Haftalık Burç Yorumları (27 Mayıs – 2 Haziran)

Haftalık Burç Yorumları (27 Mayıs – 2 Haziran)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Geleceğe yönelik hedeflerinizi iyi belirlenmeli ve bunlarla ilgili adımlar atmalısınız.

Geçmişin rövanşı gündeminizde olabilir, bazı haklarınız size teslim edilebilir. Odak noktanızı, edindiğiniz tecrübeyle hayatınızı iyileştirmeye ayarlamalısınız. Bu odaktan çıktığınızda ya da buna hiç giremediğinizde kaybettiklerinizle yüzleşebilirsiniz. Eskinin etkisinden çıkmak, yeniyi işlemek konusunda size fırsat verebilir.

Bu dönemde kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz. Seyahatlerinizde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol etmeyi unutmayın. Sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz.

26 Mayıs’ta şans gezegeni Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Yeni fikirlerinizi başkalarının gözü önüne sermek, konuşma veya yazma yoluyla başkalarına iletmek açısından çok uygun zamanlardasınız. Kişisel görüşlerinizi yansıtmanız konusunda fırsatlar çıkabilir. Çevrenizdeki kişilerden, bu yeteneklerinizden dolayı olumlu eleştiriler ve takdir alabileceksiniz.

İletişimle ilgili tüm sanat ve teknikleri öğrenmeye açık olacaksınız. Yazma ve konuşma yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Örneğin lisan öğrenebilir, yazmayı düşündüğünüz kitabı nasıl yazmanız gerektiği konusunda önemli bilgiler edinebilir, dilbilginizi geliştirebilir, kişisel web sitenizi kendiniz yapılandırmayı öğrenebilirsiniz. Yeni ilgi alanlarına yöneleceğiniz bu yılda, zihinsel becerilerinizi geliştirmeniz konusunda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Önemli görüşmeler, anlaşmalar yapmak için uygun dönemdesiniz. Her türlü yeni projeye açık olun. Özellikle de eğitim veya yayıncılıkla ilgili projelerden yana şanslısınız.

30 Mayıs’ta Jüpiter ve Plüton arasındaki üçgen açıyla beraber, hissettiğiniz motivasyonu nerede, nasıl kullanacağınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal hayatınızı birleştireceğiniz, çevrenizle işbirlikleri yapabileceğiniz bir etki altındasınız. Topluluklara ulaşmak, sesinizi duyurmak, ilgi görecek işler yapmak konusunda bir altyapınız olsa da bunu geliştirmeniz gerektiğini görebilirsiniz.

Boğa burç yorumları: Bu hafta önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevreniz ile özellikle sözlü iletişimde agresifçe, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçınmak yerinde olacaktır. Koşulları ve şartları çok fazla kontrol edemeyebilirsiniz, elde olmayan koşullar ve şartlar sinirlenmenize ve yıpranmanıza neden olabilir, sabırlı davranmaya özen gösterin.

Ekonomik konularda sizi çıkmaza götüren, psikolojik olarak da etkilenmenize neden olan sorunların kaynağına inebilirsiniz. Bireysel hareket etmeniz, karar vermeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Kendinizi bağlı hissettiğiniz durumların aslında kötü bir bağımlılık olduğunu fark edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizin yaşantınız üzerindeki etkisini daha net görebilirsiniz.

Bu dönemde riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz. Riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin. Dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz. İletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

26 Mayıs’ta Jüpiter, sizin burcunuzdaki döngüsünü tamamlayarak İkizler burcuna geçiyor. Kazanımlarınızda artış yaşama olasılığınız çok yüksek. Ekonomik anlamda bağımsızlaşma şansını yakalayabilirsiniz. Gelirinizi arttırmak için yeni yollar, farklı yatırım alanları keşfedebilirsiniz. Daha fazla kazanmak için etrafımızda gelişen fırsatlardan yararlanmalısınız. İş girişimleri ve ticari konularda tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Gerçekte neyi istediğinize karar vermeli, kazanım elde etmek için ona yönelmelisiniz. Sahip olduğunuz şeylerin, artık daha fazla değer kazandığına da şahit olabilirsiniz. Kazancınız arttıkça, kendinize güveneniz ve cesaretiniz de artacaktır. Fakat abartılı girişimlerde bulunmamanız ve risk almamanız gereken zamanlar olacak. Gereksiz harcamalarda bulunma riskiniz de var. Harcamalarda akıllıca davranmalısınız.

30 Mayıs’ta Jüpiter Plüton üçgeninin kesinleşmesiyle beraber finansal konularda şansınızı katlayacak hamleler yapabilirsiniz. Gelir kaynakları bulmak, var olan çalışmaları derinleştirmek, teknolojinin imkanlarından faydalanmak, yeni metotlar geliştirmek, ortaklar edinmek ve fikir alışverişi yapmak size büyük avantaj sağlayabilir.

İkizler burç yorumları: Bu hafta ilişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Karşıt burcumuzda gerçekleşen bu dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir.

Güneş’in burcunuzdaki hareketi enerjinizi yükseltiyor. Kendinizi daha motive hissedeceksiniz. Canlılığınızı yitirmeseniz de eskisi gibi yansıtamadığınızda moraliniz bozulabiliyordu. Bunları geride bırakıyor, kendiniz için ve hayatınız için çabalamaya devam ediyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak, tarzınızı değiştirmek, fiziksel duruşunuzla ilgilenmek adına önemli ve etkili bir zamandasınız.

Ayrıca Venüs de sizin burcunuzda transit yapıyor. Tarzınızı yenilerken fiziksel olarak da bazı kontrollerden geçmenizde fayda var. Sorumlulukların hafiflemesi, kendinize uygun ve serbest işler yapmanız, sosyal hayata daha çok yer açmanız beslenme düzeninizi değiştirebilir. Bu dönemde insanlar gözünü sizden alamayabilir. Adeta parıldayacağınız bir dönemdesiniz. Kalbiniz boşsa artık bu boşluk dolabilir. Estetik veya dış görünüşünüzde değişiklikler yaptırmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. İlişki ve evlilik dünyanızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan diyaloglarınız sert olabilir. Bu tarih yakınlarda sorunları çözmek yerine biraz daha arka planda kalıp tepkisiz kalmanız daha iyi olacaktır.

12 yıl sonra şans ve bolluk gezegeni Jüpiter tekrar sizinle. 26 Mayıs itibariyle Jüpiter sizin burcunuzda transit yapmaya başlayacak. Bu süreçte kendinize ve aslında sizi neyin daha çok mutlu edeceğine çok daha fazla odaklanacaksınız. İletişiminiz ve sosyalliğiniz hem özel hem de kariyer alanında oldukça artacak. 12 yıl önce neler yaşadığınızı hatırlayın. Koşulları istediği gibi yönlendirebilme şansınız artıyor. Etrafınızdakilerin güvenini kazanmanız şimdi daha kolay.

İlişkileriniz daha verimli sonuçlar doğurmaya başlıyor. Yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Bunun yapıcı avantajlarını kullanmak gerek. Sosyal ilişkilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Önemli bir döngünün başlangıcında, hayattaki amaçların ne olduğu ve gerçekte kişisel olarak kim olduğunu keşfetme zamanındasınız. Kendinize güveniniz ve cesaretiniz gelişiyor. Ruhsal anlamda da gelişmeler var. Yeni meraklar, yolculuklar, eğitimle ilgili avantajlar söz konusu. Öğrenmek ve yeni deneyimler edinmek için çok uygun bir dönemdesiniz. Diğer kişiler üzerinde etkileyici olmak, kişisel yeteneklerini başkalarına göstermek, geçiş yapmakta olduğunuz bu dönemin ortaya çıkaracağı olumlu etkilerden.

Jüpiter’in büyütme etkisini kilo değişimi konusunda yaşamamak adına dikkatli olmalısınız. Dikkatleri üzerinize çekebilir, sosyal ortamlarda göz doldurabilirsiniz. Her açıdan iyi bir görünüm ve enerji sunmak, duygusal hayatınız ve kariyerinizle ilgili hareketliliğe etki edecektir. İş görüşmeleri yapmak, mevcut işinizde gelişim göstermek, farklı alanlarda tecrübe edinmek, farklı çevrelerde bulunmak, bilgi dağarcığınızı genişletmek isteyebilirsiniz.

30 Mayıs’ta burcunuzdaki Jüpiter ile Plüton arasındaki destekleyici açı özgüveninizin altını dolduracak yeni sebepler getirebilir. Değişiminize karşı daha istekli ve heyecanlı olabilirsiniz. Hayal etmekten korkmamanın, çaba gösterilen bir tarafta olmanın önemini fark ediyorsunuz. Buna mecbur bırakıldığınızı düşünebilir, çevrenize sert çıkışlar yapabilirsiniz. Ancak bu mecburiyetin neden doğduğunu anlamak için, reddettiğiniz ya da fark etmediğiniz gelişmeler olup olmadığına bakın.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat! Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Üstlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz.

Gündelik yaşantınız için yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Daha önceki fikirlerin işe yarayıp yaramadığı, onlardan edindiğiniz tecrübeler bu aşamada size yol haritası olabilir. Eski alışkanlıklarınızdan ve bunların etkisinden çıkmalısınız. Sorumluluklarınız, işleriniz ve ihtiyaçlarınız konusuna daha ciddi bir şekilde yaklaşmanızda fayda var. Daha disiplinli, daha planlı olmanız ve yaptıklarınızın farkında olmanız her şeyi değiştirebilir.

Bu dönemde geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz. Sağlık problemlerine dikkat! Ofis içinde gergin olabilirsiniz. Otoriter davranmamaya özen gösterin. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Hoşlanmadığınız zararlı alışkanlıklarınızı bırakmak için uygun bir sürece giriyorsunuz. Eski problemleri kafanızda çözmenin zamanı. Tüm çabalarınıza rağmen çözemediğiniz şeyleri kabullenmeniz gerektiğini daha iyi anlayacaksınız. Kendini hayatın akışına bırakmak, kadere teslim olmak gibi daha önce kolaylıkla kabul etmediğiniz hayat görüşlerini, şimdi daha iyi anlayacaksınız. Bazen de kendini dalgaya bırakmak gerekir. Ama tabii ki sadece bir süre için!

Bu dönemde, sağlığınız için yardım alacağınız kişilerin faydası beklediğinizin üzerinde olacaktır. Yeni bir girişimde bulunmadan önce, üzerinde uğraştığınız konuları pekiştirmek için uygun zamanlardasınız. İç huzuru temin edebilmek ve daha yaratıcı olabilmek için, biraz kalabalıktan uzaklaşıp, kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Böyle yapmanız, yaratıcılığınızı harekete geçirecektir. Yalnız çalışmak size daha avantajlı sonuçlar getirebilir.

30 Mayıs’taki Jüpiter Plüton üçgenin etkisiyle ailevi ya da bireysel sorunlarınızın gün yüzüne çıktığını düşünebilirsiniz. Bir şeyin sizi sınamaması için, onun gereklerine göre hareket etmeniz gerekir. Bugün mantığınızı, duyduklarınızı ve yaşadıklarınızı göz önünde bulundurarak hareket edeceğiniz kararlar almalısınız. Yüzleşmekten kaçmayın.

Aslan burç yorumları: Bu hafta aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda! Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sağlıkla ilgili konulara harcamalar artabilir, şartları ve koşulları idare etmekte veya kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir.

Daha dengeli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Evlilik ve çocuk sahibi olmakla ilgili kararlarınızı, sadece hissettiğiniz duygularla değil maddi ve sosyal imkanlarınızla da düşünerek almalısınız. Artık bir dönüşümün eşiğinde olduğunuzu daha net görebilirsiniz; hayatınızın kalan günleri bugüne kadar yaşadıklarınızdan farklı bir noktaya evriliyor.

Şansınızın son derece açık olduğu bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi konuya önem veriyorsanız isteklerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Aşk hayatınızda agresif durumlar olabilir. Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir. Belki de aranızdaki iletişim kopukluğu yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili de stresli anlar yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Geçmiş çalışmaların faydasını görmeye başlayacağınız iyimser bir genişleme sürecine giriyorsunuz. 12 yıl önce (2012) neler yaşadığınızı hatırlayın. Gelecekle ilgili hedeflerinizle ilgili konularda fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz. Sosyal çevrenizden veya arkadaşlarınızdan, planlarınıza umulmadık destekler gelebilir. Uzun vadeli hedefler belirlemek ve başkalarıyla birlikte hareket etmenin, geleceğe dönük planları formüle etmenin tam zamanı.

Şans gezegeni Jüpiter’in bu transiti ümitlerinizi çoğaltacak. İdealleriniz arttıkça, yaşama daha sıkı sarılacaksınız. Karamsarlığı bir kenara itip, hayattan beklentilerinizi arttırmalısınız. Grup aktivitelerinde artış ve sosyal çevrede genişleme oluşacak. Dışa açılmalı, sosyal ilişkilerden daha fazla istifade etmelisiniz. Bu yalnız kalınacak bir dönem değil. Sosyal ve aktif olmalısınız. Kariyerinizde ilerlemeniz için size yardımı dokunacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Birçok yeni insanla birlikte olmanın faydasını ileride daha çok göreceksiniz.

30 Mayıs’ta Jüpiter ve Plüton’un oluşturacağı üçgen açıyla duygusal konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda tanışacağınız kişilerin hayatınıza dokunuşları sizi etkileyebilir. Farkında olmadığınız durumları görmek, göz ardı ettiklerinizi düşünmek adına önemli bir zaman dilimindesiniz. Geniş ve farklı bir çevreye girmenin bu anlamda size faydalı olduğunu göreceksiniz. Daha neşeli, iyimser tutumlar sergileyebilir, bunu planlarınıza da yansıtabilirsiniz.

Başak burç yorumları: Bu hafta yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız.

Sabrettiğiniz, beklettiğiniz, zemin hazırlamaya çalıştığınız konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle taşınma ve ev sahibi olmakla ilgili gündemleriniz varsa bunlar netlik kazanabilir. Resmi işlemlerinizi dikkatle yapmanız önemli olacaktır. Evliliğinizle, aile üyelerinizle, yaşam koşullarınızla ilgili sorgulamalar yerini farkındalığa bırakıyor.

Bu dönemde kariyerinizde en güzel zamanlarınızı yaşayabilirsiniz. Hem maddi hem manevi getirisi yüksek bir iş kapınızı çalabilir. Aile içinde gerginliklere dikkat! Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Evin içinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalara açık bir dönemde olabilirsiniz. İlişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri olduğunu fark edebilirsiniz.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Bu süreçte rüzgar sizden yana ve hızlı esecek. 12 yıl önce (2012) neler yaşadığınızı bir hatırlayın. Kariyer ve gelecek hedeflerinizle ilişkili hızlı gelişmeler kaydedebilir, kariyerinizde tanınmaya yönelik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili sıkıntıları daha rahat aşabilir, çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Kariyerinizde yeni girişim yapmakta iseniz, zamanlamanız çok doğru demektir.

Dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bu süreçte toplumsal işlerde rol alabilir, saygınlık kazanabilirsiniz. Kendinizi yukarı taşıma anlamında fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yüksekleri hedef almak için iyi bir dönemdesiniz. Bu dönemde güçlü kişilerden, otoriteyi temsil eden, bize üst durumunda bulunan kişilerden destek almanız kolaylaşıyor. Kariyere ve kendi alanında tanınmaya yönelik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili sıkıntıları daha rahat aştığınız bir dönem olacak bu dönem.

30 Mayıs’ta Jüpiter Plüton üçgeninin kesinleşmesiyle iş hayatınıza dair çıkmazlardan kurtuluyorsunuz. Beklediğinize değecek bir şeyler olmasını isterken, bekleme şeklinizi değiştirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Daha verimli, düzenli, bilgi ve pratik odaklı bir sürece girmeniz gerekebilir. Mental ve fiziksel açıdan bu konuda hazır olmanız önemlidir. Çalışma koşullarınızın ve düzeninizin değişimi gündeme gelebilir.

Terazi burç yorumları: Bu hafta beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına çalışmaktan yorulabilirsiniz.

Kendinizi baskı altında hissettiğiniz durumları fark edebilirsiniz. Bir şekilde bastırılmış, sindirilmiş olmanın ağırlığı size yeni bir şeyler yapma cesareti vermeyebilir. Dolayısıyla sizin bu psikolojiyi terk etmeniz, bulunduğunuz yeri ve saklandığınız üzüntüyü değiştirmeniz gerekecektir. Bu dönemde eğitim hayatınız, sınavlar, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Gerek gezi amaçlı, gerekse iş amaçlı seyahatlerinizde şansınız yerinde olacak. Eğer düzenli olarak seyahate çıkan biri iseniz, bu yıl daha sık seyahat edebilirsiniz. Yabancı kişilerle işle ilgili veya geleceğe yönelik konularda anlaşmalar yapmak açısından da çok olumlu bir süreçte olacaksınız. Daha önce işe yaramadığını düşünüp bir kenara ittiğiniz projeler, şimdi yeniden gündeme gelebilir.

Eğitim ve yayıncılık, kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlar, hukuksal sürece intikal etmiş konularda olumlu sonuçlar elde edebilme şansınız hayli fazla. Seminerler düzenlemek, bilginizi başkalarıyla paylaşmak için de uygun bir sürece giriyor olacaksınız. Kısacası geniş alana yayılıyorsunuz. Kariyerinizi geliştirebileceğiniz eğitimler alabilir veya eğitiminizle ilgili konuları kariyerinizde daha rahat kullanabilir veya kariyerinizi genişletme imkanına sahip olacağınız eğitimler alabilirsiniz.

30 Mayıs’ta Jüpiter Plüton üçgeninin etkisiyle ikili ilişkiler konusunda yeni bir tutum sergileyebilirsiniz. İlişkilerle ilgili kararlar almak, sürpriz gelişmeler yaşamak, sorumluluğa girmek gündeminizde yer bulabilir. Daha uzlaşmacı, mantıklı ve takıntılardan uzak bir süreç yaşamanız elde edeceğiniz sonuçları olumlu yönde etkileyecektir. Yeni insanlarla tanışmak, duygu ve iş birlikleri kurmak adına bereketli bir zaman dilimi olabilir.

Akrep burç yorumları: Bu hafta bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Bu hafta ve ilerleyen haftada sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmakta yarar var, sınırlarınızı çok fazla zorlamamalı, aşırı çalışmaktan bünyeniz zayıf düşebilir.

Bazı çabaların boşa gittiğini görebilir, insanların gerçek yüzleriyle karşılaşabilirsiniz. Yeni hayaller ve planlardan önce, eskilerinin neden gerçekleşmediğine odaklanın ve bunları çözmeye gayret edin. Ekonomik sorumluluklarınızı, hesaplarınızın kontrolünü tamamlamak adına iyi bir dönem olabilir. Kemer sıkmanız gereken noktalarda, harcama dağılımı yapmanız ve öncelik sıralaması belirlemeniz size yol gösterecektir.

Bankalarla ilgili işlemler, alım satım süreçleri, borçlanma, alacak verecek, işlerinizin ekonomik dönüşleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Alternatifler bulmak değil, bunları akıllıca ve gerçekçi bir plan dahilinde kullanmak önemlidir. İyi niyetinizi bir süre kendinize saklamanızda fayda var.

Bu dönemde Venüs transitinin etkisiyle miras haberleri alabilirsiniz. Bu konu uzun süredir varsa sizin lehinize sonuçlanabilir. Miras haricinde ekonomik durumunuzu geliştirecek yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. Gelirinizin size yetmediğin düşünmek depresif hissetmenize neden olabilir. Yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Ortak kazanımlar alanında şansınız artıyor. 12 yıl önce (2012) benzer bir süreçten geçmiş olabilirsiniz. Ortaklaşa sahip olunan değerler alanında genişleme söz konusu. Etrafınızdaki kişilerin size maddi anlamda destekleri artabilir. Girişim yapmak istediğiniz iş ve projelerinize destek alabilirsiniz. Hayatı birlikte paylaştığınız kişilerin gelirinde artış yaşanabilir ve bu durum size olumlu yansıyabilir.

Başkalarıyla birlikte sahip olduğunuz bono, tahvil, hisse senedi gibi şeyler daha fazla değerlenebilir. Ödemelerinizin ve borçlarınızın üstesinden daha rahat gelebileceğiniz bu süreçte, kredi ve borçlarınızın üzerinizde yarattığı baskıdan özgürleşmeniz mümkün olacak. Geçmişte tahsil edemediğiniz alacakların tahsili açısından olumlu etkiler mevcut. Sigorta alacakları, nafakalar da buna dahil edilebilir. Bu geçiş hayatınızdaki diğer kişilerin, örneğin eşinizin veya ortağınızın finans durumunda genişlemeyi de ifade ediyor.

30 Mayıs’ta kesinleşecek Jüpiter Plüton üçgeniyle beraber yoğun düşüncelerinizi kullanacak bir potansiyeliniz olduğunu fark edebilir, bunun için yeni imkanlar bulabilirsiniz. Güç ve kontrol arzusu birçok alanda belirginleşebilir. Kariyerinizle ve hayatınızla ilgili konularda kararları, kendi kriterlerinize göre belirleyebilirsiniz. Ancak bu kriterleri de gözden geçirmenizde fayda olabilir.

Yay burç yorumları: Bu hafta fiziksel görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Zira sizin burcunuzda parlayan bir Dolunay gerçekleşti. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Sürpriz ve beklenmedik harcamalar yüzünden canınız biraz sıkılabilir.

Yeni bir başlangıç yapmak için öncesinde eski alışkanlıklarınızı, tutumlarınızı bırakmalısınız. Duygusal dalgalanmalar, iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda kendinizi zor durumda bırakacak hareketlerden kaçınmanız, sizi manipüle edecek durumlara da aldırış etmemeniz önemlidir. Yönünüzü tamamen kendinize çevirmeli, bedeniniz ve beyninizle ilgilenmelisiniz. Diyete başlamak, yeni bir tarz denemek, sağlıklı alışkanlıklar ve rutinler oluşturmak, duygularınızı kontrol edebilmeyi geliştirmek adına önemli bir dönemdesiniz. Ayı kapatmaya hazırlanırken kendinizi açacağınızı unutmayın.

Venüs transiti; ilişkinizde ve evliliğinizde ayaklarınız yerden kesiliyor. Bu dönemi not alın. Evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliğinin bittiğini düşünenler büyük bir aşkla her şeye tekrardan başlayabilir. Aklınıza gelmeyecek güzellikte bir dönem yaşayacaksınız. Ortaklıkla iş açmış olanlarınız varsa inanılmaz bir maddi getirisi olan işe imza atabilirsiniz. Giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. İkili ilişkilerden yana şanslı bir sürece giriyorsunuz. Sadece özel ilişkilerinizde değil, iş ilişkilerinizde de öyle. Evlilik şansı yakalayabileceğiniz gibi, ortaklaşa konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Karşınızda maddi imkanları geniş olan bir partner veya eş bulabilirsiniz. Bu dönemde yabancı kişilerle girişilen ortaklaşa işlerden avantaj elde etme şansınız hayli fazla. Her koşulda yakın ilişkilerinizde iyimserlik hakim olacak.

Sosyal anlamda destek görebilir, başkaları tarafından daha olumlu karşılanabilirsiniz. Ama boş vaatlere karşı uyanık olmakta ve karşınızdakilere gereğinden fazla güvenerek aşırı risklere girmemenizde fayda var. Diğer taraftan, bire bir yapılan işlerde; örneğin danışmanlık tarzı işlerde de başarı gösterebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden yardım görebilir, olumlu tavsiyeler alabilirsiniz.

30 Mayıs’ta yöneticiniz gezegeniniz Jüpiter’in Plüton ile arasındaki üçgen açının kesinleşmesiyle herkesten daha fazla dikkatli ve heyecanlı olabilirsiniz. Maceraya ve keşfe olan ilginizi artırırken, seyahat etme, farklı kültürleri tanıma ve yeni bilgi edinme şansları sunabilir. Fiziksel aktivitelere daha fazla ilgi gösterebilir ve konfor alanınızın dışına çıkma cesaretini bulabilirsiniz.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda ciddi gerginlikler oluşabilir, meydan okuma durumları ortaya çıkabilir, aşırı inatçı davranışlar sizleri zor duruma sokabilir. Her şeyi, her an kontrol altında tutmak zordur ve siz önümüzdeki 2 hafta bunu deneyimleyebilirsiniz.

Bu dönemde kendinizi psikolojik olarak yorgun hissedebilirsiniz. Gerçek ihtiyaçlarınızı fark etmeye çalışın. Kimi dinleyeceğinizi, kime içinizi dökeceğinizi tekrar belirlemelisiniz. Rahatsızlıklarınızla ilgilenmek, ertelediğiniz işlerinize yönelmek, günlük akışınızı desteklemekle bu dönemi geçirebilirsiniz. Zihninizi ve bedeninizi toparladığınızda, yeni kararları daha güçlü bir şekilde alabilirsiniz. Eski neşenizi özlüyor olabilirsiniz ama kendinize yeni neşe kaynakları bulmak için eskiyle vedalaşmalısınız.

Venüs transiti bu hafta özellikle çalışma koşullarınız, iş yeriniz, sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konuları ön plana çıkarabilir. Psikolojik olarak mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler yaşadıkça sizde artık mutlu oluyorsunuz. Ofis ortamında terfi alabilirsiniz. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz. İlişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. İş ilişkileri ve iş koşulları, astlar ve çalışanlarla ilgili konularda fırsatlar, şanslar ve gelişmeler yaşayabileceğiniz yeni bir döneme giriyorsunuz. İş yeteneklerini geliştirmek ve iş koşullarını iyileştirmek açısından da çok olumlu etkiler alıyorsunuz. Amaç duygunuz ve sorumluluğun altından kalkabildiğiniz oranda başarınız da artacak. Size iş ve hizmet üreten kişilerden, çalışanlarınızdan maksimum performans alabilir, yeteneklerinden daha fazla istifade edebilirsiniz. Yardımlaşma ve paslaşma artıyor.

Öte yandan, sizin de başkalarına yardımınız dokunabilir, sağlık ve hizmet sektöründe iseniz hızlı başarılar elde edebilirsiniz. Kendi sağlığınızla ilgili konularda da olumlu, şifalandırıcı etkiler söz konusu. Daha evvelce başlanmış tedavi sürecinin iyiye gidebileceği, istemediğiniz zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmak açısından da olumlu etkiler devreye giriyor. Öte yandan, kişisel disiplininizi iyi korumalı, diyetinize dikkat etmelisiniz.

30 Mayıs’taki Jüpiter Plüton üçgeninin kısa süreli etkisiyle uzun vadeli hamleler yapabilirsiniz. Bu dönemde hırsınız ve başarı arzunuz artabilir, kariyerinizde ilerlemek veya yeni fırsatlar yakalamak için motive olabilirsiniz. Ancak, sağlıklı bir dengeyi korumak ve kendinize zaman ayırmak önemlidir.

Kova burç yorumları: Bu hafta sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir, iş ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.

Oldukça dinamik ve canlı bir dönemdesiniz. Duygusal konularda güçlenmek, kendinizi fark etmek, isteklerinize ve hobilerinize odaklanmak adına iyi etkiler altındasınız. Güven vermeyen, destek vermeyen ya da destek olmanızı engelleyen kişileri hayatınızda taşımaya devam etmemelisiniz. Hayat görüşünüze ve hayatta beklentilerinize uymayan durumlarda ısrarcı olmamalısınız.

Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs transiti etkisiyle maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz. Sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Yaptığınız işlerle ilgili başarılarınız konuşulabilir.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Sanatsal konularda yaratıcı yönlerinizi geliştirecek, her zamankinden daha fazla şey üretebileceksiniz. Üzerinde uğraştığınız sanatsal işlerde kendinizi gösterme şansınız ve potansiyeliniz güçleniyor. Becerilerinizi daha güçlü ve bütünsel biçimde ifade edebileceksiniz. Sanatsal konulardan veya daha önce sadece hobiniz olarak gördüğünüz kişisel becerilerinizden kazanım elde edebilirsiniz.

Aşk ilişkilerinde de olumlu gelişmeler var. Buna paralel olarak sosyalliğiniz de artacak. Çocuk sahibi değilseniz, ilk adımı atmak için bu bir yıllık süreci tercih edebilirsiniz. Çocuklarınız varsa, onlarla gurur duymanızı sağlayacak olumlu gelişmeler, başarılar olabilir. Bu dönemde onlara beklediklerini verebilir, destek olabilirsiniz. Benzer şekilde onlar da size destek olacaklardır.

30 Mayıs’ta Jüpiter’in burcunuzdaki Plüton ile oluşturacağı üçgen açının etkisi size yeniden ve daha iyi başlama isteği verebilir. Bağımsızlık ve özgünlük, sizin için önemli bir rol oynuyor. Kendi kurallarınızı belirlemek ve hayatınızı kendi isteğiniz doğrultusunda yaşamak istiyorsunuz. Bunu bir meydan okumaya dönüştürmeden, herkesin faydasına olabilecek bir çalışmaya çevirebilirsiniz. İnsanlarla karşı karşıya gelmek yerine aynı noktada toplanabileceğiniz, farkındalık oluşturabileceğiniz, değer katabileceğiniz bakış açıları geliştirmelisiniz.

Balık burç yorumları: Bu hafta iş hayatınız ve kariyer konularınız gündemde olabilir. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Öncelikle finansal konular ve kazançlarınız risk altında! Beklenmedik sürpriz harcamalar, kayıplar, ummadık ödemeler ortaya çıkabilir. Kullandığınız büyük elektroniklerde arızalar oluşabilir. Dostlarınız ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Evinizle ilgilenmek, ailenizle zaman geçirmek, problemleri çözerek hafiflemek adın iyi bir zaman dilimindesiniz. Kariyerinizle ilgili bir dönüm noktası kapınızı çalabilir. Hedeflerinizde olmasa da onlara giden yolda bir değişiklik yapmanız gerekebilir. Emeklerinizin karşılığını almak için ısrarcı olduğunuz konuları serbest bırakmalı, kendinize alternatifler aramalısınız.

Venüs transitinin etkisiyle aileyi ilgilendiren maddi gelişmeler yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir. Duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Çocuğunuzla ilgili istekleriniz için harekete geçebilirsiniz.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Bu süreçte dış dünyaya yönelik olmaktan çok, iç dünyaya yönelik genişleme kaydedeceksiniz. Ailenizden destek alacaksınız. Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Uzun zamandır arzu ettiğiniz dekoratif yenilikler, yeni eşyalar satın almak gibi aktivitelere girişebilirsiniz. Ev sahibi değilseniz, işte girişim yapmak için size çok uygun bir zaman aralığı!

Jüpiter’in bu bir yıllık transiti döneminde yuvanızda huzur ve güvenliği sağlayabilmek, iç huzuru temin etmek daha mümkün olacak. Kendinizle daha barışık hissedeceksiniz. Eskiden gelme sorunları çözmek için uygun zamanlardasınız. İleri dönük önemli kararların temelini de bu dönemde atabilirsiniz. Bu hedeflerinizde size yardımcı olacak fikirleri özellikle sizden daha bilgili kişilerden alabilirsiniz. Bu ailenizin büyüklerinden biri olabilir. Kendinizle daha barışık hissedeceksiniz.

30 Mayıs’ta Jüpiter ve Plüton arasındaki destekleyici üçgen aile ve ev konularında, kararlarında etkili olabilir. Bu konularla ilgili olarak hayatınızda önemli değişimler ve dönüşümler yaşamaya hazır olun. Daha yakın bağlar kurabilir, yeni bir aile üyesiyle tanışabilir veya evinizde tadilat veya taşınma gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreç, geçmişten gelen ailevi problemlerle yüzleşmek ve duygusal olarak daha dengeli ve huzurlu hissetmek için bir fırsat sunabilir.(İndigo)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.