Haftalık burç yorumları (9 – 15 Kasım 2020)

Haftalık burç yorumları (9 – 15 Kasım 2020)

 9 – 15 Kasım 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta itibariyle radikal değişimlere hazırlıklı olun. Finansal konular ön plana çıkıyor. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler ve iniş çıkışlar yaşanabilir. Finansal konularda yaşamınız hareketlenecek.

Yatırımlar konusunda yeni stratejiler belirlemekten kaçınmalı, borç ya da kredi almak gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Eski bir borç ya da krediyi yapılandırma yoluna gidebiliriz.

Anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Eğitimlere ve seminerlere katılabilir, kendinizi geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Finansal konularında sürpriz gelişmeler olabilir. Gelir konularında ailenizle anlaşmazlıklar yaşanacak.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz.

Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz.

Boğa burç yorumları: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde geçmişte kaldığını düşündüğümüz bir konu tekrar ortaya çıkabilir ve partnerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

Eşimizin ya da ortağımızın bizden sakladığı bir sır su yüzüne çıkabilir. Sorunlarımızı kestirip atmak ya da sert konuşmalar yapmak yerine daha diplomatik çözümler bulmaya çalışmalıyız.

Kazanç kapıları arayacaksınız. Emeklerinizin ne kadar karşılığını alabildiğinizi sorgulayabilir, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler olabilir. Yakınlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Köklü ve radikal değişikliklere hazır olun. Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz.

Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz.

Bu arada yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

İkizler burç yorumları: İş yeri ve sağlık konuları ön plana çıkacaktır. Üreme organları ile sağlık sorunları baş gösterebilir. Doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

İş yerimizde beraber çalıştığımız kişilerin kıskançlıklarına maruz kalabiliriz. Diplomatik davranmaya çalışmalı, daha sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Gerginliklere karşı dikkatli olun. Hedeflerinizi ve kararlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen durumlara dikkat edin. Birlikte çalıştığınız kişilerle ani gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir.

Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz.

Yengeç burç yorumları: Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk hayatımızla ilgili gerginlikler yaşayabiliriz. Sevgilimizin bizden bir şey sakladığı ortaya çıkabilir.

Çözülmüş olduğunu düşündüğümüz bir konu yüzünden aramız bozulabilir ya da bir yüzleşme yaşamak zorunda kalabiliriz. Sevdiğimiz kişilere karşı elimizden geldiğince dürüst olmaya çalışmalı ancak geriye dönüşü olmayacak şekilde kırıcı olmaktan kaçınmalıyız.

Rüyalarınızın etkisinde kalabilirsiniz. Sıra dışı rüyalar görebilir, gördüğünüz rüyalarınızdan etkilenebilirsiniz. Duygusal krizlerinizi doğru yönetmelisiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız beklenmedik haberler olabilir.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Akrep Yeniay’ı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir.

Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir. Yaratıcılığımız da en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz.

Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

Aslan burç yorumları: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aile sırları ortaya çıkabilir ya da bizden bir aile sırrını saklamamız istenebilir ve bu durumdan hiç hoşlanmayabiliriz.

Aile bireyleriyle aramızda sert konuşmalar geçebilir. Eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bu nedenle tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerimizi dile getirirken daha diplomatik ve uyumlu olmaya çalışmalıyız.

Bu aralar ani kararlar almayın. Sosyalleşme isteğiniz artacaktır, yalnız kalmak istemeyeceksiniz. İş ve ev hayatınızda karşılaşabileceğiniz sürpriz gelişmeler olabilir. Özel hayatınızda ani kararlar almamaya özen gösterin.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir.

Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabiliriz.

Başak burç yorumları: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve yakın çevremiz ile ilgili geçmişten gelen sorunlar ve sırlar ortaya dökülebilir.

Eski bir arkadaş ya da tanıdık tekrar hayatımıza girebilir ve onunla geçmişle ilgili olarak yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Yarım bırakmış olduğumuz eski bir eğitimi tamamlamak için uygun bir dönemdeyiz. Ancak yeni bir şeylere başlamaktan kaçınmalıyız.

Sürprizlere karşı hazırlıklı olun. Kariyer hayatınızda faydası olacak eğitimlere katılmak isteyebilirsiniz. Sürpriz haberler alabilirsiniz. Kardeşlerinizle beklenmedik gerginlikler yaşayabilirsiniz.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Akrep Yeniay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir.

Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.

Terazi burç yorumları: Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Harcamalarda daha temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz.

Yeni yatırımlar yapmaktan kaçınmalı, sağlam ve denenmiş adımlar atmaya devam etmeliyiz. Eski bir borç konusu canımızı sıkabilir. Finansal sıkıntılar nedeniyle özgüvenimizde azalma olabilir.

Partnerinizle sorunlar çıkabilir. Eğitim hayatınızı ilerletmeye yönelik kararlar alabilir, lisans üstü eğitimleri araştırabilirsiniz. Finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir süreç olabilir. Partnerinizle para konularında sıkıntı yaşanabilir.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Akrep Yeniay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir.

Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle hayatınıza yeni bir sayfa açmak için hazırlıklı olun. Kariyer ve aşk hayatında önemli ama zorlu başlangıçlar yaşanabilir.

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremize etkileyici konuşan, stratejik, sır tutabilen bir imaj yansıtabiliriz.

Sezgilerimize güvenmeli, ani karar değişikliklerinden kaçınmalıyız. Fikirlerimizden taviz vermememiz bizi etrafımızdaki kişilerle karşı karşıya getirebilir. Gerçekleri dile getirmek uğruna kırıcı olmamamızda yarar var.

Maddi durumunuz sıkıntılı olabilir. Finansal destek arayışına girebilir, kredi başvurusu yapabilirsiniz. Gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda gerginlikler yaşanabilir.

15 Kasım’da sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor.

Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

Yay burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi biraz huzursuz hissedebilir, iç dünyamızda çalkantılar yaşayabiliriz. Kaygılarımızı yönetmek bu dönemde bizim için çok zor olabilir.

Sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak, dış dünyaya açılmak için uygun bir zamanda değiliz. İnsanlarla iletişim kurmak zorunda kaldığımız anlarda daha uzlaşmacı bir dil kullanmamızda fayda var.

Düşüncelerinizi dile getirin. Partnerinizle ve iş ortaklarınızla ilgili konular önem kazanacaktır. Anlaşılmadığınızı hissediyorsanız, düşüncelerinizi anlatmayı denemelisiniz. Çalışma hayatınızda yaşanabilecek gerginliklere dikkat edin.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Akrep burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz.

Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir.

Oğlak burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Stratejik bağlantılar kurmak, bize faydası olacağını düşündüğümüz yeni gruplara katılmak isteyebiliriz.

Sağlığınızı ihmal etmeyin. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Yakınlarınızla anlaşmazlıklar yaşanabilir.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Akrep burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz.

Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz.

Kova burç yorumları: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zekâmız ve sır tutma yeteneğimiz üstlerimizin dikkatini çekecektir. Kariyerimiz ile ilgili stratejik planlar yapmak için harekete geçebiliriz.

Aşk hayatında kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenmek iyi gelecektir. İş hayatında huzursuzluk yaşanabilir. Aile üyelerinizle iletişim krizleri yaşayabilirsiniz.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz.

Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

Balık burç yorumları: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Maneviyat duygumuz ve sezgilerimiz güçlenebilir. Geçmişte başladığımız ancak yarıda kalmış bir eğitimi tamamlamamız söz konusu olabilir.

Bir yurt dışı seyahati yapabilir, bizim için aydınlatıcı bir deneyim yaşayabiliriz. Fikirlerimizde daha esnek olmaya çalışmalı, peşin hükümlü davranmamalıyız.

İletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Evde zaman geçirmek size keyif verebilir. Evinizi güzelleştirmek için alışveriş yapabilir, evinizin tesisat problemleriyle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim krizleri yaşanabilir.

15 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Akrep Yeniay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz.

 

 

(İNDİGO)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.