Haftalık burç yorumları (5 – 11 Temmuz)

Haftalık burç yorumları (5 – 11 Temmuz)

5 – 11 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta itibariyle özellikle ev ve aile ile ilgili konular gündeminde olacak. Ev almak için harekete geçebilirsin. Ailenle bir araya gelmek isteyebilirsin. Aile fertleri ziyaretine gelebilir. Ayrıca kariyer ve finansal konular ön plana çıkıyor. Yeniay sorumluluklarınızın artacağı bir döneme işaret ediyor. Kariyerde bazı baskılayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer ve aile bağlantılı gündemleriniz olabilir.

Topluma açıldığınız alan ve topluma açıldığınız yerlerde kendinizi ortaya çıkarttığınız müddetçe kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Temmuz ayında bu konularla ilgili aileden destek görebilirsiniz. Ev ve korunaklı alanlarınızı güzelleştirir ve çaba sarf ederseniz ailenizin desteği kaçınılmaz olacak. Otorite figürleriyle, aile büyüklerinizle ilgili sizi yoran ve sorumluluk yükleyen durumlar ortaya çıkabilir. Hayatınızda bazı bitişler yaşanabilir. İşinizden ayrılabilir, evinizden taşınma kararı alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili sağlık sorunları meydana gelebilir, çocuklarınızla ilişkinizde sıkıntılar yaşanabilir. Yaşamınızda değişen konulara karşı direnmeyin, yeniye yer açın.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde aile bireyleri ile bir araya gelebilir, geçmiş güzel günleri keyifle anabiliriz. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür. Keyifli, yemekli, bol sohbetli aile toplantıları için uygun bir dönemdeyiz.

Boğa burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay, özellikle kardeş ve kuzenlerle ilgili konuları gündeme getirebilir. Komşu ziyaretleri artabilir. Finansal anlaşmalar yapman mümkün. Memleketine gidebilirsin. Tatil programları yapmak isteyenleriniz var ise yakın arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz bu dönemde. Kardeşler, yeğenler, kuzenler, yakın aile dostlarınızla birlikte de tatil programları yapabilir yeni keşif alanları yaratabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek, ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz. Hayatın farklı tatlarına ilginiz çekilebilir. Kendinizle kalıp ben her şeyi bilirim tavrından kendinizi uzaklaştırmalısınız. Yani biliyorum ki bu istediğim olmayacak, eminim tavrından uzaklaşalım.

Kardeşler, akrabalar, yakın komşularla ilgili konular gündemde olacak. Kardeşinizin hayatında bazı değişiklikler olabilir veya evlilik, ayrılık, taşınma gibi konular ortaya çıkabilir. Eğitim konuları, ticari faaliyetlerde değişiklik ve tamamlanma enerjisi söz konusu; ancak sizi yoran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konularda önemli gelişmeler olabilir. Aile gündemleri sorumluluk yükleyebilir ve yorabilir. Aracınızda arızalar meydana gelebilir. Trafikte hız yapmayın.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, duygusal ve bizi geçmişteki güzel günlere götürecek konuşmalar yapabiliriz. Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür. Deniz yoluyla sık sık keyifli kısa yolculuklar yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

İkizler burç yorumları: Bu hafta özellikle finansal konularınız hareketleniyor. Aile fertlerine maddi yardımda bulunabilirsin, ailenin gelirlerinden faydalanmam da mümkün ya da yeni bir gelir kaynağı bulabilirsin. Borçlar, ödenekler, alacaklar ve başkalarıyla ortaklaşa, müşterek kazançlarınız, başkalarının kaynaklarını yönetmek hususunda da vurgular söz konusu olabilir. Para kazanç kapılarınızın açılabilme potansiyeli söz konusu.

Maddi durumunuzla ilgili önemli değişiklikler olabilir. Bu iki haftalık süreçte kazan kazan durumları yaratmak size fayda sağlayabilir. Başkalarının kazançları, başkalarının paraları gündeme geleceği için iki katı kazançlar için anlaşmalar içerisine girebilir ve kazancınızı paylaşabilirsiniz. Ailenizde maddi gündemler, beklenmedik ani harcamalar ortaya çıkabilir. Vergi, kredi, nafaka, gibi durumlarda borçlarla karşılaşabilirsiniz. Yeniay maddi anlamda sorumluluk yükleyebilir. Hayatınızdaki son 2 yılın konuları tamamlanıyor. Bununla birlikte finansal durum ve iş hayatınızda yeni kazançlar hayatınıza gelebilir. Ailenizin sağlığınıza dikkat edin.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Geçmişte yarım kalmış finansal bir girişimimiz bu dönemde tamamlanabilir. Ailemizin finansal kaynakları ile ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeniay’ın etkisiyle sizleri şanslı ve başarılı bir dönem bekliyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Evlenebilirsiniz veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmanız olası. En çok vurgunun sizde olduğunuz söyleyebiliriz. Güneşin odaklanma enerjisi sizin burcunuzda oluyor. 22 Temmuzdan sonra Güneş artık Aslan burcuna geçecek. Yani sizin 2. eviniz olan para evinize geçecek. Para alanlarınıza odaklanacaksınız. Parasal kaynaklarınızı genişletmek ve daha iyisi için neler yapabileceğinize odaklanacaksınız. Yaklaşık 10-15 gün kendinize zaman verin alışverişlerinizi bekletin.

Yeniay size yeni başlangıçlar getirebilir. Yaşamınızı düzenleyecek yeni kararlar vereceksiniz. İkili ilişkilerde ciddi kararlar verebilirsiniz. Bu bir ayrılık kararı olabileceği gibi, bir ilişkinin sorumluluğunu almak anlamına da gelebilir. Kiminiz evlilik kararı alırken, kiminiz ilişkilerinizde problemleri çözmek adına adımlar atacaksınız. Ortaklık, yakın arkadaşlar, rakiplerinizle ilgili dikkat edin. Kendi sağlığınıza ve ebeveyn sağlığına özen gösterin. Eklemler, dizler, dişlerle ilgili sağlık sorunları çıkabilir. Taşınma, ev ve iş değişiklikleri olabilir.

11 Temmuz’da Merkür de sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi sık sık geçmişi düşünüp, hata olarak gördüğümüz bazı şeyleri nasıl düzeltebileceğimizi düşünürken bulabiliriz. Çevremize hızlı ancak duygularına göre hareket eden, hassas ve kırılgan bir imaj yansıtıyor olacağız.

Aslan burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay’ın etkisiyle fazla alıngan davranabilir ve içine kapanabilirsin. Ailenin ihtiyaçlarına karşı duyarlı davranabilirsin. Güçsüz görünmemek için duygularını kendine saklaman gerektiğini düşünebilirsin. Endişe etmeyin! Zira 22 Temmuz itibariyle hayatınızın yönü değişiyor olacak. Çok çalıştığınız için tatile ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Değer yargılarınız ile ilgili çok fazla sınandınız. Buna rağmen tatili hak etmiyorum diye de düşünebilirsiniz. Genel anlamda kafanızı dağıtmanız ve rahatlamanız gerekiyor.

Bu iki haftalık süreçte biraz kendi içinize dönmek isteyebilir, kafanızı dinlemek isteyebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Takıntılı ruh haliniz bu süreçte devam edebilir. İş kayıpları ve gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda memnuniyetsizlikler ortaya çıkabilir. Ruhsal konulara ilgi duyup çalışmalar yaşayabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel sağlığa dikkat edin. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavi yoluna gidebilirsiniz. Deri, diş, iskelet, kas sistemleri ile ilgili problemlerle karşılaşılabilir. İçsel dünyanızla baş başa kalmalısınız. Diyete, spora, beslenme sisteminizi değiştirmek, zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için güzel bir dönem.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızı duygularımız ele geçirebilir. Tüm hayatımızı gözden geçirmek istediğimiz bir zaman dilimindeyiz. Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp, detaylı bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz.

Başak burç yorumları: Dostlarınla ilişkilerin güçlenebilir, arkadaşlarına yardım edebilirsin. Onları koruyup kollamak isteyebilirsin. Yeni insanlarla tanışman mümkün. Çocuklarla ilgili gelişmeler de söz konusu olabilir. Hedefleriniz doğrultusunda yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yaşamınız hareketleniyor.

Kariyerde önemli değişimler söz konusu olabilir. Sosyal çevre ilişkilerinizde yeni tanışmalar yaşayabilir, yeni gruplara, topluluklara girebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde bazı bitişler, sonlanmalar yaşanabilir. Duygusal hayatınızda göz ardı ettiğiniz sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Maddi konularla ilgili önlem almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa eski bir sevgili tekrar hayatımıza girebilir. İlişkimiz varsa partnerimiz ile nostaljik aktivitelere katılabiliriz.

Terazi burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek ve etkisi 2 hafta sürecek Yeniay sizin için önemli gelişmelerin habercisi olabilir. Evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Anneniz ziyarete gelebilir, aile ile bir araya gelebilirsiniz. Yeni bir kariyer fırsatı doğabilir. Meslek hayatında önemli değişimler, dönüşümler yaşanabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz.

Yapılan işler, organizasyonlar iptal olmasına rağmen güzel günler bekliyor artık sizleri. Var yemez enerjisiyle karşı karşıya geldiniz. Alacaklarınız vardı alamadınız gibi durumlar artık çözüme ulaşıyor olabilir. Belki yine hızlı çözümlenmeyebilir fakat çözüme ulaşmanın filizlerini göreceksiniz. Ailenizle, ebeveynlerle ilgili konularda değişimler ve sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilişkiler yorabilir, sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Özellikle yaşça büyük bireylerle ilgili sorumluluklar ve kayıplar olabilir. Mülk alım satımı, kiralama gibi gündemler olabilir. Evlilik ve boşanma kararı gibi toplumsal statünüzü etkileyen durumlar meydana gelebilir.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde hayata daha duygusal açıdan bakabilir, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile geçmiş günlerle ilgili konuşmalar yapabiliriz. Bazı hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir. Yarım kalmış projelerimizi bitirmek için çok uygun bir dönemdeyiz.

Akrep burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay, hayata bakış açınızı yenilemek için güzel bir fırsat sunabilir sizlere. Yurt dışından misafiriniz gelebilir ya da siz yurt dışına seyahate gidebilirsiniz. Eşinizin, partnerinizin akrabalarıyla bir araya gelebilirsiniz.

Evinizin boyası-badanası gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın akranlarla birlikte olmak, içe çekilmek bu dönem fayda sağlayacaktır. Hukuksal durumlar, mahkemeler, bir davanın sona ermesi ve tamamlanması söz konusu olabilir. Seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı ticari faaliyetlerde planlarınızda bazı stresler çıkabilir. Eşinizin akrabalarıyla, kardeşlerle ilişkilerde gerginlikler, anlaşmazlıklar olabilir. Kariyerde bazı baskılanmalar olası. Eğitim alanında, akademik konularda bazı sorumluklar alabilirsiniz. İletişimde zorluklar ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yenilik için cesaret gösterin ve kendinizi geliştirin.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikir ve görüşlerimizi yeniden gözden geçirebilir, ön yargılarımızdan kurtulmak için yeni adımlar atabiliriz.

Yay burç yorumları: Bir süredir sizleri düşündüren maddi konuları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için kredi kullanabilirsiniz. Aile içindeki küslükler sona erebilir. Aile içinde mal paylaşımı yapılabilir. Yeni girişimler yeni başlangıçlar söz konusu olacak bu iki haftalık süreçte. Yeni gelen tekliflere hemen cevap vermek yerine ve direk hayır cevabını vermek yerine, kendinize süre tanımalı ve düşüneyim diyebilmelisiniz.

Para konuları mercek altında. Eşinizin maddi durumu, kazançları 15 gün boyunca gündemde olacaktır. Aileyle iş ortaklığı, bankalarla ilgili maddi gündemler oluşabilir. Ailevi sağlık sorunlarına dikkat etmenizde fayda var. Geleceğinizle ilgili maddi konularda bazı kaygılar duyabilirsiniz. Ödemeler, miras, nafaka, vergi borcu, kredi gibi ödemeler yorabilir. Meslekte zorlayacak durumlar ortaya çıkabilir. İş değişikliği ve yeni planlar gündeme gelebilir.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atarken daha rasyonel olmaya çalışmalıyız.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek ve etkisi iki hafta sürecek Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde olacak. Evlilikle ilgili adım atmak isteyebilirsiniz. Karşınıza size fayda sağlayacak ya da sizi anlayacak insanların çıkması olası bu dönemde. Ayrıca sorumluklarınız artıyor. 3 yıldır devam eden baskılanmalar sonuca doğru gidecektir.

Olumlu ya da olumsuz artık bir karar vermeniz gerekecek. Kime güveniyorsunuz, kime vekaletinizi veriyorsunuz bunları bir bir tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ayrılık kararı alabilir, ortaklığınız varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Kiminiz için de bir beraberliği ciddiyete dönüştürüp, evliliğe taşıyabilirsiniz. Ebeveynler ve kendi sağlığınıza dikkat edin. Eklemeler, dizler, dişlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Yaşamınızda yenilenmek için bazı şeylerle vedalaşabilirsiniz.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile aramızda duygusal konuşmalar yaşanabilir. Geçmişte yaşanmış sorunlar tekrar ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir. Öte yandan bir süredir devam eden bir tatsızlık ya da anlaşmazlık, bu dönemde yapılacak bir konuşma ile çözüme kavuşabilir.

Kova burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay, iş ortamınızla ilgili gelişmeleri gündeme getirebilir. Terfi alabilirsiniz ya da iş yerinde size faydası dokunacak kişilerle tanışabilirsiniz. Akraba ziyaretleriniz artabilir bu dönemde. Sizlerin artık yapacağınız hamleler ve stratejiler değişiyor. Temmuz ayında artık kendi senaryonuzu yazabileceksiniz. Bu ay artık kendi istediğiniz şeyi yapabilecek güce ulaşacaksınız.

Arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal ortamlarınızı değiştirebilirsiniz. Sorumluluk alanlarınızda birazcık daha güvencelere sahip olabileceksiniz. Ya devredeceğiz ya da kendimiz çözümleyeceğiz. İkili ilişkilerde bazı problemleri çözüme kavuşturmanız olasıdır. İş ve mesleki konularda değişimler meydana gelebilir. Yeni sorumluluklara hazır olun. Çalışma arkadaşlarınızda, hizmet aldığınız kişilerle ilgili değişimler olabilir. Çalıştığınız yerde işten çıkarılmalar yaşanabilir ya da siz işinizden ayrılabilirsiniz. İş ortamında baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Fiziksel ve ruhsal anlamda kendi sağlığınıza ve ailenizin sağlığına dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sistemimize ve sağlığımıza özen göstermeliyiz. Sudan gelen sıkıntılarla ilgili kendinizi gözlemlemelisiniz. Duygularınızı açamıyor aktaramıyor olabilirsiniz. Evlerinizde su tesisatları ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. 11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda duygularımızla hareket edeceğimiz, çevremizdeki insanlara ve iş arkadaşlarımıza son derece empatik yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlık açısından zihnimizi sürekli geçmişteki sorunlarla meşgul etmemiz, ufak tefek sinir bozuklukları yaşamamıza sebep olabilir. Kendimize fazla yüklenmemeliyiz.

Balık burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek ve etkisi iki hafta sürecek Yeniay ile birlikte hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Bu dönemde aşık olmanız ve bir romantik ilişkiye başlamanız olası. Oldukça şanslı bir dönemde olacaksınız. Sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuklarınız var ise çocuklarla ilgili konularda yenilikler, tatil planları, hobileriniz, spora başlamak gibi etkileşimler söz konusu olacak. Daha çok tanıdık aşina olduğunuz kişilerle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Daha çok size güven veren kişilerle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Yeniay aşk hayatınız, partner, çocuklarınızla ilgili konulara vurgu yapıyor. Çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Hamilelik haberi alabilirsiniz. Torunları olanlar için onların hayatıyla ilgili gelişmeler gelebilir. Bitmesi gereken bir gönül ilişkisini, bazı yakın arkadaşlıkları sonlandırabilirsiniz. Sosyal gruplar, üye olduğunuz dernek gibi kuruluşlardan ayrılabilirsiniz. Parasal bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

11 Temmuz’da Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle romantik anlar yaşayabilir, birlikte duygusal ve keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza romantik ve empatik biri girebilir ya da eski bir sevgili ile tekrar bir araya gelebiliriz. (İndigo)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.