişkilerinizle ilgili konulara ağırlık vermek daha sağlıklı olabilir. Sizi başarmak hissinden uzaklaştıran her şeye karşı bir duruş sergileyebilirsiniz. Maddi ve manevi olarak kariyerinizde hak ettiğiniz noktayı elde etmek, zirveyi istemek ama bu kez kendi zirvenizi oluşturmak gündeminiz olabilir. Ancak bunu yaparken, istediğinize giden yolun ne olduğunu ve olmadığını iyi bilmelisiniz. Her şeyin mübah olduğu anlayışıyla hareket etmediğinizden emin olun.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda boy gösterebilir, ekip çalışmalarında bulunmaktan keyif alabiliriz. Ortak amaçları paylaştığımız kişilerle bir araya gelebilir, sosyal sorumluluk projelerinde gruplardan destek alabiliriz. Gerek iş gerekse sosyal hayattaki arkadaşlarımızdan her konuda destek görebileceğimiz bir dönemdeyiz. Gelir arttırıcı faaliyetler, teklifler ve düzenlemeler yapmak sizi ekonomik açıdan rahatlatacaktır. Bu da daha rahat hareket etmenizi, fikirlerinizi bağımsız bir şekilde sunmanızı işlemenizi sağlayacaktır.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aile ve yuva anlayışınız köklü bir değişime uğramış olabilir. Aile büyüklerinin desteğiyle kariyer hayatınızı ilgilendiren önemli kararlar alabilirsiniz. Mesleki korkularınız iç huzurunuzu iyice bozmadan harekete geçmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken tek konu bu; değişimin kaçınılmaz oluşu. Erteleyerek zaman kaybetmeyin ve cesaretle ilerleyin.

Boğa burç yorumları: Geçmişin hesaplarını daha iyi görebileceğiniz bir hafta. Yazdığınız, uyguladığınız kuralları gözden geçiriyorsunuz. İsteklerinizi ve bunları neden istediğiniz gözler önüne seriliyor. Bu hayatı nasıl yaşayacağınız ve kimlerle devam ettireceğiniz konusundaki soru işaretlerinize yanıt bulabilirsiniz. Gücünüzü, enerjinizi nereden aldığınızı bilmek isteyebilirsiniz. Kendinize yüksek hedefler koyabilir, inandığınız doğrultuda hareket edebilirsiniz. Gerçek ihtiyaçlarınızı, hakkınızı bilmek size bunları bulma konusunda yardımcı olabilir. Özellikle hukuki konularda vereceğiniz mücadelede bu durum daha çok ortaya çıkabilir.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Toplum önünde fark edileceğimiz bir döneme giriyoruz. Kariyerimizde beklenmedik şanslar bizi bulabilir. Yaratıcı çözümlerimiz ve farklı düşünce yapımız sayesinde üstlerimizin takdirini kazanabiliriz. Terfi almak, sorumluluklarınızın ve gelirinizin değişmesi gibi konular sizin de kendinizde bazı değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Bugüne kadar verdiğiniz emeğin karşılığını aldığınızı düşünebilirsiniz. Şimdi bu emekleri ve ilişkileri geliştirme zamanındasınız. Dikkatleri çeken tavrınız ve fikirlerinizle adınızdan söz ettirebilir, yeni başlangıçların kapısını aralayabilirsiniz. Yeni bir alanda çalışma şansı yakalayabilir, teknoloji ve bilimle ilgili kendimizi gösterme fırsatı bulabiliriz.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yeni başlanacak eğitimler veya ufak seyahatler ticari adımlar atmanıza vesile olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerinize kendinizi ifade etmek için çok zaman kaybettiniz. Yeni bir bakış açısına sahip olduğunuz anda ideallerinizi ve hedeflerinizi yaratmanın zor olmadığını göreceksiniz.

İkizler burç yorumları: Bu hafta Kaçırdığınız fırsatları daha iyi görme fırsatına sahip olabilirsiniz. Yarım bıraktığınız işler, ilgilenemediğiniz davalar ve size ulaşması konusunda aksaklıklarla karşılaştığınız miras ve ödemelerle ilgili bazı detaylar öğrenebilirsiniz. Öğrendiklerinizi nasıl geliştireceğinizi düşünmek tüm endişeleri güce dönüştürebilir. Korktuğunuz ya da güçsüz olduğunuz konular önünüze gelebilir. Bu konuların geleceğiniz üzerindeki etkisini düşünebilirsiniz. Bakış açınızı, üslubunuzu ve çabanızı değiştirmek dönüşümünüze yardımcı olacaktır. Parasal anlamdaki kayıplarınızdan ziyade kazançlarınıza ve bunları uzun vadeli hale getirmekle ilgili düşünceler ağırlık verebilirsiniz.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Yurt dışı seyahatler, akademik konular ve eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir, yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Kişisel gelişimimiz için mükemmel bir dönemdeyiz. Farklı felsefelere merak salabilir, yeni bir yabancı dil öğrenebilir, yurt dışı eğitim şansı elde edebiliriz. Yüksek öğrenim konusunda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Ürettiğimiz orijinal fikirler sayesinde dikkat çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Olmak istediğiniz yer, yapmak istediğiniz iş konusunda aydınlanabilirsiniz. Bu da sizi dil eğitimi, yabancı ülkeye yerleşme koşulları veya yabancı kaynaklı işler konusunda çalışmalar yapmaya itebilir.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Maddi konuları güç ve güvenlik unsuru olarak görmekten vazgeçtiğinizde parasal anlamda iyileşme gelecektir. Sahip olduklarınızı ve paylaşım stratejilerinizi gözden geçirin. Maddi-manevi değerler açısından yeni bir bakış açısı geliştireceksiniz. Ortaklı plan ve projeleriniz müşterek gelir açılmasını sağlayabilir.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkilerinizde büyük bir değişim söz konusu olabilir. Yanlışı düzeltmek, doğruyu geliştirmek ve buna göre adım atmak fazlasıyla önemli olacaktır. Mesafe ve kurallar konusunu yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. İlişkilerde tutkunun önemi ön plana çıkabilir. Bunu ne kadar doğru yönettiğinizi ve anladığınızı düşünebilirsiniz. Partneriniz üzerinde kurduğunuz ya da sizin üzerinizde hissettiğiniz baskı, yeni kararlar alırken belirleyici olabilir. Birbirinizi doğru anladığınızı ve iyi yönde değiştirdiğinizi görmeniz gerekebilir. Bunu sağlayamadığınız ilişkiler konusunda bitişler gündeme gelebilir. Güçlü çekimler hissettiğiniz insanlarla aranızdaki anlaşmalar ister duygusal ister ticari olsun hayatınıza yeni bir soluk kazandırabilir.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Ortak kaynaklar ve eş parası gibi konuların ön plana çıktığı bir dönem olacaktır. Ortak kazançlarda ani bir artış olabilir. Uzun zamandır çözüme kavuşmasını beklediğimiz maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Miras, mal edinme gibi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, kazançlar elde edebiliriz. Ortak paylaşımlarla ilgili küçük şanslar elde edebiliriz. Finansal gelişmelere açıksınız. Ancak bir takım krizler içerisinde kendimizi bulabilme ihtimalimiz de söz konusu olabilir. Bunu iyi ve kazançlı yönde yapmak için attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Ani kararlar, farklı bir alanda ilerlemeye çalışmak konusu sizin için önemli olacaktır.

7 Ocak’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayı ben-biz merkezinde deneyimleyeceksiniz. Yaşamınızda yapmak istediğiniz değişiklikler, ikili temasta olduğunuz kişiler (eş veya ortaklar) açısından ne anlama geliyor ya da karşınızdaki kişileri önceleyerek aldığınız kararlar sizi mutlu ediyor mu? Dolunay yaşamınızın pek çok alanında değişiklikler yapmanızı zorunlu kılabilir.

Aslan burç yorumları: Hayatınızın tüm alanlarını gözden geçirebilir, ertelediğiniz her konuyla yeniden ilgilenebilirsiniz. Çalışma ve günlük rutinlerle ilgili konularda daha karar verici ve istediğini almak için mücadele edebileceğiniz bir hafta. Eksiklerinizin ve imkanlarınızı bilerek ilerlemenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Çalışmalarınız, verdiğiniz emek istediğiniz gibi karşılık bulmadıysa burada izlediğiniz metotları değiştirmeniz gerekebilir. Yeni bir disiplin kurmak maddi ve manevi yönden yeni kazançlar elde etmenizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınız konusunda önemli sorunlarla karşılaşmamak adına yeme içme düzeninizde büyük ölçüde değişikliğe gitmelisiniz. Bedeninizin ihtiyaçlarını bilerek hareket etmeniz iştahınızın ve kilonuzun artmasını, gıda zehirlenmeleri gibi konulardan sizi koruyacaktır. Yeni alışkanlıklar edinmek, günlük koşullarınızın kurallarını yeniden yazmak gündeminiz olmalıdır.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerimizden yana şanslı bir dönemdeyiz. Partnerimizin ya da ortağımızın desteği bizimle olacaktır. İkili ilişkilerimizdeki sorunları masaya yatırabilir ve çözüme kavuşturabiliriz. Yeni ortaklık anlaşmalarına imza atabilir ve bu şekilde ek kazançlar elde edebiliriz. Var olan ilişkimizi ciddiyete dönüştürme kararını bu dönemde alabiliriz. İlginizi çeken insanların ve işlerin hayatınıza gelmesi bu konulara olan bakış açınızı değiştirebilir. Hiç deneyimlemediğiniz konular ortaya çıkabilir. İlgi gösteren ve ilgi gören olmak için farklı yollara başvurabilirsiniz.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yaşadığınız ruhsal baskıdan kurtulmanın en kolay yolu günlük akışı değiştirmektir. Her şeyi denediğiniz halde iş ve çalışma hayatınızda ivme yakalayamıyorsanız, yarattığınız sınırları aşmakta zorlandığınızı söyleyebiliriz. Başaramamaktan korkuyor olabilir misiniz? Belki de başarının sizdeki tanımı değişmelidir.

Başak burç yorumları: Bu hafta, beklediğiniz zamanların acısını çıkarmak ve durgunluk döneminize artık bir son vermek için fırsatlar sunuluyor. Yüzleşmeniz gereken tüm duygular karşınıza çıktığında, yapmanız gerekenin bunun üzerine gitmek ve artık bu yönde çalışmak olduğunu bilmelisiniz. Fikirlerinizin netleşmesi, yapmanız gerekeni görmenizi sağlayacaktır. Gerçek, aklı selim değerler üzerine bir hayat ve kazanç sistemi kurmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ispatlayacağınız, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz yöntemler üzerinde çalışabilirsiniz. Konuşmaktan, duygularınızı paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Ancak bunu yaparken kırıcı ve eleştirel olmamaya dikkat etmelisiniz. Kazanmak istediğiniz konuların ağır sonuçlarıyla ilgilenmek çabalarınızın boşa çıkmasına neden olabilir.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Çalışma koşullarımız, astlarımız, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamınızdaki sorunları aşmanızı, daha esnek ve mutlu hareket etmenizi sağlayacaktır. Günlük akışınızı yenilemek, teknolojinin nimetlerinden faydalanmak ve kendinize bu yönde bir yol çizmek adına fırsatlarınız olabilir. İşte beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğimiz bir dönemdeyiz. İş yerinde daha rahat koşullarda çalışabilir, çalışma arkadaşlarımızla daha uyumlu olabiliriz. Günlük hayatımızda sanat, estetik ve dekorasyonla ilgilenebilir, farklı akımları takip edebiliriz. Kendimizi daha rahat ve huzurlu hissedebiliriz. İş görüşmeleri, paylaşımlar ve mevcut işinizdeki sorumluluklarınız gündeminizde yer tutabilir. Olumlu dönüşler ve günler sizi bekliyor.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gelecek planlarınız üzerine daha detaylı düşünmenin vakti geldi. Büyük hedeflere ve ilerlemeye değil, uygulanabilir sadelikte adımlar atmaya öncelik verin. Mühim olan ne istediğiniz ve neler yapabileceğiniz konusunda kendinize dürüst olmanız. Geleceğinizin sorumluluğunu almak anlamına gelen o küçük adımlar sizi büyük başarılara götürebilir.

Terazi burç yorumları: Bu hafta eski defterlerin açılması, bazı konuşmaların yeniden yapılması, ailenizin otorite figürlerinin fikirleri size önemli telafi ve kazanç fırsatları sunabilir. Aile kurmak, evlilikle ilgili konular gündeme gelebilir. Zorlandığınız ya da anlamlandıramadığınız durumları çözmek için fırsat bulmanız değil, fırsat oluşturmanız gerekebilir. Bildiklerinizin dışına çıkmanızda fayda var. Aile içi gelir, alım satım gibi maddi durumunuzu etkileyen gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. İmkanlarınızı bilerek ancak bunu daha verimli ve uzun vadeli olacak şekilde kullanmaya gayret göstermelisiniz. Geçmişi düşünmek ve bugünü ona göre düzenlemekle ilgili kararlar alabilirsiniz.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayattan keyif aldığımız bir döneme giriyoruz. Duygusal ve sosyal açıdan yeni gelişmelere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Heyecanınızı tazeleyecek işler ve ortamlar için hevesli olabilirsiniz. Yaşantınıza bir değişiklik katmak için çeşitli aktivitelere şans verebilirsiniz. Sosyal ortamlarda entelektüel sohbetler yapabilir, sıra dışı fikirlerimizle herkesin dikkatini çekebiliriz. Ekstrem sporlara merak salabilir, internet üzerinden risk içeren oyunlar oynayabiliriz. Karşı cinsle olan ilişkilerimizde hareketlilik artabilir. Yeni birileriyle tanışabilir, kuralları aşan bir aşka yelken açabiliriz.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Toplumsal bilinirlik ve statü hayatınızdaki en önemli şey olmamalı. Meslek hayatınızla ilgili temel korkularınız üzerinde mesai harcayın. Korkular geride kaldığında olaylar olumlu bir yöne evrilebilir. İç huzurunuzu öncelediğiniz mesleki kararlar alabilmelisiniz. İş, meslek konusundaki mevcut iletişim ve uzlaşma sorunlarını geride bırakabilirsiniz.

Akrep burç yorumları: Kaçırdığınız fırsatları ve görmezden geldiğiniz kuralları hatırlayabilirsiniz. Eğitim, yeni iş görüşmeleri, araç bakım, elektronik cihaz ve sosyal mecralarla ilgili eksiklerinizi kapatmak için iyi bir dönem olabilir. Artık kendiniz için bir şeyler yapmaktan geri durmayın. Bu hafta iş birliklerine ve ticarete olan düşünceleriniz tümüyle değişebilir. İnsanlara güvenmek ve birlikte iş yapmak, fikir paylaşımında bulunmakla ilgili bakış açınızı değiştirmek bazı soruların cevaplarını bulmanızı sağlayabilir. Yeteneklerinizin, gerçek düşüncelerinizin farkına varıyorsunuz.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Ev, aile ve gayrimenkulle ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemizle keyifli zamanlar geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Evlilik ya da iş sebebiyle ev değişikliği, düzenlemeler gündeme gelebilir. İhtiyacınıza ve zevkinize yönelik bir ortam kurmak motivasyonunuzu yükseltecektir. Bu sayede sorunları çözmek de kolay olabilir. Aile bireyleriyle bir araya gelebilir, fikir alışverişi ve entelektüel sohbetler yapabiliriz. Evle ilgili beklenmedik ancak güzel gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı dekorasyon fikirleriyle evimizi güzelleştirebiliriz. Aniden bir gayrimenkul alım-satımı gündeme gelebilir.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızdaki açmazlardan kurtulmak için bakış açınızı değiştirmek zorundasınız. Güvende hissetmek uğruna yakın çevreye, mevcut ilişkilere (iş, aşk) sıkışıp kalmak tuzaktır. Egonuz ve korkularınız yüzünden duygularınızı yok saymaya kalkmayın. Yeni eğitim ve iş fırsatları yakalayabileceğiniz seyahatleriniz olabilir.

Yay burç yorumları: Önceki iş görüşmeleriniz, planlarınız konusunda yeni haberler almanız mümkün. İçinde bulunduğunuz şartlara göre hareket edecek ancak bunu yeni düzenlemelerle yapacaksınız. Maddi değerleriniz ve bunları elde etme yöntemleriniz konusunda size yeni bir sayfa açılabilir. Ekonomik açıdan zorlayıcı fakat şanslı günler görebilirsiniz. Bir karar vermeniz, cesaret etmeniz ve kurallarınızı yıkmanız gerekebilir. Kendinizi bu yeniliğe adayarak yapacağınız her çalışma, geçmişte hak ettiklerinizi almak konusunda sizi destekleyebilir. Bu süreçte mali olarak kendinizi zorlamamak adına harcamalarınızı dikkatli yapmanızda fayda var.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve akrabalarımızla bir araya gelebilir, keyifli vakitler geçirebiliriz. Yeni eğitim fırsatları yakalayabilir, eğlenceli kısa yolculuklar yapabiliriz. Yakın çevremizden biri ya da uzun zamandır görmediğimiz eski bir arkadaşımız ile sürpriz bir aşk söz konusu olabilir. Elektronik ticaret üzerinden küçük gelirler elde edebiliriz. Bilginizi paraya dönüştüreceğiniz mecralar kurabilir, danışmanlık ve eğitim gibi alanlarda kendinizden söz ettirebilirsiniz.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kendinizi başarılı ya da başarısız, kazanmış ya da kaybetmiş hissettiğiniz alanları gözden geçirin. Oklar sizden başka kişileri durumları işaret ediyorsa, muhakemeniz yanlış demektir. Gücü kendinizden almadığınız sürece kendi değerlerinizi yaratmanız mümkün olmayacaktır. Direnç noktalarınızı keşfedip törpülediğiniz oranda borç-alacak ilişkileriniz iyileşir.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Venüs ve Pluto sizin burcunuzda kavuşuyor. Düşünce yapısı ve ruhsal anlamda önemli bir dönüşüme girebilirsiniz. Bırakmayı, hakkınızı başka şekilde aramayı, ilişkilerde ve kariyere olan bakış açınızda daha sağlıklı bir tutkuya sahip olmayı deneyimleyebilirsiniz. Sizin için zararlı olan her durum ve olayın etkisinden çıkmayı başaracak cesareti ve isteği kendinizde bulacaksınız. Bu konuda önemli yüzleşmeler ve kabullenmeler yaşayabilirsiniz. Hayatın yaşanmaya değer yanlarını bulmalısınız. Hep ilerlediğiniz yolun diğer tarafına da bakmayı öğreniyorsunuz.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Para ve yeteneklerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz. maddi ve manevi anlamda keyifli günler yaşayabilirsiniz. İşinize verdiğin emeğin ve değerin hayatınıza etkisini görebilirsiniz. Birikim ve yatırımlar, yeni alım satımlar ya da iş kurma gibi gündemleriniz olabilir. Önümüze beklenmedik maddi kazanç fırsatları çıkabilir. Yeni yatırım planları yapabilir, beklemediğimiz bir maaş zammı alabiliriz. Güzellik ve sanatla ilgili konulardan gelir elde etmek mümkün. Öz değerimize farklı bir bakış açısı geliştirebilir, kendimizi daha mutlu hissedebiliriz.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay sizin için ikili ilişkilerle sınanacağınız anlamına gelmektedir. Kurduğunuz her tür ilişkide kişisel doğrularınızda ısrarcı olmaktan vazgeçmeniz önerilir. Ortak karalar alıp, planlar yapabilmeyi öğrenmeniz ve tabii ki de uygulamanız gerekmektedir. İlişkilerinizi bir ileri aşamaya taşımadan ya da sonlandırmadan tekrar düşünmeniz iyi olabilir.

Kova burç yorumları: Bu hafta artık kendinizi düşünme konusunda bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Çevrenize ayırdığınız zamanın önemli bir kısmını kendinize ayırmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Kime ne kadar güveneceğinizi daha net görebilirsiniz. Doğru arkadaşlıklar ve iş birlikleri için kriterleriniz değişiyor. Artık içsel olarak savaş verdiğiniz konuları sonlandırabilirsiniz. Kendinizle, kendinize reva gördüklerinizle yüzleşmek ve bunların sonuçlarına göre hareket etmek zor gelebilir. Ancak zoru başaracağınız bir dönemdesiniz. İlişkileriniz, aldığınız haberler ve günlük hayatınızı zorlaştıran her çıkmazın sizin lehinize dönmesi için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

3 Ocak itibariyle Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissediyor olmak, yapmak istedikleriniz konusunda şansınızı artırabilir. Tüm dikkatleri üzerimize topladığımız bir dönemdeyiz. Çekiciliğimiz artıyor. İnsanlar bizi mesafeli, soğuk ve bir o kadar da cazibeli bulabilir. Dış görünüşümüzde ufak dokunuşlarla değişiklik yapabilir, farklı bir görünüme kavuşabiliriz. İş ve aşk hayatımızda şans bizim yanımızda.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Günlük rutinlerinizi yeniden gözden geçirin. İş hayatınız ile ilgili temel korku ve kaygılarınızı gözden geçirerek bir planlama yapmalısınız. Beden ve ruh sağlığınızı koruyabilmek için yaşamınızı sürdürülebilir temeller üzerine inşa etmelisiniz. Dolunay, bundan sonraki hayatınızı önemli ölçüde etkileyecek kararlar almanın vakti geldiğine gerçek bir dönüm noktasında olduğunuza işaret etmektedir.

Balık burç yorumları: Bu hafta, geçmişte yaşadığınız deneyimleri hatırlayarak daha önce istediğiniz sonuçları elde edemediğiniz konularda harekete geçebilirsiniz. Bu işlerinizin maddi geri dönüşleri gündeme gelebilir. Gecikmiş ödemelerin gelmesi sizi rahatlatabilir. Hayattan beklentiler konusunda verdiğiniz emek konusunda bakış açınızı ve yönünüzü değiştirebilirsiniz. İş disiplini, tarzınız, yol haritanız konusunda yenilikler yapmak hedeflediğiniz konular için daha verimli olabilir. Ortaklarınızın, arkadaşlarınızın desteği ya da çevrenizden aldığınız geri dönüşleri değerlendirirken kendi faydanızı gözetmek durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızda artık güvene dayalı ilişkilere daha çok yer vermek isteyebilirsiniz.

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayatınızda kimin kalacağını belirlemek, ipleri elinize almak isteyebilirsiniz. Bunun için gerekli motivasyona ve fırsata sahipsiniz. Sadece bunun farkında olmaya ihtiyacınız var. Bu dönemde, huzuru kendi iç dünyamızda bulabiliriz. Kalabalık ortamlara karışmaktansa, bir süre yalnız kalıp, düşüncelerimizi gözden geçirmek, kendimizi sorgulamak, zihnimizi dinlendirmek bize çok iyi gelecektir. Bu dönemde ruhsal ve dini ritüeller bize huzur verebilir. Yaratıcılığımızın çok yüksek olduğu bir dönemdeyiz.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yaratımda bulunabildiğiniz, sahnede parlayabildiğiniz hemen her konuyu (aşk, para, iş, çocuklar, hobiler, tatiller vb.) geleceğiniz açısından gözden geçirin. Bugüne kadar yaptıklarınızın, sizi hayallerinize ne ölçüde ulaştırdığı konusunu mercek altına alın. “Ben buradayım” demekten yorulmuş olmalısınız. Artık farklı stratejiler veya yaratımlar ile varlığınızı sergilemenizin zamanı geldi.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç: Kök aile ile toplumsal varlığınız arasında köprü kurun. Duruş sergiyelin, cesaretli olun. Ne istediğinize karar verin ve istikarlı bir şekilde ilerleyin.
  • Boğa: Yakın çevreniz ile ufkun ötesindeki hayalleriniz arasında denge kurun. Yeni bir bakış açısıyla hakkınız olanı alma konusunda kendinizden emin hareket edin.
  • İkizler: Size ait olan değerler ile paylaşılan değerler arasında (alma verme dengesi) köprü kurun. Yeni bakış açıları geliştirerek hayatınızda ne yapmak istediğinize karar verin.
  • Yengeç: Bireysel alanınız ile ikili ilişkileriniz (evlilik ve ortaklıklar) arasında köprü kurun. Hayatınızda sizi ne mutlu eder, ikili ilişkilerinizde bu konuda açık ve net olun.
  • Aslan: Günlük hayatınız ile iç dünyanız arasında köprü kurun. Yeni yollar, yeni yöntemler, yeni bakış açıları geliştirin. Aynı şeyleri yapmak yerine, günlük rutinlerinize yeni bir soluk getirin.
  • Başak: Kolektife (toplumsal) hizmet ile tutkularınız arasında köprü kurun. Hayallerinizi gerçekleştireceğiniz yöntemler üzerine odaklanın. Somut hedefler koyun.
  • Terazi: Kariyer hayatınız ile aileniz arasında köprü kurun. İmkanlarınızı daha verimli ve uzun vadeli olacak şekilde kullanmaya gayret edin. Geçmişte yaşadığınız zorlukları, gelecekte yaşamamak için yeni bakış açıları geliştirin.
  • Akrep: Uzak hayalleriniz ile mevcut hayatınız arasında köprü kurun. İhtiyaçlarınıza, sevdiğiniz şeylere ve beklentilerinize odaklanın. Artık kendiniz için bir şeyler yapın.
  • Yay: Ortak maddi-manevi değerler ile sizin olanlar arasında köprü kurun. Cesaretli olun ve tutunduğunuz o kurallarınızı yıkın. Yeniliklere ve değişime açık olun.
  • Oğlak: Evlilik hayatınız ile kişisel yaşamınız arasında köprü kurun. Sizin için doğru olan, partneriniz için uygun olmayabilir. Size ve ilişkinize zarar veren toksik durumlara son verin.
  • Kova: Ruhsal hayatınız ve günlük yaşamınız ile iş hayatınız arasında köprü kurun. Artık kendinizi düşünün, kendinize vakit ayırın ve ona göre hareket edin.
  • Balık: Sahnedeki siz ile kolektif arasında köprü kurabildiğinizde, yani “yaptığınız işler bütünsel değer taşıdığında” tamamlanmış ve güvende hissedersiniz. Geçmişte verdiğiniz emeklerle ilgili bakış açınızı ve yönünüzü değiştirin. (İndigo)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.