Haftalık Burç Yorumları (26 Ağustos – 1 Eylül 2024)

Haftalık Burç Yorumları (26 Ağustos – 1 Eylül 2024)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: İş hayatınız, yaşam biçiminiz ön plana çıkabilir. Dağınık hissettiren veya gerçekten dağıtan alışkanlıklarınız, işleriniz, zaman yönetiminiz konusunda yeni bir plan oluşturabilirsiniz. Hayatınızı daha kaliteli bir şekilde yaşamak, belirsizlikleri sonlandırmak, kendinizi daha iyi hissedeceğiniz olanaklar hazırlamak adına önemli bir dönem olacaktır. Özellikle maddi konularda bekleyen işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yatırımlarınız, planlarınız ve harcamalarınızı doğru alanlara yönlendirmek için hazır olduğunuzu görebilirsiniz.

29 Ağustos’ta Merkür retro sona eriyor ve Aslan burcunda ileri hareketine geçiyor. Ayın başından beri uğraştığınız ancak çıkmazda kalan konuların önü açılıyor. Bu dönemde kendinizi ifade etmekte hiç zorlanmayacaksınız. İş hayatında veya kişisel projelerde yaratıcı fikirlerinizle öne çıkabilir, başkalarını etkileyebilirsiniz. Cesaretiniz ve kararlılığınız, hedeflerinize ulaşmanız için size güç verecek. Sosyal çevrenizde daha fazla dikkat çekeceksiniz. İkili ilişkilerde de olumlu gelişmeler yaşanabilir; sevdiğiniz kişiyle olan bağınız güçlenebilir veya yeni bir aşk kapınızı çalabilir.

29 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçişi, romantizm ve ilişkiler alanında bazı yeni dinamikler getirebilir. Bu dönemde daha fazla uyum ve denge arayışında olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve diplomatik bir yaklaşım benimsemek isteyebilirsiniz. Ayrıca, dış görünüşünüze daha fazla dikkat etmek ve estetik konulara ilgi göstermek için harika bir zaman olabilir. Tarzınızı değiştirmek veya güzellikle ilgili yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Boğa burç yorumları: Duygusal ve sosyal konularda daha çok ön plana çıkabilir ya da kendi düşüncelerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Sorumluluklardan arta kalan zamanı değerlendirmek için yeni çözümler bulabilirsiniz. Kendinize sosyal rutinler oluşturmak, dinlenme planları yapmak, doğayla vakit geçirmek adına güzel bir dönemdesiniz. İhtiyaçlarınızı, imkanlarınızı, size gelecek destekleri net bir şekilde anlayabilirsiniz. Finansal konularda, ailenizin de desteğini göreceğiniz ya da bunu değerlendireceğiniz yeni imkanlar doğabilir.

29 Ağustos’ta Merkür retro sona eriyor ve Aslan burcunda ileri hareketine geçiyor. Anlaşmazlıklarınız çözülebilir, resmi işlemlerinizi başlatabilir ve gerekli iletişimleri kurabilirsiniz. Retro döneminde yaşanan kaosun ya da kırgınlıkların telafisi için bugünden itibaren düğmeye basabilir ya da bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Bu dönem, evinizle ilgili değişiklikler yapmak veya aile ilişkilerinizi güçlendirmek için ideal. Evde huzuru bulacak ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçireceksiniz. İş hayatınızda ve finansal konularda da olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yeni yatırımlar veya iş fırsatları karşınıza çıkabilir.

29 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor. Finansal konular ve kişisel değerler alanına odaklanıyorsunuz. Bu dönemde maddi konuları daha dikkatli bir şekilde ele alabilir ve harcamalarınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Ayrıca, kişisel değerlerinizi ve ilişkilerinizi daha fazla göz önünde bulundurabilirsiniz. İlişkilerinizde daha fazla uyum ve denge arayışında olabilirsiniz, bu da sağlam temellere dayalı ilişkilerin inşası için harika bir zaman olabilir.

İkizler burç yorumları: Evinizle çokça vakit geçireceğiniz, bu sayede rahatlayacağınız bir dönemdesiniz. Kendinizi daha huzurlu hissetmenizin, çevrenin etkisinden uzaklaşmanın önemli bir ihtiyaç olduğunu anlayacaksınız. İşinizi evden yapmak, izne çıkmak, iş ve ev dengesini korumak için taşınma planları yapmak gündeme gelebilir. Ailevi sorunların sonlanması, aileden birinin ya da sizin bir sağlık sorununuza çözümü, operasyon ya da doktor kontrolleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Rahatlamak, sadeleşmek, kendinize ait daha sakin bir düzen kurmak isteyebilirsiniz.

29 Ağustos’ta Merkür retro sona eriyor ve Aslan burcunda ileri hareketine geçiyor. Beklettiğiniz, ertelediğiniz, cesaret edemediğiniz ve bir süredir hazırlığını yaptığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yarım kalan işlerin hızla tamamlanması ve sonuç vermesiyle önünüzü daha rahat görebilirsiniz. Kazancınızın ve keyfinizin aynı anda yükseleceği bir dönem olabilir.

29 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor. Sosyal ilişkiler ve iletişim becerileriniz ön plana çıkıyor. Bu dönemde daha sosyal ve çevrenizle daha fazla etkileşim içinde olabilirsiniz. İlişkilerde daha fazla denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. İletişim tarzınız daha nazik ve diplomasiye dayalı olabilir, bu da ilişkilerinizin daha sorunsuz ilerlemesine yardımcı olabilir. Ayrıca, güzellik ve estetikle ilgilenebilir ve kendinizi daha çekici hissedebilirsiniz.

Yengeç burç yorumları: Yeni insanlar tanımak, uğraşlar edinmek adına etkili bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınızı hareketlendirecek görüşmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Başarılarınızla, sosyal hayatta ya da sosyal mecralardaki duruşunuzla kendinizi göstereceksiniz. Zihniniz fazlasıyla dolu olabilir. Bu doluluğu ne ile yakalayacağınıza dikkat etmelisiniz. Stresin, güven sorunlarının, çıkar ilişkilerinin, sosyal mecralardaki konuşmaların yönetilmesi için sakinliğe, pratikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

29 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda ileri hareketine geçmesiyle parasal konularda aldığınız kararları uygulamaya geçebilirsiniz. Yaşadığınız hiçbir şeyin boşuna olmadığını anladığınız bir dönemden sonra daha bilinçli ve cesaretli hissedebilirsiniz. Bekleyen ödemelerinizi alabilir, iş imkanları arayışına girebilir, borçlanma ve alacak verecek işlerinde daha seçici davranabilirsiniz. Bu dönem, maddi durumunuzu gözden geçirmek ve geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak için ideal. Yeni yatırımlar ve kazanç kapıları açılabilir. Aile hayatınızda ve kişisel ilişkilerinizde de olumlu etkiler hissedeceksiniz.

29 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçişi kariyer ve ilişkiler arasındaki dengeye dikkat çekiyor. Bu dönemde iş hayatınızdaki hedeflerinizi ve iş ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş yerinde daha diplomasiye dayalı ve uyumlu bir yaklaşım benimsemek, olumlu sonuçlar doğurabilir. Ayrıca, iş ilişkileri ve sosyal statü ile ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. İşinizde bu dönemde güzel ve profesyonel bir izlenim bırakmak için harika bir fırsat olabilir.

Aslan burç yorumları: Maddi olarak rahatlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Doğru çalışmanın, doğru konulara emek vermenin size olumlu geri dönüşlerinin olmasıyla cesaretiniz artabilir. Alım gücünüzün artmasıyla bunu sermayeye dönüştürmeniz daha kolay olacaktır. Harcamalarınızı buna göre planlamanın, daha dengeli ve ihtiyaç dahilinde ilerlemenin önemli olduğunu unutmayın.

29 Ağustos’ta Merkür’ün burcunuzda ileri hareketine başlamasıyla artık olumsuz ve zorlayıcı bir enerjiden sonra fiziksel gücünüzü yeniden yakalamak için sosyalleşebilir, spora başlayabilir ve kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa hızlıca iyileşebilir, bütün uğraşlarınız olumlu sonuç verebilir. İmzalı işleriniz, yeni anlaşmalar ve görüşmeler açısından harekete geçmeye başlayacağınız bir dönemde olacaksınız.

Kendinizi ifade etmek adına harika bir dönem başlıyor. Bu dönemde, tüm gözler üzerinizde olacak ve liderlik yetenekleriniz ön plana çıkacak. İş ve sosyal hayatınızda büyük başarılar elde edebilirsiniz. Yaratıcılığınızın zirvesinde olacaksınız. Yeni projeler ve fikirlerle dolu bir dönem sizi bekliyor. Bu enerjiyi kullanarak hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Merkür’ün etkisi, iletişim becerilerinizi de artıracak; bu sayede önemli anlaşmalar yapabilir ve güçlü bağlar kurabilirsiniz.

29 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor. Kişisel ilişkiler ve yaratıcılık alanlarınız odağınız olacak. Bu dönemde romantizm ve ilişkiler önem kazanabilir. Bu transit, ilişkilerde denge ve uyumu aramanızı teşvik edebilir. Ayrıca, sanatsal ve yaratıcı projelerde daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve güzellikle daha fazla temas kurmak için harika bir zaman olabilir. İlişkilerinizde daha zarif ve nazik bir tutum benimsemek, romantik ilişkilerinizin daha keyifli olmasına yardımcı olabilir.

Başak burç yorumları: Güneş sizin burcunuzda transit yapıyor. Yenileniyor, canlanıyor ve üzerinizdeki baskıyı, zorlayıcı ve depresif enerjiyi atıyorsunuz. Hareketli bir yaşam, dengeli beslenme, fiziksel değişimler isteyebilirsiniz. Buna ihtiyacınız olduğu kadar enerjinizin yenilenmesiyle hayatınızı da yeni bir kimlikle yaşamanın farklı olacağını düşünebilirsiniz. İş görüşmeleri ve kariyer noktasında da şanslı etkiler altındasınız.

29 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda ileri hareketine geçişi size bir mola imkanı sunabilir. Mücadele ettiğiniz, ortaya çıkarmaya ve sonuçlandırmaya çalıştığınız konulardan sonra nihayet kendinize zaman ayırabildiğinizi görebilirsiniz. Bazı işlerinizin ekonomik dönüşlerini alabilir, günlük yaşantınıza yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. İş hayatınızda ve günlük rutinlerinizde daha verimli olacaksınız. Detaylara verdiğiniz önem, bu dönemde size büyük avantajlar sağlayacak. Merkür’ün bu ileri hareketinin etkisiyle, projelerinizi daha organize ve düzenli bir şekilde yürütebilir, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

29 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor. Ev ve aile ile ilgili konulara odaklanıyorsunuz. Bu dönemde evde denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. Ev düzenlemeleri, aile ilişkileri ve evle ilgili konular daha fazla önem kazanabilir. Aynı zamanda ilişkilerinizde daha hassas ve dengeli bir yaklaşım benimseme eğiliminde olabilirsiniz. Aile üyeleriyle daha iyi iletişim kurmak ve evinizde güzellik ve estetikle ilgilenmek için bu dönemi kullanabilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Kendinizle zaman geçirmeyi alışkanlık haline dönüştürmek, bundan keyif almak ve tek başına karar verebilme yetisini geliştirmek adına etkili bir dönemdesiniz. İçsel ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz için, önce sizin adım atmanız gerektiğini görebilirsiniz. Bu da çevrenizdeki insanlara ve koşullara olan bağlılığınızın önüne geçecektir. Sömürüldüğünüz, manipüle edildiğiniz, suistimale uğradığınız durumlar varsa bunları erken görmek işinizi kolaylaştıracaktır. Tatil planları, gündelik işler, sağlık ve yaşam koşulları gibi konular ilginizi, odağınızı ve becerilerinizi değiştirip sizi yenileyecektir.

29 Ağustos’ta Merkür retro sona eriyor ve Aslan burcunda ileri hareketine geçiyor. Artık daha bilinçli ve cesaretlisiniz. Sosyal ilişkilerinize dair yeni kararlar alabilirsiniz. Sonlanması gereken arkadaşlıkları bitirme beceriniz ya da zorunluluğunuz, size hangi konulara dikkat etmeniz gerektiğini daha iyi anlatacaktır. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir ve kalıcı dostluklar kurabilirsiniz. Sosyal etkinliklere katılarak çevrenizi genişletebilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda da grup çalışmaları ve ekip projelerinde başarılı olacaksınız. Merkür’ün enerjisi, işbirliği ve iletişim konularında sizi destekleyecek. Yaratıcı fikirlerinizle projelere katkıda bulunabilir ve takım arkadaşlarınızı etkileyebilirsiniz.

29 Ağustos’ta Venüs sizin burcunuza geçiyor. Sizin için oldukça güzel bir dönem. Bu transit, ilişkiler, güzellik ve estetik konularında güçlü bir odak sağlayabilir. Venüs’ün Terazi burcunda olması, romantizm ve ilişkiler konusundaki doğal yeteneklerinizi daha da artırabilir. Bu dönemde aşk hayatınız canlanabilir, yeni ilişkiler başlayabilir veya mevcut ilişkiler daha romantik bir hale gelebilir. Estetik konulara ilgi göstermek, kendinizi daha iyi hissetmenize ve çevrenizi güzelleştirmenize yardımcı olabilir. İlişkilerde denge, adalet ve uyum arayışınız bu dönemde daha fazla vurgulanabilir.

Akrep burç yorumları: Hayatınıza dahil olacak kişilerle birlikte hareket edeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Kalabalıklara, topluluklara karışmanın size iyi geldiğini görebilirsiniz. Yeni hedefler koyup yatırımlarla ilgileneceğiniz, daha dikkatli ve bilinçli çalışacağınız öğretici ve ilgi çekici etkiler altındasınız. Temponuz hızlanıyor.

29 Ağustos’ta Merkür retro sona eriyor ve Aslan burcunda ileri hareketine geçiyor. İş hayatınızdaki durağanlık sona eriyor. Sürekli benzer konularla ilgilenmekten sıkılıp bunlara kesin çözüm bulduysanız, retro bitimiyle beraber yeni gündemler sizi bulabilir. İş birliği yapacağınız insanlarla ilişkileriniz güçlenebilir, çalışmalarınız hızlanabilir, yeni sorumluluklar ve terfi, zam gibi haberler alabilirsiniz.

29 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle iletişim ve sosyal etkileşimler odak noktanız olacak. Bu dönemde daha fazla iletişim kurma ve sosyal etkinliklere katılma eğiliminde olabilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcundaki etkisi, ilişkilerde daha nazik, diplomasiye dayalı ve dengeli bir yaklaşım benimsemeyi teşvik edebilir. Bu, arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle daha uyumlu ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda estetik konulara daha fazla ilgi gösterebilir ve kendinizi ifade etme konusunda daha yaratıcı olabilirsiniz.

Yay burç yorumları: Kariyerinizde yaşadığınız bazı tıkanık ve belirsiz konularının önü açılabilir. Ne yapmanız gerektiği, ne olacağına dair merakınız giderilebilir. Beklediğinize değen sonuçlar alabilirsiniz. Bu durum bazı yoğunluklar ve sorumluluklar getirecektir. Daha esnek, daha pratik olmanız gereken bir süreçtesiniz. Otorite figürleriyle yeni görüşmeler yapabilir ya da yeni otoritelerle tanışabilirsiniz. İş değişikliği, terfi gibi talepleriniz ya da gündemlerinizle ilgilenmek adına iyi bir dönem olabilir. Yasal süreçler ve işlemler hızlanabilir. Özellikle ailenizle ortak olduğunuz işler ya da başvurular varsa bunlarla ilgili olumlu neticeler alabilirsiniz.

29 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda ileri hareketine başlaması hayatınızın akışını ve yönünü değiştirebilir. Kendinizi daha cesur, daha özgüvenli, daha kararlı hissedebilirsiniz. Esnediğinizde karşınıza bambaşka fırsatların çıktığını gördünüz. Şimdi bu fırsatları kullanma zamanındasınız. Ekonomik açıdan kendinizi güçlendireceğiniz yeni görüşmeler ve girişimler gündeme gelebilir. Önceki başvurularınız, işleriniz konusunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Özellikle resmi kurumlardaki işlemleriniz konusunda şanslı bir dönemdesiniz.

29 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor. Kariyer ve sosyal ilişkiler alanlarınıza odaklanıyorsunuz. Bu dönemde iş hayatınızda daha fazla denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. İş yerinde daha diplomatik ve nazik bir yaklaşım benimseme eğiliminde olabilirsiniz, bu da iş ilişkilerinizin daha olumlu bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. Aynı zamanda kariyer hedeflerinizi daha estetik ve görsel açıdan çekici bir şekilde sunmak isteyebilirsiniz. Bu, sizi iş dünyasında daha cazip ve dikkat çekici hale getirebilir.

Oğlak burç yorumları: Paranızı seyahate, kitaplara, eğitimlere, yeni bir düzen kurmaya harcamayı öğrenmek adına iyi bir dönem olabilir. Yeni yerler görmenin, bazı duygularınızı tetiklediğini fark edebilirsiniz. Değişiklik yapma arzusunu takip edebilir, görüşmelere girebilirsiniz. Devletle ilgili işler, başvurular, vize veya pasaport işlemleri, yurtdışı planları, davaların sonuçlanması ve haklılığınızın kesinleşmesi gibi konular gündeminizde yer bulabilir. Bu döneme denk getireceğiniz işlerden istediğiniz sonuçları almanız daha kolay olabilir.

29 Ağustos’ta Merkür retro sona eriyor ve Aslan burcunda ileri hareketine geçiyor. Alma verme dengesinin önemini görebilir, ailenizle ve çevrenizle olan ilişkilerinize farklı bir açıdan bakmayı öğrenebilirsiniz. Kayıplarınıza üzülmeyi bırakmalısınız. Elde ettiğiniz ve edeceğiniz gelirlerle ödemelerinizi tamamlayabilir, sağlık sorunlarınızla ilgilenebilir, daha iyi hissetmenin ve daha sağlıklı yaşamanın yollarını arayabilirsiniz. Bankalarla ilgili işlemler, imzalı işler, yazışma ve telefon trafiği, görüşmeler hızlanabilir. Özellikle ek iş ve yatırımlar konusunda şansınız yeniden dönüyor.

29 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor. Seyahat, öğrenme ve kişisel büyüme alanlarınızı vurgulayan bir transit. Bu dönemde yeni yerler keşfetmek, yeni deneyimler edinmek ve farklı kültürlerle etkileşimde bulunmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda ilişkilerde daha fazla denge ve uyum arayışında olabilirsiniz, bu da seyahatleriniz veya öğrenme süreçleriniz sırasında size yardımcı olabilir. Estetik konulara ilgi göstermek ve sanatsal aktivitelere katılmak da bu dönemde keyifli olabilir.

Kova burç yorumları: Finansal kaynaklarınızı kullanma açısından önemli bir döneme giriyorsunuz. Sıkı çalışmanız, yaptıklarınızın sonuçları bilerek ilerlemeniz önemli olacaktır. Bu konudaki eksiklerinizi hem bireysel çabalarınızla hem de ailenizin/ortaklarınızın desteğiyle tamamlayabilirsiniz. Artık daha dikkatli, bilinçli bir harcama sisteminiz olmalıdır. Bunu size fark ettiren borç trafiği ve ödemelerinizi tamamlamak için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Özellikle vergi, kredi işlemleri gibi resmi süreçleri daha titiz bir şekilde yönetmenizde fayda var.

29 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda ileri hareketine geçmesiyle toksik, zorlayıcı ve baskı altında hissettiren ilişkilere olan bakış açınız değişebilir. Bunların neden oluştuğunu daha iyi görüp anladığınız bir retro döneminin ardından yeni kararlarla hayatınıza devam ediyorsunuz. Düzen yakalamak, devamlılık sağlamak, herkesin açık ve net olduğu ilişkilere çekilebilirsiniz. Bu yöndeki beklentileriniz, çabalarınız karşılık bulabilir. Ticari faaliyetleri resmiyete kavuşturabilir, görüşmelerinizi hızlandırabilir, imza ve yazışmaları gündeme getirebilirsiniz. Görev tanımınız, iş koşullarınız, gelirinizle ilgili değişimlere açık olmalısınız.

29 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor. Kişisel ilişkiler ve sosyal etkileşimler odak noktanızda. Bu dönemde ilişkilerde daha fazla denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha nazik ve diplomasiye dayalı ilişkiler kurma eğiliminde olabilirsiniz. Ayrıca, grup aktiviteleri ve sosyal etkinliklere daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcundaki etkisi, romantizm ve arkadaşlık arasında dengeyi bulmanıza yardımcı olabilir.

Balık burç yorumları: İkili ilişkilerle ilgili süreçleri artık daha sağlıklı bir zeminde yürütmeye başlıyorsunuz. Duygularınızla beraber mantığınızı daha rahat devreye sokabilir, daha analitik düşünebilir ve garantici olmak isteyebilirsiniz. Standartlarınızın, koşullarınızın olumsuz etkilenmeyeceği bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Bu açıdan, evlilik ve ortaklıklarla ilgili kriterleriniz netleşebilir, taşlar yerine oturabilir. Uzlaşma, iş bölümü, eskiyi geri bırakma sizin anahtarınız olabilir.

29 Ağustos’ta Merkür retro sona eriyor ve Aslan burcunda ileri hareketine geçiyor. işlerinizi daha rahat ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sizi ertelemeye, atalete iten durumların üstesinden gelmek daha kolay olabilir. Sizi mutlu etmeyen, işinize yaramayan, sizin bir potansiyel ortaya koyamadığınız, engellendiğiniz, kazancınıza gölge düşüren işlerin dışında kalmayı seçebilirsiniz. Bu anlamda yeni iş görüşmeleri yapmak, araştırıp beklettiğiniz işlerle ilgilenmek, yeni kişilerle bir araya gelmek isteyebilirsiniz.

29 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor. Finansal konular ve kişisel değerleriniz gündeminizde olacak. Bu dönemde maddi konuları daha dikkatli bir şekilde ele alabilir ve harcamalarınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Aynı zamanda kişisel değerlerinizi ve ilişkileri daha fazla göz önünde bulundurabilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcundaki etkisi, iş ilişkileri ve finansal anlaşmazlıklarla daha iyi başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda güzellik ve estetikle ilgilenebilir ve kişisel görünüşünüze daha fazla özen gösterebilirsiniz.(İndigo)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.