Haftalık Burç Yorumları (6 – 12 Haziran)

Haftalık Burç Yorumları (6 – 12 Haziran)

6 Haziran, 7 Haziran, 8 Haziran, 9 Haziran, 10 Haziran, 11 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Koç burç yorumları: Bu hafta, size mutluluk getirecek planlarınızı gerçekleştirebilmek için motive ve enerji dolu olacaksınız. Sizi uzun süredir rahatsız eden herhangi bir rahatsızlıkla savaşmak veya ondan kurtulmak için gerekli güce ve canlılığa da pekala sahip olacaksınız. Bu aynı zamanda rakiplerinizden daha iyi performans göstermek ve yasal konularda başarıya ulaşmak için de uygun bir hafta.

Profesyonel olarak, çabalarınız takdir edilecek ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gelişecek ve ilerlemeye yol açacaktır. Finans kurumları veya bankalar, girişimcilerin işletmelerini krediler yoluyla etkin bir şekilde büyütmelerine yardımcı olabilir. Kişisel düzeyde, yeni ilişkiler başlatmak için uygun bir zaman. Eğitim, yayıncılık, kısa yolculuklar, tüm iletişimsel konular ile ilgili belirgin gelişmelere hazırlıklı olun. Hayatın genelinde elde edeceğiniz şanslar özellikle bu iletişimsel konulara büyük destek verecek.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissedeceğiz. Önümüzdeki 5 aylık süreçte sosyal çevrenizde, kariyerden kazandığınız paralarda, arkadaş çevrelerinde farklılıklar ve değişimleri olmaya başlayacaktır. Belki yeni sosyal çevreler edinebilir, eski arkadaşlıklarınızda yollarınızı ayırabilirsiniz. Birtakım sorumluluklarınız artmaya başlayacaktır. Alacağınız bu sorumluluklar yeni görevlerinizin size verilmesi ile ilgili olabilir.

Boğa burç yorumları: Bu hafta fikirleriniz dikkate alınacak ve profesyonel hayatta ilerlemeniz daha kolay olacak. İletişim ve sunum becerileriniz gelişecek, zorluklar ve baskılarla büyük bir kararlılıkla yüzleşebilecek ve kariyer hayatınızdaki itibarınızı artırabileceksiniz. Ancak kamuda çalışanlarınız beklenmedik bir transfer veya iş değişikliği yaşayabilir.

Bu dönem, gerekli karı elde edemeyebilecekleri için iş insanları için biraz cesaret kırıcı olabilir. Kişisel düzeyde, babanızın sağlığı bozulabilir ve aile içinde gerilim yaratabilir. Eşinizle ilişkiniz ego çatışmaları nedeniyle gergin olabilir. Öte yandan iç dünyanızda huzurlu ve güvenli hissedeceksiniz; kendi kendinize mutlu olmanın yollarını bulabilirsiniz. Bu tutumunuz kendi maddi durumunuza da pozitif etkilerde bulunabilir. Yeni gelir kaynakları elde edebilir, sahip olduğunuz yeni mallar edinebilirsiniz.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissedeceğiz. Önümüzdeki 5 aylık süreçte aklınızda herhangi bir iş varsa, bunu kurabilir; uzun zamandır planladığınız iş geçişini gerçekleştirebilirsiniz. Tabi bunun için nelerden fedakârlık edebilirsiniz, ne kadar ileri gidebilirsiniz bunu hesaplamanız gerekecek. Çünkü sizin kariyerinizle ilgili önemli geçiş zamanları olacak önümüzdeki yıllar. Bu yüzden iş ve kariyerle ilgili ne düşündüğünüze, neleri değiştirmek istediğinize dikkat edin ve kendinizi şu andan itibaren sorgulayın.

İkizler burç yorumları: Bu hafta, işyerinde üstleriniz ve astlarınızla konuşurken sözlerinize dikkat etmenizi öneriyoruz. Çünkü herhangi bir yanlış iletişim itibarınıza zarar verebilir. Ağır iş yükünüzün devam etmesi muhtemeldir, bu da bir nebze zihinsel yorgunluğunuzu artırabilir. Beklenmeyen seyahatler mevcut sorunları şiddetlendirebilir.

İşletmelerin bu dönemde yatırımlarında temkinli olması önerilir. Arazi ve mülkle ilgili konuların meyve vermesi biraz zaman alabilir. Kişisel düzeyde, uyumlu bir atmosfer sağlamak için aile üyelerinize karşı kaba davranmaktan, baskın bir tavır sergilemekten kaçının. Hayatınızın genelinde ve yine eğitim, anlaşmalar, iletişim gibi konularda belirgin gelişmeler, talihli durumlar yaşayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz topluluklar, gruplar, arkadaşlardan destekler alabilirsiniz.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissedeceğiz. Önümüzdeki 5 aylık süreçte özellikle hayata bakışınız, felsefe, eğitim öğretim, yabancılarla olan ilişkiler, hukuksal konular, yurt dışı işleri gibi bu konularla ilgili çalışmalarınız, beklentileriniz ya da işleriniz varsa neler yapmanız gerektiği; neleri bırakmanız ve ilerlemeniz için nasıl davranmamız gerektiği konusundaki süreçlerden geçiyor olacaksınız. Hayatınız bir ‘yeniden yapılanma’ dönemine giriyor.

Yengeç burç yorumları: Çabalarınızın meyve vermesi muhtemel olduğundan, bu bir zevk, ilerleme ve başarı zamanıdır. Bu hafta, muhtemelen kariyer gelişimi yaşayacaksınız. Bazılarınız ayrıca uzun süredir gecikmiş terfiler veya maaş artışları da alabilirsiniz. İş insanlarının kazançlı işlemler ve anlaşmalar yapmaları muhtemeldir.

Şu anda gerçekleştirilen herhangi bir gezi, olumlu sonuçlarla neticilenecektir. Eşiniz veya sevgilinizle kaliteli zaman geçirebileceksiniz, bu da ilişkinizi derinleştirecek. Akrabalarınız ve aile üyeleriniz, aile birliğini koruma çabalarınıza saygı gösterecek ve size buna göre değer verecektir. Özellikle kariyer açısından çok şanslı olduğunuz ve bunun psikolojinizi ve özgüveninizi oldukça yükselttiği bir dönemdesiniz. Şimdi yeni egzersiz ve beslenme rejimlerini denemek için harika bir zaman.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissedeceğiz. Önümüzdeki 5 aylık süreçte, belki de şimdiye kadar ilgilenmediğiniz maddi konular üzerine daha fazla kafa yorma, planlama ve programlama yapmaya başlayabilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta, prim, nafaka, miras, ortaklı gelirleri ilgilendiren konular gündeminizde olacak. Bu süreçte hayat arkadaşınızla, eşinizle beraber alacağınız ortak kararlarınız olabilir. Bu retro; hayatınızı bir düzene koymak, kendinizle barışmanıza, daha gerçekçi bir bakış açısıyla yolunuza devam etmenize katkıda bulunabilir. İyi değerlendirmenizde fayda var.

Aslan burç yorumları: Bu hafta boyunca, aile ve arkadaşlarla çatışmalar olabileceği için mizacınıza ve iletişiminize dikkat etmeniz önerilir. İstihdam edilenler, işyeri değişikliği veya devri yaşayabilirler. İşlerini ortaklık şeklinde yapılandırılanlar, ortaklarıyla sorun yaşayabilirler. Yatırım yapmak için uygun bir zaman değil ve önemli kararlar ertelenmeli. Ancak, miras ve kalan mallarla ilgili sorunlardan beklenmedik faydalar elde edebilirsiniz.

Bekar Aslan burçları bu dönemde özel biriyle tanışma fırsatını yakalayabilirler. Birlikteliği olanlar ise bir macera tatiline gidebilirler. Eğitim hayatınızda yükselebilir veya güzel sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Genel olarak şansınız çok açık olacak.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissedeceğiz. Önümüzdeki 5 aylık süreçte ikili ilişkileriniz, evlilikleriniz, ortaklığı işleriniz, anlaşmalarınız ve sözleşmeleriniz sınava tabi tutulacak, bunlarla yüzleşmeler yaşayacaksınız. Bu da demektir ki yolunda gitmeyen ilişkiler bitecek, yolunda giden ilişkiler ise seviye atlayacaklar. İlişkilerde özgürlük sınavları verebilirsiniz. Bulacağınız çözümler eski düşünce yapınızı ait değil de daha radikal, daha gerçekçi çözümler olmalı. Bulacağınız bu çözümler, işinizle ilgili de yeni adımlar atmanızı sağlayabilir.

Başak burç yorumları: Bu hafta iş yerinde biraz yorgunluk yaşayabilirsiniz, bu da konsantre olmanızı zorlaştırabilir ve üretkenliğinizi azaltabilir. Bu nedenle bu alana odaklanarak, motivasyonunuzu yükselterek performansınızı artırmaya çalışmalısınız. İş insanlarının da olumsuz sonuçlarla ve ortaklardan veya astlardan işbirliği eksikliği ile karşılaşması olası. Ayrıca aceleci finansal kararlar vermekten kaçının; yoksa çok büyük kayıplara uğrayabilirsiniz.

Kişisel hayatınız açısından, sevdiklerinizle çatışmalara yol açabileceğinden öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Öğrenciler kendi çalışma alanlarında başarılı olacaklardır. Bazılarınız sağlıkta bozulma yaşayabilir ve tekrarlayan baş ağrıları yaşayabilirsiniz. Öte yandan uzun zamandır planladığınız ama harekete geçemediğiniz durumlarda karşınıza bir fırsat çıkabilir. Bu yenilik bir kariyer fırsatı da olabilir. Hayalinizdeki iş teklifi karşınıza çıkabilir.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissetmeye başlayacağız. Önümüzdeki 5 aylık süreçte iş hayatınız ya da iş arkadaşlarınızda günlük hayatımızın içerisindeki rutinlerinizle ilgili sıkıntı ve sorunlarınız varsa, bunlara radikal çözümler bulabilirseniz önümüzdeki yıllar sizin için daha başarılı geçecektir. Bir karar alın ve neleri değiştirmeye gücünüz yetiyor ve bunları nasıl uygulayabilirsiniz, sorumluluklarınızı üstlenerek harekete geçin. Ancak daha radikal, daha farklı, sıra dışı çözümler aramanız gerekebilir.

Terazi burç yorumları: Verimliliğinizi ve etkinliğinizi engelleyebilecek düşük güven dönemleri yaşayabilirsiniz. Ancak, sıkı çalışma ve bağlılıkla, rakiplerinizi aşabilirsiniz. Bazılarınız şüphesiz iş ve mesleki nedenlerle yurtdışına seyahat etme fırsatına sahip olabilirsiniz. İstihdam edilenlerin birim, mevki değişikliği gibi beklenmedik olaylarla karşılaşması mümkündür.

Yurt dışı veya yurt içi içerisinde taşınma planları yapabilirsiniz. Akademik hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir. Yolculuklar, yabancılarla ilgili konular ve akademik eğitim için oldukça şanslı ve hareketli bir dönem. Bazı gereksiz harcamalar cüzdanınızda bir delik açabileceğinden, harcamalarınızda ihtiyatlı olmanızda fayda var. Hukuki bir davaya dahilseniz, şu anda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Bu hafta itibariyle Satürn retrosu etkilerini hissetmeye başlayacağız. Önümüzdeki 5 aylık süreçte aşk ve gönül işlerinizle ilgili konularda öğrenmeniz gereken dersler olabilir. Eski bir aşkınızla yaşadıklarınız aklınıza gelebilir. Yine bu dönem çocuklarla ilgili konularda sabırlı olmanız gerekecektir. Özellikle çocuklarımızın geleceği ile ilgili yeni yapılandırmalara girmeniz gerekebilir. İçinize dönmenizi, neleri ne şekilde değiştirmeniz gerektiğinin farkına varmanız, önümüzdeki yıllarda sizin hayatınızın akışını ve şeklini değiştirecektir.

Akrep burç yorumları: Bu sizin için iyi bir hafta. Gökyüzünde hareketler hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Profesyonel olarak, konumunuzu geliştirmenize yardımcı olacak çeşitli kaynaklardan kazanmanız olasıdır. Uzun vadede faydalı olacağını kanıtlayacak yeni ilişkiler kurabileceksiniz. Evli veya partneri olanların ilişkilerinde uyum hakim olacak.

Artık uzun süre beklemeye alınan projeler ivme kazanacak. Üstlerinizle olan ilişkiniz dostane olmaya devam edecek ve onların desteğini alacaksınız. Borçlar, alacak verecek konularında önemli bir hareketlenme söz konusu, fakat kazanç getiren yatırımlar veya mevcut borçların azalması ve bitmesi gibi konular söz konusu olabilir. Ek olarak, bir mülk satın alımının göstergeleri var.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissetmeye başlayacağız. Önümüzdeki 5 aylık süreçte ev, yuva, aile, taşınmaz mallar, kendi içinize duyduğunuz öz değer duygusu gibi konularda sınavlara tabi tutulabilirsiniz. Bu konularla ilgili çözmeniz sorunlarınız neler? Bunlar üzerine çalışmanızda, bu sorunlara geleneksel çözümlerle değil de daha radikal, yenilikçi çözümlerle yaklaşmanızda fayda olacak. Bu süreçte taşınabilirsiniz, ev düzeninizi değiştirebilirsiniz ya da emlak almak için karşınıza fırsatlar çıkabilir.

Yay burç yorumları: Bu hafta, sosyal konumunuzu güçlendirecek bir şekilde topluma katkıda bulunmaya kendinizi mecbur hissedebilirsiniz. Bu aşama profesyonel olarak mükemmel sonuçlar sağlayacaktır. Başladığınız her projeyi tamamlayabilecek, otorite ve etki kazanmanıza izin vereceksiniz. İşyerinde tanınma ve terfi alma ihtimaliniz oldukça yüksek. Ayrıca üstlerinizle olumlu ilişkilere sahip olacaksınız. Devlette çalışanlarınız mükemmel sonuçlar elde edebilir.

Tutkularını ve yeteneklerini mesleğe dönüştürmek isteyenler de bu süre zarfında olumlu sonuçlar elde edebilir. Kardeşlerinizden kişisel düzeyde yardım alacaksınız. İkili ilişkiler ve evlilik ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca aşk, flörtler ve çocuklar ile ilgili konularda da şanslısınız. Önemli ilişkilerin başlangıcı veya resmiyete kavuşması gibi konular söz konusu olabilir.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissetmeye başlayacağız. Önümüzdeki 5 aylık süreçte yakın arkadaş çevresi, eğitim, seyahat, iletişim, satış-pazarlama konularında sınavlara tabi tutulabilirsiniz. Dar düşünce kalıplarından, sizi kötü etkileyen, bir yere taşımayan negatif iletişim yapısından, ve tabi ki bu yapılara sahip insanlardan uzak kalmaya özen göstermeniz önerilir. Gerek kazançlarınız olsun, gerek yakın çevre ilişkilerimizde neleri düzenlemeniz ve değiştirmeniz gerektiğini, ani ve fevri bir kararla değil de daha sağlıklı ve mantıklı düşünerek, radikal çözümlerle bulmaya çalışın.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta gelirinizi artırmak ve para biriktirmek için yeni imkan ve seçenekler karşınıza çıkabilir. Profesyonel olarak, çalıştığınız yerde bazı rekabetlerle karşılaşabilirsiniz, ancak ısrarlı bir çaba sarf ederseniz başarıya ulaşabilirsiniz. Girişimcilerin beklenen sonuçları ve nakit akışını elde etmesi muhtemeldir. Hayatınıza yeni bir derinlik katacak etkili bir insanla karşılaşabilirsiniz.

Kişisel düzeyde, aileniz size destek verecektir. Ancak babanızın sağlığı bozulmaya devam edebilir, bu nedenle ona iyi bakın. Kendi sağlığınızla ilgili olarak, mevsimsel enfeksiyonlara karşı kendinizi koruyun. Günlük işler, iş ortamı, iş arkadaşları ile ilgili iletişim trafiği ve yolculuklar artabilir. Önemli iş anlaşmaları yapılabilir. Ayrıca gayrimenkul ve aile ile ilgili konularda birtakım şanslar söz konusu ve bu şansların işinize yansıması söz konusu.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissetmeye başlayacağız. Önümüzdeki 5 aylık süreçte maddi kazançlarınız, yetenekleriniz, özgüven ve öz değer duygunuzla ilgili sınavlara tabi tutulacaksınız. Harcamalarınızda her zamankinden daha tutumlu olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Belki de bugüne kadar bu konularla ilgili bazı zorluklar, sıkıntılar ya da gelişmeler yaşadınız. Önümüzdeki dönemde tüm bunlar değişmeye ve dönüşmeye başlayacak. Sabırlı olun. Hangi yetenekleriniz var, bu yetenekleri nasıl paraya döndürebilirsiniz, bugüne kadar neden harekete geçmediniz ve bundan sonra neler yapabilirsiniz şeklinde bakış açınızı yenilemeye çalışın. Böylece maddi konularda düzelmeler yaşamaya başlayacaksınız.

Kova burç yorumları: Yavaş ilerleme, beklenmedik değişiklikler ve işteki çabalarınız için istenen sonuçları elde edememek, güveninizi aşındırabilir ve kendinizden şüphe duymanıza neden olabilir. Ancak bu, gelecek için sağlam bir temel sağlayacaktır, bu nedenle potansiyelinize inanın, yeteneklerinizi geliştirin ve olumlu bakış açısını koruyun.

Bazen iletişiminizde biraz agresif olabilirsiniz, bu da rahatsız edici bir çalışma ortamı yaratabilir. Ek olarak, kayıplar olası olduğundan, bu herhangi bir yatırım türü için elverişsiz bir dönemdir. İş insanları kararlarını mevcut kaynaklara dayandırmalıdırlar. Kişisel cephede, eşiniz her zaman olduğu gibi size destek olacak. Aşk ilişkileri, flörtler, varsa çocuklarınız ile ilgili güzel ve iletişimi yüksek zamanlar.

Bu hafta itibariyle sizin burcunuzda transit yapan Satürn retrosunun etkilerini hissetmeye başlayacağız. Önümüzdeki 5 aylık süreçte hayata karşı olan bakış açınız, ilişkileriniz, kazancınız, aileye karşı olan sorumluluk alma şekliniz, bugüne kadar bir parça değişmeye başlamış olsa da şimdiden sonra daha farklı bir değişimin içinde olacaksınız. Bu konular hayatınızın şeklini bile değiştirecektir. Bu süreçte kendinizi ifade etmekte veya girişeceğiniz işlerinizin gerçekleşmesinde zorluk yaşayabilirsiniz. Bu dönemde sorumlu ve güvenilir davranışlarınızla 24 Ekim sonrasında rahata erebilirsiniz.

Balık burç yorumları: Bu hafta, kariyerinizde istediğiniz sonuçları elde etmek için gerçek bir çaba göstermelisiniz. Üstlerinizle bir yanlış anlaşılma, işlerinizde ilerlemenizi engelleyebilir. İş ortaklığı yapanlar, iş ortaklarıyla anlaşmazlık yaşayabilirler. Ayrıca, yeni iş, ortaklık veya ortak girişim başlatmak için ideal bir zaman değil. İthalat-ihracat veya çok uluslu şirketler için çalışanlarınız muhtemelen olumlu sonuçlar alacaktır.

Masraflarınız artabilir. Partnerinizle ilişkiniz gergin olmaya devam edebilir. Bu nedenle tartışmalardan kaçınmalısınız. Bazılarınız romantik reddedilme yaşayabilir. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili önemli anlaşmalar yapılabilir, taşınma gerçekleşebilir. Gayrimenkul yatırımları için oldukça güzel bir dönem. Bu dönemde yapacağınız gayrimenkul yatırımları ilerisi için oldukça kazançlı olabilir.

Bu hafta Satürn retrosu etkilerini hissetmeye başlayacağız. Bilinçaltı konularınız, sırlarınız, korkularınız, içsel süreçlerimiz gündeminizi oluşturacak. Belki de son yıllarda bu konularla ilgili sınavlar vermiş olabilirsiniz. Bazı sırlarınız açığa çıkmış, korkularınızla yüzleşmiş olabilirsiniz. Yani sizi üzen, canınızı yakan birçok konu bugüne kadar karşınıza gelmiş olabilir. Önümüzdeki 5 aylık süreçte biraz içe çekilmek ve kendinizi dinlemeniz gerekecek. Belki birçok korkunuzu görmek istemediniz ama şimdi görmek istememek değil onlarla yüzleşme zamanı. Siz korkularınızın üzerine ne kadar gider ve onlarla yüzleşirseniz gerek ilişkilerinizde, gerek aile hayatınızda, gerekse iş hayatınızın içerisinde, size yol ve rehberlik edecek olan insanlar hayatınıza girecektir.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Pozitif enerjinizi kanalize edin.
  • Boğa burcu: İlişkilere odaklanın.
  • İkizler burcu: Yanlış iletişimden kaçının.
  • Yengeç burcu: Bir gezi planlayın.
  • Aslan burcu: Yatırım kararları almaktan kaçının.
  • Başak burcu: Zihinsel yorgunluğa karşı dikkatli olun.
  • Terazi burcu: Hukuki karışıklıklardan kaçının.
  • Akrep burcu: Gayrimenkule yatırım zamanı.
  • Yay burcu: Sosyal amaçlara katkıda bulunun.
  • Oğlak burcu: Rakiplerinize karşı uyanık olun.
  • Kova burcu: Potansiyelinize güvenin.
  • Balık burcu: Ortaklıklarda dikkatli olun. (İndigo Dergisi)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.