Haftalık burç yorumları (25-31 Ocak)

Haftalık burç yorumları (25-31 Ocak)

25 – 31 Ocak 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

-Koç burç yorumları: Sosyal yaşamınız, aşk hayatınız veya varsa çocuklarınız ile ilgili konular ile geleceğe yönelik hedefleriniz, beklentileriniz arasında kendinizi bir ikilem içerisinde hissedebilirsiniz. Özellikle söz konusu aşk hayatınız olduğunda duygularınızı coşkulu bir şekilde ortaya koymanız mümkün. Çocuklarınızla veya ailenizle çok keyifli vakit geçirme dönemindesiniz.

Başkaları tarafından yeterince fark edilmediğini düşünen Koç burçları bu endişelerinden kurtulacak. Artık yaptıkları işlerin karşılığını aldıklarını ve takdir edildiklerini hissetmeye başlayacaklar. Sanatla yakından ilgili olan Koç burçları için kendilerini ortaya koyma konusunda doğru zaman.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Bekarsanız girdiğiniz sosyal ortamlarda biriyle tanışabilir, arkadaşlarınız tarafından tanıştırabilir, bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa sosyal çevreniz sizi beslediği için sevdiğiniz insanla beraber güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Bu dönemde çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlayın. Bir diğer olasılıkta bu dolunay çocuğunuza gereken özeni göstermeniz olabilir. Fazla gezmekten ve etkinliklere, gruplara katılmaktan dolayı çocuğunuzu ihmal etmiş olabilirsiniz. veya bu günlerde çocuğunuzun olacağı haberi gündeme gelebilir.

İletişim, haberleşme, kısa seyahatler veya kardeşlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinize daha çok özenmek, güzelleşmek, bakım yaptırmak, dış görünüşünüzle ilgili küçük müdahalelerde bulunmak ve daha çok alışveriş yapmak gibi durumlar bu dönem meydana gelebilir.

Kendinizi bu dönemde daha çapkın hissedebilir, flört etmeye daha yatkın bulabilirsiniz. Dolunay ile aşk, ilişkiler, çocuk, borsa, altın, spor ve hobiler gibi konular gündeminizde olacak. Kalbiniz boşsa aşık olabilir, bebek sahibi olmak istiyorsanız bunun haberini alabilirsiniz.

-Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle uzun zamandır ihmal ettiğiniz konforunuzu ve hanenizi düşünmeye başlayabilirsiniz. Ev hayatınız ile iş hayatınız arasında denge kurmak konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

Bu süreçte kendinize dair iç gözlem yaparak duygularınızı, etrafınızdaki dünyaya yönelik sergilediğiniz tavırları gözden geçirmenizde fayda var. Diğer yandan da evinizde dikkat çekici yenilikler yapmaya yönelik girişimleriniz olabilir. Bu süreçte ailenizle veya yakın çevrenizle, sevdiğiniz arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, aile hayatınızda önemli sorunları ortaya çıkarabilir veya bu alanlarınızda ani  kararlar almak durumunda kalabilirsiniz veya bir haber duyabilirsiniz. Belki de iş yoğunluğunuz yüzünden ailenizi fazlasıyla ihmal ettiniz ve bu konuda hassaslıklarla karşılaşacaksınız.

İş konularıyla ilgili pek çok gelişme yaşayabilirsiniz. Terfi söz konusu olabilir, yeni kazanç kapıları açılabilir, kariyer konusunda ilerleyebilir, sürpriz bir iş teklifi gelebilir. Stres yapmamaya dikkat edin.

Bu dönem sosyal çevre, arkadaşlar ve kariyer konularında daha aktif olabilirsiniz. Yeni fikir ve projelerle kazançlarınızı artırabilirsiniz. Gizli ilişkiler, dedikodular, arkanızdan iş çeviren, aldatanlar ve ilişkiler adına içe dönük bir döneme girebilirsiniz. Bu dönem ilişki konusunda beklemenizde fayda var.

Ev, aile, yuva, gayrimenkul, taşınma veya ülke değişikliği gibi konular gündeminizde olabilir. İşe bağlı taşınma, aile bireyleri ile ilgilenme, ev değiştirme, yatırım gibi konular ön planda olacak.

-İkizler burç yorumları: Uzun zamandır gündemde olan bir ortaklık fikri önümüzdeki 2 hafta içinde resmiyet kazanabilir. Hayatınızda özellikle eğitim konuları ve yolculuklar ön plana çıkabilir.

Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle olan ilişkileriniz hareketlilik kazanabilir. Bu ilişkilerin içerisinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilirsiniz. Yaşam sevincinizin yüksek olduğu bir olacaksınız. Etrafınıza sıcak ve neşeli bir hava yaymanız olası.

İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle yakınınızdaki insanları ihmal edebilirsiniz. Bu konuda da bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Kafanız bu birkaç gün huzursuz çalışabilir veya siz akraba veya kardeşleriniz arasında dengeyi sağlamak için uğraşabilirsiniz. Egonuzu bu dönemde kontrol etmeye çalışın.

İki haftalık süreçte daha çok iş, kariyer, otorite figürleri, terfi, aile büyükleri ve prestij gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen günlerde enerji ve motivasyonunuz yükselecek. Kendinizi daha iyi ifade edebilir ve öne çıkmak isteyebilirsiniz.

Bekarsanız ve kalbiniz boşsa arkadaş ortamlarında gönül ilişkileri ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönem daha sosyal olmanızda fayda var. Dolunay ile eğitim, iletişim, haberleşme, yakın çevre ve kardeşler ile ilgili konularda çözülmeler meydana gelebilir.

-Yengeç burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ne kadar güçlü olduğunuzu size bir kez daha hatırlatacak. Kişisel kararlarınızı alırken kimseye danışmak istemeseniz de ailenizin ortak mutluluğunu gözeterek hayatınızı planlamalısınız.

Dolunay sizin için finansal anlamda özgürlük sinyali veriyor. Sosyal, dışa dönük ve enerjik olacağınız bir süreçte olacaksınız. Kredi, borçlar ve ödemeler gibi finansal konulardaki iletişiminize dikkat etmeli, gereksiz harcamalara dikkat etmelisiniz.

Hayatınızda para konuları ön plana çıkabilir. Kendinizi finansal anlamda güvencede hissetme ihtiyacınızın yükseldiği günlerden geçebilirsiniz. Para kazanma veya harcamaya yönelik ciddi eğilimleriniz olabilir. Ama aynı zamanda para kazanmaya yönelik girişimler de mümkün. Bu süreçte risk alma kapasiteniz yüksek olabileceği için geleceğe yönelik bağlayıcı kararlar almaktan kaçınmakta fayda var.

Dolunay sizi para ve finansal konuları etkileyecek. Bu dönemde toplu ödemeler ve finansal planlar gündeme gelebilir. Bu konulardaki düzenlerini tamamen bozup yeni bir düzene geçmek isteyebilirler. Kariyerlerinde değişim yapmaya hazır olan Yengeç burçları ise araştırmaya yapmaya ve işleri hızlandırmaya başlayabilirler.

Bu süreçte kendinizi daha iyi ifade edebilir, uzak çevrelerle daha çok iletişim halinde olabilirsiniz. Mahkeme sonuçları, ticaret, uçak seyahatleri, yabancılar, medya ve yayıncılık gibi konulara odaklanabilirsiniz.

İşle ilgili bazı aksiliklere dikkat etmeli, yoğunluğunuzu dengelemelisiniz. Kendinizi göstermek, üstlerinizden destek almak veya aile büyüklerinizden yardım almak adına fırsatlar karşınıza çıkabilir. Dolunay ile maddi ve manevi konularda bir tamamlanma meydana gelebilir.

-Aslan burç yorumları: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile kendinizle ilgili kararlar almak, bazı konularda bitişler, tamamlanmalar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Önümüzdeki 2 hafta boyunca ikili ilişkileriniz ve varsa evliliğiniz ön plana çıkabilir. Dediğim dedik ve inatçı bir dönemde olacağınız için gerginlikler yaşanması olası. Sakin kalmaya özen göstermenizde fayda var.

Bir yanınız kendinizi ön plana almak isterken, diğer yanınız ikili ilişkilerinize odaklanabilir. Bu ikilem içinde gidip gelirken kendinizi duygusal anlamda zaman zaman aşırı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yine de genel anlamda yaşam sevincinizin ve kendinize olan güvenin yüksek olduğu bir dönemde olacaksınız.

Dolunay Aslan burçlarının kendilerini göstermeleri ve ışıldamaları için bir fırsat sunacak. Özellikle son 6 aydır üzerinde çalıştıkları konular ön planda olabilir, Aslan burçları başarılarıyla veya çabalarıyla takdir görebilir.

Bu süreçte aşk hayatlarıyla ilgili bir sorgulama sürecine girebilirler. Aynı zamanda hayatlarındaki her şeyin sorunsuz ve kusursuz olması için uğraşmanın onları çok yorduğunu fark edebilirler.

Özel yaşantınızda hassas oluşumlar meydana gelebilir, hayatınızla ilgili konularda biraz zorlanarak kararlar alabilir ve kendi alanlarınızda sıkılgan olabilirsiniz. Uzun süredir birliktelik yaşayan Aslanlar için güzel bir evlilik teklifi gündeme gelebilir. Evlilik ve ilişkiler konusunda değişimler olabilecek bir dönem sizleri bekliyor.

Uzak seyahatler, yabancılar, büyük projeler, yabancı dil ve uçak yolculukları gibi konular gündeminize gelebilir. Dış görünüşünüz, güzelliğiniz, bakış açınız, ikili ilişkileriniz veya hayat planlarınızla ilgili birtakım sonuçlanmalar meydana gelebilir.

-Başak burç yorumları: İş hayatına ilişkin sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte sosyal ortamlardan uzaklaşıp biraz yalnız kalma isteği duyabilirsiniz. Bu isteğinizi ifade ederken biraz aşırı tavırlarınız olabilir. Sağlık konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay sizin duraklamalarınıza ve ruhsal olarak iyileşeceğiniz bir sürece girmenize yardımcı olacak. Bu süreçte her şeyi net bir şekilde görmek ve analiz etmek için kenara çekilmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik etkilere ve olaylara açık olacaksınız. Bu süreçte iş hayatınızda gizli saklı olaylar gün ışığına çıkabilir, bazı şeyler duyabilir, üzerinizde tedirginlik hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizle ilgili olaylar da gündeminizde olabilir.

İkili ilişkiler, iletişim, partner, eş, evlilik veya ticari anlaşmalar gündeminizde olabilir. Uzaklarla iletişim, yabancılar veya ticaret gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İş çevrenizle olan diyaloglarınızda daha uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Dolunay, size artık dur ve hayatının hızlı akışına bir çekidüzen ver demek isteyecek. Elde ettiğiniz başarıların gururunu yaşamak için unutmayın ki sağlıklı olmak her zaman birinci madde olarak dikkate alınmalıdır.

Ortak paylaşımlar konusunda hızlı bir hareketlenme gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızda aynı anda birkaç konuyla uğraşmak, çok fazla iletişim kurmak zorunda kalmak sizi yorabilir. Her şeyi takip edip, sorumluluğu üzerinizde tuttukça bu durumdan sıyrılmanız pek mümkün olmaz. Çevrenizdeki insanlara güvenmeli, iş sorumluluğunu paylaşmalısınız.

Bu dönem alacaklar, borçlar, krediler, miras, nafaka, tazminat veya mahkeme davaları gibi konularda şanslı bir dönemde olacaksınız. Alacaklarınızı daha rahat tahsil edebilir, kredi başvurularınız varsa kısa sürede sonuçlanabilir.

-Terazi burç yorumları: Bu dönemde çeşitli sosyal organizasyonlara katılmanız ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmeniz mümkün. Kendinize zaman ayırmak ile sosyalleşme isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projede başarıyı yakalama fırsatına sahip olabilirsiniz. Resmi tebrikler ve kutlamalar gündeme gelebilir. Geleneksel olmayan, yaratıcı fikirlerin öne çıkacağı bir süreç olacak.

Yoğun temponuz, özel hayatınızda bir takım gerilimlere neden olabilir veya tam tersi durumlar söz konusu olabilir. Her iki taraf arasında dengenizi bu süreçte iyi sağlamalısınız. Egonuzu çevrenizdeki insanlar üzerinde gösterirken dikkatli olun.

İddialı duruşunuzla kalabalıklar içinde ön plana çıkabilirsiniz. Bu süreçte geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirirken, kendiniz için yeni ve iddialı hedefler benimseyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ani gelen yeni iş tekliflerine sıcak bakabilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden ödeme alarak parasal olarak rahatlayabilirsiniz.

Ev konuları, dekorasyon, estetik gibi konular ön planda olabilir. Çocukları olanlar onların sorumlulukları ile yorulabilirler. Sanatsal ve eğlenceli konulara yönelmek sizi mutlu edebilir. İlerleyen süreçte günlük rutinlerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz.

Ortak kazançlar, alacaklar, borçlar ve ödemeler ön planda olabilir. Lüks harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız. Bu dönem iş, sağlık, günlük rutin, iş çevreniz, beslenme şekliniz ve hizmet aldığınız konularla ilgili daha meşgul olabilirsiniz. Daha çok çalışmak veya iş konularının daha çok gündeminizde yer alması mümkün görünüyor.

-Akrep burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile kariyerinizde göz kamaştırıcı etki uyandıran 2 haftalık bir dönem başlıyor sizler için. Bu süreçte Akrep burçları son 6 aydır çabaladıkları ne varsa karşılığını alabilirler. Bu süreçte kariyerinizle ilgili konular gündemde olacak. Topluluklar önünde kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve yaptığınız işlerle kendinizi gösterebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Kariyerinizle ilgili etkin pozisyondaki kişilerle yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinizi yeniden yapılandırmak için harika bir dönemdesiniz. Aynı zamanda şu anki işlerinizde mutlu olup olmadığınızı ve sizi tatmin edip etmediğini de sorgulayabilirsiniz.

Bu dönemde kariyeriniz ve işinizdeki oluşumlar, aile hayatınızda streslere neden olabilir. Anne, babanız arasında çekişmelere şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızda birkaç hafta önce başlattığınız işlerin sonuçları da gündeme gelebilir. Egonuzu ve gücünüzü kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koyacaksınız.

Aşk hayatınız hareketleniyor. Eski bir aşk yeniden alevlenebilir. Çocuğunuzun kişisel ihtiyaçlarıyla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Uzun seyahatlerle ilgili bir karar alabilirsiniz. Yurt dışından gelenlerle yeni iş anlaşmaları veya süre giden işin daha sağlam bir zeminde ilerlemesi mümkün. Tanıtım, lansman gibi etkinliklere açık bir dönemdesiniz.

Bu süreçte aşırı yoğunluktan dolayı hiçbir şeye tam anlamıyla yetişemediğinizi düşünebilirsiniz ama endişe etmeyin. Hayatı akışa bırakıp her şeyin olması gerektiği gibi ilerlediğini kabul edin. Dolunay kariyer ve aile konularında size bir tamamlanma süreci yaşatabilir. Sanki uzun zamandan beri üzerinde emek harcadığınız bir iş, konu veya projenin meyvelerini toplayabilirsiniz. Kendi gücünüzün farkında olduğunuz bir aydasınız, yeni başlangıçlar yapmak için enerjiniz yüksek olacak.

Bu süreçte yeni başlangıçlara yer açabilirsiniz. Yakın sosyal çevreniz ile olan ilişkileriniz, komşularınız ve kardeşleriniz ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evle ilgili yaşadığınız sorunların ikili ilişkilerinize yansımamasına özen gösterin. İlerleyen süreçte ortak kazançlar, alacaklar, borçlar veya krediler gibi finansal konular gündeminize gelebilir. Mali konularda aile büyüklerinden destek alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde kariyer konusunda beklemediğiniz bir gelişme olabilir; terfi alabilirsiniz.

-Yay burç yorumları: Önümüzdeki süreçte mevcut rutin sizi biraz sıkabilir ve kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Seyahat ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu süreçte yabancı ülkelerden, farklı kültürlerden arkadaşlar edinebilirsiniz. Hayata yönelik yeni felsefeler ve bakış açılarıyla tanışabilirsiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte sınırları aşma, küreselleşme fikirleri hayatınızın ana temaları haline gelebilir. Özellikle iş konusunda kendinizi çok daha hırslı hissedebilir, önünüzdeki engelleri aşmak için gerekli motivasyonu yakalayabilirsiniz. Bu dönemde bir anda bir iş veya seyahat ortaya çıkabilir. Uzak çevreniz ve yakın çevreniz arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı huzursuzluklar hissedebilirsiniz. Büyük resme odaklanmaya çalışın. Küçük bir mesele gereksiz yere büyüyebilir.

Sosyal hayatınızda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Kişisel özelliklerinizin öne çıktığı farklı gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Dolunay sayesinde ani bir yurt dışı gezisi gündeminize gelebilir. Akademik konularda da bir canlanma döneminde olabilirsiniz.

Finansal konularda güzel gelişmeler yaşanacak bir dönemdesiniz. Dolunay ile akrabalar, eğitim, din, felsefe, hukuksal konular ön planda olacak. Bu süreçte ortaklaşa bir işe başlayabilirsiniz.

Evinizi dekore etmek isteyebilirsiniz; evle ilgili tadilat konuları gündeme gelebilir veya aile büyüklerinin işleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. İlerleyen günlerde enerjiniz bir hayli yükseliyor. İkili ilişkiler, eş veya partner konuları gündeme gelebilir. Aşk, ilişkiler, çocuklar, hobiler, borsa veya şans oyunlarında parlak bir döneme adım atıyorsunuz. Daha flörtöz olabilir, aşık olabilir veya bebek sahibi olmak istiyorsanız şanslı bir dönem sizleri bekliyor.

Uzak seyahatler, yüksek eğitim, yabancılar, yabancı dil, büyük projeler veya ticaret gibi konular gündeminize gelebilir; bu konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Cesaret gerektiren işlere daha kolay adapte olabilir, önemli başarılara imza atabilirsiniz.

-Oğlak burç yorumları: Yaşamında finansal konular, ortaklaşa paylaşımlar ön plana çıkabilir. Gündeminizi meşgul eden bir miras konusu varsa aktif tavırlarınızla konuyu nihayete erdirebilirsiniz. Veya başvurduğunuz bir banka kredisi varsa konuyla ilgili sonuç alabilirsiniz. Bu süreçte metafiziksel konulara yönelik ilginiz yoğunlaşabilir.

Duygusal hayatınıza sürekli girip çıkan biriyle işler ciddiye binebilir. Sizin için özel olan biriyle, birlikte yaşama planları yapabilirsiniz. Veya evinizde bu kişiye yer açmak isteyebilirsiniz. Yalnız Oğlak burçları ise birileriyle tanışma konusunda daha açık fikirli olabilir..

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile ortak kazançlar, alacaklar, prim, ödemeler, ceza, vergi veya kiralar gibi ek gelirler konusunda sonuçlanmalar yaşanabilir. Para alışverişlerinizde bu süreçte dikkatli adımlar atmalı, ortaya çıkacak bir ödemeyle ilgili konularda biraz daha sakin davranmalısınız.

Dolunay ile 2 hafta boyunca finansal konular ön planda olacak; ödemeler, borç, faiz vergi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Güzel iş imkanlarınız olabilir. İşe girmek isteyen Oğlak burçları da bu süreçte bunu gerçekleştirebilir. Önemli bir iş anlaşması gündeme gelebilir. Bir işle ilgili tanınırlığınız artabilir, maddi kazancınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobiler gibi eğlenceli konular gündeminizde yer alabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. kısa seyahatler, iletişim, haberleşme, yolculuklar, eğitim ve kardeşlerle ilgili konularla daha meşgul olabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizden çok farklı biri olabilir zaten sizi bu cezbedecek.

İlerleyen süreçte iş, sağlık, günlük rutin ve koşuşturmalar gündeme gelirken parasal anlamda maddi destekler de elde edebilirsiniz. Ev, aile ve gayrimenkul konularında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Evde tadilat, dekorasyon, aile büyükleri ile ilişkileri geliştirme konusunda olumlu bir süreçtesiniz. Ev almayı veya satmayı düşünüyorsanız da şanslı olabilirsiniz.

-Kova burç yorumları: Bu hafta karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşecek Dolunay en çok özel hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi etkileyecek. Fiziksel enerjinizin ve kendinize olan güvenin yüksek olduğu, kendinizi rahatlıkla ifade edebildiğiniz bir dönemde olacaksınız. Her türlü ikili ilişki içinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilir, ön plana çıkabilirsiniz.

Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular öne geçebilir veya ilişkinizde bir takım stresler yaşayabilirsiniz. Yine de aslında güzel kararlarda karşınıza çıkabilir. İş alanlarınızda da bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

İlişkilerinizde krizler yaşayabilirsiniz, yeni kararlar alarak yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de sonlanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Hayatınızdan çıkması gereken ne varsa, hepsiyle vedalaşıp yepyeni bir beyaz sayfa önünüze açabilirsiniz.

Kendi kararlarınızı istediğiniz gibi alacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Kısa yolculuklara çıkabilir, arabanızla ilgili işlemleri halledebilirsiniz. Kafanızı biraz dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Ev, aile ve yuva konularında fikir ayrılıkları veya küçük tartışmalar yaşanabilir.

Aklınıza yatmayan konular gerginliğe sebep olabilir. Kazanç artırımı veya bütçe yapma gibi konularla daha yoğun olabilirsiniz. Bakış açınız ve hayatınızın gidişatı ile ilgili sürpriz durumlar meydana gelebilir. Partnerinize veya çocuklarınıza karşı ısrarcı tutumlar sergilemekten ve rekabetten uzak durmalısınız. Hobi edinmek veya spora başlamak bu süreçte daha kolay olabilir. Yakın çevre, kardeşler, seyahatler ve eğitim gibi konularda şanslı bir döneme adım atabilirsiniz.

Dolunay aşk veya iş hayatınızda bir şeylerin resmileşmesini, çözümlenmesini sağlayabilir. Hayatınızdaki önemli bir konuyla ilgili giriş veya çıkış stratejisi yapabilirsiniz. Önümüzdeki 2 hafta boyunca var olan düzeninize veda etmek için çok daha cesaretli olacaksınız. Bu da yeni başlangıçların kapıda olduğunun işaretidir.

-Balık burç yorumları: Günlük rutinler ve işle ilgili sorumluluklar ön plana çıkabilir. Günlük hayatınızda hoşunuza gitmeyen şeyleri değiştirmek isteyeceksiniz. Kendinizden çok diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

Özellikle iş ortamında yaptıklarınızı gözler önüne sermek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki süreçte ortaya koymak üzere yeni şeylerin hazırlıklarına girişmek için uygun bir dönemdesiniz. Sağlığınıza bu dönemde dikkat etmeli, kontroller yaptırmalısınız. İlerleyen süreçte ise her konuda güzel başlangıçlar ve müjdeli haberler var. Ev ve aile konuları gündeme gelebilir.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay özellikle iş alanlarınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Yine burası sağlık eviniz olduğundan sağlığınıza bu birkaç gün dikkat edin. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Bu dönemde kalbinizin sesinizi dinleyerek alacağınız kararlar sizi yanıltmaz. Arkadaşlarınız ve ilişkilerinizde gelecekle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi kazançları gündeme gelebilir. İş teklifi alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda fayda var.

Kendinizi biraz bitkin, yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Dinlenmek için kendinize zaman ayırın. Tartışmalar içine girmemeye özen gösterin.

Maddi ve manevi konularda daha şanslı bir döneme adım atabilirsiniz. Terfi, maaş artışı, kazanç artışı gibi konularda şans sizden yana. Dolunay ile kariyer konularında görev değişiklikleri, hatta iş değiştirme gündeme gelebilir.(İndigo)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.