Haftalık Burç Yorumları ( 3 – 9 Ekim )

Haftalık Burç Yorumları ( 3 – 9 Ekim )

3 – 9 Ekim 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta para kazanma ihtimaliniz yüksek. Yeni projeler hayata geçirilirken iş insanları kendilerini başarılı hissedeceklerdir. Yeni bir iş kurmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Gelirinizi artırmak için varsa bir mülkünüzü de kiralayabilirsiniz. Şansın gelmesini beklemeyin; bunun yerine, işinizde başarılı olmak istiyorsanız dışarı çıkın ve yeni olasılıkları araştırın. Kişisel düzeyde, sevdiklerinize karşı çok sert olmamaya çalışın yoksa kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yüksek öğrenime devam eden öğrenciler bu dönemden çok fayda sağlayacaklardır. Günlük bir program sürdürmek ve sağlığınızla ilgili pervasız olmamak önemlidir.

Merkür ileri hareketine başladı. Gündemleriniz ve işleriniz hız kazanıyor. İş görüşmeleriniz, üzerinde çalıştığınız konular, çalışma ortamınızla ilgili pürüzler ya da sağlığınızı ilgilendiren konularda kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bir süredir beklemiş ve süreci görerek hazırlamış olmak, şimdi daha rahat ve pratik bir şekilde yol almanızı sağlayabilir.

Haftanın son günü sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Etkilerini bu hafta hayatımızda hissetmeye başlayacağız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Boğa burç yorumları: Bu hafta, özel ve profesyonel ilişkileriniz arasında iyi bir denge kurmadaki başarınız sayesinde kendinizi çok daha sağlıklı hissedeceksiniz. İş yerinde zorluklar olsa da, herhangi bir şanstan yararlanmaya çalışın. Ek olarak, hayatınızın diğer yönleriyle oldukça ilgileneceksiniz. Görünüşe göre eşle küçük bir tartışma yaşanabilir. Babanız veya hayatınızdaki diğer baba figürü, tüm çabalarınızda sizi tamamen destekleyecektir. Ayrıca kardeşleriniz, aile içinde ortaya çıkan sorunlarla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Öğrencilerin performansı beklentileri aşabilir.

Merkür ileri hareketine başladı. Aşk hayatınızla ilgili pürüzleri yavaş yavaş düzeltiyorsunuz. Yaşadıklarınızdan sonra sizden ve ilişkinizden geriye ne kaldığı, bundan sonra izleyeceğiniz yolu size gösterebilir. Daha yapıcı ve takıntıya sebebiyet vermeyecek tutumlar sergilemenin önemini fark ediyorsunuz. Bu da, hayatınızdaki insanlara etki ederek attığınız adımın karşılık bulmasını sağlıyor.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay’ın etkilerini bu hafta boyunca hissetmeye başlayacağız. Kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodular söz konusu olabilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelecektir. Hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.

İkizler burç yorumları: Bu hafta uzak mesafeli bir tatil yapma fırsatınız olabilir. Bununla birlikte, sağlığınızı ve fiziksel zindeliğinizi korumanız önemlidir. Bu hafta giderler bütçeyi aşabilir, bu nedenle doğru dengeyi korumak için hazırlık yapılması gerekir. Uluslararası ticarette çalışanlarınız bazı olumlu haberler bekleyebilir. Kendinizi geliştirmek için daha fazla çaba sarf edeceksiniz, bu da mesleğinizde kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Bu hafta, aile üyeleri arasında ailenin bir miktar uyum bulmasına yardımcı olabilecek herhangi bir yanlış anlamanın sona ermesi bekleniyor.

Merkür ileri hareketine başladı. Taşınma ve ev düzenlemeleriyle ilgili işleriniz hızlanıyor. Kararlarınızın uygulanabilir hale gelmesi, yükünüzü hafifletecektir. Yapılan hataları ve duyulan ihtiyaçları retro sürecinde tespit ettiyseniz, Ekim ayı sizin için gerçek bir yaşam alanı sunmak konusunda fırsatlar taşıyor demektir.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. Hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta boyunca çabalarınız için takdir alacaksınız ve bu sizi tatmin edecek. Arkadaşlarınızın ilgi odağı siz olacaksınız. Kararlı ve odaklanmış kalırsanız, işler sizin için yerine oturmaya başlayacaktır. Gelir artışı yaşanabilir. Öngörülemeyen maliyetleriniz minimum olmaya devam edeceği için para biriktirebileceksiniz. Kişisel hayatınız da bu süre zarfında, adım adım ilerlerken ödüllendirici olacaktır. Öğrenciler eğitim alanında gelişecek ve yüksek öğrenime devam etme seçeneğine sahip olacaklardır. Evliyseniz çocuklarınız keyifli bir hafta geçirecek çünkü sizi gururlandıracak bir iş yapabilirler.

Merkür ileri hareketine başladı. Yaptığınız iş görüşmeleri neticelenebilir. Yanlış seçimler ya da tutumların, dikkatli olmanızı hatırlatan gelişmelerin ardından kendinize, çevrenize çeki düzen vermeye başlıyorsunuz. İlişkileriniz iyileşiyor. Yakınlarınız, iş arkadaşlarınız ve fikrine güvendiğiniz insanlar değişebilir. Eylül ayındaki retro sürecinde erteleme ya da aksaklıklarla karşılaştığınız konularda çözümlenmeler yaşayabileceksiniz. Önemli başlangıç ve sonlanmalar kapınızı çalabilir.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Daha fazla sorumluluk alma ya da bazı süreç değişimleri söz konusu.

Aslan burç yorumları: Çevrenizdeki herkes, özellikle aile üyeleriniz, bu hafta neşeli, hayat dolu tavrınızı takdir edecekler. Ebeveynleriniz de aynı şekilde size sevgilerini ve şefkatlerini göstereceklerdir. Şanslı olanlar yeni bir kariyer, iş değiştirme şansı veya terfi bulma hayallerini gerçekleştirebilecekler. Şu anda çalışmakta olanlar için işyerinde daha üst düzey bir pozisyona sahip olma fırsatı da olasıdır. İş arkadaşlarınız, üstleriniz ve astlarınız her zaman yanınızda olacak. Optimal sağlık için sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeniz ve sık sık egzersiz yapmanız önerilir.

Merkür ileri hareketine başlıyor. Ekonomik açıdan yaşadığınız sorunlar geride kalıyor. Daha düzenli ödemeler, gelirinizi ve zamanınızı daha işlevsel olarak kullanmak sizi rahatlatacaktır. Yatırım ve iş planlarınızdaki açıklarını tamamlamak üzerine çalışmalar yaptıysanız artık uygulamaya geçebilirsiniz. Kendinizi hem fiziksel hem manevi hem de ekonomik açıdan daha iyi hissetmenin yeni ve daha düzenli yollarını bulabilirsiniz. Yanlışlar düzeliyor, eksikler tamamlanıyor. Çalışma ortamınızla ilgili değişik ve yeniliklere hazırlıklı olun.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Ani bir yolculuğa çıkabilir, taşınma kararı alabilirsin. Parasal durumunu gözden geçirmen harcamalarını kontrol altında tutman yerinde olur. Uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular gündeminizde olacaktır.

Başak burç yorumları: Bu hafta boyunca herhangi bir görevi tamamlamak için önemli miktarda çaba sarf etmeniz gerekebilir. Şansın yanınızda olmadığını hissedebilir ve evde gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Annenizin sağlığı etkilenebilir. Ek olarak, stresle başa çıkmanız ve iş için seyahat etmeniz gerekebilir. Hayırsever ruhunuz, toplumdaki onurunuzu ve saygınızı kesinlikle artıracaktır. Aile yükümlülükleriniz bu hafta artacak ve bu da zihinsel gerginliğe neden olabilir. Böyle bir durumda sürekli olarak istenmeyen senaryoları düşünmek yerine, onlara hazırlanmak için çalışmaya devam edin.

Merkür ileri hareketine başlıyor. Geçtiğimiz ay retro sürecinde düzeltmek ya da haklılığınızı korumak isterken fazla kontrolün getirdiği bazı sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Hepsinden aldığınız dersleri birleştirerek kendinize ve çevrenize olan tutumunuzu yeniliyorsunuz. İfadeleriniz iyileşiyor. Yarım kalan işleriniz tamamlanabilir, anlaşma ve sözleşmeleriniz hızlanabilir. Çalışmalarınız konusunda elle tutulur sonuçlar yakalayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlar ve aktiviteler konusunda yeni kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Daha profesyonel düşüneceğiniz bir sürecin kapısını aralıyorsunuz.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular ön planda olacak. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Bu hafta beslenme ve cilt ile ilgili bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Sağlıklı bir diyet sürdürmeniz önerilir. Profesyonel cephede, dedikodu yapmaktan kaçınmanız ve eldeki göreve konsantre olmanız önerilir. Dikkatli konuşun; aksi takdirde küçücük bir sorun bile büyüyebilir ve başınızı belaya sokabilir. Öngörülemeyen bazı maliyetler nedeniyle kazançlarınızda düşüş yaşanabilir. Bununla birlikte, eşiniz cesaretlendirmeye ve zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olmaya devam edecektir. Devlet için çalışanlar uyanık olmaya ve itibarını korumaya teşvik edilir.

Merkür ileri hareketine başladı. Geçtiğimiz ay günlük hayatta sizi yavaşlatan tüm konuları bu ay çözmekle ilgili motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz. Bilmediklerinizi öğrenebilir, görmediklerinizle karşılaşabilirsiniz. Bu kez ne yapmanız ve bu bilgileri nasıl kullanmanız gerektiği konusunda daha akılcı bir şekilde hareket etmelisiniz. Stres yönetimini doğru yapmanız kendinizi daha iyi savunmanızı, özgüveninizi yeniden kazanmanızı sağlayacaktır.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. Ortaklıklar, sağlık, evlilik, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler ön planda olacak. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İkili ilişkilerin, evliliklerin veya ortaklıkların birtakım kararlar aldırtacağı bir dönem olacak. Özellikle değerli hissedilmeyen konular ön plana çıkacak ve bir çözüm yolu bulunacak.

Akrep burç yorumları: Bu hafta bir ton başarı elde edebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeye başladıkça hayatınız daha huzurlu hale gelecek. Ödenmeyen fatura ve borçların ödenmesi mümkün olabilecek. İyi para kazanacaksınız ve işiniz profesyonel cephede iyi ilerleyecek. Sevgi emeğiniz sizin için meyve verecek ve çabalarınız ödüllendirilecek. Bu hafta mantıklı hareket etmeye çalışın. Yeni bir ev veya araba almayı planlayanların hayali gerçekleşebilir. Ev hayatından zevk almanın yanı sıra statünüz de iyileşecek. Bazı ev iyileştirmeleri aile üyeleri tarafından yapılabilir.

Merkür ileri hareketine başladı. Hayatınızdaki insanlara ve onlara yaklaşımlarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemin ardından tecrübelerinizin gerektirdiği şekilde hareket etmelisiniz. Eleştirel tavrınız yerini uyuma ve yapıcılığa bırakıyor. Bu da sizi zihinsel olarak rahatlatacaktır. Böylece hem ilişkilerde hem de kendinize koyduğunuz hedeflerde daha başarılı olma şansını yakalayabilirsiniz. Altında ezildiğinizi ya da olumsuzluklar yaşadığınızı düşündüğünüz her konuda düze çıkıyorsunuz.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. Çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede parlayabilirsiniz. Yaptığınız işlerde takdir görebilir, ün kazanabilirsiniz. Şansınız bu dönemde çok açık olacak.

Yay burç yorumları: Bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle bu hafta aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizin ve eşinizin birlikte samimi olmak için biraz zaman geçirmeniz önerilir. Ev veya inşaatla ilgili görevler başarıyla tamamlanacaktır. İş hayatında çalışanlar önemli kararları profesyonelce alacaklardır. Bununla birlikte, aile üyeleriyle olan çatışmalar tamamen göz ardı edilemez ve ev hayatı sakin olmayabilir. Sakin olun ve bencil görünmemeye çalışın. Bir hastalıktan mustaripseniz, istikrarlı bir iyileşme bekleyebilirsiniz.

Merkür ileri hareketine başladı. Geçtiğimiz ay kariyer ve diğer konularda yaşadığınız sorunlar sona eriyor. Artık iş hayatınızda beklentileriniz ve çalışmalarınızdan istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Hem kendinizde hem de işinizdeki eksikleri kapatmak adına verdiğiniz emeğin geri dönüşüyle karşılaşabilirsiniz. Kendi alanınızın, sorumluluklarınızın bilincinde olmak ve çevrenize de bunu yansıtmak sizi profesyonel hayata daha iyi hazırlayacaktır. Bekleyen görüşme ve anlaşmaları tekrar masaya yatırabilir, sizin için verimli olacak teklifleri değerlendirmeye alabilirsiniz. Parasal anlamda da kazanımlar elde edebileceksiniz.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. Aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz ön planda olacak. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Üstü kapalı söylenen bazı sözler can sıkabilir.

Oğlak burç yorumları: İş değiştirmek veya kariyerle ilgili önemli kararlar almak istiyorsanız, bu hafta şanslı olabilir. Ancak zaman ayırın ve her seçeneği iyice düşünün. Egonuzu kontrol etmek önemlidir. Gayrimenkule yatırım yapmanın iyi para kazanmanıza yardımcı olabileceğine dair işaretler var. İş insanları, beklenmedik bir kazanç elde edebilirler. Evinize ve sevdiklerinize para yatırabilirsiniz. Sağlığı bozulmaya devam ederse, annenizin tıbbi bakıma ihtiyacı olabilir. Öğrenciler emeklerinin sonuçlarını görecek ve bu da sınavlarda daha başarılı olmalarına yardımcı olacaktır.

Merkür ileri hareketine başladı. Eğitim hayatı ve ek çalışmalarla ilgili sorun yaşadığınız konularda ileri adım atabileceksiniz. Asıl amacınızın ve inancınızın ne olduğunu yeniden hatırlayabilirsiniz. Gündeminizde geriye düşen, kendinizi savunmanızı ya da göstermenizi engelleyen durumlar karşısında daha yapıcı ve profesyonel hareket edebilirsiniz. Artık sadece inançlarınıza değil, bunların detaylarına ve gerekliliklerine de önem vermelisiniz. Zamanın sizin için akmaya başladığı bir dönemdesiniz.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri gibi konular gündeminizde olacak. Uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kova burç yorumları: Bu hafta eşinizle ilişkinize özellikle dikkat edin. Evli olmayanların evlenme olasılığı yüksektir. Bazılarınız yeni bir araba alma fırsatını gerçekleştirebilecekler. Profesyonel olarak, bu süre zarfında işleriniz gelişecek ve iş için seyahat etmeniz mümkün. Daha önceki çabalarınız sonunda tanınmaya ve takdir edilmeye başlayacaksınız. Eşinizin sağlığı da dikkat gerektirebilir ve çocuklarınız bu dönemde aşırı talepkar olabilir. Yakın bir akrabanın dahil olduğu herhangi bir istenmeyen olay alarm verebilir.

Merkür ileri hareketine başlıyor, gelirleriniz noktasında yaşadığınız aksaklıklar yavaşlamalar sona eriyor. Mali kontrolü yeniden elinize almanın verdiği rahatlıkla artık daha sistemli ve akılcı bir şekilde ilerleyebileceksiniz. Ek iş ve aileden gelen desteklerle eksiklerinizi kapattıktan sonra yeni konulara odaklanmalısınız. İçinizdeki potansiyeli ortaya çıkarmanız daha kolay hale gelecek. Bilinçaltınızda saklı duran, sizi aşağıya çeken herkese ve her şeye karşı yeni bir set çekin. Evhamlanmaktan vazgeçin. Elle tutulan ve bir mantığa, temele dayanan konulara yönelin.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim konuları gündeminizde olacak. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Eşinizin, ailenizin gelirlerinde artış yaşanabilir.

Balık burç yorumları: Bu hafta daha fazla cesaret ve özgüvene sahip olabileceksiniz. Meslektaşlarınız ve iş arkadaşlarınız size kariyer hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacaklar ve tam destek vereceklerdir. İyi bir finansal durumda olacak ve çabalarınızda başarılı olacaksınız. Her şeyi ciddiye almanız ve geleceğe yatırım yapmanız sizin faydanıza olacak. Öğrenciler başarılı olacak ve ödevlerine hakim olacaklardır. Bazılarınız beklenmedik bir şekilde zengin olabilir. Hayat arkadaşınız ve iyi bir kimyanız olacak. Sağlığınız açısından hafif solunum ve göğüs sorunları yaşayabilirsiniz.

Merkür ileri hareketine başladı. Artık ilişkiler konusunda rahat bir nefes alabilirsiniz. İfadeleriniz, duygularınız ve istekleriniz konusunda hem kendinizde hem de karşı taraftaki eksiklerin farkında olmanız sizi bir adım öne çıkarabilir. Bu durumun üzerinizdeki olumlu etkisini hayatınızdaki insanlara yansıtmanız, amacınızın mutlu ve verimli ilişkiler kurmak olduğunu kanıtlayacak şekildeki hareketleriniz işinizi kolaylaştırabilir. Yarım bıraktığınız, üzerinde düşündüğünüz ya da çalıştığınız ortaklıkları yeniden gündeme alabilirsiniz. Uzun vadeli planlar, maddi getiriler ve buna uygun insanlar hayatınızda daha çok yer edinebilir.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay, etkilerini bu hafta boyunca hissettirecek. Dolunay, finansal konuların üzerine projeksiyon tutacak. Güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Bu Dolunay, sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacak. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Sağlığınıza dikkat edin
  • Boğa burcu: Fırsatlarını yakalayın
  • İkizler burcu: Kendinizi daha iyi hale getirin
  • Yengeç burcu: Bağlı kalın ve odaklanın
  • Aslan burcu: Daha fazla sorumluluk alın
  • Başak burcu: Olumsuzluklardan uzak durun
  • Terazi burcu: Sağlık sorunlarına karşı önlem alın
  • Akrep burcu: Mantıklı olun
  • Yay burcu: Çatışmalardan uzak durun
  • Oğlak burcu: Egonuzu kontrol edin
  • Kova burcu: İlişkilerinize dikkat edin
  • Balık burcu: Akıllıca yatırım yapın  (İndigo)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.