Haftalık burç yorumları (7 – 13 Aralık 2020)

Haftalık burç yorumları (7 – 13 Aralık 2020)

7 – 13 Aralık 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

-Koç burç yorumları: Sizler için hareketli bir hafta olacak. İş yükünüzde artışlar ortaya çıkabilir. Sorumluluklarınızın altında ezilmekten kaynaklı, duygusal hayatınızı ihmal edebilirsiniz. Bu konuya gerekli özeni gösterecek olursanız sizin için çok iyi bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

Yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapmaya başlıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun.

Flörtleşmek, çocuklarınızla ve hobilerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor, sanatsal aktivitelere vakit ayırmak size mutluluk verecektir. Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınız artabilir.

Özellikle çalışma ortamında aşırı mükemmeliyetçilikten uzak durulması gerekiyor. Aynı fikirde gibi görünüp farklı davranan kişilere karşı da uyanık olmakta fayda var. Uzak çevreyle ve akrabalarla ilgili bazı yeni kararlar verilebilir.

Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin. Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın. Biriken ihtiyaçlarını tamamlıyor, eksiklerini gideriyorsun.

Aşk hayatında şikayetçi tavırlardan uzak durmalısın. Zamansız konuşmalar yapma ve mümkünse tartışmaları uzatma. Ben değil biz diyerek birlikte hareket ederseniz, ihmalkar olduğunuz zamanların telafisini yapabilirsiniz.

-Boğa burç yorumları: Maddi gelirlerde sürpriz artışlar söz olabilir. Bu hafta parasal ve bürokratik işlerle ilgilenebilirsin. İş hayatında kendini göstermek isteyebilirsin. İş veya dinlenme amacıyla kısa bir seyahate çıkabilirsin. Finansal durumlarınızın düzelmeye başlayacağı bir dönemdesiniz. Borçlarınızdan yavaş yavaş kurtuluyorsunuz. Elinize bir miktar para geçebilir.

Yaratıcılığınızın ön planda olduğu, hobilerinizle ilgileneceğiniz bir haftadasınız. Evinizin dekorasyonunda değişiklikler yapabilir, eviniz için alışveriş yapabilirsiniz. Aile üyelerinizle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Aşk hayatında kıskançlık konuları da hafta başında gündemde olabilir. Sosyal çevreyle ve arkadaşlarla olan ilişkilerde yanlış anlaşılmalara açık etkiler olduğundan dikkatli olmakta fayda var. Sizin iradeniz dışındaki değişimler sizi korkutacak olsa dahi aslında bu değişimler sizin karanlıktan aydınlığa geçmenize sebebiyet verebilir.

Partnerin kendi sıkıntılarıyla seni de sıkıntıya sokmamak için susuyor olabilir. Empatik davranmanda fayda var. Sağlığında öncelikle ruh sağlığını koruman gerekiyor. Güvensiz ortamlardan uzak durmakta fayda var.

Sakin ve esnek olmaya özen göstermelisin. Dertlerini, kaygı ve şüphe duyduğun şeyleri başkalarına anlatmamak yerinde olacaktır. Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin. Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Boğa Burcu aşk hayatında önemsenmediğini düşünüyorsun. Bu durum tamamen senin kuruntun olabilir.

-İkizler burç yorumları: Hayatınıza dair almanız gereken yeni kararlar gündeminizde olabilir. Gerek ikili ilişkilerde gerekse ortaklıklarda yanılgılara, aldanmalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca ikili ilişkilerle ilgili yeni kararlar arifesinde olunan bir hafta.

İlişkinizde ve evliliğinizde her şey yoluna girmeye başlıyor. Partnerinizle git gide aranızdaki bağ güçlenecektir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa karşınıza gelen projeler sizleri maddi olarak yükseltecektir

Eşimiz ya da ortaklı bir işte çalışıyorsak ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir. Eğer ilişkimiz yoksa, uzun vadeli ilişki ya da evlilik gibi ciddi kararları Aralık ortalarına ertelemeliyiz.

Zor günler geçiriyor olabilirsin. Büyük dağılmalara neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte yaşanan gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir, iftiraya uğrayabilir, haksızlıklara maruz kalabilirsin. Sana inanmayan, yanında yer almayan insanlara kendini ifade etmeye çalışma! Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın. Yaşamınızı değerlendirmeniz ve yön değiştirmenizin zamanının geldiğini keşfetmeniz açığa çıkabilir.

Uzun zamandır üzerinde durduğun şüphelerin boş çıkmayacağı bir dönemdesin. Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin.

İlişkilerinizde artık size hizmet etmeyen şeylerden kurtulmanız en iyisi. Geri dönen aşklara ise asla müsaade etmeyecek, gidenin peşinden koşmayacaksın. İlişkide iki tarafın da abartılı şekilde konuşması, kendi bildiklerini dayatmaya çabası sonucunda sıkıntılı bir süreç yaşanabilir.

-Yengeç burç yorumları: Yeni fırsatlar önümüze çıkabilir. Terfi alabilir, altınızdaki ekiple güzel işlere imza atabilirsiniz. Ancak günlük ve iş rutinlerimizde detayları atlamamaya özen göstermekte yarar var. Hızlı çalışan zihnimiz kendimizi yorgun hissetmemize sebep olabilir. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

Kendinizi kişisel gelişim eğitimlerine yönlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda iletişim yönünüz çok aktif olabilir. Tamamlanması gereken işleri toparlayacaksınız. Çalışma motivasyonunuz yüksek olacak.

Olumsuz davranışlardan uzaklaşıyorsun. Seni yıpratan, tüketen, korkutan ve belirsizlik yaratan tüm duyguları terk ediyorsun. Sağlığınızda sorunlar varsa artık güzel bir döneme giriyor olacaksınız. Özel hayatına denge geliyor. Partnerinin baskın davranışlarına onunla konuşarak son vermesini sağlıyorsun. İş, para, kariyer alanında disiplini ele alıyor, başarılarınla öne çıkıyorsun.

Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin. Ona zamanında söylediğin bir şeyi veya sırrı bir başkasının ağzından duyabilir veya buna benzer bir durum yaşayabilirsin.

Ev ve aile hayatında yapılması gereken değişimlere el atıyorsun. Haksızlığa uğradığın durumlar karşısında sabırlı olman gerekiyor. Rutin işler ve üzerine gelen ek işler yoğunluğunu artırabilir.

Sevgili ilişkileriniz ve çocuklarınızla ilgili uyumu ve ortak paylaşımlarla ilgili deneyimler kazanacağınız bir sürece giriyorsunuz. Flört etmek, yeni bir ilişkiye başlama isteği içerisine girebilirsiniz.

-Aslan burç yorumları: Maddi konularla ilgili düzenlemelerle ve yeni bütçe ayarlamaları yapabilirsiniz. Aşk konusunda fazla beklentide olmamak, gerçeklerin hayal kırıklığı yaşatmamasına engel olabilir.

Geçmişin etkisinden kurtulmak, yeni başlangıçlar, yeni için eskiden vazgeçmek, yıkma ve yenilenme gibi hayatınızda köklü değişimler açığa çıkabilir. Bu değişimler ilk etapta size kargaşa gibi gelecek olsa dahi, aslında kısa süreli bir durgunluk sonrasında hayatınızdaki değişimler sizin için bir yükten kurtulmak anlamına gelebilir.

Hayalindeki ilişkiler seni bekliyor. Aşk hayatınızda güçlü bir döneme giriyorsunuz. Hoşlandığınız kişinin de size karşı boş olmadığını görebilirsiniz. Karşına çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmekte şanslısın.

Eğer davranışlarına dikkat eder; mantığını ön planda tutarsan isteklerine sahip olmaya başlayabilirsin. Özellikle aşk hayatında ısrarcı davranışlarda bulunma. Evliysen ya da birlikteliğin varsa beklentilerin karşılanmıyor olabilir. Bir süre daha sabredersen dengeyi bulacaksın. İş, para, kariyer konusunda ve sorumluluklarında asla ihmalci olmamalısın.

Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmek faydalı olabilir. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun.  Çocuklara ve eğitim konularına daha fazla efor harcanacak. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir.

Yeni projeler için kollarınızı sıvayın. Yapımcı veya sanatçı olarak nasıl parlayabileceğinizi düşünün ve bunun için kendinize fırsat tanıyın. Aslan burçlarını bir süredir yoran ve engelleyen konularda yeni farkındalıklar yaşadığınızı ve bunun size güzellikler getirdiği bir döneme giriyorsunuz.

-Başak burç yorumları: İçsel anlamda kendinizi rahat hissedebileceğiniz yenilik arayışı içerisine girebilirsiniz. Kişisel değişimlere ve düzenlemelere ağırlık vereceksiniz. Aile bağlarınızın güçlendiği bir dönemdesiniz. Birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ebeveynlere karşı daha toleranslı olmaya dikkat edilmeli.

Çevrendeki insanların seni etkisi altına almalarına izin vermemelisin. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı. Sevdiğin kadar sevilmek istiyorsun ancak risk almak size zarar verebilir.

Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın. Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu dönemde tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.

Aşk hayatında uyumsuzlukları ele alıyorsunuz. Çevrenin desteğiyle ilişkiyi düzeltemezsin. Boş nasihatlere ve kıyaslamalara kulak tıkamalı, sorunları sadece sevdiğin insanla halletmelisin.

Sevgiliniz veya iş ortağınızla olan birebir ilişkileriniz arasında birtakım gerginlikler yaşamış olabilirsiniz. Durağan ilişkileri bırakmanız konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle maddi anlamda kararlar alacaksanız muhakkak iyice düşünmelisiniz; hızlı kararlar vermekten kaçınmakta fayda var.

-Terazi burç yorumları: İş hayatındaki sorumlulukları ciddiye alman sana başarı getiriyor. Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak. Yakın çevreyle olan ilişkilerde ise yeni kararlar alma arifesinde olunan bir hafta. Bir yenilenme arayışı içerisinde olabilirsiniz.

Hayatındaki başarı senin disiplinli olmana bağlı. Aşk yaşamında güzel bir dönem. Ancak kıskanç duygulara kapılmamalı, yolunda giden ilişkinin dengesini bozmamalısın. Havadan nem kapabilecek yapıdasın. Paylaşamıyorsun.

Diğerlerinin partnerine olan ilgisi seni çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezsen birlikteliğinin enerjisini aşağı çekmemiş olursun. O anlarda aklına gelen; ben bu ilişkiyi bozarsam toparlaması daha zor olabilir olsun. Çünkü değer verdiğin biriyse sevdiğin, değmez. Güven ve bırak. Zaten olacaksa engelleyemezsin.

Uzun zamandır ayıklayıp elden çıkarmak istenilen eşyalarla uğraşma isteği yoğun olabilir. Çalışma ortamında ya da yakın arkadaşlarla unutkanlık ya da yanlış anlamayla ilgili konular gündeme gelebilir.

Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın. Arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız arasındaki iletişimi kolaylaştırabilirsiniz. Aile içerisindeki huzur sizin motivasyonunuzu arttırabilir.

-Akrep burç yorumları: Harcamalar konusunda temkini elden bırakmamamız gereken bir dönemdeyiz. Spekülatif yatırım araçları bugünlerde bize şans getirebileceği gibi kayıplara uğramamıza da sebep olabilir. Diğer yandan gelirlerinizde artış yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Aşk ve ilişkilere olan inancında sarsılma yaşayabilirsin. Son verdiğin eski ilişkilerinde geri dönüşler söz konusu olabilir. Yaşanmışlıkların tekrarının sana bir fayda getirmeyeceğini bilmelisin. Hayatına bu haftadan sonra hayalindeki aşkı çekebilir, ciddi kararlar alabilirsin. Bir süre daha sabırlı olmanda fayda var.

İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara girmemeye özen göster. Hem maddi konularda hem de özel hayatta aldanmaya yatkınlıktan dolayı dikkatli olunmalı. Kazançlara daha fazla efor harcanacak bir hafta olacak. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. Maddi konularda çözüm odaklı olacağın bir dönemdesin.

Çevrenizdeki insanlara verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Venüs sizin burcunuza geçiyor. Motivasyonunuzu sağlayacak yeni güzellikler peşine düşebilirsiniz. Kendi iç dünyanızın güzelliklerine odaklanırken, dış dünyanız ve dış görüntünüzde de değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Hiç hesapta yokken eğitiminiz için harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

-Yay burç yorumları: Bu hafta da Güneş size destek olmaya devam ediyor. Çevremize konuşkan, iddialı, neşeli, iyimser bir imaj yansıtabiliriz. Tartışmaktan kaçınmayan, geri adım atmayan, inatçı ve fanatik bir tavrımız olabilir. Girişimlerinizde başarı elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Motivasyonunuzu sağlayacak aktiviteler içerisinde olmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili yarım kalmış konuların tamamlandığı ve yeni planların oluşturulduğu bir hafta. Aileyle ilgili olayların farklı algılanmasından kaynaklanan durumlarla ya da gayrimenkul konularında yaşanan karışıklıklarla ilgilenilmek zorunda kalabilirsiniz.

Her şeyi yapabilirsiniz ama hepsi aynı anda değil. Melankolik duygulardan kurtulmanız gerekiyor. Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Süregelen bir ilişkin varsa uzaklaşabilirsin. Partnerinize karşı soğukluk yaşıyorsanız, bu durum geçicidir.

Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan ya da bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsanız bunu bir kez daha düşünmelisiniz. Bu sürdürdüğünüz duygu ve düşünceler sizi yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin.

Düşüncelerindeki abartı yolunda giden ilişkinin dağılmasına neden olabilir. Kafanda büyüttüğün duygulardan uzaklaş ve düşüncelerini kontrol altına almaya çalış. Var olan enerjini yüksek tutmak adına yediklerine ve içtiklerine dikkat et. Yiyerek mutlu olmaya çalışma.

Farklı görüşlere açık olmamız, karşımızdakileri dinlememiz gereken bir dönemdeyiz. Sözlerimiz yanlış anlaşılabilir ya da farklı anlamlara çekilebilir. Bir şey söylemeden önce iki kez düşünmeye çalışmalıyız. Birçok davet alabilir ve birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

-Oğlak burç yorumları: Zihnimizdeki çalkantılar kendimizi huzursuz hissetmemize yol açabilir. Beynimiz devamlı hareket halinde olabilir. Sakinleşmekte zorlanabiliriz. Kendinize olan inancınızı sorgulamak durumunda kalabilirsiniz. Tecrübelerinize ve bilginize olan inancınızı sorgulayabilir, yetersizlik hissiyatına bürünebilirsiniz.

Bu arada yeni bir şeylere başlamak yerine eski olayları gözden geçirmeyi tercih etmeliyiz. Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsunuz. Güvensizlik durumlarına karşı dikkat! Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin. Hafta başından itibaren olmadık şeyleri sorun haline getirebilirsin.

Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin. Hayatı biraz daha oluruna bırakmalısınız.

Aşk hayatında cümlelerine dikkat edersen partnerinle birlikte güven içinde yol alacaksın. Duyguların daha da güçleniyor, hissettiğin aşk büyüyor. Ama güvensiz hareket eder o yönde sözler sarf edersen ilişkinin enerjisini dağıtabilirsin.

Sosyal çevreyle olan ilişkilerinde yargılayıcı olmaktan kaçınmaya çalış. Yeni yıl kutlamalarından uzak kalmak istiyorsanız hayır demeye çekinmeyin. Maddi olarak ise yatırım için doğru bir dönem değil.

Eğitimle ilgili ya da hukuki konularda yarım kalan işlerin tamamlanmasına odaklanabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinde söylenilenle yapılanın tutmadığı davranışlar olabilir. Hafta sonu ağırlıklı olarak evdeki değişimlere, düzenlemelere ayrılabilir.

-Kova burç yorumları: Şansınızın açıldığı bir dönemdesiniz. Siz harekete geçtikçe adımlar önünüze serilecek. Borçları yapılandırma konusuna eğilebilirsiniz. Aynı şekilde gelir gider dengenizi oturtmak için plan yapmaya başlayacağınız bir dönem. Kariyer kazançlarımızda sürpriz bir artış olabilir ancak har vurup harman savurmak için uygun bir dönemde değiliz.

Bu dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir. Bizimle aynı düşünceleri, aynı amaçları paylaşan gruplara katılabiliriz. Farklı kültürlerden, yabancı kişilerle tanışabiliriz. Arkadaş çevresinde alınganlıklar, unutkanlıklar yaşanabilir. Kinayeli konuşmalardan sakınmaya dikkat edilmeli. Bu hafta trafikte ve sosyal medyada fazla vakit geçirebilirsiniz.

Artık geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsunuz. Enerjin artıyor, duygularına ve düşüncelerine yansıyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı daha sakin ve öz verili olman gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksın. Aynı bakış açısına sahip olduğunuz ve aynı hedefe koştuğunuz, koşabileceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz.

Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koy.

Aşk hayatın da hareketleniyor. Partnerinle birlikte el ele güzel günlere yürüyorsun. Geçmişte yaşanan bir sorun tekrar gündeme gelebilir, o durumda görmezden geliyorsun.

-Balık burç yorumları: Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir hafta. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. Kariyeriniz ve hedefleriniz önceliğiniz olacak.

Yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Yabancılarla çalışma söz konusu olabilir. Üstlerimiz, otorite konumundaki kişiler ve ebeveynlerimiz ile tartışmaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Gerginlikle söyleyebileceğimiz sözler bize çok şey kaybettirebilir.

İşle ilgili konularda dikkati toparlayamama ya da yanlış anlama yaşanabilir. Ayrıca kariyer konularında yeni kararların arifesinde olunan bir hafta. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol. Yeni kazançlara açıksın. Başarına başarı katabileceğin bir döneme giriyorsun.

İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda netleşmesi gereken durumlar söz konusu olabilir. Manevi olarak kendini ve enerjini aşağı çekebilecek düşüncelerden uzak durman gerekiyor. Ruh sağlığın için bu son derece önemli.

Kariyer konusundaki hayallerin, beklentilerin gerçekleşebilir. Mümkün olduğunca eleştirel dilden kaçınmak daha güvenle yol almanızı sağlayacaktır. Girdiğin ortamlarda sohbetin harareti ile anlatılmaması gereken şeyleri anlatma ihtimalin var. Sonrada pişmanlık duyacağın şeyler yapman olası görünüyor.(İndigo)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.