Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık 2022 – 1 Ocak 2023)

Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık 2022 – 1 Ocak 2023)

26 Aralık 2022 – 1 Ocak 2023 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Sizin lehinize sıralanan yıldızlar sayesinde kariyer çabalarınızda sebat etme cesaretini bulacaksınız. Soğukkanlılığınızı koruyacak ve çok çeşitli kazançlı stratejilere erişebileceksiniz. İş arkadaşlarınızdan gelen olumsuz etkiler motivasyonunuzu yitirmenize ve görevlerinizde geri kalmanıza neden olabilir.

İş insanları, bir ortaklıkta para kaybedebilecekleri için dikkatli olmalıdırlar. Yakın kişisel ilişkileriniz söz konusu olduğunda, pragmatik ve mantıklı olmanız gerekecek, çünkü bir arkadaşınıza gerçek ilgi göstermek, sevginin bir işareti olarak yanlış anlaşılabilir. Durumu tartmadan kişisel yaşamınızda önemli seçimler yapmayın.

29 Aralık’ta gerçekleşecek yılın son Merkür retrosu sizin kariyer, iş, ebeveynler, meslek gibi konuları içeren alanınızda başlıyor; o nedenle özellikle bağlantılı olan çalışma arkadaşları ve para konusunda çok daha temkinli olmanızda fayda var. Günlük koşturmalarınızda ise ufak tefek aksilikler ve yanlış anlaşılmalara açık bir süreçten geçeceğinizi de unutmayın.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte özellikle yöneticilerinizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızı tamamlamalı ve sözlü atışmalardan kaçınmalısınız. Kendi bildikleriniz konusunda inat etmeyin ve iş ortamında bir araya geldiğiniz kişilerle olan ilişkinize dikkat edin.

Boğa burç yorumları: Evdeki işler bu hafta biraz daha fazla özen gerektirebilir. Bir veya iki uzun mesafeli yolculuk mümkündür ve genel olarak eğlenceli olacak. Sevginizi ve bağlılığınızı göstermeniz koşuluyla, hem kişisel hem de aile ilişkileriniz sıkı çalışmanızdan fayda sağlayacaktır.

Bir işletme sahibi olarak zor zamanlardan geçiyor olabilirsiniz, ancak doğru yaklaşımla bunu atlatabilir ve kazanç elde edebilirsiniz. Bir yerde çalışıyorsanız, sıkı çalışmanızın neticesi olarak takdir alabilirsiniz. Sevdikleriniz ve arkadaşlarınız size, sizi motive edecek gerçek cesaretlendirmeyi sunacaklardır. Boğaz ve gözlerle ilgili sağlık sorunları bu hafta sizi biraz rahatsız edebilir.

29 Aralık’ta gerçekleşecek yılın son Merkür retrosu sizin dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran başlıklarda çok daha dikkatli olmanızı söylemekte. Mümkünse bu konularda yeni başlangıçlara girmeyin. Eğer bu alanda eskiden başlamış mevzularınız varsa onları dikkate almanızda fayda var.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte kaçırdığınız konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz, ancak yaşayacağınız aksaklıklar karşısında sakin kalmalısınız. Dış faktörlerde olduğu kadar kendinizde de hata aramalısınız. Gardınızı düşürmeli ve eksiklerinizi tamamlamalısınız.

İkizler burç yorumları: Bu hafta profesyonel ilerleme normalden daha yavaş olacak ve beklemediğiniz bazı istenmeyen engellerle karşılaşabilirsiniz. Beklentileriniz ve eylemleriniz arasındaki uyumsuzluk nedeniyle, profesyonel yaşamınızda oldukça hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz.

Girişimciler şu anda herhangi bir büyük yatırımı yapmaktan kaçınmalıdırlar. Kişisel cephede, gereken tüm dikkati vermiyor olabilirsiniz. Dürtülerle hareket etmek, zaman zaman bazı şüpheli seçimler yapmanıza neden olabilir. Bu, eşinizle ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

29 Aralık’ta gerçekleşecek yılın son Merkür retrosu başkalarının parası, miraslar, nafaka, sigorta, cinsellik, eşin parası, yeniden doğum, ameliyatlar, rüyalar, sigortalar, resmi işler gibi konuları anlatan alanınızda gerçekleşecek. O nedenle bu konularda daha özenli olmanızda fayda var. Mutlaka eyleme geçecekseniz bilen birilerinden destek alın.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte özellikle maddi ve finansal konularda dikkatli olmalı, gelir-gider dengenizi kontrol etmelisiniz. Yedek plan yapmanız, borçlarınızdan ve oluşabilecek problemlerden sıyrılmanızı sağlayabilir. İçinizde yaşadığınız olayları sevdiklerinizle de paylaşarak hem yorgunluk hissinden kurtulabilir hem de onlarla güç birliği yapabilirsiniz.

Yengeç burç yorumları: İş dünyasındaki kazanımların bu hafta güçlü olması bekleniyor. Seyahat etmek, sizi dünyanın her yerinden insanlarla tanıştıracağı için kariyerinize yardımcı olacaktır. Ofis ortamı, görevinizi tatmin edici bir sonuca ulaştırmak için ihtiyaç duyacağınız dayanıklılığı ve esnekliği oluşturmanıza yardımcı olmakta faydalı olacaktır.

Partnerinize daha yakın olacak ve birbirinizle etkili bir şekilde iletişim kurmayı öğreneceksiniz. Ev hayatı neşe ile dolu olacak. Kişisel hayatınızın faydalarını göreceksiniz ve kaynaklarınızı tamamen kullanabileceksiniz. Meme göğüs bölgelerine dikkat etmenizde fayda var ancak sağlığınız genel olarak iyi olacaktır.

29 Aralık’ta gerçekleşecek Merkür retrosu sizin ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikler, mahkemeler, avukatlarla olan işler ve açık düşmanlarınızı anlatan alanda gerçekleşecek. O nedenle bu ve bununla bağlantılı olaylarda daha dikkatli olmanızda ve geçmişte yaşanan deneyimlerin tekrar önünüze gelmesine neden olabilir.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte ilişkilerinizdeki gizlilikleri görebilirsiniz. Bu durumu, birbirinize olan yaklaşımınızı görmek için bir fırsat olarak değerlendirin. Yarım kalan konuları tamamlayarak yanlış anlaşılmaların da önüne geçebilirsiniz. Açık bir iletişim sayesinde, engel gördüğünüz konuları çözümleyebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde hatalarınızın farkına vararak mali dengenizi koruyabilirsiniz. Negatif durumlar karşısında, birbirinize güvenmeyi seçmelisiniz.

Aslan burç yorumları: Zaman ve çaba harcarsanız, rahat bir yaşam kurabilir ve belki de işinizi büyütmeyi düşünebilirsiniz. Üstleriniz zorlu bir görevi yerine getirmeniz için size güveniyor olacak, bu nedenle daha fazla sorumluluk almaya hazır olmalısınız. Zekanız sayesinde tüm kişisel ve profesyonel ilişkilerinizde bunu kendi faydanıza kullanacaksınız.

Başarınız, başkalarıyla olan tüm etkileşimlerinizde güvenilir ve samimi olmanızdan kaynaklanıyor. Herhangi bir arkadaşlıkta veya romantik birliktelikte bu size büyük bir saygı ve iyilik kazandıracaktır. Evli iseniz çocuklarınız size çok neşe verecektir. Sizi yıpratan durumlar var ise bunları partnerinizle konuşmayı tercih edeceksiniz. Yeniyılın ilk günleri itibariyle işbirliklerine, ortaklıklarına veya önemli sözleşmelere adım atabilirsiniz.

29 Aralık’ta gerçekleşecek Merkür retrosu sizi iş arkadaşları, iş atmosferi, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar ve sağlığınız gibi konularda yavaşlatabilir veya eskiden yarım kalmış olan meseleleri tamamlamanız için önayak olabilir. Bu anlamda özellikle kronik bir rahatsızlığınız varsa daha dikkatli olmanızda fayda var.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte enerjiniz düşebilir ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. İzin alarak belki bir tatile çıkmak iyi gelecektir. Bu dönemde biraz kafa dinlemeye çıkmak doğru karar olacaktır. Kurallara uygun çalışırken ihmal ettiğiniz diğer konularla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınızı göz ardı etmemeli ve uykunuzu düzenlemelisiniz. Böylece kilo kontrolü ve mide sorunlarınızla alakalı olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu şifalanma sürecinde kendinize zaman verin.

Başak burç yorumları: Bu hafta romantik çabalarınız dolayısıyla kendinizi oldukça emin hissedebilirsiniz. Yeni bir aile üyesinin gelişi gibi sıcak ve teşvik edici bir aile ortamı yaşanabilir. Eşinizle uzun bir yolculuğa çıkmak, birbirinizle olan bağınızı güçlendirmeye ve bilginizi derinleştirmeye yardımcı olacaktır.

Bu hafta hem planlanmış hem de öngörülemeyen kazançlar beklenebilir, bu nedenle mesleki çabalarınızın başarılı olacağını bilerek içiniz rahat olabilir. İş insanı olanların mevcut stratejilerini revize etmeleri, yeniden gözden geçirmeleri gerekebilir. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda genel olarak başarı bekleniyor. Zihinsel olarak dengeli ve rahat hissedeceksiniz.

29 Aralık’ta gerçekleşecek Merkür retrosu aşk, kısa süreli ilişkiler, hobiler, çocuklar ve şansınıza dair meseleler konusunda sizi tatlı tatlı sıkıştırabilir. O nedenle özellikle spekülatif yatırımlara veya sonunu tam olarak görmediğiniz şeylere bu süreçte para yatırmamanızda ciddi fayda var.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte ilişkileriniz mercek altında olacak. Ağırbaşlı oluşunuzla duygularınızı net ifade edemediğinizi fark edebilirsiniz. Bu tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir. Tatil planlarınızda bazı engeller oluşabilir; bu noktada öncelikli planlarınızla ilgilenmelisiniz. Titizlikle araştırmanız gereken bir dönemde olduğunuz için yatırım ve iş planlarınızda acele etmemelisiniz. Geçmiş sorunlar yeniden karşınıza gelebilir.

Terazi burç yorumları: Bu hafta birkaç umut verici olayın yaşanması söz konusu olabilir. Ancak bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için aklınızı kullanmanız gerekecek. İş çabalarınızda çılgınca başarılı olacaksınız. Zenginliğinizin ve maddi konforunuzun artması bekleniyor. Kariyeriniz umduğunuz gibi gidecek ve çok fazla etki ve içgörü kazanacaksınız.

Maaşınız artabilir ve hatta yeni bir pozisyona terfi edilebilir. Daha büyük bir unvana sahip olabilirsiniz. Sizi önemseyen diğerleri size yardım etmeyi teklif edeceklerdir. Eşiniz size destek olacak ve işlerinde bir değişiklik görebilecekler. Mide ve karaciğer ile ilgili sağlık sorunları ortaya çıkabilir ve ilaç almanız gerekebilir.

29 Aralık’ta gerçekleşecek Merkür retrosu sizi daha çok gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan konularda etkileyecek gibi duruyor. Bu ve bununla bağlantılı konularda ucun ucun eskiye dair mevzular ortaya dökülebilir. O nedenle bu süreçte sinirlerinize sahip çıkın.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte ev ve aile konuları yeniden gündeme gelebilir. Duygusal ve maddi ihtiyaçlarınız doğrultusunda attığınız adımları değerlendirebilirsiniz. Çift taraflı düşünerek ihtiyaçlarınızı isteklerinizden ayırmalısınız. Fikir ayrılığı yaşadığınız konularda sabırlı olmalısınız. Evle alakalı konularda fikir birliği içinde olmaya çalışın. Maddi konularda ve ilişkiler açısından yapmanız gerekenler olabilir. Sorumluluklarınızı ne şekilde yerine getirdiğinizi sorgulamalısınız.

Akrep burç yorumları: Harekete geçin ve bu hafta başaracaksınız. Orijinal olmak, başarıya ve şöhrete giden kesin bir yoldur. Üst düzey yöneticiler, iş yerindeki kararlılığınıza saygı duyacaktır. Bu hafta, pek çok sağlam bağ kurmak, zarafet ve bütünlük yoluyla iyilik kazanmak için harika bir dönem.

İş dünyasında olanlar, farklı kaynaklardan gelecek nakit para bekleyebilirler. Mevcut işletmeleri başarılı bir şekilde genişletmek veya yeni bir işletme kurmak şu anda elinizin altında olabilir. Kişisel hayatınız ilgi çekici olacak ve fazladan zaman ve çaba gerektirebilir. Bununla birlikte, aile ortamınız neşeli kalacaktır ve kutlamalar olasıdır.

29 Aralık’ta gerçekleşecek Merkür retrosu yakın çevreniz, kardeşler, arkadaşlarınız ve iletişimi anlatan alanda gerçekleşiyor. Bu konulara retro boyunca dikkat etmelisiniz. Özellikle bu ve buna benzer mevzularda önünüze iletişimle ilgili aksaklıklar çıkabilir. Yanlış anlamalara müsait durumlar oluşabilir. O nedenle hassasiyetinizi bu konulara daha çok yoğunlaştırın.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte başvurularınızı ağırdan almalı, önemli görüşmelerinizde detayları incelemelisiniz. Yeterince bilgili olmadığınız ve size uymayan konularda destek almalı ve farklı bir bakış açısıyla ilerlemelisiniz. İş ve özel yaşamdaki tutumlarınızı değerlendirebilirsiniz; üslubunuzun, negatif bir etki bırakmasına engel olmalısınız. Araç bakım işlerinizi aksatmamalı ve trafikte dikkatli olmalısınız.

Yay burç yorumları: Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda, bu hafta dikkatli olmalısınız. Profesyonel hayatınızda çok fazla risk almak isteyebilirsiniz. Dikkatli ve stratejik değilseniz, bu sizi sorunlarla karşı karşıya bırakabilir. Bazen, siz ve üstlerinizin aynı fikirde olmadığınızı hissedebilirsiniz.

Herhangi bir köklü değişiklik yapmadan önce kişinin mevcut mesleğinden ayrılmasıyla ilgili riskler dikkatlice tartılmalıdır. Evdeki sorunlar ve sevdiklerinizin ilgisizliği bir stres kaynağı olabilir. Tavsiyeleri yardımcı olacağından, düşüncelerinizi eşinizle paylaşın. Sağlığınızın önemini unutmayın ve kendinize iyi bakın.

29 Aralık’ta gerçekleşecek Merkür retrosu para ve parayla ilgili konularda olacak. O nedenle önümüzdeki haftalarda bu konulara dikkat edin. Özellikle yeni bir iş kurmak veya para transferi gibi mevzularda aksaklık ve hatalar oluşabilir. Bu anlamda gözleriniz açık olsun, yok yere para kaybetmek istemezsiniz.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte mali konulardaki açıklarınızı görmeye başlayabilirsiniz. Değerli hissetmek için yaptığınız harcamaların ileride problem yaratmayacağından emin olmalı ve biriken borçlarla şimdiden ilgilenmelisiniz. Hesaplama yapmak için sahip olacağınız değerlendirin. Böylelikle yeni durumlarla ilgilenmeniz için önünüz açılacaktır. Kararlarınızı ve ortaklıklarınızı gözden geçireceğiniz plana sadık kalın.

Oğlak burç yorumları: Kişiliğiniz biraz değişebilir ve daha dışa dönük ve proaktif arayışlar için bir eğilim geliştirebilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz her şeyde büyük başarılar elde edeceksiniz. İş yerindeki durum sizin için büyük ölçüde iyileşecek. Daha fazla görev üstlenmeniz istenebilir. Yer değişikliği ve evlilik planlarınız hız kazanabilir, zorlandığınız noktada çevrenizden destek alabilirsiniz.

Tüm sıkı çalışmanızın karşılığını alacağınız gün için umut dolu olun. Daha samimi bir düzeyde, arkadaşınız dürüstlüğünüzü takdir edecek ve kabul edecektir. Sonuç olarak, devam eden sorunlar çözülecek ve ilişkiler güçlenecektir. Babanızla ilgili ufak tefek sağlık sorunlarından kaynaklanan bazı kaygılar yaşanabilir. Yalnızlık hissiniz sona eriyor. Sağlık ve maddi konularda daha kolay adım atabilirsiniz. Kendinizi güvende hissederek motive olabilirsiniz.

29 Aralık’ta gerçekleşecek Merkür sizin burcunuzda geriliyor ve bu çok da kolay olacak gibi durmuyor. İletişime dikkat edin. Kendiniz için yeni bir şeylere başlamaktan ziyade, önceden başladığınız ama yılan hikayesine dönmüş olan mevzuları toparlamanız bu süreçte sizin için çok daha doğru olacak gibi görünüyor.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte retro, daha iyi bir ‘siz’ görmenize yardımcı olabilir. Kendinize engel koymaktan vazgeçmeli ve olaylara sizin nasıl bir etkiniz olduğunu görmelisiniz. Yaşanan her şeye sizin de katkınız olduğunu unutmayın. Retro dönemini bu açıdan değerlendirebilirsiniz. Kendiniz için olaylara objektif bakmalısınız. Kaçtığınız konularla yüzleşmelisiniz.

Kova burç yorumları: Bu hafta, yaptığınız her şeyde bir rahatlık hissine sahip olacaksınız. Ailenin tüm üyeleri birbiriyle iyi geçinecek ve eve neşe hakim olacak. Ev eşyaları gerekli bir masraf olabilir, ancak bütçenizi planlayın. Kariyerinizde yaptığınız her şey sonunda gerçekten verimli olacak. Seçtiğiniz alanda ilerlemek için, önemli kilometre taşlarını özetleyen bir yol haritası oluşturmak önemlidir.

İş alanında yeni ortaklıklar mümkündür. Şimdi gayrimenkule para yatırmak akıllıca bir karar olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz çünkü küçük yaralanmalara eğilimlisiniz. Evren sizi zayıflıklarınızın üstesinden gelirken güçlü yönlerinizi kabul etmeye zorladığından, kendiniz hakkında daha fazla şey öğrenmeye odaklanmanız da önemli olacaktır. Yarım kalan her konuda tamamlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Genişleyen vizyonunuzla farklı şeyler deneyebilir, ticari kazanç kaynakları bulabilir ve tanıştığınız insanlardan yeni fikirler alabilirsiniz.

29 Aralık’ta gerçekleşecek Merkür retrosu sizin daha çok bilinçaltınızla ilgili konulara değinmenizi söyleyecek. Korkuların üzerine gitme zamanı. O nedenle kendinizi huzursuz hissettiğiniz mevzuların üzerine gidebilirsiniz. Bu süreçte özellikle geçmişten gelen psikolojik problemleri ele alabilirsiniz. Otoanaliz için ideal bir dönem.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte kendinizi dinliyor, yaşadıklarınızı değerlendiriyorsunuz. Doğru ve yanlış yaptıklarınızı fark edebilirsiniz. Özellikle sorun yaşadığınız insanlarla yeniden yüzleşebilir ve bu sayede nasıl davranmanız gerektiğini görebilirsiniz. Kısıtlanmanın ve anlaşılmamanın motivasyonunuzu düşürmesini önlemek için olaya farklı bir açıdan bakmalısınız. Neden yanlış yaptığınızı görmek için yapıcı bir tavır sergilemelisiniz.

Balık burç yorumları: Bu hafta, düzeltmeler yapmak için ideal bir dönem. Bir tartışma veya anlaşmazlık nedeniyle zarar görmüş bir ilişki varsa onu iyileştirme, onarma fırsatı bulabilirsiniz. Unutmayın ki agresif veya meydan okuyan bir tavırla fazla ileri gidemezsiniz, ancak sıcak bir şefkat ve ilgi gösterisi size uzun bir yol kat ettirebilir. Chiron’un da Koç burcundaki ileri hareketiyle kaybettiklerinizin telafisini bulabilir, kendinize koyduğunuz hedefler konusunda ilerleyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara yol göstererek siz de yolunuzu buluyorsunuz.

Ofiste aşırı miktarda çalışma strese neden olabilir. Sağlıklı baş etme mekanizmaları ile yönetilebilir. Sizi önemseyen kişiler size gerçek cesaretlendirmelerini sunacak ve aralarındaki bağ gelişecektir. Bazı uzak akrabalar, bir tatil kutlaması için evinize zamanında yetişebilir. Evlenirseniz, çocuklarınız akademik alanlarında başarılı olacaktır. Herhangi bir göz enfeksiyonu dışında, sağlık sabit kalacaktır.

29 Aralık’ta gerçekleşecek Merkür retrosu daha çok sosyal hayat, organizasyonlar, dernekler vb. konuları anlatan alanınızda gerçekleşecek. Bu ve buna benzer konularda daha temkinli olmanızda fayda var. Ve bu süreçte elbette harcamalara dikkat edin. Maddi kayıplar yaşamamak için ödemelerinizi kontrol etmeli, yapılan gereksiz harcamalar varsa da bunları düzenlemelisiniz.

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte sosyal ortamlarda daha dikkatli olmalısınız. İlişkilerinizi sadece maddi açıdan değerlendirmemeli, eğer farkında olmadan yapıyorsanız da sonuçlarını görmelisiniz. Zaman zaman yalnız kalmanız, gerginlik yaşamanızı önleyecektir. Ancak yine de duygusal ihtiyaçlarınızı da unutmamalısınız. Kendinizi geliştirmeye zaman harcıyorsunuz. Sosyal çalışmalarınızın işlevselliğini sorgulayabilirsiniz. Adımlarınızı atarken geleceği de düşünün. Ocak ayı itibariyle iş hayatınızla ilgili güzel fırsatlara sahip olacaksınız.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu haftanın ipucu: Soğukkanlılığınızı koruyun
  • Boğa burcu haftanın ipucu: Bağlılığınızı gösterin
  • İkizler burcu haftanın ipucu: Beklenmeyeni bekleyin
  • Yengeç burcu haftanın ipucu: Kaynaklarınızı kullanın
  • Aslan burcu haftanın ipucu: Daha fazla sorumluluk üstlenin
  • Başak haftanın ipucu: Bir aile gezisi planlayın
  • Terazi haftanın ipucu: Fırsatlardan yararlanın
  • Akrep haftanın ipucu: Eylem odaklı olun
  • Yay Burcu haftanın ipucu: Risk almaktan kaçının
  • Oğlak haftanın ipucu: Daha dışa dönük olun
  • Kova haftanın ipucu: Harcamalarınızı kolaylaştırın
  • Balık Burcu haftanın ipucu: İlişkilerinizi düzeltin (İndigo)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.