Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Mayıs)

Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Mayıs)

Genel etkiler: Haftanın ilk günü yani 9 Mayıs Pazartesi günü Ay boşlukta olacak. Her türlü önemli işlerinizi saat 14:37’ye kadar halletmenizde fayda var.

İşler sürüncemede kalabilir, istediğiniz verimi elde edemeyebilirsiniz. 10 Mayıs’ta ise Merkür retro başlıyor. 4 Haziran’a kadar devam eden bu süreçte kurulacak işlerin batma riski var, alınan haberlerin yalan olma ihtimali var. Paranıza sahip çıkmanız gereken bir döngü. 10 Mayıs itibariyle Jüpiter Koç transiti başlıyor. Cesaretimiz artacak, korkusuzca kendimizi ifade edebiliriz. Kendimizi daha çok ön plana alacağımız kişisel yeteneklerimizden ilerleme sağlayacağımız bir dönemde olacağız. Fırsatlar genel olarak kendi yeteneklerimizle açığa çıkacaktır.

Koç burç yorumları: Haftanın başında ailenizle vakit geçirme olasılığınız daha yüksek olacak. Annenize olan bağlılığınız ve sevginiz artacak. Bu dönem ayrıca mülklerden kazanımlar elde edebilirsiniz. Öğrenciler sınavlarda başarılı olacakları için bu dönemden yararlanacaklardır. Çalışmaya daha fazla ilgi duyacaklar ve teknik konularda daha iyisini yapabilecekler. Çocuklarınız seçtikleri alanlarda başarılı olacaklardır.

Rekabetten yararlanmak isteyenlerin daha fazla çaba göstermesi gerekecek. Şirketiniz varsa önemli bir ivme kazanacak ve haftanın son bölümünde işinizi hızlandırabileceksiniz. İyi bir kar elde edeceksiniz ve varsa denizaşırı ticaretiniz yükselecek. Bu hafta aşk hayatınızda önemli bir sürecin içerisinden geçebilirsiniz. Karşılaştığınız sırlar karşısında kendinizi ne yapacağınızı bilemez halde bulabilirsiniz. Bazı dostlarınızın beraberliğiniz hakkındaki eleştirileri de ruhunuzu yorabilir.

10 Mayıs gecesi itibariyle Jüpiter sizin burcunuzda hareketine başlayacak. İyicil gezegen Jüpiter, bu yıl şanslı etkilerini sizin burcunuza yansıtacak, hayatınızın genelinde rahatlama keyif konfor etkisi olacak. İşlerinizin ilişkilerinizin daha kolaylıkla ilerlediğine tanıklık edebilirsiniz, iyi bir planınız bir rotanız varsa hedefleriniz varsa bu yıl ilerleme kaydedeceksiniz. Manevi olarak da rahatlık hissedeceksiniz.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda gerileyecek. Yakın arkadaşlarınız, kardeşleriniz, komşularınız ve paranız, maddi değerlerinizle ilgili sınavlardan geçebilirsiniz. Bazı sakladığınız sırlar açığa çıkabilir, sizden gizlenenlerle karşılaşmak ruhunuzu biraz yorabilir. İş yerinizdeki sözleşmeler, iş alımları ya da mülakatlar sırasında yaşanılan bazı sıkıntılarda gündeminizde olabilir. Yolculuklar sırasında bavul kaybetme, uçağı kaçırma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa burç yorumları: Haftanın başında kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Size neşe ve huzur getirecek olan ailenizi veya arkadaşlarınızı görme fırsatı bulacaksınız. Günlük kaygılardan kurtulacak ve kardeşlerinize yardım edebileceksiniz. İş arkadaşlarınızla olan bağlantınız iş yerinde gelişecektir. Annenizin sağlığı iyileşecek. Kendisinden maddi destek alabilirsiniz.

Hafta ortasında çocuklarınızla daha fazla zaman geçireceksiniz. Sınavları olan öğrenciler, hedeflerine ulaşmada zorluklarla karşılaşabilirler. Ortaya çıkan bazı öngörülemeyen endişelerle başa çıkmak için haftanın sonuna doğru fazladan çalışmanız gerekebilir. En şanslı olduğunuz konu eğer ki kalbinizde biri varsa hafta sonuna doğru uzunca süredir olan gerginlikler yerine birbirinize kenetlenerek geçirebilirsiniz.

10 Mayıs itibariyle Jüpiter Koç burcunda transit yapmaya başlayacak. Bu yıl sizin için geri planda uğraştığınız konularda alakalı şanslar ve fırsatlar devreye girebilir. İç dünyanızda sizi yoran konularda manevi olgunluğa erişebilirsiniz, sizi yoran sağlık konularınız var ise bu yıl yeni tedavi yöntemlerine başlayabilirsiniz. Psikolojik olarak rahatlama korunuyor hissedebilirsiniz. Bazılarınız için seyahatler artabilir.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte parasal konular, maddi değerleriniz ciddi anlamda zorlanacak gibi görünüyor. Borç para vermemeye dikkat etmeniz gereken bir dönemden geçerken, verdiğiniz parayı geri alamamak ruhunuzu zorlayabilir. Ayrıca bu döngü içerisinde dış görünüşünüzle ilgili bakımlarınızı güvenilir ve her zamanki gittiğiniz yerlerde yaptırmaya özen göstermelisiniz.

İkizler burç yorumları: Haftanın başında aile meseleleri sizleri meşgul edebilir. Aile bağlarınızı güçlendirecek bazı önemli işleri evde yapmanız gerekebilir. İş arkadaşlarınızla ve üstlerinizle herhangi bir yanlış anlaşılma yaşanma ihtimali olduğu için dikkatli olmanızda ve kelimelerinizi özenle seçmenizde fayda var. Annenizle zaman geçirmeniz ve onun ruh hali değişimleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Para açısından, birikimlerinizi artırma konusunda şanslı ve başarılı olacaksınız. Borçlarınızın bir kısmını ödeme imkanına kavuşabilirsiniz, bu da size psikolojik rahatlık sağlayacaktır. Bu dönem çocukların yaptıkları şeylerde büyümesi için faydalı olacaktır. İster okuyorlar ister çalışıyorlar olsun, seçtikleri kariyerde ve alanda başarılı olacaklardır.

10 Mayıs tarihinde Jüpiter Koç burcunda transit yapmaya başlayacak. Ekim sonuna kadar devam eden bu süreç, sizin için oldukça şanslı, sosyal etkilerin olduğu bir dönem olacak. Arkadaş çevresinden destekler almaya başlıyorsunuz. Sosyal çevreniz genişliyor, dış dünyada sesinizi daha çok duyurmaya başlıyorsunuz. Bazlar için yeni birliktelikler aşk fırsatı oluşabilir. Bazıları içinse çocuk sahip olma etkisi yaratabilir.

10 Mayıs’ta Merkür sizin burcunuzda gerilemeye başlıyor. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte çok dikkat etmeniz gerekiyor. Kazalara karşı dikkatli olun. Bazı kronik rahatsızlıklarınız, yakınlarınızın hastane ve ameliyat süreçleri de tetiklenebilir. İkili ilişkiler açısından sırlarınıza çok dikkat etmelisiniz, söyledikleriniz hiç olmayacak kişilerin kulaklarına gidebilir aman dikkat. Bunun haricinde katıldığınız pek çok çevrede olmayacak sözler söylemeniz yanlış anlaşılmanıza da sebep olabilir aman dikkat!

Yengeç burç yorumları: Güveniniz ve herhangi bir senaryoyu anlama yeteneğiniz hafta boyunca artacaktır. Bu, sizden yaşça büyük olanlarla bağınızı güçlendirecek, size artı fayda sağlayacaktır. Zor kazanılan paranızı bir bankaya yatırarak veya sabit bir mevduat oluşturarak güvence altına almak size finansal ödüller sağlayabilir.

Ailede daha fazla uyum ve karşılıklı sevgi olacak. Kardeşlerinizin sağlık sorunları olabilir. İster iş ister eğlence olsun kısa bir seyahate çıkmanız için oldukça iyi bir dönem. Çocuklarınızı motive etmek ve meşgul etmek için onlarla biraz daha zaman geçirmeniz gerekecek. Evliliğiniz sağlam ve destekleyici olmaya devam edecek.

10 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcuna geçiyor. Ekim sonuna kadar devam edecek bu 5 aylık süreçte sizler için iş kariyer anlamında fırsatlar devreye girecek. İş teklifleri alabilir, iş hayatında yükseliş enerjisi deneyimleyebilirsiniz.  Bazılarınız için ev aile yuva konularında yeni adımlar girişimler gündeme gelebilir. Bu dönem ilerleme kaydedeceğiniz bir süreçte olacaksınız

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro yapmaya başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu dönemde hastaneler, kapalı alanlar, kronik rahatsızlıklar hem sizi hem de çevrenizdeki pek çok kişiyi etkileyecekmiş gibi görünüyor. Tüm bunların yanında zaman zaman uykusuz geceler ya da düşüncelerinizin arasından çıkamıyormuşsunuz gibi bir ruh hali sizi bulabilir. Eğer ki kronik psikolojik olan durumlar söz konusuysa mutlaka hekimlerden yardım almalısınız.

Aslan burç yorumları: Harcamalarınızda beklenmedik bir artış gözlemlerseniz, mali durumunuz biraz gergin olabilir. İşiniz için daha fazla çaba göstermeniz gerekecek ve kariyerinizin bir parçası olarak uzak yerlere seyahat etmeniz gerekebilir. Eşinizin sağlığı konusunda endişe duyabilirsiniz. Bazı aile içi çekişmeler olabilir. Sabırlı olmanız ve bu durumda işleri halletmeye çalışmanız gerekiyor.

İşyerinde ve evde gereksiz stresi ve yanlış anlaşılmayı en aza indirmek için proaktif bir strateji gerekli. Kendinize olan güveniniz hafta sonunda artacak. İş arkadaşlarınızla olumlu ilişkiler kuracaksınız. Girdiğiniz ortamlarda hakkınızda konuşulan enerjileri görmezden gelmeniz özellikle aşk ve iş hayatınız için önemli görünüyor.

10 Mayıs tarihinde Jüpiter Koç burcunda transit yapmaya başlayacak. 28 Ekim’e kadar etkisini sürdürecek bu dönem sizin için umutlarınızın tazelendiği, yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir dönem olacak. Seyahatler artabilir, yurtdışı bağlantılarından fırsatlar görebilirsiniz. Bazıları için  eğitim, yurtdışı yabancılar uzaklar hukuksal konulardan şanslar ve fırsatlar devreye girmekte. Uzaktan eğitimler sosyal medya üniversite eğitimi için bu süreci değerlendirebilirsiniz.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte kim dost kim düşman anlamlandıracaksınız. Kariyerinize yardımcı olmak niyetiyle vaat verenlerden tutun da, hayallerinizi ve içinizde saklı tuttuğunuz hayallerinizi kullanmak isteyenlere karşı temkinli olmalısınız. Aşk hayatınızda da yaşadığınız bazı hayal kırıklıkları yerine artık belki sizi hak eden enerjiler ve kişilerle yol almak isteyebilirsiniz.

Başak burç yorumları: Bu hafta kendi çabalarınız sonucunda maddi durumunuzu güçlendirecek bol miktarda para akışına sahip olacaksınız. Memnun olacak ve hedeflerinize ulaşabileceksiniz. Patronlarınızla iş hayatınızda size yardımcı olacak olumlu ilişkiler kuracaksınız. Stratejileriniz size fayda sağlayacak ve işinizde başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.

Faydalı görünmesine rağmen, bu dönemde önemli kararlar vermemeli, ciddi seçimler yapmamalısınız. Ailenizle aranız iyi olacak ve size saygı göreceklerdir. Bazen kardeşleriniz arasında farklılıklardan dolayı birtakım gerginlikler olsa da konuşmalarınızı açık ve şeffaf tutarsanız bağlantınız gelişecektir.

10 Mayıs itibariyle Jüpiter Koç burcunda seyahatine başlıyor. Bu dönem sizin için gelir artışı gündeme gelecektir. Ekonomik koşullarınız düzelmeye başlıyor, özellikle eşin geliri, kredi, miras, nafaka borçlar kredilerle alakalı fırsatlar yakalamaya başlıyorsunuz. Uzun süredir var olan sorunlarınızı çözüm üretmeye başlıyorsunuz. Bu dönem bireysel düşünmek yerine ekip çalışmalarından gelir elde edebilirsiniz.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte iş hayatınızda değişen enerjiler sizi biraz yorabilir. Yöneticileriniz değişebilir, yöneticilerinizin size karşı olan tutumları ve iş yerinizde hukuksal sorun ve sözleşmeler ruhunuzu sıkabilir. Eğer ki kendi işinizin patronuysanız girdiğiniz projelerin zeminini hazırlamanız gereken önemli bir süreçten geçebilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Bu hafta işteki yükünüz artacak ve artık başka bir bölüme veya projeye geçebileceksiniz. Aile hayatınızdan memnun kalacaksınız. Gayrimenkulden kâr elde etmek için umut verici işaretler var. Gözlerinizle veya uykusuzlukla ilgili bir probleminiz olabilir. Maliyetleriniz artacak ve bu harcamalardan bazıları verimsiz ve önceden planlamadığınız şeyler olabilir. Kafalarını kaldırabilecekleri için bu dönemde rakiplerinize göz kulak olmak iyi bir fikirdir.

Haftanın sonunda, gelecekteki başarınız için kritik olacak bir hedef üzerinde kesin bir seçim yapmış olabilirsiniz. Bu dönem ticari açıdan ılımlı olacaktır. Seyahatler sırasında bavul kaybetme ve bazı prosedürsel işlerde takılmalar yaşayabilirsiniz. Yakın uzak akrabalarınızın sağlık sıkıntıları ruhunuzu yorabilir. Öğrenciyseniz sınavlarınızın alt yapılarını güzel hazırlamalı ve sınavlarınıza çok iyi çalışmalısınız.

10 Mayıs tarihinde Jüpiter Koç burcunda transit yapmaya başlayacak. Bu dönem sizin için şanslı koşullar devreye giriyor. İlişkiler cephesinde faydalar görmeye başlıyorsunuz. Evliliğinizden, ortaklı işlerinizden, danışmanlık işlerinden, ikili ilişkilerden faydalar göreceğinize bu dönem ilerleme ve fayda sağlayacaksınız. Risk almak isteyeceğiniz bu dönem daha net sınırlar çizmeye başlıyorsunuz.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte kendinizi hukuksal konularla mücadeleler, alamadığınız haklarınızla ilgili bir döngünün içerisinde artık sonuca yaklaşmış olarak bulabilirsiniz. Yabancı ülkeler, prosedürler, ortaklarınızın girişeceği konular ve yer değişiklikleriyle ilgili son bir dönemecin içerisinde bulunabilirsiniz. Vatandaşlık ve haklarınızla ve pasaport işlemlerinizle ilgili girişimlerde umulmadık sıkıntılar oluşabilir.

Akrep burç yorumları: İş için uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz, bu size fayda sağlayacaktır. Ayrıca size içsel dinginlik ve taze canlılık sağlayacak bir yeri de ziyaret edebilirsiniz. Bu bir tatil de olabilir. Böylece zihinsel zorlanmalardan kurtulabilirsiniz. Daha fazla konsantrasyonla çalışacak ve harika sonuçlar elde edeceksiniz.

Mülkiyetle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Girişimciler ürün hatlarını genişletebilir ve yeni müşteriler arayabilirler. Aile hayatında, bir tatmin duygusu olacaktır. Anne babanız size destek olacak ve bu da size mutluluk sağlayacaktır. Haftanın sonunda sağlığınıza odaklanmalı ve dengeli beslenmelisiniz. Dışarıda yemekten kaçının.

10 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcuna geçiyor. 5,5 aylık bu süreçte hizmet ettiğiniz alanlardan fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş ilişkilerinde desteklendiğinizi hissedeceksiniz, yanınızda çalışanlar tarafından iş birliklerini açık etkileriniz olacak. Sağlık koşullarında zorlandığınız durumlar var ise destekler görmeye başlayacaksınız yeni tedavi yöntemlerini başlanabilir.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte borçlar, kredi faiz, vergi ve alacaklı olan unuttuğunuz pek çok şey gündeminizde olabilir. Bir anda çıkan borçlar ruhunuzu sıkabilir. Ameliyat, operasyonlar, eşinizin bazı sıkıntıları da söz konusuyken tüm bu süreçler içinde ruhunuzu rahatlatacak aktivitelere yönelmek size iyi gelebilir.

Yay burç yorumları: Haftanın başında aile aktivitelerine daha fazla odaklanacaksınız. Zihniniz fikirlerle dolup taşacak, bu nedenle bu dönemde büyük kararlar vermekten kaçının. Mali durumunuzu zorlayan bazı planlanmamış maliyetler olabilir. İşinize konsantre olamayabilirsiniz, bu da performansınızın düşmesine neden olabilir. Kardeşlerin senin için orada olacak. Arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçireceksiniz.

Tayin, terfi ve yer değiştirme konuları gündeminizde olabilir. Eşinizin ailesiyle olası olan gerginliklere açık olacaksınız, dikkat etmekte fayda var. Büyüklerinizle aranız düzelirse size yardımcı olacaktır. Sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilecek istenmeyen bir tatile çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Fikirlerinizi ve duygularınızı paylaşırken yavaş ve dikkatli konuşmalısınız. Babanızın ya da eşinizin olası kronik rahatsızlıkları ve sizin geçmişten kalan rahatsızlıklarınız da sizi biraz yorabilir.

10 Mayıs tarihinde Jüpiter Koç burcunda transit yapmaya başlayacak. Bu dönem sizin için aşk ilişkilerle alakalı şanslar ve fırsatlar devreye girecek. İkili ilişkilerde flörtlerden destek görmeye başlıyorsunuz, yeni tanışmalar olabilir. Diğer taraftan çocuklarla alakalı konular veya eğlence hayatı ilgili yenilik enerjisi gündeminizde olacak. Bu geçiş size ilerleme potansiyeli sağlayacak.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte kim dost kim düşmanınız gözler önünde olacak. Geçmişten kalan pek çok konunun gündeminizde olduğunu fark ettiğiniz bir döngüden geçerken, bazı dostluklarınızı bitirme kararı alabilirsiniz. Evliliğiniz veya müstakbel eşinizle ilgili olan konularda da gerginliğe açık bir süreçten geçebilirsiniz. Çıkış yolu bulamayanlar mutlaka evlilik danışmanlarından yardım almalı.

Oğlak burç yorumları: Mali durumunuz, çeşitli kaynaklardan elde ettiğiniz kazanımların bir sonucu olarak haftanın başında iyileşebilir. İş ortağınız ve şirketinizin gelişmesine yardımcı olacak mutlu bir bağlantınız olacak. Olumlu fikirler kafanızı dolduracak ve yeni bir şeyler denemeye karar verebilirsiniz. Bu hafta mülakatlar ve yeni işe başlama konuları gündeminizde olabilir.

Biraz stres oluşturabilecek bazı gelişmeler olabilir. Yalnız vakit geçirmekten kaçınmaya, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız. Bu dönemde para yatırımları sakıncalı olabilir. Hafta ilerledikçe dikkatiniz artacak ve bekleyen görevleri yerine getirebileceksiniz. Aile hayatı uyumlu olacak.

10 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcunda seyahatine başlıyor. Ekim sonuna kadar devam edecek bu dönemde sizin için ev aile yuva emlak işlerinden fayda ve fırsatlar devreye girecek. Ailenizin desteğini alabilirsiniz, bazılarınız için evlilikler gündeme gelebilir. Ailenizin genişleyeceği bu dönem, desteklendiğini hissedebilirsiniz.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte çalışma arkadaşlarınız, takım arkadaşlarınızla ilgili önemli olaylar yaşanabilecek bir dönemden geçebilirsiniz. İş yerinizde çıkan konuların hafta sonuna kadar olan süreçte hem kariyerinize hem de yöneticilerinizle aranızda oluşacak sıkıntılara sebep olmaması için daha temkinli olmanızda fayda var. Sağlığınız ve eski kronik döngüleriniz tetiklenebilir. Kendinizi evinizin içerisinde çıkan birtakım arızalarla boğuşurken bulabilirsiniz.

Kova burç yorumları: Bu hafta herhangi bir çatışmadan kaçınmalısınız çünkü anlamsız anlaşmazlıklar iç huzurunuzu kaçırabilir ve ortamınızı bozabilir. Meraklı zihin yapınız kafanızı yoruyor olabilir. Hafta ortasında durum giderek düzelecek. Mesleğinizde size yeni olanaklar sunulacak. Şirketinizi büyütmek için girişimlerde bulunacak ve bunda başarılı olacaksınız. Sağlığınız düzelmeye başlayacak ve şu anda bir ev satın almaya karar verebilirsiniz. Uzak bir yere yolculuk yapabilirsiniz.

Bu hafta ikili ilişkiniz, evliliğiniz ve aşk hayatınızda ben – sen kavgaları içerisinde bulunabilirsiniz. Bazı sırlar açığa çıkarken hafta sonuna doğru olan süreçte büyük yol ayrımları içerisinde bulunabilirsiniz. Öte yandan aile içindeki dostane ortam size keyif verecek, bazı kararlar vermenizi sağlayacaktır. Sağlık sorunları yaşayabileceği için babanıza bakmak zorunda kalabilirsiniz.

10 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcuna geçiyor. Ekim sonuna kadar devam edecek bu dönemde Kova burçları ikili ilişkilerde, yakın çevrede, akrabalarda ve kardeşlerden destekler görmeye başlayacak. Bu süreçte yeni eğitimler alabilirsiniz, yeni yolculuklara çıkabilirsiniz. Buna yakın çevrenizin geliştiği ve genişlediği bir dönem de diyebiliriz.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte aşk hayatınızdaki bazı sırlar ortaya çıkabilir. Beraberliklerinizde zihninizin karışacağı bir döngüden geçerken, bazı Kova burçlarının beraberlikleri olaylı şekilde bitebilir ve ruhunuz yorulabilir. Çocukları olan Kova burçlarıysa onların sağlık sıkıntıları ve gerginlikleriyle karşılaşabilirler ve özel olarak ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık burç yorumları: Bu hafta özellikle çocuklarınızla vakit geçirmek isteyeceksiniz ve bu çok hoşunuza gidecek. Bu dönemde gelirlerinizde artış yaşanabilir. İşleri değiştirmek istiyorsanız, bu hafta yeni bir teklif alabilirsiniz veya mevcut işinizde bir terfi söz konusu olabilir. Öğrenciyseniz, çalışmalarınızda başarılı olmak için gereken çabayı göstermelisiniz. Rakiplerinizden daha iyi performans gösterebileceğiniz bir hafta.

Bu hafta çalışma hayatınız ve iş yerinizde değişen koşullar açısından yep yeni bir döngü sizi bekliyor. Çabalarınız ve performansınız artacak. Bu dönemde yeni yasal konulara girmekten kaçınmanız önerilir. İş ortaklığınızda pürüzler yaşanması olası. Durumu daha da kötüleştirmemeye çalışın.

10 Mayıs gece saat 23:22 itibariyle Jüpiter Koç burcunda seyahatine başlıyor. Ekim sonuna kadar devam edecek bu dönemde Balık burçları için maddi koşullarla alakalı şanslı etkiler olacak. Geliriniz artabilir, uzun süredir beklediğiniz paraları tahsil edebilirsiniz. Maddi konularla alakalı veya iş konularıyla alakalı yeni teklifler alabilirsiniz. Bu dönem daha bilinçli olursanız güçlü yatırımlar yapabilirsiniz.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Haziran’a kadar devam eden bu süreçte evinizin içerisinde çıkabilecek arızalar açısından zorlandığınız bir süreçten geçebilirsiniz. Ebeveynleriniz arasında çıkan problemlerden yorulabilir, kendinizi anne ya da babanızın sağlık sıkıntılarıyla ilgilenirken bulabilirsiniz. Yeni projeleriniz hız kazanırken hafta başında biraz kendinizi iç dünyanızdaki sıkıntılar sebebiyle zorlanırken bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru hem iş hayatı, hem katılacağınız organizasyonlar hem de dostlarınızdan alacağınız desteklerle birlikte umulmadık fırsatlara kapınızı açabilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

Koç burcu: Daha fazla çaba gösterin.

Boğa burcu: İş yerinde bağlantılar kurun.

İkizler burcu: Birikimlerinizi artırın.

Yengeç burcu: Kısa bir yolculuk planlayın.

Aslan burcu: Stresi yönetmeyi öğrenin.

Başak burcu: Yeni fırsatlardan yararlanın.

Terazi burcu: Fazla iş yükünü yönetin.

Akrep burcu: Mülkiyet anlaşmazlıklarına karşı önlem alın.

Yay burcu: Yaratıcı enerjinizi kullanın.

Oğlak burcu: Konsantrasyon becerileriniz üzerinde çalışın.

Kova burcu: Merakınızın akmasına izin verin.

Balık burcu: Çocuklarla vakit geçirin. (İndigo)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.