Haftalık Burç Yorumları (5 – 11 Eylül)

Haftalık Burç Yorumları (5 – 11 Eylül)

5 – 11 Eylül 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta yeni şeyler öğrenmeye istekli olmak size iyi hizmet edebilir. Fazla düşünmeyin ve özgünlüğünüze güvenin. Geçmişteki başarılı yatırımların yardımıyla mevcut zorlukların üstesinden gelebilirseniz, finansal sorunlar muhtemelen düzelecektir. Aniden bazı önemli işler ve sorumluluklar üstlenmeniz istenirse, iş yerindeki mevcut programınız kesintiye uğrayabilir. Ancak gelecekteki gelişiminize yardımcı olacağından, bu olasılığı yakalamanız gerekebilir. Aile hayatında bazı iniş çıkışlar olabilir. Belirli bir konuda farklı aile üyelerinin bakış açılarının sizi kızdırması olasıdır. Ancak, siz ve eşinizin ilişkisi daha iyi ve daha yakın gelişecektir.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. İş ortamında daha detaycı, daha titiz, daha planlı çalışmak isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Güvensiz ve değersiz hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Bu dönem bu hissin önüne geçmeniz önerilir. Sevdiklerinizle bir arada olun ve eleştirel tutumdan uzaklaşmaya çalışın. Bu süreçte disiplinli tavrımız ile üstlerimizin takdirini kazanabiliriz. Size gelecek bir eski sevgili ya da sevgililer olabilir. Onlara hesap sorabilir ve geldikleri gibi gönderebilirsiniz.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Perde arkasından çevrilen olaylar, sizin veya sizden gizlenen gizli ilişkiler söz konusu olabilir. Bu dönemde biraz daha inzivaya çekilebilir, psikolojik olarak iyileşme yolunda adımlar atabilirsiniz. İnziva demek gerçeklerden kaçmak anlamına gelmez, bu dönemde kaçışlara ve bağımlılık yaratabilecek konulara daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman.

Boğa burç yorumları: Bu hafta dayanıklılığınızı ve yönetimsel yetenekleriniz teste tabi tutulabilir. Hedefleriniz, evdeki sağlık sorunları nedeniyle raydan çıkabilir. Halen yürüttüğünüz birtakım görev ve sorumlulukları tamamlamak için birden fazla işi yürütmeniz, çoklu görev yapmanız gerekebilir. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda çatışmalara yol açabilecek değişken bir mizacınıza dikkat etmenizde fayda var. Genel olarak, bu hafta bir miktar başarı sağlayabilirsiniz, ancak çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Bir başka potansiyel endişe kaynağı, eşinizin sağlığı olabilir. Bekarsanız yeni bir ilişkiye başlama olasılığınız var. Yurtdışında eğitim almayı düşünen öğrenciler daha çok çalışmaya devam etmelidir.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Toprak elementinin Venüs’te buluşması size maddi ve manevi açıdan iyi gelecektir. Hayatımızda uzun vadeli olacak yeni bir ilişki başlayabilir. Arkadaşlarımız ve çocuklarımızla daha verimli ve keyifli bir zaman geçirebiliriz. Çalışma hayatınızı ya da uzun zamandır ertelediğiniz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Geçtiğimiz ay Venüs’ün Aslan burcundayken harcattığı paralar bu ay sizi biraz sıkıştırıyor olacak ancak maddi anlamda zenginlik söz konusu olabilir. Neyse ki bu ay çok para harcamayacak ve birikim yapabileceksiniz. Belki de uzun zamandır hobi olarak yürüttüğümüz bir aktiviteyi, yeni bir kariyer fırsatına dönüştürmemiz de mümkün.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sizin için oldukça sosyal, arkadaşlarınızla, içinde bulunduğunuz gruplarla daha fazla bir araya geldiğiniz, hasret giderdiğiniz, duygusal destek aldığınız bir dönem. Ayrıca dargınlıkların giderilmesi açısından da oldukça güzel etkilere sahip. Yanlış anlama, anlaşılma ve alınganlık gibi durumlar yaşanabilir. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

İkizler burç yorumları: Bu hafta muhtemelen hayatınızda bazı olumlu düzenlemeler olabilir. Bazılarınız iş teklifleri ve terfiler alabilir. Bazılarınız, istihdamınızı uzun vadede güvence altına alacak bir yeni proje akışı yaşayabilirsiniz. İş insanları sözleşmeleri uzatabilir veya yeni sözleşmeler imzalayabilir. Bu dönemde mücevherat veya mülklere yapılan bir yatırım, daha sonra önemli getiriler sağlayabilir. Evli olmayanlar artık bir karar verebilir. Evli çiftler için ise aileye yeni bir üyenin katılması beklenebilir. Babanız tüm çabalarınızda size yardım edecek ve aile üyeleriniz iyi geçinecektir. Farklı görüşler, ortaklarla ilişkilerde bazı olumsuz durumlara neden olabilir.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Evimizde zaman geçirmek isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Evdeki eksiklikleri tek tek tespit edebilir, tadilat, dekorasyon gibi konularda hızlıca harekete geçebiliriz. Biraz zorluklarla karşılaşmanız muhtemeldir. Evet, birçok şey sizin için halen belirsiz olabilir. Aşk mı? ‘Nereye gidiyor bu ilişki?’ diyebilirsiniz. Para mı? ‘Geldiği gibi gidiyor’ gibi hissedebilirsiniz. İş mi? Hala belirsizliklerle dolu gibi gelebilir! Ancak bu son sisli dönemleriniz, o yüzden akışına bırakın, hatta bu dönemin tadını çıkarın. Ay sonu gelecek yenilikler ve yeni fırsatlara kendinizi hazırlayın. Ay sonuna kadar daha çenebaz olabilir; konuşmaya, anlatmaya ve sosyalleşmeye ihtiyacınız olabilir. Bu dönemi sevdiklerinizle dolu dolu geçirin.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyeriniz ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İdealleriniz ve beklentileriniz yüksek. Ayakları yere basan planlar, dikkatli adımlar ve gerçeklerin farkında olduğunuz sürece bu Dolunay kariyeriniz için tahmin ettiğinizden daha büyük etkiler yaratabileceği bir dönem oluşturuyor. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta sadece gerekli olan işlere odaklanarak canlılığınızı korumanız önerilir. İş hayatınızla ilgili konularda herhangi bir önemli karar verirken dikkatli olmanızda fayda var. Bu zamanda arkadaşlarınızla bağlantı kurmak, kendinizi mutlu ve iyimser hissetmenize yardımcı olacaktır. Finansal açıdan konuşursak, şimdi iyi bir zaman çünkü yatırımlarınız iyi olacak. Girişimciler yeni bir ürün grubu başlatmayı düşünebilir. Ortaklık işleri bu dönemde başarı getirebilir. Ancak öğrenciler için odaklanmak bu dönemde daha zor olabilir ve istenen sonuçları elde etmek için ekstra çaba göstermeleri gerekebilir. Annenizin sağlığı halen hassas olabilir ve acil müdahale gerektirebilir.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla olan ilişkilerimiz, eleştirisel tavrımız yüzünden bir parça sekteye uğrayabilir. Eleştirilerimizin dozunu iyi ayarlamaya çalışmalıyız. Geçtiğimiz ay bol dedikodulu ve heyecanlı geçmiş olabilir. Şimdi birden o toz bulutunun ardındakileri görüyorsunuz. Oysa insanlar ne kadar iki yüzlüymüş ve siz onlara nasıl da aldanmışsınız. Bu dönem hayatınızdan çıkan aşkları ve arkadaşları uğurluyor olabilirsiniz. İşle ilgili çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Eğitim, yolculuklar, yabancılarla ilgili konular, yayıncılık gibi alanlarda yeni başlangıçlara işaret eden bu dolunay birtakım karmaşa ve belirsizliklere de yol açabilir. Attığınız yeni adımlar birtakım fedakarlıklar sonucu gelebilir. Bu dönemde attığınız yeni adımların veya hayatınıza yeni giren konuların sonuçları tahmin ettiğinizden daha büyük olacak. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz.

Aslan burç yorumları: Bu hafta finansal açıdan iyi bir hafta geçireceksiniz. Harcamalarınız artsa bile finansal hayatınızda doğru dengeyi kurabileceksiniz. Muhtemelen kariyerinizde ilerlemek için iyi bir şansınız olacaktır. Uzun bir gecikmeden sonra, bazılarınız yurt dışına yerleşebilir. Yoğun bir aşk hayatı, öğrencileri derslerinden uzaklaştırabilir ve konsantre olmalarını zorlaştırabilir. Eşinizle birlikte ikiniz de kariyer gelişimini deneyimledikçe, ilişkiniz muhtemelen daha da yakınlaşacaktır. Evde bir kutlama olabilir ve aile ilişkileri arkadaşça olmaya devam edecektir. Küçük sağlık sorunlarının olması sizi biraz üzebilir.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Sıkı çalışmamızın karşılığını alabiliriz, gelirimizde çok büyük olmasa da yine de bizi mutlu edecek bir artış yaşanabilir. Evet, Venüs artık sizin burcunuzdan çıkıyor ve ayrılırken gönlünüzü bir hüzün kaplamış olabilir. Aslan burçları bu dönemde kendilerini biraz kaybolmuş hissedebilir. ‘Doluya koysam olmuyor, boşa koysam dolmuyor’ dediğiniz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Hem de sorumluluklar peş peşe sıralanıyor. Kendinizi dinlemek ve anlamak için önemli bir dönem olabilir. Finansal konularda akıllı planlamalar yapacağımız, mali durumumuzu dikkatle gözden geçirebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönem ay sonuna kadar devam edebilir. Risk almaktan kaçınıp, bildiğimiz yollardan ilerlemeyi tercih edebiliriz.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Partnerinizin eşinizin gelirleri, ortaklaşa gelirler, alacak verecek konuları, yatırımlar, borçlar, krediler veya sigortalar gibi konularda etkileri tahmininizden daha büyük olabilecek yeni başlangıçlar zamanı fakat dikkat edilmesi gereken içerisinde yanılgı potansiyelini barındıran bir dolunay. Adımlar dikkatli ve sorgulanarak atılmalı. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz.

Başak burç yorumları: Hem özel hem de profesyonel yaşamınızda her günü tam olarak değerlendirmeniz ve düzenli bir program sürdürmeniz önerilir. İşyerinde istenmeyen değişiklikler, kariyer ilerleme şansınızı etkileyebilir. Ancak, sağlıklı bir birikiminiz olduğu için mali durumunuz muhtemelen istikrarlı kalacaktır. Bazılarınız iş ya da akademik amaçlarla yurt dışına gitmeye devam edebilir. Girişimciler işlerini büyütmek için yatırımlarını artırabilirler. Ritminiz şu anda bazı aile sorunları nedeniyle bozulabilir. Partneriniz evde yardımcı olmaya ve iyimser olmaya devam edecek.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Fayda sağlayabilecek burçlardan biri de sizsiniz. Bu dönem kendinizi bulmuş gibi sevinçli olabilirsiniz. Çevremizdeki herkes tarafından çekiciliğimiz, disiplinimiz, detaylara önem veren, mükemmeliyetçi yapımız ile takdir göreceğimiz bir dönemdeyiz. Motivasyonunuz hiç düşmüyor, durmadan kendinizi birilerine ya da bir şeylere adamak istiyorsunuz. Bu harika çünkü bu sizin özünüz ancak kendinizi ihmal etmemelisiniz. Aksi takdirde sağlık sorunlarınız oluşabilir. Ya da kendinizi bir anda “Ben ne yapıyorum?” derken bulabilirsiniz.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanında gerçekleşecek. Bu alan aynı zamanda açık düşmanlıklar ve danışmanlık yapma, danışmanlık alma gibi konuları da ifade eder. Genel olarak ikili ilişkilerinizde birtakım yenilikler yaşayabilirsiniz keza bu dolunay oldukça romantik etkiler taşıyor. Yeni bir ilişki, yeni bir teklif, romantik ve yaratıcı jestlerle ilişkinizin yeni bir boyuta geçmesi söz konusu olabilir. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var.

Terazi burç yorumları: Bu hafta finansal durumunuz daha iyi olacak. Gayrimenkul, arazi veya herhangi bir tasarruf planı türündeki önceki yatırımlarınız faydalı getiriler sağlayacaktır. Ekstra parayı dikkatli bir yatırım stratejisine yatırmanız tavsiye edilir. Bazılarınızın bu hafta yeni bir araba satın alma olasılığı var. Hızlı karar verme kapasiteniz, zaman zaman kafanız karışmaya devam eden düşünceleriniz tarafından engellenebilir. Harekete geçmeden önce tüm seçeneklerinizi iyice düşünmeniz önemlidir. İstenen sonuçlara ulaşmak için öğrenciler düşüncelerini sıfırlamalı ve hazırlıklarına yeniden başlamalıdır. Sağlığı korumak için beslenme düzeninize dikkat edin.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Bu dönemde kendi içimize kapanabilir, bir iç değerlendirme ve yaşam muhasebesi yapmak isteyebiliriz. Eylül ayının başları sizler için biraz zorlayıcı geçiyor olabilir. “Herkes geziyor, eğleniyor ben evdeyim!” gibi serzenişlerde bulunabilirsiniz. İş hayatınızda, aşk ya da özel hayatınızda çok fazla sorumluluk almış olabilirsiniz. Bunu yapmayın! Zaten fazla almamış olsanız dahi sorumluluklarınız var ve onları yeterli düzeyde yapmanız gerekiyor. Evet, yeterli düzeyde. Mükemmeli aramanıza gerek yok zira her şey olduğu haliyle mükemmel. Her şeyin en güzeli ve en doğrusu an’da çalışıyor. Geçmişteki hatalarımızı gözden geçirmek, hayatımızı tekrar planlamak ve mantıklı bir şekilde yeni kararlar almak için ideal bir dönemdeyiz. Sizin de zamanınız gelecek!

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İşlerinizle ilgili yeni gündemler, yeni başlangıçlar olabilir. İş arkadaşlarınız, günlük işleriniz, sağlık ve beslenme rutininiz ile ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem. Sağlık ve iyileşme açısından oldukça olumlu ve değerlendirmeye uygun zamanlardasınız. Bu konularla ilgili rutinlere belli bir adanmışlık ve teslimiyet duygusuyla yaptığınız yeni başlangıçlar beklediğinizden daha büyük sonuçlara yol açabilir. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz.

Akrep burç yorumları: Bu hafta muhtemelen finansal zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Maddi sıkıntı yaşamamak için para harcarken belirli bir bütçeye uymanız şiddetle tavsiye edilir. Bu hafta ofiste işinizi halletmeye çalışırken zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İyi haber şu ki, üstleriniz sizi destekleyecek ve aynı ilerlemeyi kaydetmenize yardımcı olacak. Bu durumda, sorunlarınız hakkında onlarla konuşmanız ve gerekirse yardımlarını istemeniz önerilir. Gelecek için planlar yaparken duygularınızı arkadaşlarınızla veya aile üyelerinizle tartışmaktan kaçının. Son birkaç haftadır aralıksız çalıştıysanız, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Sosyal ortamlarda iletişim trafiğimizin artacağı, sık sık diğer insanlarla bir araya gelebileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu dönem size işinizi, projelerinizi ve aşkta hayal kırıklarınızı hatırlatacak. Hem geçmişe dalıp gidiyor hem ana şükrediyor, hem de işleri yetiştirmek için uğraşıyorsunuz. Aklınız ve kalbiniz biraz dağınık olabilir. Toparlamak ise size düşüyor. Ay sonuna kadar hayatınız çok koşuşturmalı olabilir bu nedenle kendinizi dinlemek için vakit ayırmalısınız. Mükemmeliyetçiliğimiz ve eleştirilerimiz ile çevremizdekileri bunaltmamaya çok dikkat etmeliyiz.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk, flörtler, hobileriniz ve sahneye çıkıp yaratıcılığınız alanlar oldukça aktif. Özellikle sahne sanatlarıyla uğraşan yükselen Akrep’ler için muhteşem bir dönem. Yeni romantik bir ilişki başlangıcına da oldukça açık bir dolunay. Çocuklu akrepler için çocuğunuzla ilgili konularda yeni bir dönem başlıyor. Çocuğunuzun duygusal ihtiyaçlarının artabileceği, aranızdaki bağın daha da kuvvetleneceği bir dönem. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok romantik bir dönem geçirebiliriz. Yaratıcılığımız artabilir.

Yay burç yorumları: Cesaretiniz ve özgüveniniz bu hafta artacak ve önemli seçimler yapma konusunda tamamen yetenekli olacaksınız. Beklenmedik kaynaklardan elde ettiğiniz paralar sonucunda konfor seviyeniz yükselecektir. İş cephesinde, mevcut durumun becerilerinizi tam olarak kullanmanızı engellediği zamanlar olabilir. Sonuç olarak, mesleğinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Bazen biriktirdiğinizden daha fazla para harcamanız gerekebilir. Küçük kardeşlerinizle vakit geçirebilirsiniz. Aile ortamınız neşeli olacak. Öğrenciler şu anda şanslı bir konumda. Daha iyi konsantre olabilecek ve zorlukların üstesinden gelebilecekler.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. İşte yeteneklerimiz ve detaylara verdiğimiz önemle kendimizi gösterebileceğimiz bir dönemdeyiz. Mantıklı, titiz ve disiplinli tavrımız, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bu dönem parasal anlamda getirileri olan ve aşkı bulabileceğiniz bir dönem olabilir. Çok dışa dönüksünüz. Sosyal ortamlarda patavatsızlık yapmak konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Zira birini kırabilirsiniz ya da sözleriniz önemli sonuçlar doğurabilir. Bu sizi daha sonra huzursuz edebilir. Yoğun koşuşturmalı ve devamlı iş konuşulan bir dönem. Bu sizin için oldukça sıkıcı olabilir.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konular ve ebeveynlerle ilgili yeni gelişmeler yaşayacağınız bir Dolunay. Gayrimenkul yatırımları için uzun vadede verim alacağınız bir dönem olabilir. Ebeveynlerinizle bağınızın güçleneceği, küslükleri kırgınlıkları temizleyebileceğiniz fakat bir o kadar da yanlış anlaşılma ve alınganlıklara açık bir dönem. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

Oğlak burç yorumları: Çevrenizdekilerin endişelerinizi paylaşmayabileceğinin farkında olmalısınız. Bu durumda onlardan daha fazlasını beklemek sizin için zararlı olabilir. Sizin için çalışanlar, çalışma yeteneğinizle motive olacaklar. Bu hafta daha önce yapmış olduğunuz kredi başvurularıyla ilgili harika haberler alabilirsiniz. İş insanları yeni umutlarla şirketlerini büyütmeyi düşünebilirler. Sınavlara girecek öğrencilerin özgüvenleri biraz düşük olabilir. Daha fazla çaba göstermeleri ve daha çok çalışmaları önerilir. Bu hafta yaşadığınız yoğun rutininize bir mola vermeniz ve kendinizi biraz rahatlatmanız önerilir.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Fayda sağlayabilecek burçlardan biri de sizsiniz. Çalışmak, çalışmak, çalışmak. Venüs ya kendi burcunuzda ya da Başak’tayken rahat ediyorsunuz. Gezmeler, eğlenmeler değil, sizin için önemli olan görev almak ve tamamlamak. Bu dönem oldukça üretken olabilirsiniz. Çalışmalarınız iyi kazançlar getirebilir. Paranızı yararlı şeylere harcayabilirsiniz. Yurt dışında yeni bir eğitim fırsatıyla karşılaşabiliriz. Aşk hayatınızda da oldukça keyifli zamanlar olabilir. Ay sonuna kadar devam edecek bu fırsatları iyi değerlendirin.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yeni bir eğitim, kurs başlangıcı yapabilir, sertifika alabilir, tahmin ettiğinizden daha önemli sonuçlara varabilecek iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Ayrıca yazı ile uğraşan Oğlak burçları için oldukça yaratıcı bir dönem. Şehir içi yolculukların ve iletişim trafiğinin yoğunlaştığı, akrabalarla kardeşlerle daha sık görüştüğünüz ve duygusal bağ güçlendirdiğiniz bir dönem içerisindesiniz. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

Kova burç yorumları: Bu hafta yoğun bir çalışma programından biraz rahatlama göreceksiniz. Sonuç olarak ilginize ve etkinliğinize daha fazla zaman ayırabileceksiniz. İşyerinde yanlışlıkla bir hata yaparsanız, itibarınıza zarar vermesine izin vermek yerine kabul etmeniz önerilir. Hatalarınızdan ders aldığınızdan emin olun, böylece tekrar yaşanmazlar. Ebeveynleriniz, yaşayabileceğiniz sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Potansiyel iş değişiklikleri küçük kardeşlerinizi etkileyebilir. Bu dönemde sağlığınıza daha iyi bakmanız önerilir. Düzenli bir egzersiz rutini sürdürün.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Kova burçları bu dönem epey sıkılgan olabilir. Hiçbir işte süreklilik sağlayamıyor, aşk hayatınızda tatmin olmuyor gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu süreç pek de uzun sürmeyecek. Bu haftanın ardından aşk hayatınızda keyifli zamanlar kapıda. Maddi konularda temkinli hareket etmek isteyeceğimiz bir döneme giriyoruz. İyice emin olmadan yatırımlar konusunda adım atmak istemeyebiliriz. İş hayatınıza yönelin ve bu dönem para biriktirmeye ve daha fazla sosyalleşmeye özen gösterin. Sizin de kafanızı dinlemeye, eğlenmeye ihtiyacınız var.

10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yeni finans kaynakları, yatırımlar yapabilir, yeni eşyalar alabilir, harcamalar yapabilirsiniz. Bu dönemin biraz aldanmaya ve gözden kaçan hesaplara açık bir dönem olduğu konusunda uyarımı yaptıktan sonra bu yatırımların eğer dikkatli hesaplanırsa oldukça uzun vadede getirisi olan bir durumda olacağını söylemek mümkün. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var.

Balık burç yorumları: Bu hafta hem fiziksel hem de psikolojik olarak daha güçlü hissedeceksiniz. Buna rağmen, zihinsel gerginliğinizin sizi bunaltmasına izin vermemeye çalışın çünkü bu durum, ister istemez fiziksel sağlık sorunlarına neden olabilir. Hayatınızda disiplini koruma konusunda kararlı olmanız tavsiye edilir. Kamu çalışanı olanlar bu dönemde terfi veya yeni atama haberleri alabilirler. Bazılarınız bu dönemde ilerlemeyi biraz zorlu bulabilir. Kendi değerinizi işyerinde göstermeniz gerekebilir. Eğitiminizi tamamladıysanız ve iş arıyorsanız, bu sizin için iyi bir zaman olacaktır. Bazılarınız yurtdışında ilerleme konusunda yeni umutlar bulacaklar. Bu hafta birtakım ailevi sorunlar sizi biraz rahatsız edebilir. Tartışmaya girmekten kaçının.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Bu dönem birtakım zorluklarla karşılaşabilecek burçlardan biri de sizsiniz. Mevcut ilişkimizde partnerimizle aramızdaki gerilim artabilir. Partnerimizin eleştirileri kalbimizi kırabilir. Balık burçları bu dönem yerine getirmeniz gereken sorumluluklara görev aşığı gibi davranabilirsiniz. Huzurunuz kaçabilir ve duygusallığı unutabilirsiniz. Daha sakin olmaya çalışmalıyız. Hayalleriniz ve tutkularınız somut şeyler üzerine olacak. Hal böyle olunca çok fazla bağımlılık duygusu çalıştırabilir ve kendinizi yalnızca maddi şeylerle mutlu etmeye çalışabilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Kendinize güvenin
  • Boğa burcu: Öfkenizi kontrol edin
  • İkizler burcu: Şansınızı yakalayın
  • Yengeç burcu: Dayanıklılığınızı koruyun
  • Aslan burcu: Birikimlerinizi doğru planlayın
  • Başak burcu: Düzenli bir programlama yapın
  • Terazi burcu: Hızlı kararlar vermekten kaçının
  • Akrep burcu: Sırlarınızı paylaşmayın
  • Yay burcu: Cesur olun
  • Oğlak burcu: Beklemeyin, harekete geçin
  • Kova burcu: Hatalarınızı kabul edin ve ders alın
  • Balık burcu: Aşırı strese girmekten uzak durun (İndigo)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.