Haftalık Burç Yorumları (5 – 11 Ağustos 2024)

Haftalık Burç Yorumları (5 – 11 Ağustos 2024)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Tatil tadında yaşarken gelişmek, ilerlemek mümkün mü? Sizin için mümkün. Hayattan keyif ala ala çalışmanın, üretmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Daha önce cesaret edemediğiniz pek çok işe adım atabileceğiniz, olumlu dönüşler alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili gelecek planları yapmaya başlayabilirsiniz. Hayatınıza yeni gündemler, duygular ve kazançlar katmak adına şartların size çalıştığı bir dönemdesiniz. Kıyas, kıskançlık, özenmek gibi sizi hırsa ve yanılgıya götürecek duygulara ve insanlara prim vermemelisiniz. Çevrenizde neyin, kimin olması gerektiğini doğru seçmelisiniz.

5 Ağustos’ta Venüs Başak burcuna geçiyor. Duygusal hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. Geçmişinizde bıraktığınız kişiyle tekrardan yeni bir adım atabilirsiniz. İşinizde ise güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Terfi alarak yeni bir kariyere imza atabilirsiniz. Maddi konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Kazancınız ve statünüzle ilgili bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Size yardımcı olan, olmasını istediğiniz kişiler konusunda fikirleriniz, beklentileriniz netleşebilir. yaşamınızın her alanında yenilikler yapmaya, düzenlemelere gitmeye hazırlanabilirsiniz. Olaylara hakimiyetiniz, beceriniz, bunu kullanma şekliniz mercek altına alınabilir. Kendinizi geliştirmek, eksiklerinizi tamamlamak, hayatınızı daha sistemli bir akışa taşımak isteyebilirsiniz.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. İş koşullarınız, çalışma alanlarınız, mali beklentilerinizle ilgili bir değerlendirmeye girebilirsiniz. Bekleyen, sonuca ulaşmayan işlerinizi tamamlamanız gerekebilir. Daha fazla belirsizlikle uğraşmamak için, ertelemeden, geciktirmeden bu yükü üzerinizden atmalısınız. Bu gerileme döneminde işler karmaşık hale gelebilir, bu yüzden günlük hayatınızı önceden organize etmek sizi rahatlatabilir. Geçmiş projeleri veya ilişkileri tekrar gözden geçirme zamanı! Belki de atladığınız bir ayrıntıyı fark edersiniz bir anda işler boyut değiştirir.

Boğa burç yorumları: Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Uzaklardaki aile bireylerinden evlilik, hamilelik ve doğum haberleri almamız mümkün. Biz de bu süreçte çocuk sahibi olabilir, hamile kalabilir, evli değilsek evlenebiliriz. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir. Ancak çok ani kararlar almaktan kaçınmalı, ailemize karşı da daha yapıcı ve yumuşak bir dil kullanmaya dikkat etmeliyiz.

5 Ağustos itibariyle Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Aşk hayatınızda ummadığınız güzellikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Çocuğunuzla ilgili problemler varsa da artık her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir süreçtesiniz kesinlikle yapmak istedikleriniz için eyleme geçmelisiniz. Enerjiniz artıyor. Güzel haberler alabilirsiniz. Sorunları çözeceğiniz, ihtiyaçlarınızı daha iyi göreceğiniz bir dönemdesiniz. Ne yapacağınızı bilmek, detayları anlamak kolaylaşınca motivasyonunuz ve özgüveniniz de yükseliyor.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Resmiyete, ciddiyete taşımak istediğiniz konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bu retro süreci, hayattan keyif aldığınız tüm konularda biraz sorumluluk almanızı gerektirebilir ve işleri biraz sıkıcı hale sokabilir. Hataya mahal bırakmayan, mükemmeliyetçi yönünüz işinizi kolaylaştıracağı gibi daha fazla da zorlaştırabilir. Bu yüzden gidişatı görmeye, planlarınızın ve isteklerinizin ne yönde olduğuna, yapmanız gerekenler ve yaptıklarınız arasındaki farka iyi odaklanmalısınız. Zaman kaybedeceğiniz, maddi imkanlarınızı zorlayacağınız durumların yaşanmaması için dikkatli, özenli olmalısınız.

İkizler burç yorumları: Yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Zihnimiz adete ışık hızında çalışmaya başlayacak.  İletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden veya yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve yakın çevremizle kısa ama eğlenceli yolculuklar yapmamız mümkün. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Ancak dilin kemiği olduğunu unutmamızda fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için büyük adımlar atmaya hazırsınız. Tutkuyla istediğiniz ne varsa elde etmek üzeresiniz. Telaşa düşmeden emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

5 Ağustos’ta Venüs Başak burcunda transit yapıyor. Ailenize yeni bir birey katılabilir. Bu, ailecek kutlayacağınız bir gelişme olabilir. Ailecek maddi bir güce kavuşabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Satın alma işleri gündeminizde yer bulabilir. Gerçekten ihtiyacınıza, konforunuza hizmet edecek bir seçeneğiniz olduğunda harekete geçebilirsiniz. İnce eleyip sık dokumamak sonrasında pişman olmamanız için faydalı olabilir. Bu süreçte büyüklerinizin, eşinizin/ailenizin, bilirkişilerin önerilerini de dikkate almanız iyi olabilir.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Bu gerileme süreci size önemli bir avantaj sağlayabilir. Hayatınıza çekmek istediğiniz değişimi daha sistematik ve kontrollü bir şekilde hazırlamalısınız. Özellikle evrak işlemleri ve parasal konularda hesabınızı, yazdığınızı ve okuduğunuzu bilerek ilerlemek önemli olacaktır. İkizler burcu insanları, bu süreçte yaratıcılıklarını keşfedecek, iletişimini güçlendirecek ve parlak fikirlerini daha kolay ifade edebilecek. Öte yandan aile içinde yaşanan bazı sorunlar yeniden gündeminize gelebilir. Çözülmemiş ya da yarım bırakılmış bir konuyla karşılaştığınızda aşırı tepki göstermek yerine bunun hakkında ne yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Yengeç burç yorumları: Finansal konular ve kendi öz değeriniz ön planda olacak. Parayla ilgili her konuda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Kendimiz ve ailemiz için çok fazla harcama yapmak, sevdiklerimizi şımartmak isteyebiliriz. Fakat kontrolümüzü kaybetmememizde fayda var. Bu dönemde beklenmedik bir zam veya terfiler söz konusu olabilir. Yapabileceklerimize olan özgüvenimiz biraz daha artacak ve kendimizi daha çok gösterme fırsatı bulacağız.

5 Ağustos’ta Venüs Başak burcuna geçiyor.  İletişim kurduğunuz kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Bir iş ya da eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Sosyal yönünüzle enerjiniz de artacaktır. Keyifli, rahatlatıcı ve deneyim dolu bir dönem başlıyor. Şanslı bir süreçte olacaksınız. Yeni planlar, sorumluluklar, görüşmeler gündeme gelebilir. Çevrenizle kuracağınız bağlantılar size yeni kapılar açabilir. İyi ilişkilerin, verilen emeklerin karşılığını görebilirsiniz. Sosyal hayatınızı, eğitim düzeyinizi hareketlendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, anlaşmazlıklar ve tartışmalar çok olabilir. Hayatınızdaki önemli kişiler hakkındaki düşünceleriniz değişebilir, bazı ilişkilerinizi masaya yatırmak isteyebilirsiniz. Birbirinizi doğru anladığınızdan emin olmak zorlaşabilir, görmediğiniz ya da üzerinde yeterince düşünmediğiniz detaylarla daha çok ilgilenebilirsiniz. Kendinizi net bir şekilde ifade ederken karşı tarafı da doğru şekilde anladığınızdan emin olun. Ayrıca finansal akışınızla ilgili beklentilerinizin sizi yanıltmaması için elinize geçen kaynaklara ve imkanlara göre planlama yapmanızda fayda var. Kesin olmayan hiçbir şeye bel bağlamayın.

Aslan burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay sizleri finansal alanda etkileyecektir. Borçlar, alacaklar, krediler konusunda sınırlar değişebilir, işler kolaylaşabilir. Güneş’in de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Ancak iyice düşünüp taşınıp harekete geçmemizde fayda var. Yaşam kalitenizi düşüren maddi-manevi tüm alanlarda değişim gerçekleşecektir.

Kararsızlık yaşadığınız adım atmaktan tereddüt ettiğiniz çok konuda harekete geçmek için doğru zaman. Dış görünüşünüz,  sağlık ve beslenme alışkanlıklarınızla ilgili planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Yaşamınızda köklü değişiklikler yapma gücüne ve motivasyonuna sahipsiniz. Doğru insanlarla karşılaşmaya başlayıp güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Yeniay, yeni zenginlik kapılarını açabilir sizler için.

5 Ağustos’ta Venüs Başak burcunda seyahatine başlıyor. Öyle pozitif bir enerjiniz var ki kimse sizin bu iyi niyetinizi aşağıya çekemeyecektir. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızda başarılı işlere imza atabilirsiniz. Tatil planları yapabilirsiniz. Başlayacağınız egzersiz ve diyet programlarıyla hızlıca forma girebilirsiniz. Yeni bir yatırım düşünüyorsanız uygun zaman dilimindesiniz. Paranıza para katabilirsiniz. Kariyer hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yöneticinizden destek görebilirsiniz. İş başvurusu yapmak için uygun dönemdesiniz.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Bu retro sizi finansal konularda sınava tabi tutabilir. Çok harcama yapabilirsiniz ancak bu tamamen mecburiyetten olabilir. Ya da tam paraya sıkıştığınız an parasız kalabilirsiniz. Alacak verecek, borçlanma, parayla ilgili resmi süreçler, yatırım ve birikim hesapları konularıyla fazla ilgili olabilirsiniz. Kendinizi düze çıkarmakla beraber ilerleyen günlerde daha rahat olabilmeniz de bazı planlar yapmalısınız. Bu planlar, geçmişten gelen sorun ya da pişmanlıklardan doğabilir. Sizi zora sokan durumlara ve insanlara karşı daha uyanık olmalısınız. Aksaklıklar, hatalar, evraklarla ilgili gecikmeler, hesaplamalar gündeminizde yer bulabilir.

Başak burç yorumları: İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Eğer evimizle ilgili birtakım değişiklikler yapmak istiyorsak tam sırası. Aslan Yeniayı etkisiyle çok yaratıcı olabiliriz ancak aynı etki bizi fazla para harcamaya da itebilir. Bu konuda temkinli davranmakta yarar var. Bu dönemde kaygılarınla yüzleşebilir, içsel olarak kendine daha fazla güvenmeye başlayabilirsin.

Farkında bile olmadığınız korkularınızla, bağımlılıklarınızla vedalaşma zamanı. Bir türlü geçmişe gömemediğiniz o başarısızlık (aşk, iş, sahne, para, aile vb.) öyküleriyle yollarınız ayrılıyor. Aşkta mı, işte mi, ailede mi, dostlukta mı, sağlıkta mı hayal kırıklığına uğradınız? Hepsi geride kaldı, korkusuzca yeni hayatınızın güzel günleri için ayağa kalkın. Çalışkan Başaklar, dünya sizin için dönüyor. Günlük hayatı, iş çalışma ortamı yoğun olan sizler emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Hayatının hatasını yapmanızı engelleyen veya büyük bir çıkış yapmanız için yol gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bir tamamlanma dönemindesiniz. Şimdiye kadar eksik olan parçalarınızı bulmuş gibi hissedebilirsiniz.

Ekonomik, sosyal ve fiziksel açıdan yenileneceğiniz bir sürece giriyorsunuz. kendinizle ilgilenmek, hayatınızın eksik parçalarını tamamlamak, düzenlemek istediğiniz alanlarla ilgilenmek adına etkili bir dönemdesiniz. Bu dönemde yapacağınız girişimler, alacağınız kararlar daha uzun vadeli ve sistematik olabilir. kendinize maddi ve manevi yatırım yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, mali planlar, yeni sorumluluklar, taşınma ya da iş değişikliğiyle ilgili planlar gündeminizde yer bulabilir.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Bu gerileme, geçmişi daha da fazla bırakmanıza yardımcı olacak. Artık bazı davranışların, eşyaların, kararların miadının dolduğunu görebilirsiniz. Bazen yapmaya bazen bozmaya zorlamanız gerekecektir. Kendiniz için yeni ve güçlü seçimler yapmadan önce yapamadığınız, zorlandığınız, tamamlayamadığınız konularla ilgilenmenizde fayda var. Kendinizi borçlardan, yüklerden, alışkanlıklardan ve insanlardan kurtarmalısınız. Elektronik aletlerle ilgili sorunlar yaşamanız için bakım ve onarımlarını yaptırmanızda fayda var.

Terazi burç yorumları: Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak. Hayatımıza kariyerimizle ilgili bize destek verecek yeni insanlar girebilir. Bu dönemde yakın arkadaşlarımız ile keyifli organizasyonlar yapabilir, seyahatlere çıkabiliriz. Sosyal ortamlarda veya işimizle ilgili bir etkinlikte tanışacağımız biriyle bir aşk yaşamamız söz konusu olabilir.

Bireysel mutluluklarınızı önceleyerek yaşamayı öğrenmelisiniz. Sadece kendiniz için en son ne yaptınız? Sosyal çevrenizin değişmesi, yeni gruplara dahil olmanız mümkün. Geleceğinizi etkileyecek kararlar almanız, mesleki adımlar atmanız için koşullar oluşabilir. Uygulamaya koyamadığınız kararları hayata geçirmek için destekleneceksiniz. Geçmişte kaçırdığınız fırsatlara üzülmek yerine gelecekten beklentilerinize odaklanın. Siz toplumsal faaliyetler gösterdiğiniz, başkalarının hayrına işler yaptığınız oranda parlayacaksınız.

5 Ağustos itibariyle Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. İlişki ve evlilik hayatınız ön plana çıkabilir. Sevdiğiniz kişiyle güzel anlar yaşayabilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eski sevgiliniz veya eşiniz tekrardan sizinle iletişime geçebilir. Maddi konularınıza yoğunlaşabilirsiniz. Harcamalarınızda fazla açıldıysanız borçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Mirasla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Veda ettiğiniz her şeyin size hizmet edeceği bir süreç olabilir. Gözünüzü eskiden, yanlıştan çevirdiğinizde yeni ve doğru olanı görmeniz daha mümkündür.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. İş ortamınız, sosyal tercihleriniz konusunda daha dikkatli olmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Bilmediğiniz çoğu şeyi öğrenebilir, fark etmediklerinizle yüzleşebilirsiniz. Bu süreç öğretici olduğu kadar can sıkıcı da olabilir. Bu yüzden aklınızı farklı ve faydalı konularla meşgul etmelisiniz. Yeterince ilgilenemediğiniz, gözden kaçırdığınız, bir kez daha düşünmeniz gereken konuları ertelemeyin. Kendinize biraz izin verin, bazı şeyler biraz kusurlu ve bozuk kalsa da olur!

Akrep burç yorumları: Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Terfi veya iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Fakat çok fazla dik başlı olmamamızda ve sözlerimize dikkat etmekte fayda var. Sahip olduğunuz değerleri dönemin ihtiyaçlarıyla harmanlamanız gerekir. Kariyer hayatınızda köklü değişiklikler olmasını bekleyebiliriz. Yeni bir kimlik, iş, meslek, yaşam biçimi, eğitim, sosyal hayat yaratmak için koşullar elverişli. Bilinirliğinizin artması, yaptığınız işte büyük bir marka olmanız Yeni Ayın armağanı olabilir.

5 Ağustos’ta Venüs Başak burcunda transit yapıyor. Çalışma hayatınıza ağırlık verebilirsiniz. Güzel gelişmeler karşınıza çıkabilir. Terfi haberleri alabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede parlayabilirsiniz. Yaptığınız işlerde takdir görebilir, ün kazanabilirsiniz. Şansınız bu dönemde çok açık olacak. Partneriniz gündemde olabilir. Evlilik ve ilişki dünyanızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevginizi karşı tarafa gösterdiğinizde her şey yoluna girecektir. Ortaklık, evlilik, dostluklar sizin için daha önemli hale gelebilir. Hayatınıza maddi ve manevi yönden yeni bir soluk katacak konularda daha hızlı ve net kararlar alabilirsiniz. Toplumsal faaliyetler, bireysel çalışmalar ve hedefler gündeminizde yer bulabilir.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Üzerinizde baskı hissettiğiniz sorumluluklardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Görünmez kazalara veya iftiralara dikkat edin. Haksız suçlamalar ile karşılaşabilirsiniz. Akraba ilişkilerinde yanlış ve öfkeli konuşmalar yapmamaya özen gösterin. İlişkileriniz konusundaki karar mekanizmanız da değişebilir. Dikkatli, özenli, sonunu düşen tutumlarınızı daha çok sergilemeniz gerektiğini unutmadığınızda, herkes için en iyi çözümü bulabileceksiniz. Katıldığınız ortamlarda kimlerin olduğuna, bu insanlarla neler paylaştığınıza dikkat etmelisiniz. Hukuksal ve sosyal açıdan hakkınızın elinizden alınması, iftira ve dedikodulara maruz bırakılmanız gibi can sıkıcı konular gündeminize gelebilir.

Yay burç yorumları: Bu hafta kişisel gelişim konuları sizin için çok fazla önem kazanabilir. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde hem iş hem de keyif amaçlı bol bol seyahat edebilir, hatta yurt dışına yerleşme kararı alabilir veya yerleşebiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Yeni eğitim sahanız yaşamın ta kendisi. Pek çok alanda kendinizi geliştirerek, eğitimler alarak bilgeleştiniz. Günlük hayatın sorunlarıyla başa çıkma konusunda neler yapabilirsiniz?

Yer değiştireceğiniz, yön değiştireceğiniz daha önce çözemediğiniz sorunları kökten çözeceğiniz bir dönemdesiniz. Hayatla çatışmadan, savaşmadan, kendinizi yormadan ilerlemeyi öğreneceksiniz. Yaylar uzak ihtimallerin yakın, zor sandıklarının kolay olduğunu yaşayarak öğrenmekteler. Yakın çevre ve kardeşler konusunda sorumluluklarla sınanacaksınız. Öfkeye kapılmadan, haklılıkların peşine düşmeden uzlaşmaya çalışın.

5 Ağustos’ta Venüs Başak burcuna geçiyor. Maddi getirisi yüksek bir iş teklifi kapınızı çalabilir. Kariyer hayatınızda parlayacaksınız. Sağlığınıza önem vermeniz gerekiyor. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınıza odaklanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli planlar ve gelişmeler netlik kazanabilir. Sürüncemede kalan, belirsizlikle boğuşmanıza neden olan durumlar karşısında eliniz güçleniyor. Ne istediğinizi, ne yapacağınızı, nerede duracağınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Yeni iş arayışları, mevcut işinizle ilgili güncellemeler, maaş, terfi, sorumluluk değişimi gibi konularda şanslı bir süreç yaşayabilirsiniz.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Bazı iş görüşmeleriniz netleşebilir, destek aldığınız ve alacağınız kişiler değişebilir. Emeklerinizin görülmesi ve değerlendirilmesi için neyin eksik neyin fazla olduğunu daha iyi anlayabilir, kendinize buna göre yön verebilirsiniz. Ertelediğiniz, yarım bıraktığınız işlerle beraber kariyeriniz, yaşam tarzınız konusunda da ihmalkar olduğunuz konularda düğmeye basabilirsiniz.

Oğlak burç yorumları: Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun, artık nihayet sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime veya ortaklığa adım atabiliriz. Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Alacak verecek dengelerinin değişmesi, paylaşımlı gelirlerin artması söz konusu olabilir. Müşterek hayaller kurduğunuz kişilerle ilişkilerinizdeki samimiyeti koruyun. Şimdiye kadar görmezden geldiğiniz tutkularınızın ertelenmesi artık imkansızdır. Yaşamın pek çok alanında derinleşmenize vesile olacak gelişmeler yaşanabilir.

5 Ağustos itibariyle Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim konularınızda beklentinizin üstünde başarılar elde edebilirsiniz. En güzeli ise çok olumlu bir enerji alıyor olacaksınız. Beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Şansınız açılıyor. Yalnızsanız, karşınıza ansızın yeni bir aşk çıkabilir. Kendinize yatırım yapacağınız bir dönemdesiniz. Hem kazancınızı hem motivasyonunuzu koruyacağınız, geliştireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal konular gündeminize gelebilir. Haksızlıklar, netleşmeyen konular, devletle ilgili resmi süreçler yaşayabilirsiniz. Sağduyulu ve mantıklı hareket etmeli, süreci profesyonellerle yönetmelisiniz.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Merkür retrosu inançlarınızı temelden yıkacak ve yerine yenilerini getirecek gibi duruyor. Bu dönem hayattan beklediklerinizi bulamıyor gibi hissediyorsanız, hayat sizi değişmeye itiyor olabilir. Özellikle mental açıdan kendinizi korumanız ve yükseltmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Karşılaşacağınız insanlar ve durumların sizi tahrik etmemesi için, ne yaptığınızı ve ne istediğinizi unutmamalısınız. Gerekli ve önemli olmayan konularla ilgilenmeyi bırakabilir, sorumluluklarınızı azaltabilir, kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Evraklı ve imzalı işler, başvurular, seyahat planları, uçuş hazırlıkları gibi konularda tedbirli ve zamanlı hareket etmenizde fayda var.

Kova burç yorumları: Karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşen bu Yeni Ay’dan en çok etkilenecek burçlardan biri sizsiniz. Bu dönemde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Evliysek, eşimizden hem maddi hem de manevi açıdan büyük destek alabiliriz. Eğer ilişkimizde veya evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bunları geçmişte bırakmak için uygun bir dönemdeyiz. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir zaman. Yani yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

5 Ağustos’ta Venüs Başak burcunda transit yapıyor. Eşinizin gelirinde artışlar olabilir. Maddi girişimleriniz sonuç verebilir. Daha huzurlu bir yapınız olacak. Evinizde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Ailenize enerjinizi harcayabilirsiniz. Ekonomik konularda şanslı günler yaşayabilirsiniz. Hayatınızı idame ettirirken aynı zamanda üzerine koymanın, daha iyi koşullar sağlamanın arayışına girebilirsiniz. Ödemelerinizi tamamlamak, bankalarla ya da kişilerle aranızdaki anlaşmaları netleştirmek, yeni iş ve çalışmalar başlatmak size önünüzü görme konusunda büyük kolaylık sağlayabilir. Kazançlı çıkacağınız bir dönemdesiniz ancak bu kazancı korumak, değerlendirmek de önemli olacaktır.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Hem birikimlerinizde, hem de duygularınızda tasarruf zamanı! Geçmiş borçlarınız, işlemleriniz, ailenizin ya da sizin ihtiyaçlarınız öncelikli hale gelebilir. Ortak varlıklar ve mali ikilemler hakkında tartışmalar ortaya çıkarabilir. Hakkınızın olanın size teslim edilmesiyle ilgili süreç uzayabilir, araç ya da işinizle ilgili sigorta, vergi vs. gibi işlemlerle bazı pürüzlerle karşılaşabilirsiniz.

Özellikle borcunuzu kapatmak ve kenara para koymak istiyorsanız bu dönem, geçmişteki para harcamalarınızı değerlendirebilirsiniz. Sağduyulu olmalısınız. Bazı sorunların çözümü, o sorunun içindedir fakat mental olarak sakinliği koruyamadığınızda onu görmeniz zorlaşır. Ekonomik endişeler size yolun sonuna geldiğinizi hissettirebilir. Bunun böyle olmadığına dair bulgular size ipucu verebilir.

Balık burç yorumları: İş ortamında ve günlük yaşamamızda iletişim trafiğimiz ve tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız veya işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz konusunda yeni kararlar almanız gerekebilir. Çalışma hayatında daha başarılı olma arzusu içindesiniz. Günlük rutinlerinizin yeniden belirlenmesi yaşam kalitenizi arttırabilir. Kendinizi daha fazla ifade edebildiğiniz ortamlarda bulunmaya ihtiyacınız var.

5 Ağustos’ta Venüs Başak burcuna geçiyor. Eşinizle veya sevgilinizle olan bağınız hiç olmadığı kadar romantik olacak. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Beklemediğiniz anda partneriniz size unutulmayacak bir sürpriz yapabilir. Eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular vaktinizi alabilir. Verdiğiniz değerin ve emeğin karşılığını bulmak sizi motive edecektir. Hayatınızda belirleyici olan, sizi bir noktaya taşıyabilecek olan kişilerle daha sıkı bir bağ kurabilirsiniz. Kriterlerinizi yenilemenin önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Şüphe uyandıran, belirsizlik doğuran, samimi hissettirmeyen insanlarla mesafenizi korumalısınız.

5 Ağustos’ta Başak burcunda Merkür retro gerçekleşiyor. Merkür retrosu anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli ve ele alınması gereken herhangi bir ilişki sorununu gözden geçirmenizi ve/veya yeniden düşünmenizi teşvik edecek. Eski aşklar ve arkadaşlıklar da karşınıza çıkabilir. Hesaplaşmalar yaşanabilir. Uzun süredir hayatınızda olan insanlar ve konular hakkında yeni fikirleriniz olduğunu fark edebilirsiniz.

Belki bilmediğiniz belki görmezden geldiğiniz konuların görünür hale gelmesiyle beraber ilişkilerde dengeler değişebilir. Kimseye prim vermeden, kendi doğru çizginizi bozmadan ilerlemelisiniz. İmzalı işleriniz, başvurularınız ve farklı işlemleriniz -şayet retro öncesinde gündeminizde değilse- için Eylül ayını beklemenizde, bu hafta planlarınızı buna göre düzenlemenizde fayda var.(İndigo)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.