Haftalık burç yorumları (7 – 13 Şubat)

Haftalık burç yorumları (7 – 13 Şubat)

2022 yılına başladığımızdan beri gezegenlerin retro hareketlerini yaşadık. Bu hafta artık nihayet gerileme olmayan ilk haftamıza giriyoruz. Ancak buna rağmen yine de gökyüzünde sert bir akım esiyor.

29 Nisan’a kadar güneş sistemimizin tek bir üyesinin bile retro olmadığı “tüm gezegenlerin doğrudan hareket ettiği” bir dönemin tadını çıkaracağız. Para harcama, yatırım gibi önemli kararlardan önce planlama ve fizibilite sistemleri oluşturmanız faydalı olacaktır. Bu hafta gereksiz harcamalar yapmak yerine belki de en iyisi sahip olduklarımızın kıymetini bilip onları değerlendirmek olacaktır.

Koç burç yorumları: Yöneticiniz Mars bu haftaki gösterinin yıldızı olduğu için bu haftaki Mars-Uranüs kavuşumundan faydalanmak için en iyi konumlanmış burçlardan birisiniz. Bu kavuşum, kariyer ve para alanlarını birbirine bağlayacağından, daha yüksek bir iş pozisyonuna geçme fırsatının yanı sıra aynı zamanda sizin için bir zam anlamına da gelebilir. Bu, ilerleme kaydetmek için yılın en iyi şanslarından biri olacak. Bu yüzden bu zamanlarda size gelen fırsatlardan yararlanın.

Kuracağınız iletişimler 8 Şubat Salı günü verimli bir network oluşturmanıza yardımcı olabilir. Kariyer evinizde yönetici Mars ile finans alanında oyunun kurallarını değiştiren Uranüs sizin para kazanma konusunda oldukça yaratıcı yollar bulmanıza destek olacak.

Bu dönemde sıkı çalışmanızın ve büyük fikirlerinizin birinin hayatında bir fark yarattığını bilmek büyük bir heyecan yaratabilir. Sohbet ettiğiniz veya buluştuğunuz hiç kimse hakkında ön yargıda bulunmayın. Sıradan bir karşılaşma, bir arkadaş öğle yemeği, bir kahve randevusu. Bunlardan herhangi biri 1 kuruş atıp, kolları sıvamış bir iş toplantısına dönüşebilir.

Boğa burç yorumları: Haftanın başı, yeni ve heyecan verici bir şeyin tohumunu atmak için harika bir zaman. Ay, Oğlak burcundaki Mars ile güçlü ve şanslı bir bağlantı kurarken burcunuzda olacak. Girişim yolculukları bu hafta size parasal kazanımlar ve faydalar sağlayacaktır. Bazılarınız atadan kalma bir mülk edinebilir veya bundan faydalanabilir. Ayrıca tasarruf etme ve biriktirme eğiliminde de olacaksınız.

Büyük düşünmenin ve zihninizi yeni ve şaşırtıcı olasılıklara açacak bir risk almanın zamanı geldi. 2022, daha önceki hiçbir yıla benzemeyecek, bu yüzden evrenin size hayatı daha renkli bir filtreden görme şansı verdiği bu fırsatı iyi değerlendirin.

Medya ve eğlence alanında çalışan kişilerin olumlu sonuçlar alması muhtemeldir. Profesyonel olarak, bazı etkili insanlarla tanışmanız olası. İş dünyasındakilerin organize kalmaları ve metodik bir yaklaşım benimsemeleri gerekiyor. Kısa iş gezileri yeni yollar açacak. Tavsiyeniz ailenizde ciddiye alınacaktır. Bekar olanlar uygun bir eş bulma dürtüsü hissedebilirler.

İkizler burç yorumları: Geçen haftanın derin ve içe dönük enerjisi, Merkür ve Plüton’un buluşması ile doruk noktaya ulaşmış olabilir. Ancak sizin için en büyük haber, asteroit Ceres’in burcunuza girmesi. Bu da önümüzdeki birkaç ay boyunca kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve büyütmek için sizi destekleyecek. Bu doğrultuda sağlıklı beslenmek, kendinize bakmak, bakım uygulamak sizler için daha önemli hale geliyor.

Yurt dışıyla iş yapıyorsanız bu hafta içinde olumlu gelişmeler yaşanması olası. Devlet veya yarı resmi kuruluşlarla iş yapan iş insanları, uzun vadeli ve kazançlı bir sözleşmeye imza atabilirler. Aynı zamanda endüstriyel ürünlerle uğraşanlar için de karlı bir dönem.

Hafta ortasında, kendi alanınızda uzun zamandır aradığınız yeni bir iş için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız sevdikleriyle yanlış anlaşılmalar nedeniyle kendilerini gergin hissedebilirler. Görüşleriniz konusunda kararlı kalmamanız tavsiye edilir, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyebilir. Finansla ilgili konuları ele alma konusunda daha akıllı olacaksınız.

Yengeç burç yorumları: Konfor alanınızdan çıkmanın zamanı geldiğini söyleyebiliriz çünkü bunu ne kadar sık uygulayabilirseniz, karşınıza o kadar çok ve büyük fırsatlar çıkacaktır. Bu, özellikle burcunuzdaki Ay’ın birçok farklı gezegene bağlanacağı hafta sonu için önemli.

Romantizm kısmında biraz aksiyon arıyorsanız, daha az kullanılan yolu seçmeye cesaret ettiğinizde yeni bir aşk ilgisiyle yollarınızın kesişmesi muhtemeldir. Bekar olanların yeni bir ilişkiye girmeleri muhtemeldir. Hem kişisel hem de sosyal yaşamınızda size harika sonuçlar sağlayacak olaylar yaşanabilir. 

Bu hafta olumlu sonuçlar elde etmek için azami çabayı göstermeye çalışacaksınız. Mesleğiniz ile ilgili önemli bir karar verebilirsiniz. Aile üyesinden biriyle uzaklaşma olduysa, bu hafta rahatlıkça çözebileceksiniz. Öğrenciler akıl hocaları ve öğretmenleriyle bazı çatışmalarla karşılaşabilirler, bu nedenle onlarla etkileşimde bulunurken tartışmaya girmemekte fayda var.

Aslan burç yorumları: Bu hafta belki de bir süredir beklediğiniz büyük ve cesur kariyer hamleleri yapmak için iyi bir dönem. İş hayatını yöneten her iki alan da haritanızda etkinleşiyor diyebiliriz. Yüzeyin altında bir şeyler hareketleniyor ve önümüzdeki hafta bunun ne olduğunu öğreneceksiniz.

Bir ateş burcu olarak, bu hafta kazandığınız enerjinin bir kısmını sizin gibi kariyer konusunda ilerleme kaydetmeye çalışan birine ayırmaktan çekinmeyin. Yeni bir iş arayanlarınız bu hafta bir iş bulabilir. Çalışan kişiler meslektaşlarından ve kıdemlilerinden takdir görebilirler. Sevdiklerinizle uyumlu bir ilişki yaşamanız muhtemel. Arkadaşlarınızla unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Ancak, bu hafta işlerin büyümesi için elverişli değil. Haftanın sonunda, aile içindeki bazı finansal sorunlar sizi endişelendirebilir. Harcamalarınızı bir sekmede tutmanız önerilir. Yatırım yapmadan önce deneyimli bir kişinin rehberliğine başvurun. Yüksek öğrenim için yurt dışına çıkmak isteyen öğrenciler başarılı olacaktır.

Başak burç yorumları: Bu hafta toprak burçlarında gerçekleşen gökyüzü faaliyetlerinin çoğu ile kendinizi ait olduğunuz toprak elementinizde hissedeceksiniz. Aslında, bir şeyi çözmeye o kadar derinden odaklanmış olabilirsiniz ki, bu esnada dış dünyayı bile unutabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde yeni bir ilişkiye takıntılı olabilirsiniz. Yeni biriyle çıkmaya başlıyorsanız iletişimi acele etmeden, sakin, adım adım yürütmenizde fayda var. 

Bu hafta para biriktirme konusunda başarılı olacaksınız. Kardeşlerinizden, özellikle de büyüklerinizden yeterli destek ve şefkat görmeniz muhtemeldir, çünkü onlar da size parasal destek sağlayacaktır. İş dünyasındakiler, stratejilerini yeniden formüle etmeyi düşünmeli ve hedeflerine ulaşabileceklerinden emin olmak için oyun planlarını değiştirmelidir.

Babanızla samimi bir ilişki paylaşabilirsiniz. Onun kişisel bir konunuzdaki rehberliği sizin için paha biçilmez olacak. Evlilik cephesinde bazı sorunlar olabilir. Partnerinizle sohbet ederken konuşmanızın seviyesini korumanızda fayda var. Bu hafta özellikle bel ve bacaklarla ilgili sağlık sorunlarını göz ardı etmeyin. Kontrole gitmenizde fayda olabilir.

Terazi burç yorumları: Bu hafta siz Terazi burçları için gökyüzünde çok olumlu bir dönem var. Özellikle geçtiğimiz dönemdeki Venüs’ün retro sürecinde ev hayatınızda gergin bir süreçten geçtiyseniz bu hafta itibariyle rahatlıyorsunuz. Mars-Uranüs bağlantısı, haritanızın bu alanında meydana gelen ani ama sizin için oldukça pozitif değişikliklere işaret ediyor. Ufukta sizler için daha fazla sürprizler de olacak.

Rutininizi değiştirmeye ve evde farklı şeyler yapmaya açık olun, çünkü bunu yapmak hayatınızı oldukça kolaylaştıracaktır. Bu hafta boyunca sizi sürünün geri kalanından ayıracak farklı bir şey deneyebilir ve yapabilirsiniz. Mali durumunuz güçlü kalacak ve büyük bir harcama öngörülmüyor. Ancak yatırımlar bir süre daha ertelenebilir.

Öğrenciler, performanslarını etkileyebilecek çalışmalara yeterince zaman ayıramayabilirler. Bu, kişisel yaşam söz konusu olduğunda sizin için zorlu bir hafta olabilir. Bağlı bir ilişki içinde olan çiftler, birbirlerini anlamada sorunlarla karşılaşabilirler. Sabırlı olmanız ve birbirinize yeterli zaman ve alanı vermeniz oldukça önemli. Bu hafta özellikle vücudunuzun üst kısmındaki herhangi bir yaralanmaya karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Akrep burç yorumları: Ciddi bir ilişkiniz varsa, partnerinizle iletişiminizi geliştirmeye odaklanmak için harika bir hafta. Venüs’ün retro hareketi nedeniyle Ocak ayında ilişkilerinizde iletişim konusunda zorluklar çekmiş olabilirsiniz. Bu artık geride kalıyor ve iletişim alanınız rahatlıyor. İletişim alanında ısrarcı olduğunuz bir konuda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar artık ortadan kalkıyor. Kariyer konusunda bir sonraki hafta gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle güzel sürprizlerle karşılaşmanız olası.

Bu hafta para girişini artırmak için çok çalışmanız gerekebilir. Hızla para kazanmanın etik olmayan uygulamalarını benimsemekten kaçının, aksi takdirde sizi daha derin sorunlara itebilir. İş yapanlar, devam eden anlaşmaları ve müşteri kazanımını kapatmada gecikme yaşayabilirler. İş insanlarına ayrıca herhangi bir ortaklığı yürütmeden önce herhangi bir kararı veya politikayı dikkatli bir şekilde planlamaları tavsiye edilir.

Haftanın sonuna doğru, profesyonel gelişim için yeni fırsatlar elde edeceksiniz. Kişisel olarak, varsa eşinizle olan eski uzaklaşmaları çözebilecek ve birlikte romantik anlar geçirmek için zaman ayırabileceksiniz. Ancak aile içindeki bazı sorunlar sizi strese sokabilir.

Yay burç yorumları: Geçtiğimiz haftalarda finansal durumunuzu kontrol altına almaya odaklanıyorsunuz. Bu, parayla ilgili sahip olduğunuz bazı olumsuz kalıpları ortaya çıkarmanızı gerektirmiş olabilir. Ve bu hafta, gezegenler parasal alanlarla daha iyi bir ilişki kurmanıza oldukça yardımcı olacak.

Bu hafta iş yerindeki performansınızı artıracaksınız. Finansal uygulamalara veya programlara kaydolmak istiyorsanız, bunun için oldukça iyi bir dönem. Büyüklerinizden de olumlu destek alabilirsiniz. Evli çiftler kişisel ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilir ve ego çatışmaları yaşayabilirler.

Ayrıca, çocuklarının sağlığını yakından izlemeleri tavsiye edilir. Kişisel harcamalarınız artabilir ve şu anda ihtiyacınız olmayan bir şeyi satın almak için büyük miktarda para harcayabilirsiniz. Aman dikkat! Ticaret konusunda karlı bir anlaşma yapabilirsiniz. Uzun süredir karşılaştığınız engellerden kurtulma ihtimaliniz yüksek.

Oğlak burç yorumları: Bu haftaki 8 Şubat Mars-Uranüs üçgeninden en fazla yararlanabilecek burç sizsiniz. Çünkü Mars şu anda burcunuzda konumlanmış ve hedeflerinize doğru ilerlemeniz için size enerji veriyor. Amaçlarınızı gerçekleştirirken hedefe giden yolda size yardımcı olabilecek insanlarla karşılaşmanız olası. Büyük ihtimalle sosyalleştiğiniz ve eğlendiğiniz zamanlarda bu insanlarla tanışacaksınız.

Sevgili Oğlaklar, bu hafta gelecek için son derece parlak görünen finansal beklentiler konusunda adım atabilirsiniz. Mali akışınız, motivasyonunuzu tetikleyecektir. Maaşlı çalışanlar, kendilerini en iyi performanslarını sergilemeleri ve hedeflere başarıyla ulaşmaları için motive edecek beklenmedik teşvikler aldıklarında mutlu olacaklar.

Varsa bekleyen davaların lehinize sonuçlanması mümkün. Haftanın ortasında, kişisel ve aile cephesinde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem evli çiftler için bir suçlama oyununa düşebilecekleri için zorlayıcı olabilir. Sakin kalmakta fayda var. Böbreklerle ilgili küçük rahatsızlıklara karşı temkinli olmakta, belki de bir check-up sağlık taramasına girmekte fayda var.

Kova burç yorumları: Evlilik ve bağlılığın asteroiti Juno şimdi sizin burcunuzda. Bu hafta itibariyle Nisan ayı ortasına kadar, ilişkileri daha ciddiye almak için yeni bir gereksinim hissedebilirsiniz. Tüm işaretlere rağmen bazen kararlı olmakta zorlanıyor olabiliriz ancak Juno’ya ev sahipliği yapmak büyük olasılıkla bire bir düzeyde bağlantı kurma şeklinizi değiştirecektir. Ciddi bir ortaklık içindeyseniz, bu asteroidin etkisi, uzun vadeli bir bağlılık ve sol parmağınızda bir yüzük anlamına gelebilir.

Sevgili Kova burçları, bu haftaki gökyüzü etkileri, kariyeriniz için olumlu bir büyüme aşamasına işaret ediyor. Varsa rakiplerinizi alt edebilecek desteğe kavuşuyorsunuz. Satış beklentilerinizi artırmak için iş stratejilerinizi yeniden yapılandırmak için oldukça iyi bir zaman olabilir. Bununla birlikte, aile ve hane harcamalarının bu hafta boyunca artması da muhtemeldir.

Bazı Kova burçları yeni bir araç veya varlık satın alma eğiliminde olacaklar. Bütçeyi aşmamanız ve bir şey satın almadan önce dikkatlice düşünmenizde fayda var. Annenizin kırılgan sağlığı nedeniyle stres ve endişe ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizle aile ortamını bozabilecek küçük tartışmalara karışma ihtimaliniz var. Sakin olmakta ve iletişimi güçlü tutmakta yarar var.

Balık burç yorumları: Siz Balık burçları için kozmos tüm enerjisini sosyalleşme alanına akıtıyor. Dışarı çıkın ve karışın, insanlarla iletişim kurun ve kendinizi ifade edin. Bu haftanın enerjisiyle, isteklerinizi, hedeflerinizi gerçekleştirmede sizlere yardımcı olabilecek biriyle karşılaşabilirsiniz. Zihninizi ve iletişim hatlarınızı açık tutun, çünkü şans kapınızı çalıyor olabilir.

Saf iradeniz, cesaretiniz ve güveninizle bu hafta engelleri kolaylıkla aşabileceksiniz. Yaratıcılığınızın artması muhtemeldir, bu da performansınızı artırmanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, profesyonellere işyerinde ofis politikalarına girmemeleri tavsiye edilir, aksi takdirde imajınız zedelenebilir.

Evliyseniz, size karşı inatçı davranabilecekleri için çocuklarınızdan bir miktar dirençle karşılaşabilirsiniz. Öğrenciler rekabetçi sınavlarda başarı elde edecek ve hedeflerine ulaşabileceklerdir. Anne ile samimi bir ilişkinin tadını çıkaracaksınız. Bu hafta itibariyle artık rahatlığınızı ve lüksünüzü artırma eğiliminde olacaksınız.

Burçlara göre haftanın özet tavsiyeleri:

Koç: Bu hafta borç almaktan, kredi kullanmaktan uzak durun.

Boğa: Bu hafta yakın bir yer de olsa bir gezi planlayın. Bu sizi mutlu edecek.

İkizler: Yeni fırsatlar için keşif yapın, önünüze serilecektir.

Yengeç: Bu hafta biraz otoriter olmaya gayret gösterin.

Aslan: Bu hafta risk almaktan kaçınmakta fayda var.

Başak: Bu hafta hedef odaklı olun.

Terazi: Planlarınıza ve hedeflerinize odaklanın.

Akrep: Etik/yasal olmayan uygulamalardan kaçının.

Yay: Bu hafta harcamalarınızı kısmakta fayda var.

Oğlak: Ailenizle birlikte vakit geçirmeye özen gösterin. Size iyi gelecek.

Kova: Küçük tartışmalara girmekten kaçının. Zemin oluşuyorsa kendinizi frenleyin.

Balık: Bu hafta cesur kararlar almak için doğru zaman. (İndigo)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.