Haftalık burç yorumları (7 – 13 Haziran)

Haftalık burç yorumları (7 – 13 Haziran)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta ağzından çıkacak sözlere dikkat etmende fayda var, karşındaki insanları istemeden kırabilirsin. Aksilikler nedeniyle yolculuklarını ertelemek zorunda kalabilirsin. Hırslarını da kontrol altında tutmalısın.

Yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde gerginlikler, çatışmalar yaşanabilir. Dedikodu yapılan ortamlardan uzak durmakta büyük fayda var. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat! Ayrıca trafikte de aşırı hız yapmaktan kesinlikle kaçınmalıyız.

Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda bir hızlanma olabilir. Yeni bir aşk kapımızı çalabilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa çatışmalardan kaçınmamız ilişkinin geleceği açısından daha hayırlı olacaktır. Sosyal hayatımızda çok aktif olacağımız bir dönemdeyiz. Yaratıcılığımız artabilir. Ancak egomuzun kurbanı olmamaya dikkat etmeliyiz. Çocuklarımız varsa, onlarla gururlanacağımız haberler alabiliriz.

Boğa burç yorumları: El becerilerini kullanarak gelir elde edebileceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. Ancak bu dönemde yazılı ve sözlü anlaşmalarında sorunlar çıkabilir, bu nedenle dikkatli olmanda fayda var.

Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda yaşadığımız endişeler, yakınlarımızla sözlü tartışmalar yaşamamıza neden olabilir. Öte yandan bu dönemde önümüze çok güzel fırsatlar da gelebilir. Temkinli olmalı ancak korkak davranmamalıyız. Elimizdekinin değerini bilmek tabii ki çok güzel ama sevdiklerimizle de biraz daha paylaşımcı olmakta yarar var.

Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Fikirsel ayrılıklarda kantarın topuzunu biraz kaçırabilir, sert sözler sarf edebiliriz. Evde bir güç ve liderlik savaşı yaşanabilir. Evle ilgili yapmak istediğimiz değişiklikler ya da aldığımız kararlarda ailenin geri kalanlarının da fikrini almamızda yarar var. Tek başımıza hareket etmek istememiz ve aile büyüklerinin otoritesini hiçe saymamız, gerginliklere neden olabilir.

İkizler burç yorumları: Eşinle ya da yakın ilişkide olduğun kişilerle kısa süreli gerilimler yaşaman mümkün. Bu tartışmaları çok büyütmemelisin. Ayrıca eşinle aranızdaki sorunlar üzerine konuşmak ve bu konuları çözüme kavuşturmak için uygun bir dönemdesin.

Burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçiyoruz. Kendimizi ispat etmek, fikirlerimizi herkese yaymak için çok istekli ve ısrarlı olabiliriz. Ancak abartılı tepkilerden uzak durmamıza, duygusal iniş çıkışlarımız sırasında karşımızdakileri kırmamamızda yarar var. Bu dönemde birçok yeni insan hayatımıza girebilir ve birçok yeni fırsatla karşılaşabiliriz.

Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Çok sayıda kısa deniz yolculuğu yapabiliriz. Bu arada kardeşler, kuzenler ve komşular ile aramızda rekabet yaratacak durumlar oluşabilir. Zekamıza fazla güvenip, egomuzla sevdiklerimizi kırmamakta fayda var. Sosyal medyada da özgüvenimiz yüzünden fazla cesur ve sivri dilli olup başımızı belaya sokabiliriz. Sakin olmaya çalışmalıyız.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta sağlığına özen göstermende fayda var. Ufak tefek kazalar canını sıkabilir. Kardeşlerinle ilgilenmeni gerektiren gelişmeler olabilir. Seni içsel olarak rahatsız eden konular su yüzüne çıkabilir, yıpratıcı koşulları geride bırakabilirsin.

Bilinçaltımızla yüzleşeceğimiz bir dönemdeyiz. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Endişelerimiz bizi kendimizi dış dünyadan izole etmeye itebilir. Enerjimiz biraz düşük olabilir. Yeni girişimlere başlamak için çok iyi bir dönemde değiliz ancak yüksek seviyedeki yaratıcılığımız ve hayal gücümüzü sanatsal faaliyetlerde kullanabiliriz.

Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, maddi konularda her zamankinden daha girişken olabilir, risk almaya fazla eğilimli davranabiliriz. Cesur olmak bize maddi açıdan yeni fırsatlar getirecek olsa da sahip olduklarımızı koruma iç güdümüze de kulak vermemizde fayda var. Aşırı harcamalar, bütçemizdeki dengeyi tutturmamızı zorlaştırabilir ve daha sonra güç durumlarda kalmamıza sebep olabilir.

Aslan burç yorumları: Romantik ilişkiler, çocuklar ve keyif aldığın konularla ilgili gelişmeler olabilir. Özellikle sosyal ortamının hareketlendiğini fark edebilirsin. Sen de daha hareketli ve sosyal olabilirsin. Arkadaşlarınla ilişkilerin ve grup çalışmaların renklenebilir.

Sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak. Hayatımıza yeni insanlar girebilir. Arkadaş gruplarımızda iddialı söylemlerimiz ile öne çıkabiliriz. Ancak özgüvenimizi abartmamalı, tatlı çekişmeleri, gergin rekabetlere dönüştürmemeliyiz.

Bu dönemde, imajımız, kendimizi dış dünyaya ifade etme biçimimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha enerjik ve cesur hissedebiliriz. Daha çok konuşmak isteyecek, özellikle zihinsel olarak kendimizi daha çok göstermek isteyeceğiz. Özgüvenimiz bize ayrı bir hava katacak. Karizmamız ve cesaretimizle parlayacağımız bir dönemdeyiz. Ancak egomuzun kurbanı olup, kibirli davranışlar sergilemekten kaçınmalıyız.

Başak burç yorumları: Önümüzdeki günlerde sosyal hayatın hareketlenebilir. Ancak iş ortamında yaşanabilecek sorunlara karşı dikkatli olmalısın. Ailesel konular gündeme gelebilir, aile büyükleriyle ilgilenmeni gerektiren durumlar olabilir.

Kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Yenilikten korkmaz, değişen koşullara karşı daha esnek davranırsak bu süreçten çok karlı çıkabiliriz. Bu dönemde ön yargılarımızı kırmalı, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalıyız. Eğer iş arıyorsak, bu süreçte önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamızda iniş çıkışlar ve çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Derinlerde yatan korkularımız ön plana çıkabilir. Kendimizi zihinsel anlamda yetersiz hissedebilir, yorgun ve enerjisiz olabiliriz. Gizli düşmanlarımızla ya da arkamızdan konuşanlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Stres sağlığımıza büyük zarar vereceği için çatışma ortamlarından uzak durmaya çalışmalıyız.

Terazi burç yorumları: Kendi kardeşlerinle ya da eşinin kardeşleriyle ilgilenmen gerekebilir. Verdiğin sözleri tutmakta zorlanabilirsin ya da sana verilen sözler tutulmayabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsin. Yurt dışıyla ilgili konular gündeme gelebilir, iş birlikleri ve ortaklıklarda hareketlenmeler olabilir.

Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Bol bol seyahat edebileceğimiz, kendimizi ifade etmek arzusu ile yanıp tutuşabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu süreçte hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yeniayın enerjisi ile biraz sivri dilli ve keskin fikirli olmamız mümkün. Tartışmalara girmekten kaçınmalı, sosyal medyada yazışırken de kullandığımız dile dikkat etmeliyiz.

Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilir, kendimize yeni gelecek planları kurabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir. Özgüvenimiz, çevremiz tarafından takdirle karşılanabilir. Ancak aşırı rekabetçi tavırlar sergilemekten ya da en iyi olduğumuzu kanıtlamaya çalışmaktan kaçınmalıyız. Gelecek hayallerimiz ve planlarımız için harekete geçmek adına iyi bir dönemdeyiz.

Akrep burç yorumları: Önümüzdeki günlerde sakinliğini korumaya çalışmalısın, sinirlerin yıpranabilir, duygusal krizler yaşayabilirsin. Ticari faaliyetlerde dikkatli olmalısın, bu dönemde atacağın adımlardan zararlı çıkabilirsin. Kredi, miras, prim gibi konularda gelişmeler olabilir.

Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda endişeli bir ruh halinde olabilir, gerginliğimizi çevremize de yansıtabiliriz. Temkinli olmalı ancak sezgilerimize de güvenmeliyiz. Önümüze çok büyük ve güzel fırsatlar çıkabilir. Spekülatif bir yatırımdan beklemediğimiz bir gelir elde edebiliriz. Yine de dikkatli olmakta fayda var.

Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında öz güvenimizin arttığı, mücadele etmeye hazır olduğumuz bir döneme giriyoruz. Geri adım atmamak ve taviz vermekten kaçınmak bizi üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile karşı karşıya getirebilir. Gerekli tepkileri gerekli zamanlarda vermek bizi daha sonra yaşayacağımız sorunlardan kurtaracaktır. Risk almaktan korkmayacağız ancak yine de yeni iş fırsatları hakkında harekete geçmeden önce biraz düşünmekte fayda var.

Yay burç yorumları: Eşinle, yakın ilişkide olduğun kişilerle ilgili gelişmeler olabilir. Yeniay’la birlikle iş birlikleri, ortaklıklar ve de ikili ilişkiler daha fazla gündeminde olacak, bu alanlarda hayatını yönlendirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni girişimlerde bulunabilir, başlangıçlar yapabilirsin.

Bu dönemde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi atıl ve enerjisiz hissettiğimiz bir dönemden sonra tekrar harekete geçerek, yeni bir eğitim alabilir ya da seyahat planları yapabiliriz. Bu dönemde dikkatli olmamız gereken şey, başkalarının görüşlerine ve inançlarına karşı saygılı olmaya çalışmak. Kendi fikirlerimizin doğruluğuna dair olan inancımız, fanatikleşmemize ve insanların kalplerini kırmamıza yol açabilir. Sosyal medyada da oto kontrol sağlamamız çok önemli.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta özellikle çalışma ortamın hareketlenebilir. Günlük rutinlerinde değişiklikler olabilir. Ancak işe güce fazla kapılıp kendini yıpratmamalısın. Kendine fazla yüklenirsen sağlığını bozabilirsin.

Bu dönemde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Çalışıyorsak iş arkadaşlarımız ve bize hizmet eden kişilerle aramızda gerginlikler olabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Stres kaynaklı sağlık sorunları yaşamamız mümkün. Kendimize dikkat etmekte fayda var.

Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili yeni girişimler yapmak isteyebilir, risk almaktan korkmayabiliriz. Bir yandan da harcama dürtülerimiz artabilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz ya da ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz. Kendimizi finans konularında otorite olarak ilan edip, başkalarına söz hakkı tanımamamız gerginlik yaratabilir. Fazla risk aldığımız için de eleştirilmemiz mümkün.

Kova burç yorumları: Önümüzdeki günlerde hayatına hareket getirecek gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle aşk hayatını renklendirecek gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Seni mutlu edecek uğraşlara yönelebilir, daha keyifli vakit geçirmeyi hedefleyebilirsin.

Bu dönemde ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir.

Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde ya da ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Kendi gücümüzü kanıtlamak ve fikirlerimizi kabul ettirmek için aşırı yüksek tepkiler vermek partnerimizin bizden uzaklaşmasına yol açabilir. İlişkimiz yoksa, hayatımıza dinamik, öz güvenli, enerjik, yaratıcı biri girebilir. Her ne kadar yeni girişimler ve iş birlikleri için can atıyorsak da bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar ya da sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değil.

Balık burç yorumları: Bu hafta ailevi konular gündeme gelebilir. Aile fertlerinden biriyle gerginlik yaşayabilirsin, sakin kalmanda fayda var. Küçük ev kazalarına karşı dikkatli olmalısın. Evinde tadilat gerektiren durumlar olabilir ya da evini değiştirebilirsin. Bu dönemde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Uzaklardaki aile bireylerinden de haber alabiliriz. Öte yandan ailemizle geçmişten gelen, çözümlenmesi gereken konular üzerinde tartışmalar yaşamamız mümkün. Evde yenilikler yapmak, tadilata girişmek için istekli olacağımız bir süreçteyiz.

Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda hareketli ancak gerilimli bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerin fikirlerine karşı daha esnek olmalı, başkalarının parlak fikirlerini kendimize bir tehdit olarak görmekten vazgeçmeliyiz. Diğer insanların başarılarını egomuza indirilmiş bir darbe olarak algıladığımız sürece bu dönem bizim için çok zor geçecektir.

Daha sağlıklı bir rekabet anlayışı geliştirmeliyiz. Öte yandan üstlerimiz ya da bizim altımızda çalışan kişilerle aramızda tartışmalar olabilir. Çalışmıyorsak, akrabalarımız veya günlük hayatımızda sık sık karşılaştığımız kişiler bizi strese sokacak davranışlar sergileyebilirler. Yaşadığımız gerginlik yüzünden fiziksel olarak da kendimizi yorgun hissedebiliriz. Bu dönemde sırt ve omurga bölgesine çok dikkat etmeliyiz. (İndigo)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.