Haftalık Burç Yorumları (4 – 10 Mart)

Haftalık Burç Yorumları (4 – 10 Mart)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta sosyal etkinliklerde ve gruplarda aktif olarak etkileşimde bulunabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışacaksınız ve bu kariyeriniz için çok faydalı olacak. Bu dönemde finansal konularda da fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eski bir arkadaşınız sizi bazı etkili kişilerle tanıştırabilir veya iyi bir anlaşma yapmanıza yardımcı olabilir. İş ve yatırımlardan iyi karlar elde edebilirsiniz. İyi iletişim kurarsanız, insanların güvenini kazanırsınız ve müşteri tabanınızın arttığını görebilirsiniz.

Çalışanlar daha iyi performans gösterecek ve çalışmaları için övgü alacaklardır. Daha önceki sıkı çalışmanız meyvesini verecek ve bu hafta iş yerinizde mükemmel işler yapacaksınız. Aile hayatında işler çok iyi olacak. İlişkinizde çok fazla sevgi ve sevgi hissedeceksiniz. Partnerinizle birbirinizi daha iyi anlayacaksınız ve eğer çocuk düşünüyorsanız bu hafta sizin için iyi bir zaman olabilir. Bekarsanız özel biriyle vakit geçirmekten keyif alabilirsiniz. Bu süre zarfında çiftler kendilerini birbirlerine daha yakın hissedeceklerdir. Sağlığınız ve enerjiniz de iyi olacak.

Merkür’ün 10 Mart itibariyle burcunuzda hareket etmesiyle yeni başlangıçların kapısını aralıyorsunuz. Canlı, enerjik, yüksek motivasyonlu ve heyecanlı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Artık durağanlık dönemi bitti! Beklettiğiniz işler, görüşmeler, ilişkiler, kararları hayata geçirmek için önünüze fırsatlar çıkabilir. Çıkmasını beklemeyip bu fırsatları bizzat oluşturmak isteyebilirsiniz. Her türlü imzaya açık olduğunuz bir dönem olabilir.

10 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniayı ile beraber perde arkasına odaklanabilirsiniz. Arkanızdan dönen olayların açığa çıkması, size insanlarla dostluk ve işbirlikleri kurmak konusunda yeni dersler verebilir. Kaçmak, saklanmak ya da tam tersi büyük tepkiler vermek yerine neler olduğunu anlamaya çalışmalısınız. Gözünüzün ve kalbinizin açılacağı bir dönem olabilir. Bunu bir fırsata dönüştürün.

Boğa burç yorumları: Bu hafta, durumları diplomatik olarak ele alma yeteneğiniz, bilgeliğiniz ve müzakere tarzınız sizi kariyerinizde öne çıkarabilir. Kariyerinizde daha iyi performans göstereceksiniz. Yakın arkadaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla neler paylaştığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İş yerinde işleri doğru şekilde yapmaya odaklanmalısınız. Diplomasi ve strateji kullanarak zorlukların üstesinden gelebilirsiniz.

Bu hafta sizin için finansal açıdan iyi bir dönem. Aynı zamanda yatırımlardan ve iş anlaşmalarından da fayda sağlayabilirsiniz. İşiniz iyi gidecek ve müşteriler işinizden memnun kalacak. Evde annenizle ilişkiniz iyi olacak. Ayrıca aranızda iyi bir konuşma geçtiğine dair işaretler de var. Annenizle basit bir konuşma, stresi azaltmanıza yardımcı olacaktır. Kişisel yaşamınızda hafta sonu partneriniz veya eşinizle harika vakit geçireceksiniz. Ancak hafta boyunca işlerinizle meşgul olabilirsiniz. Ofisteki bir meslektaşınıza karşı bir çekim söz konusu olabilir ve bu durum ciddi bir ilişkiye de dönüşebilir.

10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile beraber daha farklı ve güçlü bir enerji hissedebilirsiniz. Girişimcilik fikirleri, kazanç ve sosyal hayatla ilgili tereddütlerinizi aşmak adına önemli bilgiler edinebilirsiniz. Kendinizi bir çaresizliğin içinde görmekten sıkıldığınızı fark edebilirsiniz. Psikolojik konular, kendinize ile itiraf edemediğiniz hisler ve alamadığınız kararlar teker teker gün yüzüne çıkabilir.

10 Mart’ta Balık yeniayı dostluk ve arkadaşlık konusundaki gelişmeleri daha da netleştirebilir. Hamle yapmak için acele etmeyin. Her şeyin ani ve hızlıca gelişmesi bazı kararları da aceleye getirebilir. Yanlış anlaşılma ve yanılgı payını da göz önünde bulundurmalısınız.

İkizler burç yorumları: Bu hafta pratik konulardan ziyade idealist ve felsefi düşüncelere odaklanabilirsiniz. Kişisel hedeflere ve günlük görevlere daha az, diğer sosyal konulara daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz. Yardımsever ve sosyal etkinliklere katılarak arkadaş canlısı ve nazik olacaksınız. Bu hafta öğrenciler için verimli bir hafta olabilir. İş yerinde farklı alan ve sektörlerden insanlarla bağlantı kurmak kariyerinize yardımcı olacaktır.

Bu hafta, bağlantılarınızı kullanarak ve bir süredir düşündüğünüz eylem planlarını uygulayarak işinizi büyütmek için iyi bir zaman. Ayrıca yeni kültürler veya yabancı yerler hakkında bilgi edinmek için geziye çıkabilirsiniz. Bu dönemde aile hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Eşinizle aranızdaki ilişki biraz bozulabilir. İkiniz de birbirinizin bakış açısını anlamakta zorlanabilirsiniz, bu da iletişim boşluğunu artırabilir. Enerji seviyeniz çok yüksek olmasa da sağlığınız fiziksel ve zihinsel olarak çok iyi olacak.

10 Mart’ta yönetici gezegeniniz Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber sosyal ortamlarda adınızdan sıkça söz ettirebilir. Etkilemeye, iknaya ve öncülük etmeye çok açık olacağınız bir dönemdesiniz. Dolayısıyla seçimleriniz, fikirleriniz ve istekleriniz son derece önemlidir. Hayatınıza neler katacağınızı fark etmek için çok zamanınız olmayabilir.

10 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile kariyerinizde yeni bir ivme yakalayabilirsiniz. İş görüşmeleri, sorumluluk ve kazanç değişimi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Beklentilerinizin karşılandığını, emeklerinizin görüldüğünü görmek motivasyonunuzu arttırıyor. Boşuna emek vermediğinizi anlıyorsunuz. Bu da size yeterliliklerinizi görmek ve geliştirmek adına yeni fırsatlar getirecektir.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta düşüncelerinizde biraz takıntılı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu haftanın tamamı sadece fiziksel olarak değil, duygusal ve zihinsel olarak da değişimle geçecek. Geçmiş konular ve hatalar üzerinde düşünebileceğiniz gibi, kendi hatalarınızı da analiz edebilirsiniz. İş yerinde patronunuzla ve diğer üst düzey kişilerle olumlu etkileşimler kuracaksınız, bu aranızdaki bağı güçlendirecek ve aynı zamanda gelecekte kariyeriniz için de faydalar sağlayacaktır.

Bu dönemde Yengeç burcu insanının aile ortamı huzurlu olacaktır. Ayrıca bazı aile etkinlikleri de olabilir. Aile şirketi sahipleri bu hafta önemli kârların yanı sıra geçmiş yatırımlardan yüksek getiri elde edecekler. Bu sizi tekrar yatırım yapmaya motive edebilir. Kişisel yaşamınızda eşiniz ve onun ailesiyle harika zaman geçirebilirsiniz. Çiftler arasındaki yakınlık iyi olacaktır. Enerji seviyesinin yanı sıra genel fiziksel ve zihinsel sağlığınız da iyi olacaktır.

10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile beraber iş konusundaki beklenti ve hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Arayışlarınız olumlu sonuç verebilir, zam ve terfi gibi haberler alabilirsiniz. Bir yere bağlı olarak çalışmanın yanı sıra kendi girişimlerinizle de ses getirebilirsiniz. Bu yönde planlarınız varsa uygulamaya geçebilir, evrak işlemlerinizi tamamlayabilir ve resmiyete dökebilirsiniz.

10 Mart’ta Balık yeniayı ile birlikte sınırlarınızı değiştiriyorsunuz. Kendinizi hapsettiğiniz ya da size dayatılan her şeyin farkına vardığınızda, burası değişimin başladığı yer olacaktır. Size hayal gibi gelen ama apaçık bir gerçek olan her şeyle yüzleşebilirsiniz. Bunun bir güçlenme işareti olduğunu unutmayın. Yeni bir hayat tarzına, bakış açısına ve yaşam alanına yelken açabilirsiniz. Hem ruhunuzu hem düzeninizi taşıyacağınız durumlar söz konusu olabilir.

Aslan burç yorumları: Bu hafta hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda yüz yüze görüşmeler yapmak için mükemmel bir zaman dilimi olabilir. Düşüncelerinizi açık ve detaylı bir şekilde ifade edeceksiniz. Konuşmadaki vurgu ve sözcük seçimiyle insanların dikkatini çekeceksiniz. Hırs ve kararlılık konuşma şeklinizde de görülecektir. Bu hafta hem siz hem de partneriniz birbirinizin bakış açısını anlayacaksınız. Çiftler arasındaki yakınlık iyi olacak.

Aslanlar iş yerinde müşterilerini artırabilecek ve hedeflerine ulaşabilecekler. Ofiste olumlu grup tartışmaları olacak ve liderlik rolü oynayacaksınız. Bu, üstleriniz nezdinde itibarınızı artıracaktır. İş alanında, hedeflerinize ulaşmanın yollarını düşünmek için ortaklarınızla görüşebilirsiniz. Kişisel yaşamda çözülmemiş sorunları partnerinizle açıkça tartışabilirsiniz.

10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle yaşamınızın bundan sonraki kısmına nasıl bir vizyonla devam etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Çünkü burada bir değişiklik, bir başlangıç yapma zorunluluğu olduğunu fark ediyorsunuz. Taşınma, yer değişikliği, seyahat gerektiren işler, dil bilgisi ve dil gerektiren çalışmalar zamanınızı meşgul edebilir. Bunların resmi işlemlerini de hızlıca tamamlamanız gerekebilir. Vizyonunuzu geniş tutmalısınız. Öğrenmek ve öğrendiklerinizi kullanmak adına yeni bir dönemdesiniz.

10 Mart’taki Balık yeniayı ile duygusal ve ekonomik açıdan güçleneceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Maddi durumunuzu toparlamanın yanı sıra bu konuda yeni adımlar atmaya da hazır olabilirsiniz. Eşinizin/ailenizin desteği söz konusu olabilir. Miras, alacak verecek, banka işlemleri, ortaklı kazançlar ve işlerle ilgilenebilir, başvuru ve ödemelerinizi yapabilirsiniz. Çekindiğiniz, engelleyemediğiniz durumlarda önünüze yeni fırsatlar çıkacak. Hiçbir şeyin sandığınız gibi olmadığını görmek, bu fırsatlara daha iyi ve yapıcı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayabilir.

Başak burç yorumları: Bu hafta yaşam tarzınız ve günlük rutininiz hakkında düşünmek için iyi bir zaman. Sağlığınıza ve beslenmenize daha fazla odaklanacaksınız. Ayrıca beslenme planınızda da değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Başak burcu insanı ofiste yaptığı işten memnun olmayacağından yeni bir beceri geliştirmeyi düşünebilir. Bu, işinizin daha zorlu yönleri için iyi stratejiler oluşturmanın zamanı olacaktır.

Toplumda iyi tanınmanızı sağlayacak büyük bir sorumluluk veya proje alabilirsiniz. Herhangi bir davayla uğraşıyorsanız, bu hafta işler lehinize gidebilir. Kişisel hayatınızda işler tıkırında olacak. Ancak gereksiz harcamalara dikkat edin, aksi takdirde çiftler arasında sorun yaşanabilir. Bu dönemde çiftler arasındaki yakınlık daha az olabilir.

10 Mart’ta yönetici gezegeniniz Merkür Koç burcuna geçiyor ve size sevindirici haberler getiriyor. Ruhunuzun canlandığını hissedebilirsiniz. Parasal konuda bir çıkmazın içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Buradan nasıl çıkacağınızı, kendinizi nasıl toparlayacağınızı göreceğiniz bazı imkanlar doğabilir. İş kurma, mevcut işinizi geliştirme, maddi ve manevi açıdan rahatlamak için atılımlar gündeminize gelebilir. Kendinizi garanti altına alacağınız imkanlar doğabilir. Sigorta, toplu para, alacak verecek düzenlemesi, miras, emeklilik gibi konuların işlemlerini başlatabilirsiniz.

10 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile hayatınızdaki insanları ve onların hayatınızdaki yerini düşünüp bazı kararlar alabilirsiniz. Artık kalbinizde yeri olmayan duygulardan emin oluyorsunuz. İlişkileriniz noktasında daha aydınlık bir döneme giriyorsunuz. Evlilik, ortaklık gibi birebir ilişkilerin olduğu alanlarda şüphede bırakan, belirsizlik taşıyan durumları masaya yatırabilirsiniz. Bazı ilişkiler resmiyete taşınabilir. Evlilik süreci ve bunun hazırlıkları gündeminize gelebilir. Ticari konularda yeni adımlar atabilir, danışmanlık, halkla ilişkiler, sosyal medya, el becerisi, psikoloji gibi sezgilerinizi de devreye koyacağınız alanlar tercih edebilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Daha yaratıcı olacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Kendinizi ilginç ve eğlenceli şekillerde ifade edebileceksiniz. Konfor alanınızın dışındaki fırsatları arayabilirsiniz. Yetenekleriniz konusunda güven ve iyimserliğe sahip olacaksınız, bu da kendinizi etkili bir şekilde tanıtmanıza yardımcı olacaktır. Bu hafta, işyerindeki maaş artışlarını konuşmak için iyi bir zamandır, çünkü üstleriniz özverinizden memnun olacaktır.

Mali durumunuz istikrarlı olacak, araştırma veya bir arkadaşınızın yardımıyla yatırım kararı alabilirsiniz. Kişisel hayatınız hakkında konuşurken romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Entelektüel olarak size uygun birini bulacak ve onunla harika sohbetler yapabileceksiniz. Bu ilişkide fanteziler de yaşayabilirsiniz. Çiftler arasında daha fazla yakınlık olacak. Hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınız güçlenecek.

10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle hayatınıza yeni heyecanlar dahil olabilir. Adım atmak, konuşmak konusundaki cesaretinizin farkına varıyorsunuz. Size yol gösterecek kişilerle birlikte olmanın yanı sıra siz de yol gösterici bir rol alabilirsiniz. Meslek ve çevre seçimlerinizi değiştirebilir farklı ilgi alanlarına yönelebilir, daha aktif ve iş bitirici niteliğinizi göstereceğiniz işler yapabilirsiniz. Durağan, bir akışın olmadığı, maddi ve manevi açıdan umduğunuzu bulamadığınız ya da bunun için uzun süre sabrettiğiniz bir dönemin artık sonu, şimdi şansınız dönmeye başlıyor.

10 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte artık yeni defterler açabilirsiniz. Bedensel ve ruhsal olarak iyileşmeler yaşayacağınız, beklediğiniz sonuçları alacağınız, tedavi ve iyileştirici desteklerin sonuç vereceği bir dönem olabilir. Tekliflere ve görüşmelere açık olacağınız, mevcut işinizle ilgili iyileştirmeler alacağınız gelişmeler söz konusu olabilir.

Akrep burç yorumları: Bu hafta aile meselelerini masaya yatırmak ve planlamalar yapmak için ideal bir zaman dilimi. Aile üyeleriyle herhangi bir tartışma olmadan düzgün konuşmalar yapabileceksiniz. Bu samimi iletişim tarzınız aileye olumlu bir atmosfer getirecektir. Olayları objektif ve rasyonel bir şekilde düşünebileceksiniz, bu nedenle evde veya bir aile üyesi arasında herhangi bir gerginlik varsa, karar verme becerileriniz daha rasyonel hale geleceği için bu hafta bunu çözme zamanı olacak.

İşyerinde üstleriniz projelerinizde ve çalışmalarınızda sizi destekleyecektir. Bu hafta tüm sıkı çalışmanız meyvelerini verebilir ve bu da mali durumunuzu iyileştirecektir. Bir bonus veya hatta bir artış alabilirsiniz. Bu hafta aynı zamanda sınavlara hazırlanan öğrenciler için de iyi bir hafta olacaktır. Kişisel yaşamınızda, özellikle evlilik hayatınızda mutluluklar yaşayacaksınız. Evde hayat arkadaşınızla kaliteli anlar yaşayacak, aynı zamanda evi yeniden dekore etmeyi planlayacaksınız. Çiftler arasındaki yakınlık iyi olacaktır.

10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle iş hayatınızla ilgili tıkanıklıklar açılabilir. Alan değişikliği, yeni fikirler ve çalışmalar konusunda çok heyecanlı ve istekli olabilirsiniz. Yeni bir motivasyona ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz. Hem fiziksel olarak hem de kişisel düzen anlamında bu motivasyonu değerlendireceğiniz gelişmeler olabilir. Hayatınıza hareketi daha fazla yerleştirebilir, ulaşım tercihlerinizi değiştirebilir, spor ve yürüyüşe başlayabilirsiniz.

10 Mart’taki Balık yeniayı ile duygusal konularda kararlar almaya hazırlanabilirsiniz. Hissettiklerinizden emin olduğunuz ve size karşı hisler için de şüpheleri ortadan kaldırabildiğiniz bir dönem olabilir. Yaşadığınız belirsizlikler, hayal kırıklıkları bu konuda motivasyonunuzu düşürse de size yeniden inanacağınız sebepler ödül olarak gelebilir. Gerçekçi, nitelikli, farkındalığı yüksek insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Aile ortamında bu değişiminiz fark edilebilir, ilişkilerinizdeki pürüzleri ortadan kaldırabilir, maddi anlamda iyi haberler alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, çocuklarla ilgili kararlar ya da onların istekleri ile ilgili gündemleriniz olabilir. Duygusal ve ekonomik açıdan bunun hazırlığını yapabilirsiniz.

Yay burç yorumları: Bu hafta başkalarına tavsiyeler verebilir, bir nevi kişisel koç veya rehber olarak da çalışabilirsiniz. Bu sizi yeni şeyler öğrenmeye ve belirli bir alanda deneyim kazanmaya teşvik edecektir. İş yerinde olumlu bir ortam yaratmaya çalışsanız da bazı konulardan dolayı tartışmalarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmanız sizin için daha iyi olacaktır. Aksi takdirde anlaşmazlıklara ve yanlış anlaşılmalara yol açabilir.

Bu dönemde işinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir ancak bundan güzel sonuçlar alacaksınız. Bu hafta kendinizden ve etrafınızdaki insanlardan bir şeyler öğrenmek için mükemmel bir zaman dilimi. Ayrıca bu dönemde yeni bir hobi keşfedebilirsiniz. Kişisel yaşamınızda ise ilişkinizdeki iletişim boşluklarından kaynaklanan yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Kardeşlerinizle aranızda bazı gerginlikler olabilir. Çiftler arasında yakınlık azalacak ancak fiziksel ve ruhsal sağlıkları iyi olacak.

10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle hayatın keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz. İş yoğunluğu, evinizle ve ailenizle sorumluluklar bazı konuları askıya almanıza neden olabilir. Kendinize zaman ayıracağınız, yenilikler deneyeceğiniz ve hayatınıza önemli insanlar, konular dahil edeceğiniz hızlı bir döneme giriyorsunuz. Tatil ve dinlenme programları yapabilir, bunların işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek, sözleriniz her zamankinden daha etkileyici olabilir. Bu konuda yapacağınız işlerin geri dönüşler, yeni işler, aile destekleri de sizden yana olabilir.

10 Mart’taki Balık yeniayı ile ev alma hayalleri, yaşadığınız yeri güzelleştirmek, ailenizle daha iyi koşullarda yaşamak üzerine bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Her şeyin daha net ve belirgin olduğu bir dönem. Taşınma, aileyle ilgili sorunları çözme, maddi yükümlülükler, evinizin veya ailenizin ihtiyaçları gibi konulara kafa yorabilirsiniz. Bazı zorunluluklar doğabilir, planlarınızdan farklı durumlar gerçekleşebilir ya da planlarınızın aslında yanlış ya da eksik olduğunu görebilirsiniz. Bunun stresini değil iyi yanlarını, içindeki mesajı görmeye ve taşımaya çalışmanız sizi daha iyi sonuçlara götürebilir.

Oğlak burç yorumları: Oğlak burcu bu hafta mali konularda biraz endişe hissedebilir. Zihninizi finans ve diğer ekonomik alanlara odaklamaya devam edeceksiniz. Yeminli mali müşavirleriniz ve yatırım bankacılarınız gibi profesyonellerle finans ve yatırımlarla ilgili birçok konuşma, fikir alışverişi yapabilirsiniz. Miras veya atadan kalma mallarla ilgili gündemler söz konusu olabilir. Eğer birlikte olduğunuz kişi ortak bir ailenin parçasıysa, tartışmalarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

İş yerinde bir terfi veya maaş artışı konusu gündeme gelebilir. Maddi konforu ve psikolojik rahatlığı yükseltmeyi hedefleyebilirsiniz. İş hayatınız büyük zorluklarla karşılaşmadan devam edecek. Patronunuzla ve üstlerinizle ilişkileriniz gelişecek. Aile hayatınızda da bu hafta eşinizin ailesiyle ilişkileriniz gelişecek. Onlarla buluşabilir veya birlikte kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Evinizde daha rahat edeceğiniz küçük ev aletleri satın alabilir, eşyalarınızı düzenleyebilir ya da değiştirebilir, dekorasyon bakım ve tadilatlarla ilgilenebilirsiniz.

10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle daha önce denemediğiniz, sizin için bir ilk sayılacak konular gündeminize gelebilir. Aile hayatınızı ve ev düzeninizi etkileyecek durumlar yaşayabilir ya da bu durumları bizzat oluşturabilir. İş gereği taşınma, kendi işinizi yapma, aile imkanlarını kullanıp büyütme gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bunların hepsi size aşırı yorulacağınıza dair hisler verebilir. Yorulsanız da kurduğunuz düzen bunu aşmanızı kolaylaştıracaktır.

10 Mart’taki Balık yeniayı ile bilgi edinme, yeni deneyimler elde etme gibi konularda aktif olabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracak görüşmeler yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etme biçiminizi değiştirebilir, ayrıntılarda kaybolmayan ve sonuç odaklı bir vizyon benimseyebilirsiniz. Var olan vizyonunuzu geliştirmek adına da iyi bir dönem olabilir. Yakın çevrenizin bu konuda desteğini alabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz, onları etkileyip sizin peşinizden gelmelerini sağlayacağınız gelişmeler söz konusu olabilir.

Kova burç yorumları: Bu hafta konuşma tarzınızda yeni bir şey fark edebilirsiniz. Bu durum aynı zamanda daha konuşkan hale gelebileceğinize de işaret ediyor. Meslektaşlarınızı etkileyeceksiniz. Ayrıca işyerinde iletişim ve entelektüel becerilerinizi de sergileyeceksiniz. Herkes zekanızı ve olumlu tavrınızı takdir edecek. İnsanlar sizden etkilenecek. Esnek düşünebilecek ve farklı bakış açılarını anlayabileceksiniz. Bu, yaklaşımınızı iş yerindeki daha yüksek otoritelerle eşleştirmenize yardımcı olacaktır.

Kendinizi daha akıllı ve fırsatlara ve bağlantılara karşı tetikte hissedebilirsiniz. Müzakere becerileriniz takdir edilecektir. Her türlü çatışmayı diplomasi ve muhakeme yeteneğinizle halledebileceksiniz. Ancak kendinizi huzursuz da hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi durdurmak sizin için zor olabilir. Kişisel yaşamınızda eşiniz veya partnerinizle sevgi dolu anların tadını çıkaracak, birbirinize yakınlaşacak, birbirinize olan anlayışınızı derinleştireceksiniz. Bekar kişiler de bu hafta özel biriyle tanışabilir. Çiftler arasında daha fazla yakınlık olacak. Hem fiziksel hem de zihinsel sağlık güçlü olacak ve enerji seviyeleriniz de mükemmel olacak.

10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile hayatınıza hareket ve ışıltı geliyor. Üzerinizden bir yük kalkmışçasına rahat edeceğiniz, esneyeceğiniz ve daha iyi motive olacağınız bir dönem olabilir. Uzak hedefler yerine küçük küçük adımlarla ilerleyebileceğiniz planları devreye sokabilirsiniz. Hızlı ve enerjik oluşunuz birçok işin üstesinden gelmenize yardımcı olsa da bazı kazaları, yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirebilir. Gözünüzdeki perdeyi kaldırdığınız gibi hayatınızdan da bu engelleri kaldırmayı denemelisiniz.

10 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile emeklerinizin karşılığını maddi ve manevi yönden almaya başlayabilirsiniz. Fırsatların, koşulların sizin lehinize olacağı bir dönemdesiniz. Borçlarınızı kapatmak, ihtiyaçlarınızı tamamlamak, harcamalarınızı kontrol altına almak sizi rahat ettirebilir. Bundan sonraki süreçte kazanımlarınızı doğru yönetmek ve kullanmak için uğraşmalısınız. İşbirlikleri, iş görüşmeleri, ortaklıklar, bireysel girişimler, uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye erişmek, bunun alt yapısını oluşturmak adına kısmetiniz açık.

Balık burç yorumları: Bu hafta biraz daha sakin kalacağınız bir dönemdesiniz. Ancak zihniniz tamamen aktif kalacaktır. Bu süre zarfında çevrenizdeki insanları daha iyi anlamaya çalışacaksınız. Aklınızdan geçen sürekli düşünceler uykunuzu etkileyecektir. İyi bir uyku çekmekte zorluk çekebilirsiniz. İş yerinde hedeflerinizi ve projelerinizi gerçekleştirmek için özveriye ihtiyacınız olacak. İtibarı ve saygıyı korumak için daha uzun saatler çalışmanız gerekebilir.

İş yapanlar bu hafta bazı kayıplar veya gecikmelerle karşı karşıya kalabilirler. Harcamalara dikkat edin çünkü bu süre zarfında normalden daha fazla harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kişisel yaşamda eşinizi veya partnerinizi daha iyi anlamak için sakin konuşmalar yapmanız önemlidir, aksi takdirde gerilim artabilir, hatta ayrılığa kadar varabilir. Çiftler arasındaki yakınlık azalabilir.

Merkür’ün 10 Mart’ta Koç burcuna geçişiyle enerjiniz değişiyor. Hareketlenebilir, işinizi ve motivasyonunuzu canlandırabilirsiniz. Beklettiğiniz işleri piyasaya sürmek, halka açılmak, hedef kitlenizle buluşmak, sosyal mecralarda ve fiziksel ortamlarda kendinizi göstermek adına iyi bir dönemdesiniz. Bazı prangaların kırıldığını görebilir, bundan alacağınız cesaretleri kırılmayanları da bizzat kırabilirsiniz. Mental olarak bir üst noktaya çıkmaya hazır olduğunuzu fark edebilirsiniz.

10 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile beraber hayatınıza yeni bir soluk gelebilir. Kimliğinizi, tarzınızı, hayat amacınızı sorgulamanın bir adım ötesine geçiyorsunuz. Yeni kararlar alabilir ve bunları hızla uygulayabilirsiniz. Arındığınız, kurtulduğunuz ve etkisinden çıktığınız her şeyin yerine şimdi daha iyi ve geliştirici konular gelecektir. Bir sonraki hafta Venüs’ün de sizin burcunuza geçişiyle kendiniz için aldığınız kararları ortaya çıkarmanız ve uygulamanızı kolaylaşacaktır.(İndigo)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.